- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.441
aynen benimde aklıma geldi... star dust girmiyo ararım bugün ben onu ...Star Dust kaç gündür girmiyor kıslar haberi olan var mı?
Demette dün gece girmiş zavallım klavyeden ötürü sekillerle ifade etmiş çok güldüm .
iyi canım şu an sık sık genzine süt kaçıyor emeken..benimde daha 40 ım çıkmadı...huricim geçmiş olsun canım ipegimiz iyidir umarım şimdi oo yazdıgın şiirde pek dokundu bana yaff ota boka aglıyom zatii bi çıksa şu kırkımızz hee bizde dün yarı kırkımızı çıkardık şükürrrrrrrrrzemuszemus
aktardan alınan biraz sert o yüzden açık demleyip ver 10 ml ile başla tepkisine bak..benimki aktarınkini içmedi beğenmedi...humana rezene aldım 30 ml veriyorum bazen sabah 30 akşam 30 da oluyor bazen hiç te vermiyorum..huysuzluğuna bağlı..bugün güzel uyudu sabah 11 e kadar uyumama müsade etti o sebeple vermedim akşam üstü huysuzlaşırsa veririm...kızlar benim bebiş 21 günlük bugün itibariyle rezene aldım ne kadar vermeliyim milupanın hehe aktar huriş bilir bunu bacım sööle bakemmm ne kader verem yaa bi yerde duydum bilmiyorum dohrumu bitki çayları erkek bebeklerde böbrek taşına neden oluyormuşşşşşşşşşşşş ne kadar dogrubilmiyorum tabiii
bendede oldu geçenlerde aynı başındaydım bende doktora gitmedim tam gidiyorduk bütün gece sağdım kendimi soğuk suya girdim ateşi düşürdüm birde emzirdimmm..düzeldim..Merhaba arkadaşlar,
Dün feci şekilde ateşlendim, sağ gögsüm şişmişti.
Sağdım nerdeyse 80 ml süt geldi ama boşalmadı, kaskatıydı içi.
Doktora gittik hemen, ultrasonla bakıldı.Mastit başlangıcıymış Henüz çok başında olduğumuzdan apse görülmedi ama doktor antibiyotik verdi.
Antibiyotik az miktarda süte de geçiyor,üzülüyorum bu yüzden ama ilerlerse daha kötü
Sağ göğsümü sağarak veriyorum kızıma.
Aynı şey başınıza gelirse hemen doktora gidin.İlerlerse apseleri cerrahi müdahele ile patlatıyorlarmış çünkü.
bence huysuzluğundan yapıyor seninkisi...zemuszemusherkese merhaba
oğlum uyumuyo çıldırmak uzereyım yapmadıgım sey kalmadı ne gece ne gunduz artık dayanamıyorum sızın bebıslerde uyumuyormu?mafoldumben
Kaynana çaydanlık gibidir, fokur fokur kaynar,
Gelin demlik gibidir, sinsin sinsi demlenir,
Oğlan bardak gibidir, bir gelin doldurur bir de kaynana,
Görümce çay kaşığı gibidir, arada bir gelir ortalığı karıştırır,
Çocuk şeker gibidir, ortalığı tatlandırır,
Kayınpeder de çay tabağı gibidir, okkalıca oturur seyreder...
jasmincim erken dogum olsada fark etmemeli ki bence..sonucta odenek senin hakkın..çalışmadıgın 16 haftanın karsılıgını sgk karsılıor ama benm once 51 gunluk odeme yaptılar haftaya da diger kalan kısmını alıcam inş..sende arastır ayrıca ben sgk mudurlugune tekrar basvurmasaydım 2.odeme gerçekleşmicekmiş.ole dedi gorevli..bugun aradım telden işlemimi gerçekleştirdi ve .2odemenn talimatını verdi..sende ara tatlım bulundugun bolgenn sgk mudurlugunu..
ya ilsucum maasını oduosa işyerin senin rapor falan açtırmanada gerek yokmuş o zaman..yani sgk yı ekarte edip işyerinle anlaşmalı yaptıgınız b uygulama mı bu maas odemesi?
merhaba hanımlar.
ne guzel sohbete dalmısınız yıne.
gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır.
bız halen öksürük ve burun tıkanıklıgıyla ugrasıyoruzbalgamlı öksürdügü ıcın balgamları atması gerekıyormus.ancak kusunca rahatlıyor.aksamları esımle nobetlese kusmasını beklıyoruz kimden gectı bılmıyorum sanırım nezle olan bırınden kaptı yavucum hastalıgı
bebegımın hastalıgı esnasında bırkac doktor gezdık.memlekette guvenılır doktor kalmamıs ınanın.
herkes kafasına göre ılac yazıyor.
hic ıyı degılım bu gunlerde.dualarınız eksık etmeyın ne olur ınsallah bıran once bebegım ıyılesır.
o öksürdükce benım cigerlerım acıyor
canım cok gecmıs olsun allah sıfa versın ınsallah bır an önce duzeli:teselli:r
rosemcim geçmiş olsun tatlım..inş bebegin bir an once iileşir tatlım..
rosemm canım geçmiş olsun ilaçları iyi gelir inşallahh kuzucuğaaa:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?