- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.481
saol canım ay kıyamam ben ona ama duygusal olması iyi bişey..inan bana hırçın duygusuz asi kızlarla uğraşması çok zor oluyor ...ben okulda öğretmenlik yaparken bir küçücük aslancık varmış diye bi şarkı vardı çocuk şarkısı onu 3 yaş gurubuna söylerdim hepsi ağlardı...huriş ızledım cok gzl olmus masallah kızına gozler renklımı ? muzıkte kızımı cok duydulandırdı hemen uzaklastı o tur muzıklere cok duygulanıyor .....benım hosuma gıttı ama ....
teşekkür ederim canım...çok güzel olmuş huıricim ellerine sağlık
ah ahh star_dust cüm ve demetcim olaydı eminim alıntı yapa yapa benim sorumuda cevaplarlardı senağlama fazla katılımda bulunamıyorum ama belki oyüzden :1closedeyes: yaa ama gercekten starcıgı merak ediyorum mutlaka girer yzardı umarım bebişi ve kendi iyidir :ecrin_bebek:
ah ahh star_dust cüm ve demetcim olaydı eminim alıntı yapa yapa benim sorumuda cevaplarlardı senağlama fazla katılımda bulunamıyorum ama belki oyüzden :1closedeyes: yaa ama gercekten starcıgı merak ediyorum mutlaka girer yzardı umarım bebişi ve kendi iyidir :ecrin_bebek:
slm kızlar bizimde yarın kırkımız cıkıyo ama neler yapılyo hic bi fikrim yok herkesinki farklı farklı siz neler yaptınız acaba ogün yazarmısınız.
kızlar oğlumun fotoğraflarını ekledim.bakmak isterseniz albümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?