- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.401
huri37 kullanıcısından alıntı
kızlar çok korktum çok kötü bişey olduuu...
Eşim 3:30 da işe gidiyor kızı uyuttu beşiğine koydu gitti bend emutfakları topluyordum
gideyim kızıma bakayım dedim eşim 2 yastığı bi soluna bi sağına koymuş kafası düz yatsın diye uzuzn oldu kafa bi sola bi sağa yatmaktan bi gittim kızın yanına nefes alamıyor hııkkk hıııı sesler çıkarıyo tavana bakıyor kucağıma aldım kuş kadar olmuş
5 kg kız sanki 1 kg olmuş salladım kızım kızım diye ağızından köpükler çıkmaya başladı
baş aşağı tuttum sırtına vurdum kızım kızım bağırıyorum ben ay kulağımdan ateşler çıktı
sallıyorum yüzüne bakıyorum mosmor oldu salladım salladım nefes almaya çalışıyor alamıyor kapıyı açtım bağarmak istedim aklıma bin tane şey geldi ağızında köpükler çıkıyo ama kusmuk gibi değil köpük tükürük bayağı sonra mememi verdim emmeye başladı rengi normale döndü burun damlası falan sıktım kendine geldi ama kafa bi sola bi sağa kendinde değil sarhoş gibi gözler uykusu var gibi kapanıyo aklım çıktı
şimdi uyuyor gözümün önünde yine bişey olcak diye gözümü ayırmıyorum üstünden karnını gözlüyorum hep inip kalkıyormu diye galiba tükürüğü ile boğuluyordu kızım...
YAAA KIZLAR OĞLUM 2GÜNDÜR KAKASINI YAPAMIYO
IKINIP DURUYO YAVRUM
HERŞEYİ DENEDİM AMA YAPAMIYO YAAAAÇok üzgünüm çoook
günaydın herkese. benim oğlumun da çok gazı oluyordu. ama ne yaptıysak geçmedi. bir kaç gündür azaldı. ama bir şey yapmadım. sabah 5 te başlıyor 7 ye kadar sancısı oluyor. ama genelde bu saatlerde zaten olurmuş. onun dışında artık olmuyor. zaman geçtikçe büyüdükçe geçiyor.
dün doktora gittik. aşılarımızı olduk. bir de muayene oldu bebeğim. kilosu 5420 boyu 59.5 cm. olmuş.
cumartesi de oğlumla izmire gidiyoruz. uçağa bineceğiz. bakalım ne tepki verecek. umarım huzursuzlanmaz da rahat rahat gideriz.
Selam kızlar nasılsınız doktora gİdecekler varmıŞ Çok geÇmİŞ olsun
bİzde bu gÜn doktora gİttİk kİlomuz 3700 İkİ ayı bİtİrdİk Çok ŞÜkÜr aŞımızı olduk bu gÜn 3 tane 3 tane bacaktan bİ tane koldan Çok aĞladı yavrum doktor ateŞ kaldırmaz dedİ İnŞallah kaldırmaz
Dİlara toplu halde sma mamayı aldım demİŞtİn uyguna geldİ demİŞtİn bende aptamİl kullanıorum doktora sormadan deĞİŞtİrsem bİr sorun olurmu acaba bİrd nerden aldıĞını Özelden yazar mısın
alla alla bekle bakalım olmazsa doktora götürürsün....geçmiş olsun sanada..YAAA KIZLAR OĞLUM 2GÜNDÜR KAKASINI YAPAMIYO
IKINIP DURUYO YAVRUM
HERŞEYİ DENEDİM AMA YAPAMIYO YAAAAÇok üzgünüm çoook
tamam biraz kilo aldık,belki gıdımızda çıktı,kocişimiz bizi anlamıyor,ak diyosun b.k anlıyor,istediğimiz olmuyor,bebekten biz de yapamıyoruz hepten sinir geliyor,kimse bizi anlamıyor...ama hayatımızda artık bi yavrumuz var onun yüzüne bakınca tüm sinirimiz gidiyor..bunu eşinizede fark ettirin ki oda sinirlendiğinde minik kuzunun yüzüne baksın püf hepsi uçar gider...[COLOR="Purple"kızlar moralim çok bozuk psikolojim inanılmaz derecede bozuk herşeye üzülür kavga eder oldum eşimle sürekli kavga ediyoruz][/COLOR]
benim kaynanada aynısı beni sinir etmek için arıyo konuşmuyo yakızlarr sinirlerim tepemdee sanki evde ben keyif çatıyorum yaa bide kaynamınn mırın kırın konuşmalarınaa sinir oluyorumm eve tlf açıyoo konuşsammı konuşmasammı sanki el var karşısındaa bide imalı imalı laff dokunduruyooo beni sinir etmek içinmi arıyon be karrııı derdi niye gitmiyorum onaa o bide çağırmıyoum gel gibilerinden banaa sitem yapıyoo yaa manyakmıdır nedir ben 2 çocuklaa anca yetişiyorumm evimeee temizlikti v.s ne bekliyosaa bendennnn tepem atıyoo bide bana diyo iftara ne zaman çağırıyosun milleti dedim bu sene onlar beni çağırsınlar ben kimseyi ağırlayamam 2 kap yemek zor yetiştiriyorummm hiç sesi çıkmıyoooklava:kötükedihüso
TeŞekkÜr ederİm dİlara
nazlıbahar keşke takılmasaaa ama elde değil yani konuşma tarzı beni delii ediyoo bunuda çok iyi biliyo doğum yaptımm kadın sinirinden resmen çatladı kendini evinee verdi tadilata başladı bahanesii hazırdıı-tatlicadiarzu- hiç ufak kızı sormuyo arayıncada farkındayım hep büyük kızı soruyoo nasıl nerdee falan filann çünkü 2. Bi çocuğaa tahammülü yoktu adım gibide biliyodumm başkasınaa söylemişşti zamannındaa oğlumun çocuğu olsun istemiyorum diyeee bu nebiçimm annelik ben bilmiyorum herkess dört dönerken torunum oldu diye bizimki çatlıyooo:mymeka:
dilara canım takma kafaya benimkilerde ankarada ama bazen bir telefonları yetiyor insana oğullarının bana olan ilgisini kıskanıyorlar görümcede var 2 tane evlenmemiş oğlu hergün arasın ilgilensin istiyolar ama herkesinde işi gücü var biz kendimize zor vakit ayırıyoruz.arkaaşlarla şöylr bir atasözü ürettik en iyi kaynana ölü kaynana diye nasıl beğendinmi::::::
takma canım kafana onları takmadığını gösterirsen daha da çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?