2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Star Dust kaç gündür girmiyor kıslar haberi olan var mı?
Demette dün gece girmiş zavallım klavyeden ötürü sekillerle ifade etmiş çok güldüm .
aynen benimde aklıma geldi... star dust girmiyo ararım bugün ben onu ...

iyi canım şu an sık sık genzine süt kaçıyor emeken..benimde daha 40 ım çıkmadı...
aktardan alınan biraz sert o yüzden açık demleyip ver 10 ml ile başla tepkisine bak..benimki aktarınkini içmedi beğenmedi...humana rezene aldım 30 ml veriyorum bazen sabah 30 akşam 30 da oluyor bazen hiç te vermiyorum..huysuzluğuna bağlı..bugün güzel uyudu sabah 11 e kadar uyumama müsade etti o sebeple vermedim akşam üstü huysuzlaşırsa veririm...
yani aldığın çay humana ise 10 ml ver bakalım severse yavaş yavaş arttırırsın günde 100 ü geçmemek kaydı ile...
ama aktarınki farklı canım ...

bendede oldu geçenlerde aynı başındaydım bende doktora gitmedim tam gidiyorduk bütün gece sağdım kendimi soğuk suya girdim ateşi düşürdüm birde emzirdimmm..düzeldim..

herkese merhaba
oğlum uyumuyo çıldırmak uzereyım yapmadıgım sey kalmadı ne gece ne gunduz artık dayanamıyorum sızın bebıslerde uyumuyormu?mafoldumben
bence huysuzluğundan yapıyor seninkisi...zemuszemus

kaynanalara yorum yok...

Kaynana çaydanlık gibidir, fokur fokur kaynar,

Gelin demlik gibidir, sinsin sinsi demlenir,

Oğlan bardak gibidir, bir gelin doldurur bir de kaynana,

Görümce çay kaşığı gibidir, arada bir gelir ortalığı karıştırır,

Çocuk şeker gibidir, ortalığı tatlandırır,

Kayınpeder de çay tabağı gibidir, okkalıca oturur seyreder...

hurişş çok yaşaa emii :roflol::roflol:vereliniortak

canım sgk ile alakası yok hastane raporu 40 gün eksik yazdı aslında gittim hastanin muhasebesine gitdim pek bilgileri yok doktorun yanına git dediler oda çok kalabalıktı ama yarın gitmeyi düşünüyorum sonuçta 40 az bi zaman değil

kucagımda uyuyor
dızımde uyuyor
omuzumda uyuyor
hatta suan emzırdım dızımde uyuyor yarım saat oldu
ama besıklerınde uyumuyor
yere bıraktıgım anda kıyametı koparıyo
sankı sırtında dugmesı var yere basınca başlıyokaydirigubbakcemile3

51 gun için 824 ytl almıştım 40 ta az olmayacaktır tabi ki..git arastır bencede tatlım..dr un neden erken doguma gore rapor açmadı ki..b telafisi muhakkak vardır.

maasını odediği zaman daha rahat tabiki..ama zaten ben işten ayrıldıgım için bizde ole b durum yok canımcım..bakalım b daha ne zaman çalışırım bilmioum:) en az 1 yıl diyorum bakalım:)

ya ilsucum maasını oduosa işyerin senin rapor falan açtırmanada gerek yokmuş o zaman..yani sgk yı ekarte edip işyerinle anlaşmalı yaptıgınız b uygulama mı bu maas odemesi?

Kaynana çaydanlık gibidir, fokur fokur kaynar,

Gelin demlik gibidir, sinsin sinsi demlenir,

Oğlan bardak gibidir, bir gelin doldurur bir de kaynana,

Görümce çay kaşığı gibidir, arada bir gelir ortalığı karıştırır,

Çocuk şeker gibidir, ortalığı tatlandırır,

Kayınpeder de çay tabağı gibidir, okkalıca oturur seyreder...
[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol:

ya ilsucum maasını oduosa işyerin senin rapor falan açtırmanada gerek yokmuş o zaman..yani sgk yı ekarte edip işyerinle anlaşmalı yaptıgınız b uygulama mı bu maas odemesi?

evet canım onlar dedi , ama söyle bişi var ben raporu almıştım doğumdan önce ssk ödicek biliyordum, sonra bizx ödiyeceğiz dediler .doğum sonrası rapor almadım onun için .onlarda ssk ya bildirmediler canım zaten. primlerim tam ödeniyor .Allah razı olsun .4 ay tam maasımı almış oldum

bende işe 40 çıkınca başladım mecburdum çünkü yaklaşık evde 2 ayı geçkin kaldım sağolsunlar paramı ödediler çalışmadıklarımı sgk ya raporu verdim ordan da aldım 40 gün eksik sadece

tabi karencim kimse yapmas. hem bende uğrasmamış oldum ssk ile .7 yıl olacak orada calısalı onunda etkisi var tabiki

merhaba hanımlar.
ne guzel sohbete dalmısınız yıne.
gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır.
bız halen öksürük ve burun tıkanıklıgıyla ugrasıyoruzbalgamlı öksürdügü ıcın balgamları atması gerekıyormus.ancak kusunca rahatlıyor.aksamları esımle nobetlese kusmasını beklıyoruzkimden gectı bılmıyorum sanırım nezle olan bırınden kaptı yavucum hastalıgı
bebegımın hastalıgı esnasında bırkac doktor gezdık.memlekette guvenılır doktor kalmamıs ınanın.
herkes kafasına göre ılac yazıyor.
hic ıyı degılım bu gunlerde.dualarınız eksık etmeyın ne olur ınsallah bıran once bebegım ıyılesır.
o öksürdükce benım cigerlerım acıyor

canım cok gecmıs olsun allah sıfa versın ınsallah bır an önce duzeli:teselli:r

slm kızlar bizimde yarın kırkımız cıkıyo ama neler yapılyo hic bi fikrim yok herkesinki farklı farklı siz neler yaptınız acaba ogün yazarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…