- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.461
merhaba hanımlar.
ne guzel sohbete dalmısınız yıne.
gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır.
bız halen öksürük ve burun tıkanıklıgıyla ugrasıyoruzbalgamlı öksürdügü ıcın balgamları atması gerekıyormus.ancak kusunca rahatlıyor.aksamları esımle nobetlese kusmasını beklıyoruz kimden gectı bılmıyorum sanırım nezle olan bırınden kaptı yavucum hastalıgı
bebegımın hastalıgı esnasında bırkac doktor gezdık.memlekette guvenılır doktor kalmamıs ınanın.
herkes kafasına göre ılac yazıyor.
hic ıyı degılım bu gunlerde.dualarınız eksık etmeyın ne olur ınsallah bıran once bebegım ıyılesır.
o öksürdükce benım cigerlerım acıyor
geçmiş olsun rosemcim allah şifa versin biran önce. bizim kızda 2 gündür düzgün uyumuyor.yemek yapmam lazım başlayamadım daha.gaz var sanırsam.
slm kızlar nasılsınız
huricim çok geçmiş olsun ipeğimize annesii ne kadar zor bir durum..
bugün sabah benim kızda emerken süt genzine kaçtı çok korktum:çok üzgünüm:
3 kuruşluk süt var oda kuzumun genzine kaçtı:roflol::roflol:
canım çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğin.
tesekkurler kıslar.geçmiş olsun rosemcim allah şifa versin biran önce. bizim kızda 2 gündür düzgün uyumuyor.yemek yapmam lazım başlayamadım daha.gaz var sanırsam.
bu arada bebıslerınız göz takıbıne basladı m kıslar?
benım oglan önce ısıga bakmaya basladı sımdıde besıgındekı muzıklı donencesını takıp edıyor ama elimi takıp edemıyor.sizinkılerde durum nasıl?
çok geçmiş olsun rosem yani çok dikkat edip korumak lazım hasta olduğunu bile bile heralde kimse yanaşmaz bebeğe vicdansızlık olur böyle bi hareket..ufak çocuk varsa çevrede ondan geçmiştir beki...tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım...tesekkurler kıslar.
bütün bebısler saglıkla buyusun.hastalanmaları gercekten cok kötü oluyor.
bebegım anne sütü almasına ragmen hastalandı baska bırisinden gecmıs olabılcagını soyledı doktorumuz.:çok üzgünüm:cok dıkkat edın bebıslerınıze.
saol teşekkür ederim canım...doktora danış ishal pek hoş bi durum değil diye düşünüyorum..tek başına banyosunu yaptırmak gewrçekten çok güzel oluyor..herkese selamm,huriş ve rosem çok geçmiş olsun:1hug:
benim oğlumda 3 gündür ishal yapıyor benneyaptımki üşüttü sanırım doktora götürmedim bununla ilgili acaba gitmek mi gerekli
bide gözleri çapaklı hep damla krem herşeyi deniyoruz geçmedi hala
şu anda omuzumda uyuyor kuzucum bugün ilk defa kendim yıkadım çok güzeldi neyseki suya bayılıyo paşam
sizler nasılsınız paşalar prensesler nasılkaydirigubbakcemile5
canım tek basıaa yıkamak zor olmuyormu?ben henuz hıc denemedım.basını nasıl yıkıyorsun tarıf edermısın?bende tek basına yıkamak ıstıyorum artık oglusumu.herkese selamm,huriş ve rosem çok geçmiş olsun:1hug:
benim oğlumda 3 gündür ishal yapıyor benneyaptımki üşüttü sanırım doktora götürmedim bununla ilgili acaba gitmek mi gerekli
bide gözleri çapaklı hep damla krem herşeyi deniyoruz geçmedi hala
şu anda omuzumda uyuyor kuzucum bugün ilk defa kendim yıkadım çok güzeldi neyseki suya bayılıyo paşam
sizler nasılsınız paşalar prensesler nasılkaydirigubbakcemile5
bızımkıde oyuncakları takıp edıyor,bızede bakıyor ama elımı gozunun ustune getırınce takıp etmıyor:çok üzgünüm:ınsallah bırseycıkler yoktur.:Saruboceq:.bugün 53 günlüğüz benim oğlum çok güzel takip ediyor maşallahh,oyuncaklarını, bbizi farkediyo artık
saol canım bılmıyorumkı.bundan 10 gun once mevlut okutmustum acaba dıyorum gelenlerın arasında nezle olan varmıydı?ne bılım kafam ıyoce karıstı.:çok üzgünüm:çok geçmiş olsun rosem yani çok dikkat edip korumak lazım hasta olduğunu bile bile heralde kimse yanaşmaz bebeğe vicdansızlık olur böyle bi hareket..ufak çocuk varsa çevrede ondan geçmiştir beki...tekrar geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım...
kız mutfağa sok aspretörü aç...bakalım sakinlerse aspretörde saç kurutma gibi elektrik süpürgesi gibi susturup sakinleştiriyor o arada yemeğini yaparsın...
Aynen ben de öyle yapıyorum. Kızım uyanıksa hep kucakta olmak istiyor.Ben de yemek yaparken o uyanıksa ana kucağını mutfağa getirip aspiratörü açıyorum, sakin sakin oturuyor.
Hatta bazı geceler sakinleşip uyusun diye aspiratör dinletiyorum.Nasıl huzur içinde omzuma yatıp dinliyor anlatamam.
merhaba hanımlar.
ne guzel sohbete dalmısınız yıne.
gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır.
bız halen öksürük ve burun tıkanıklıgıyla ugrasıyoruzbalgamlı öksürdügü ıcın balgamları atması gerekıyormus.ancak kusunca rahatlıyor.aksamları esımle nobetlese kusmasını beklıyoruz kimden gectı bılmıyorum sanırım nezle olan bırınden kaptı yavucum hastalıgı
bebegımın hastalıgı esnasında bırkac doktor gezdık.memlekette guvenılır doktor kalmamıs ınanın.
herkes kafasına göre ılac yazıyor.
hic ıyı degılım bu gunlerde.dualarınız eksık etmeyın ne olur ınsallah bıran once bebegım ıyılesır.
o öksürdükce benım cigerlerım acıyor
saolasın canım.o öksürdükce benım ıcım parcalanıyor.Geçmiş olsun,
İnşallah çabucak iyileşir.
Of ne zordur kimbilir minicik yavrunun öksürdüğünü duymak.
Benimki de arada bir öhöö diyor da insan konduramıyor minicik bebeğe öksürmeyi.
sızde gecmıs olsun canım.Benim kızım da 3-4 gündür ishal sanırım. Baştan beri hep sıvıydı ama sanki bu aralar daha da sıvılaştı gibi.Su kaybı var mı diye kilosuna bakıyorum,ateşi de yok çok şükür.
Ben de nasılsa ilaç vermezler diye götürmedim doktora.
Haftasonu kalça ultrasonu için götürürsek söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?