2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım Çok geÇmıŞ olsun ya Çok ÜzÜldÜm Çok korkmuŞsundur

YAAA KIZLAR OĞLUM 2GÜNDÜR KAKASINI YAPAMIYO
IKINIP DURUYO YAVRUM
HERŞEYİ DENEDİM AMA YAPAMIYO YAAAAÇok üzgünüm çoook

ay benimkide yapmıyo evde maydanoz sapı kalmadııkaydirigubbakcemile3 fitillede yaptım onlada çıkamadıı rezenede verdim geriyede bişey kalmadı beklicez sanırım((

maşallahh kızlarrrr aşılar ateş yaptımııı?

[COLOR="Purple"kızlar moralim çok bozuk psikolojim inanılmaz derecede bozuk herşeye üzülür kavga eder oldum eşimle sürekli kavga ediyoruz][/COLOR]

Dılara toplu halde sma mamayı aldım demıŞtın uyguna geldı demıŞtın bende aptamıl kullanıorum doktora sormadan deĞıŞtırsem bır sorun olurmu acaba bırd nerden aldıĞını Özelden yazar mısın

vallahi bize doktor verdi canım aptamil kullanıyorduk bıraktıkk ama aptamili doktora sormadan vermiştimm bişey deyemem canım bence sen bir kutu sma mama al dene bide beyenmezse elinde kalmasın yazık olurr ben sana özelden sitenin adresini vereyim...yerimseniben

gunaydın kızlar
ası yaptıranlar gecmı solsun hepınıze nasıl ates falaln oluyıormu?
gece 60cc ustunde yazanın yarısını hatta suyu bıraz fala maması az olarak verdım yawrum cok rahattı sadece gecelerı vermeyı dusunuyorum ve gunduzde bgn cok rahat masllah mısıl mısıl uyuyor
bızımde kırkımız cumartesı cıkıyor hayırlısıyla bakalım degısıklıkler olcakmı hanı 40tan sonra değısır derler ya gamzem hıc degıosmemıstı gercı

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...geçti çok şükür ömrümde geçti ..ama salı günü doktora götürücem kızımı çünkü normalde zaten süt falan hep genizine kaçıyor o dünkü olay bambaşka bi olaydı...genize kaçma sık yaanan bişey bizde..bi baksın bakalım bi problem varmı...
[
QUOTE=demett.;8711326]Şeniz:1hug:
:1no2::çok üzgünüm:mafoldumben
klavapuyorumnanaktan:gitme:
lülülülülülüşakkıdı:sm_cool::teytey:[/QUOTE]
özelden adres ver kargoylas klavye yollayacam sana kaydirigubbakcemile3

YAAA KIZLAR OĞLUM 2GÜNDÜR KAKASINI YAPAMIYO
IKINIP DURUYO YAVRUM
HERŞEYİ DENEDİM AMA YAPAMIYO YAAAAÇok üzgünüm çoook
alla alla bekle bakalım olmazsa doktora götürürsün....geçmiş olsun sanada..

[COLOR="Purple"kızlar moralim çok bozuk psikolojim inanılmaz derecede bozuk herşeye üzülür kavga eder oldum eşimle sürekli kavga ediyoruz][/COLOR]
tamam biraz kilo aldık,belki gıdımızda çıktı,kocişimiz bizi anlamıyor,ak diyosun b.k anlıyor,istediğimiz olmuyor,bebekten biz de yapamıyoruz hepten sinir geliyor,kimse bizi anlamıyor...ama hayatımızda artık bi yavrumuz var onun yüzüne bakınca tüm sinirimiz gidiyor..bunu eşinizede fark ettirin ki oda sinirlendiğinde minik kuzunun yüzüne baksın püf hepsi uçar gider...
bizde çok takışmaya niyetleniyoruz kıza bi baktım mı deli gibi gülmeye başlıyoruz...bunu denemeni tavsiye derim..herşey geçecek düzelecek...seneye yazın bebişlerimizin ellerinden tutup ne gezmelere gidicezzz

kızlarr sinirlerim tepemdee sanki evde ben keyif çatıyorum yaa bide kaynamınn mırın kırın konuşmalarınaa sinir oluyorumm eve tlf açıyoo konuşsammı konuşmasammı sanki el var karşısındaa bide imalı imalı laff dokunduruyooo beni sinir etmek içinmi arıyon be karrııı derdi niye gitmiyorum onaa o bide çağırmıyoum gel gibilerinden banaa sitem yapıyoo yaa manyakmıdır nedir ben 2 çocuklaa anca yetişiyorumm evimeee temizlikti v.s ne bekliyosaa bendennnn tepem atıyoo bide bana diyo iftara ne zaman çağırıyosun milleti dedim bu sene onlar beni çağırsınlar ben kimseyi ağırlayamam 2 kap yemek zor yetiştiriyorummm hiç sesi çıkmıyoooklava:kötükedihüso

benim kaynanada aynısı beni sinir etmek için arıyo konuşmuyo ya

nazlıbahar keşke takılmasaaa ama elde değil yani konuşma tarzı beni delii ediyoo bunuda çok iyi biliyo doğum yaptımm kadın sinirinden resmen çatladı kendini evinee verdi tadilata başladı bahanesii hazırdıı-tatlicadiarzu- hiç ufak kızı sormuyo arayıncada farkındayım hep büyük kızı soruyoo nasıl nerdee falan filann çünkü 2. bi çocuğaa tahammülü yoktu adım gibide biliyodumm başkasınaa söylemişşti zamannındaa oğlumun çocuğu olsun istemiyorum diyeee bu nebiçimm annelik ben bilmiyorum herkess dört dönerken torunum oldu diye bizimki çatlıyooo:mymeka:

dilara canım takma kafaya benimkilerde ankarada ama bazen bir telefonları yetiyor insana oğullarının bana olan ilgisini kıskanıyorlar görümcede var 2 tane evlenmemiş oğlu hergün arasın ilgilensin istiyolar ama herkesinde işi gücü var biz kendimize zor vakit ayırıyoruz.arkaaşlarla şöylr bir atasözü ürettik en iyi kaynana ölü kaynana diye nasıl beğendinmi::::::

takma canım kafana onları takmadığını gösterirsen daha da çatlar

ve kızım iki tarafında tek torunu şimdide torunu özlüyorlarmış aman kışa kesin gelirler neyse onlar gelmedden biz bayrama götürelimde. lohusalıkta 15 gün kaldılar sıcaklada hiç çekilmiyordu gerçi herişimi yaptı mantımı sarmamı dolaba doldurdu ama bir laf söyleyince hepsi uçup gidiyor.

ata sözünü tutum canım aynen yaa en iyisi ölüsü ama benimki benide öldürür şüphem yok :)
takma canım kafana onları takmadığını gösterirsen daha da çatlar

zaten o bana nasıl davranıyo bende öyle davranıyorumm bundan sonra böyleee oda tabi bunu kaldrıamıyo sataşmak için yer arıyo hiç bir zaman cevap vermicemm duymamazlıktan gelicem onun yanındaaÇok üzgünüm çoook zaten iyi bi anne olsaydı 6 senedir 2 oğlu kapısını açmıyoo ölüsüne bile çağırmayın demiş düşünün yanii ama benim koca saftirik ana düşkünüü herkes düşkün ama benimki daha beterr kadında biliyoo bağırsada çağırsada tek bakacak olan oğlan bu:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…