- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.381
yaaaa ne bileyim beim büyük kız 3.5 aylıkken bıraktı anne sütünü ben hep kendimi suçladım tabi sonrasında gitmediğimiz dr yaptırmadığımız test kalmadı....sonuçta söyledikleri şey "bebek anne sütünün tadını beğenmiyo"...çünkü bende sütüm yetmiyo düşüncesiyle hemen mama vermiştim ....gerçi sonra onu da almadı ya neyse:sinifsinifyüzden bunda sütümün son damlasına kadar savaşacam...ne zaman ki 1 ayda 500 gr altında alır o zaman mamaya başlıycam...çünkü büyükten çok çektim....3.5 aylık bebeğe su ile pirinç unu maması hazırlamanın ne kadar zor bi durum olduğunu iyi biliyorum
sende haklısın belki bende sütümün yetmesi bir ayda nerdeyse 2 kilo almasının rahatlığı ile böyle yüksekten konuşuyorum ...sen zorluk çekmişsinki öyle diyosun...haklısın bacımm ne diyim...ama inan bana sütüm yetmezse yada tadını beğenmezse yada bi şekilde süt içemezse mamaya çokta karşı değilim artık mamalar anne sütü gibi...
ama tabiki emzirmek müthiş bir keyif harika bişey ...allahım inşallah sütüm bebişime yeter herşey yolunda gider 6 ay emziririm...
mamanın tad süper bu arada bende yaptım kendime içtim .hero aptamilden çok daha lezzetli ...bebeğimizin nasıl bişey yediğini bilelim değil mi yane :jeyyar: ama anne sütünü tatmaya henüz hazır değilim....tadan varmı?
saol canım oldu işte dikkat etmek lazım.ömrümden ömür gitti.ay huricim çok geçmiş olsun bilirim ne demek olduğunu oğlumda süt ile boğuldu beni emerken.teyzem kulaklarından kafasını çekti kurtardı yavrumı.şimdi hala korkuyorum.gene tıkanıyor emerken ama o kadar şiddetli değil
yazamıyon mu kııııı.....:dilcikar:
ooooooo demet gelmiş hoşgelmiş
saol canım oldu işte dikkat etmek lazım.ömrümden ömür gitti.
yazamıyon mu kııııı.....
goncan sana klavye neyin almadımı....
demet artık beden diline geçtikaydirigubbakcemile3
hadi kızlar iyi geceler herkese.bebekler bu gece güzelce uyusunki annecikleride uyusun artık uykularım sadece 5 saatcik.kendimi çok yorgun hissediyorum.ben yatar.hadi öpüldünüz.
demete sinir geldi yine çıktı...
neyse bende çıkıyorum kızı kıvamına sokayım uyumam lazım..öpüldünüzz...
kızlar çok korktum çok kötü bişey olduuu...
eşim 3:30 da işe gidiyor kızı uyuttu beşiğine koydu gitti bend emutfakları topluyordum
gideyim kızıma bakayım dedim eşim 2 yastığı bi soluna bi sağına koymuş kafası düz yatsın diye uzuzn oldu kafa bi sola bi sağa yatmaktan bi gittim kızın yanına nefes alamıyor hııkkk hıııı sesler çıkarıyo tavana bakıyor kucağıma aldım kuş kadar olmuş
5 kg kız sanki 1 kg olmuş salladım kızım kızım diye ağızından köpükler çıkmaya başladı
baş aşağı tuttum sırtına vurdum kızım kızım bağırıyorum ben ay kulağımdan ateşler çıktı
sallıyorum yüzüne bakıyorum mosmor oldu salladım salladım nefes almaya çalışıyor alamıyor kapıyı açtım bağarmak istedim aklıma bin tane şey geldi ağızında köpükler çıkıyo ama kusmuk gibi değil köpük tükürük bayağı sonra mememi verdim emmeye başladı rengi normale döndü burun damlası falan sıktım kendine geldi ama kafa bi sola bi sağa kendinde değil sarhoş gibi gözler uykusu var gibi kapanıyo aklım çıktı
şimdi uyuyor gözümün önünde yine bişey olcak diye gözümü ayırmıyorum üstünden karnını gözlüyorum hep inip kalkıyormu diye galiba tükürüğü ile boğuluyordu kızım...:gitme:mafoldumbensenağlama
Meraba kıslarr; herkes iyidir umarımmm mini mini bebişleriii yirimm ben yirimmm opuyorumnanaktan Bis iyiyis cok sükür Alya hanımla; uyku ve emzirme konusulmus sanırım, bizim doktorumuz uyurken uyandırıp emzrme dedi, kendisi uyanık kaldıgı zamanda kompanse eder dedi, bende geceleri hic uyandırmıyorum, kendi mızırdıyo zaten acıkınca bıdışcımmm zemuszemus Eger uykuya daldırabilirsek 6-7 saat uyuyo ama dalması baya zaman alıyo malesefff, her türlü salla, dolaştır, emzir :sinifsinif: Bez konusunda bende muzdaribim, prima 2 numara kullanıyoduk, kücük geliyo 3 numarayı denedim ama bacak kısmı sıkıyo kızımı, huggies denicem bi de bakalım, unibaby de bize pişik yaptı, pamukla temizliyorum altını, kakişko yaptıı zamanda yıkıyorum lavaboda popişkosunuuu kaydirigubbakcemile3 Pişik içinde oksitin diye bişi kullanıyorum cok memnunum...
