2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Diloş ne garip kaynanan varmış bacım, allah sabir versin sana .
sen takmayım da desen bir söz yetiyor işte , en ii si uzak durmak

Star Dust kaç gündür girmiyor kıslar haberi olan var mı?
Demette dün gece girmiş zavallım klavyeden ötürü sekillerle ifade etmiş çok güldüm .

huricim geçmiş olsun canım ipegimiz iyidir umarım şimdi oo yazdıgın şiirde pek dokundu bana yaff ota boka aglıyom zatii bi çıksa şu kırkımızz hee bizde dün yarı kırkımızı çıkardık şükürrrrrrrrrzemuszemus

sağol ilsu canım keşkee uzakk bir yerde otursaymışımm tamda sokağımdaa işin kötüsüü markete v.s bir yere gitmeye kalksamm ayy olda karşılaşırmıyım diye deli oluyorummlaelaelaelaelae

kızlar benim bebiş 21 günlük bugün itibariyle rezene aldım ne kadar vermeliyim milupanın hehe aktar huriş bilir bunu bacım sööle bakemmm ne kader verem yaa bi yerde duydum bilmiyorum dohrumu bitki çayları erkek bebeklerde böbrek taşına neden oluyormuşşşşşşşşşşşş ne kadar dogrubilmiyorum tabiii

Merhaba arkadaşlar,
Dün feci şekilde ateşlendim, sağ gögsüm şişmişti.
Sağdım nerdeyse 80 ml süt geldi ama boşalmadı, kaskatıydı içi.
Doktora gittik hemen, ultrasonla bakıldı.Mastit başlangıcıymış Henüz çok başında olduğumuzdan apse görülmedi ama doktor antibiyotik verdi.
Antibiyotik az miktarda süte de geçiyor,üzülüyorum bu yüzden ama ilerlerse daha kötü
Sağ göğsümü sağarak veriyorum kızıma.
Aynı şey başınıza gelirse hemen doktora gidin.ılerlerse apseleri cerrahi müdahele ile patlatıyorlarmış çünkü.

selam kızlar..jasmin diloş geçmiş olsun canlarım..aşı sıası bizde artık..

kaynanalardan bahsetmişsiniz..benimkide diloşunki gibi konussam mı konusmasamm mı havasında..hala torununu gormedi el opmeye bayrama biz gidecekmişiz.ya el kadar beb ile beni uzun yola koyuyo ..14 saat otobusle 12 saat trenle ucakla 1 45 dk. tutuyo..simdi goturmesem nie esk e goturuosun da buraya getirmiosun der..off cekemem walla..esk 4 saat..onda bile geriliorum bbeklen..biraz dusunceli olsaydı kendi gelirdi ramazan oncesi ve sonra giderdi..hepsi aynı bunların..

jasmin ve dilara asınızı atlatmışsınız darısı basımıza
inş ateşlemezler canlarım

teşekkür ederim canım umarım sizinkide iyi gecer

sağol canımm vallahi kimse için çocuğumu hırpalayamam yollarda benim annemlerde köyde bayramda gelirsini ayağı yapıyoo hiç bilee dedim 3aylık çocukla yollarda helak olamam çok özlediyseniz siz gelin dedimm:umursamaz:
herkese merhaba
oğlum uyumuyo çıldırmak uzereyım yapmadıgım sey kalmadı ne gece ne gunduz artık dayanamıyorum sızın bebıslerde uyumuyormu?mafoldumben

hüzün canım bi doktoraa götürsen belki başla bi sıkıntısı felan vardır

dıloş doktora söyledım gazdan deyıp yolladı hepsi napıcam bılmıyorum:gitme:

huzuncum bebegin belki b sıkıntısı yoktur canım..huysuzlugundan yapıoda olabili..3 ayına kadar bole gidebilir ama sona duzelir..sonucta gazına ilaç kullanıosun aç bırakmıosun e daha ne..bazı bbekler kendi huysuzluklaından bole yapıolar..ve nazar duasını da bol bol oku canım..

hüzünn acill salıncak kurdurr eşineee bide onu dene ne yapcann artık her çaree baş vurcan ne kadar sallanmak iyi değil deselerdee insann artık belli biiyerden sonra gücü kuvveti kalmıyoo:ecrin_bebek:

iş göremezlik ödeneğini ben aldım ama eksik erken doğum olduğu için 40 gün erken kestiler raporumu 1200 TL aldım uzatmak istiyorum acaba 40 daha verirler mi

okuyorum karencım sureklı naptıysam uyumuyo velet babasıda bende cok yıprandım 40 dan sonra duzelır dedıler ama daha fena oldu sabırlı beklıyoruz bakalım ınsallah duzelır:gitme:

hüzünn acill salıncak kurdurr eşineee bide onu dene ne yapcann artık her çaree baş vurcan ne kadar sallanmak iyi değil deselerdee insann artık belli biiyerden sonra gücü kuvveti kalmıyoo:ecrin_bebek:

dıloş soyledım esıme hafta sonu yapıcam bıde onu deneyelım ınsallah ıse yarar yoksa hastanelık olucam uykusuzluk ve yorgunluktan:a015:

jasmincim erken dogum olsada fark etmemeli ki bence..sonucta odenek senin hakkın..çalışmadıgın 16 haftanın karsılıgını sgk karsılıor ama benm once 51 gunluk odeme yaptılar haftaya da diger kalan kısmını alıcam inş..sende arastır ayrıca ben sgk mudurlugune tekrar basvurmasaydım 2.odeme gerçekleşmicekmiş.ole dedi gorevli..bugun aradım telden işlemimi gerçekleştirdi ve .2odemenn talimatını verdi..sende ara tatlım bulundugun bolgenn sgk mudurlugunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…