2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sende haklısın belki bende sütümün yetmesi bir ayda nerdeyse 2 kilo almasının rahatlığı ile böyle yüksekten konuşuyorum ...sen zorluk çekmişsinki öyle diyosun...haklısın bacımm ne diyim...ama inan bana sütüm yetmezse yada tadını beğenmezse yada bi şekilde süt içemezse mamaya çokta karşı değilim artık mamalar anne sütü gibi...
ama tabiki emzirmek müthiş bir keyif harika bişey ...allahım inşallah sütüm bebişime yeter herşey yolunda gider 6 ay emziririm...
mamanın tad süper bu arada bende yaptım kendime içtim .hero aptamilden çok daha lezzetli ...bebeğimizin nasıl bişey yediğini bilelim değil mi yane :jeyyar: ama anne sütünü tatmaya henüz hazır değilim....tadan varmı?

ay huricim çok geçmiş olsun bilirim ne demek olduğunu oğlumda süt ile boğuldu beni emerken.teyzem kulaklarından kafasını çekti kurtardı yavrumı.şimdi hala korkuyorum.gene tıkanıyor emerken ama o kadar şiddetli değil

alllaaaahh seni iyi etsin demekk tadına baktı haaaa:icecream:ya bende mamaya karşı tabiki değilim ama emzirmeninde rahatlığı başka oluyo beaşakkıdı

saol canım oldu işte dikkat etmek lazım.ömrümden ömür gitti.

yazamıyon mu kııııı.....
goncan sana klavye neyin almadımı....

hadi kızlar iyi geceler herkese.bebekler bu gece güzelce uyusunki annecikleride uyusun artık uykularım sadece 5 saatcik.kendimi çok yorgun hissediyorum.ben yatar.hadi öpüldünüz.

ooooooo demet gelmiş hoşgelmiş

Şeniz:1hug:

saol canım oldu işte dikkat etmek lazım.ömrümden ömür gitti.

yazamıyon mu kııııı.....
goncan sana klavye neyin almadımı....

:1no2::çok üzgünüm:mafoldumben

demet artık beden diline geçtikaydirigubbakcemile3

klava:

hadi kızlar iyi geceler herkese.bebekler bu gece güzelce uyusunki annecikleride uyusun artık uykularım sadece 5 saatcik.kendimi çok yorgun hissediyorum.ben yatar.hadi öpüldünüz.

opuyorumnanaktan:gitme:

demete sinir geldi yine çıktı...
neyse bende çıkıyorum kızı kıvamına sokayım uyumam lazım..öpüldünüzz...

lülülülülülüşakkıdı:sm_cool::teytey:

mafoldumben:teselli:

klava::dilcikar::1hug:Şeniz

çok güzel düşünmüşsün canım gerisine gerek yok ister bişi yaparsın ister yapmazsın sana kalmış illa bişi yapcan diye bi kaide yok canım ama birine gidip yumurtasını alki kızın bereketli olsun bide gittiğin evden demir para iste koynuna koy oda kızın sağlıklı demir gibi olsun diye
benim kızda beğenmedi bende azcık şeker koydum anca öle içti bi dene istersen
ben tattım iğrenç bişi bence tabiiii

çok geçmiş olsun huri bende çok korkuyorum ya elim ayağıma dolanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum ters çevirip sırtına vuruyorum hemen düzeliyor. birde dün hastanede bir bayan tıkanırsa burnuna bir kere hafif üfle hemen düzeliyor dedi.allah bebeklerimizi korusun :Saruboceq:

kızlar günaydın nasılsınız bakalım benim oğlumun çok gazı oluyo artık ya çok gaz sancısı çekiyoruz yok mu bunun bi çaresi kızlar yardım

kızlar günaydın nasılsınız bakalım benim oğlumun çok gazı oluyo artık ya çok gaz sancısı çekiyoruz yok mu bunun bi çaresi kızlar yardım

günaydın herkese. benim oğlumun da çok gazı oluyordu. ama ne yaptıysak geçmedi. bir kaç gündür azaldı. ama bir şey yapmadım. sabah 5 te başlıyor 7 ye kadar sancısı oluyor. ama genelde bu saatlerde zaten olurmuş. onun dışında artık olmuyor. zaman geçtikçe büyüdükçe geçiyor.
dün doktora gittik. aşılarımızı olduk. bir de muayene oldu bebeğim. kilosu 5420 boyu 59.5 cm. olmuş.

cumartesi de oğlumla izmire gidiyoruz. uçağa bineceğiz. bakalım ne tepki verecek. umarım huzursuzlanmaz da rahat rahat gideriz.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız doktora gıdecekler varmıŞ Çok geÇmıŞ olsun
bızde bu gÜn doktora gıttık kılomuz 3700 ıkı ayı bıtırdık Çok ŞÜkÜr aŞımızı olduk bu gÜn 3 tane 3 tane bacaktan bı tane koldan Çok aĞladı yavrum doktor ateŞ kaldırmaz dedı ınŞallah kaldırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…