2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huriş ızledım cok gzl olmus masallah kızına gozler renklımı ? muzıkte kızımı cok duydulandırdı hemen uzaklastı o tur muzıklere cok duygulanıyor .....benım hosuma gıttı ama ....

huriş ızledım cok gzl olmus masallah kızına gozler renklımı ? muzıkte kızımı cok duydulandırdı hemen uzaklastı o tur muzıklere cok duygulanıyor .....benım hosuma gıttı ama ....
saol canım ay kıyamam ben ona ama duygusal olması iyi bişey..inan bana hırçın duygusuz asi kızlarla uğraşması çok zor oluyor ...ben okulda öğretmenlik yaparken bir küçücük aslancık varmış diye bi şarkı vardı çocuk şarkısı onu 3 yaş gurubuna söylerdim hepsi ağlardı...

çok güzel olmuş huıricim ellerine sağlık
teşekkür ederim canım...

kızlar göğüslerim acıyor özellikle sol göğüs içi sağıyorum az süt geliyor kızım emiyor ayrıca bütün vücudum dökülüyor ...süt sıtması değilim ama ;çünkü titreme yok ateş yok ...bu daha çok grip oluyormuş gibi...ayak parmaklarım bile sızlıyor...sizce ne yapayım....geçtiğimiz eylülde grip aşısı yaptırmıştım ama...

ah ahh star_dust cüm ve demetcim olaydı eminim alıntı yapa yapa benim sorumuda cevaplarlardı senağlama fazla katılımda bulunamıyorum ama belki oyüzden :1closedeyes: yaa ama gercekten starcıgı merak ediyorum mutlaka girer yzardı umarım bebişi ve kendi iyidir :ecrin_bebek:

huri çok geçmiş olsun canım galiba bizim gibi olmuşsunuz sizde bizimde mamadan sonra ve ya birkaç saat sonra çocuk elleri iki yanda kasilarak kıpkırmızı oluyor ve çığlık çığlığa başlıyor ağlamaya ve genellikle burnundan mamalar damlıyor bazende ağzından ama o süre zarfında benim ömrümden ömür gidiyor okadar korkuyorumki şimdi allaha şükür 2 gündür olmuyor inşallah olmaz çok berbat birdurum insan ne yapacağını bilemiyor

iki gece önce yüksek ateş ve titremeyle hastaneye gittim salak dr iğne bile yapmadı badeömciklerde bişey yok deyip yolladı beni eve halbuki boğazım çok şiş demiştim birde ateş düşürücü iğne yapardı insan sabaha kadar titredim ateş beni mahvetti ne kadar kaynanayı istemesemde sağolsun sabaha kadar sirkeli sularla başımda bekledi ateşimi düşürdü kadın bugün tekrar hastaneye gittim penisilin iğne verdi dr alerjim var dedim bişey olmaz dedi acildeki drda yapamayız bu iğneyi ölürsün madem alerjin var dedi allahım iki gündür bu drlar sinir etti beni bende korkudan iğneyi almadım vurdurmayacağım heryerim titredi bugün korktum neyse dün yavruma hiç yanaşamadım annem ve kayınvalidem baktılar gözümü açamadım bundan sonra kendime daha çok dikkat edeceğim içim gitti ama kucaklayamadım yavrumu onada geçer diye

dilara aynen canım bizim evdede maydonoz sapı klmadı canım ben sabah akşam onunla yaptırıyorum korkarakta olsa zararı yoktur değilmi

demetim hadi yaaa kocişine sölede sana klavye alsın o gülümsemelerine koptum vallahi özledik seni

ah canım bende merak ediyorum ...pazar günüde bizimki çıkıyor...ama bende bilmiyorum burdan şimdi araştırıcam..,
bu arada akşam kötüydüm 2 saat uyudum kalktım emzirdim şimdide kötüyüm...geçmedi halsizliğim göğüsler dolmuş ucu bile yok...emzirdim çok şükür biriyle doydu diğerini almadı....artık sağacağım ötekinide acıyo beeee...:bbo:sengözlerimebaksanabkafamçokkarışt
ı

canım yaa merak ettim neydi sorun ama şimdi sağmam lazım kendimi ve gözümden uyku akıyor mirmirmirmir gelirim işim bitince
bizi merak etmişsin :1hug: iyiyiz Allaha şükür , neler geldi geçti başımızdan onları da yazarım , ama dedim ya önce emzirmeden sonraki ulvi görevim olan sağıklama işine dönmeliyim yerimseniben

slm kızlar bizimde yarın kırkımız cıkıyo ama neler yapılyo hic bi fikrim yok herkesinki farklı farklı siz neler yaptınız acaba ogün yazarmısınız.

bizim bugün çıktı , biz de dışarı çıktık .. ama dersen ki ritüel gibi ne yaptınız , hiç bi şey .. ne yapılacaksa yarın öğrenicem annemden ve yarın yapıcaz .. saate baktım da yeni güne girmişiz yani bugün yapıcass :kedi:
kısacası ben de bilmiyorum ne ypılır ne edilir :sm_confused:

bende albüme resim koydum yeni....ay kızımla eccük sohbet edelim uyutayım sonra şı 40 çıkmasını araştırayım bakalım nasıl yapıyor ne yapışlıyor

herkeze merhaba
çok zor birkaç gün geçirdim kızlar..........hala şoktayım nerden başlasam billmem.............
pazar günü felaket göğüs sancısıyla dr gittim sütüm sağıldı ama özellikle sol göğüsüm felaketttttttt derecede ağırdı..bebeğimi 3 gün emziremedim ama sürekli sağıp biberonla verdim..........
antibiyotik ve merhemle göğüslerim iğleşti sayılır artık allaha çok şükür rabbimm bi daha yaşatmasın
sonra kızımı emzirmeye başladım.........ama kızım emiyo emiyo ağlıyo.........memeyi çok seven yavrum memeyi çekince huzursuzlaşmaya başladı..........sonra göğüslerimi sıktım ki..............ne süt var ne bişey telaşlandım hemen popmaya sarıldım en maksimum seviyede sağmaya çalıştım ama tek damla bile süt yokkkkkkkkkkkkkkk
nasıl üzldüm nasıl ağladım daha minicik yavrum ve sütüm kesildi inanamadım oysa 2 gün öncesinde 1 sağmayla 200 cc süt gelmişti
hemen dr a gittik tabi bebek daha küçük zorla çektikçe gelir dedi
günde 3 sefer aşırı sıcak suyla göğüslerine duş aldır dedi ve sürekli sıcak havluyla masaj yap dedi
eve geldik duş aldım sıcak sıcak sonra annemlere falan gittik rahat edebilmem için
2-3 saatte bir sıcak duş aldım düzenli beslendim veeeeeeeee boza içtiimmm artık kaç kilo bilmem
çok şükür özellikle boza çok iyi geldi kızımı da zorladım sürekli memede tuttum alıştı hemen yine maşallah başladı hızlı hızlı çekmeye ve sütüm geri geldi allaha çok şükür
şimdi sadece sık sık bol bol emziriyorum bir süre daha sık emzircem sütüm iyice çoğalana ve öykü tamamen alışana kadar...sonra yine 2 saatte bir emzircem inşallah
çok korktum aama bunu da atlattık çok şükür evde yalnız çok zorlanıyorum pek yemek yemiyorum ama artık düzenli beslenmem lazım

ben de kızımı yalnız yıkıyorum
ama kendi leğeni ve iiçinde özel filesii var fileye yatırıyorum orda yıkıyorum hiç ağlamıyo seviyo yıkanmayı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…