Birde haftasonu emzirme önlügü ile can bebenin bebek bakım örtüsünü kesfettim, özellikle bakım örtüsü Alya gibi bezi acılınca tuvaletini yapan bebekler için cok iyi bence haftada 6-7 alt degistirme yıkıyodum simdi örtü batıyo atıyorum, haftada 1 paket gidiyo , 10 tl fiyatı da tavsiye ederim.
çok güzel düşünmüşsün canım gerisine gerek yok ister bişi yaparsın ister yapmazsın sana kalmış illa bişi yapcan diye bi kaide yok canım ama birine gidip yumurtasını alki kızın bereketli olsun bide gittiğin evden demir para iste koynuna koy oda kızın sağlıklı demir gibi olsun diyeoh iftarlar açıldı çaylar demlendi tatlılar yenildi kocişlerinizle dimiiii....
ben burda gariban garibann...
kızlar pazar günü kızızmın 40 ı çıkıyor..eyüp sultana camiye götürücem gidicem öyle düşünüyorum...bişey dağıtıyım mı herhangi bişey yapılıyor mu bilginiz varmı...ben kızızmla birlikte türbelere falan girip eyüp sultan hazretlerini ziyaret edip sadece dua edicem ama bilndik başka bişey varsa söyleyin...aslında gözümde korkuyor ama kalabalık ramazanda fena olur nerde emziricem nerde karnını doyururum altını nerde temzlerim ağlarsa çok fazla naparım ...bilmiyorummm
benim kızda beğenmedi bende azcık şeker koydum anca öle içti bi dene istersencnm ya durmuyor ole bır aglıyorkı sadece arada gecelerı vereyım dıyorum yarı yarıya bıraz sulu olsun dedı kayınvaldem ...sulu yaparım dıyorum bıraz zaten sımdı ıcırıyorum ama pek sevmedı sanırım
ya emıyor ama nasıl feryat fıgan emıp emıp cıkarıyor agzından bagırıyor kasıyor kendını kayınvakldemde demesınmı sutun acı galıba :gitme:duymamazlıktn geldm uzuldm ama cok aksam ordaydıkda
ben tattım iğrenç bişi bence tabiiiisende haklısın belki bende sütümün yetmesi bir ayda nerdeyse 2 kilo almasının rahatlığı ile böyle yüksekten konuşuyorum ...sen zorluk çekmişsinki öyle diyosun...haklısın bacımm ne diyim...ama inan bana sütüm yetmezse yada tadını beğenmezse yada bi şekilde süt içemezse mamaya çokta karşı değilim artık mamalar anne sütü gibi...
ama tabiki emzirmek müthiş bir keyif harika bişey ...allahım inşallah sütüm bebişime yeter herşey yolunda gider 6 ay emziririm...
mamanın tad süper bu arada bende yaptım kendime içtim .hero aptamilden çok daha lezzetli ...bebeğimizin nasıl bişey yediğini bilelim değil mi yane :jeyyar: ama anne sütünü tatmaya henüz hazır değilim....tadan varmı?
kızlar çok korktum çok kötü bişey olduuu...
eşim 3:30 da işe gidiyor kızı uyuttu beşiğine koydu gitti bend emutfakları topluyordum
gideyim kızıma bakayım dedim eşim 2 yastığı bi soluna bi sağına koymuş kafası düz yatsın diye uzuzn oldu kafa bi sola bi sağa yatmaktan bi gittim kızın yanına nefes alamıyor hııkkk hıııı sesler çıkarıyo tavana bakıyor kucağıma aldım kuş kadar olmuş
5 kg kız sanki 1 kg olmuş salladım kızım kızım diye ağızından köpükler çıkmaya başladı
baş aşağı tuttum sırtına vurdum kızım kızım bağırıyorum ben ay kulağımdan ateşler çıktı
sallıyorum yüzüne bakıyorum mosmor oldu salladım salladım nefes almaya çalışıyor alamıyor kapıyı açtım bağarmak istedim aklıma bin tane şey geldi ağızında köpükler çıkıyo ama kusmuk gibi değil köpük tükürük bayağı sonra mememi verdim emmeye başladı rengi normale döndü burun damlası falan sıktım kendine geldi ama kafa bi sola bi sağa kendinde değil sarhoş gibi gözler uykusu var gibi kapanıyo aklım çıktı
şimdi uyuyor gözümün önünde yine bişey olcak diye gözümü ayırmıyorum üstünden karnını gözlüyorum hep inip kalkıyormu diye galiba tükürüğü ile boğuluyordu kızım...:gitme:mafoldumbensenağlama
kızlar günaydın nasılsınız bakalım benim oğlumun çok gazı oluyo artık ya çok gaz sancısı çekiyoruz yok mu bunun bi çaresi kızlar yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?