- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.421
jasmin ve dilara asınızı atlatmışsınız darısı basımıza
inş ateşlemezler canlarım
karen81 selam kızlar..jasmin diloş geçmiş olsun canlarım..aşı sıası bizde artık..
Kaynanalardan bahsetmişsiniz..benimkide diloşunki gibi konussam mı konusmasamm mı havasında..hala torununu gormedi el opmeye bayrama biz gidecekmişiz.ya el kadar beb ile beni uzun yola koyuyo ..14 saat otobusle 12 saat trenle ucakla 1 45 dk. Tutuyo..simdi goturmesem nie esk e goturuosun da buraya getirmiosun der..off cekemem walla..esk 4 saat..onda bile geriliorum bbeklen..biraz dusunceli olsaydı kendi gelirdi ramazan oncesi ve sonra giderdi..hepsi aynı bunların..
selam kızlar..jasmin diloş geçmiş olsun canlarım..aşı sıası bizde artık..
,
kaynanalardan bahsetmişsiniz..benimkide diloşunki gibi konussam mı konusmasamm mı havasında..hala torununu gormedi el opmeye bayrama biz gidecekmişiz.ya el kadar beb ile beni uzun yola koyuyo ..14 saat otobusle 12 saat trenle ucakla 1 45 dk. tutuyo..simdi goturmesem nie esk e goturuosun da buraya getirmiosun der..off cekemem walla..esk 4 saat..onda bile geriliorum bbeklen..biraz dusunceli olsaydı kendi gelirdi ramazan oncesi ve sonra giderdi..hepsi aynı bunların..
herkese merhaba
oğlum uyumuyo çıldırmak uzereyım yapmadıgım sey kalmadı ne gece ne gunduz artık dayanamıyorum sızın bebıslerde uyumuyormu?mafoldumben
sağol canımm vallahi kimse için çocuğumu hırpalayamam yollarda benim annemlerde köyde bayramda gelirsini ayağı yapıyoo hiç bilee dedim 3aylık çocukla yollarda helak olamam çok özlediyseniz siz gelin dedimm:umursamaz:
hüzün canım bi doktoraa götürsen belki başla bi sıkıntısı felan vardır
huzuncum bebegin belki b sıkıntısı yoktur canım..huysuzlugundan yapıoda olabili..3 ayına kadar bole gidebilir ama sona duzelir..sonucta gazına ilaç kullanıosun aç bırakmıosun e daha ne..bazı bbekler kendi huysuzluklaından bole yapıolar..ve nazar duasını da bol bol oku canım..
hüzünn acill salıncak kurdurr eşineee bide onu dene ne yapcann artık her çaree baş vurcan ne kadar sallanmak iyi değil deselerdee insann artık belli biiyerden sonra gücü kuvveti kalmıyoo:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?