2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar kabız olmalarından ve kakalarını yapamamaktan bahsetmişsiniz
ben de 2 defa yaşadım öyküde 2 gün yapmadı kakasını ......
doktora göre normalmiş 72 saat yapmazsa mudahale edilebilirmiş..........
ben bu durumlşarda bir miktar zeytin yağını cezvede ısıtıyorum
pamukla sıcak zeytinyağını poposuna dayıyorum ve karnına pamukla sıcak zeytin yağı ile ovalıyorum bu işlemden 15 dk sonra kakasını yapıyor her iki denememdede aynı sonuç oldu çok şükür
tavsiye ederim kızlar

gnydn kızlar
bırı banyoda oynuyor bırı kucmda emoyor ew desenz almıs basını gıdıyor makınann bırı bulasık bırı camasır yıkıyor ayyyy eskı sakin gunler..... ama gelecek ınsallh o gunlr yıne.... uyumus gıbı pasam kızımı yıkayıp cıkarayım usumeden yrn kırkımız cıkıyor

çok geçmiş olsun canım allaha şükür ki atlatmışınız

beyaz melekcım gecmıs olsun tatlım.
bebısler bızı bayagı bır yordu maalesef.
sütünğn bırden kesılmesı psikolıjık mı acaba?bır yerde okumustum sütün gelmesının psıkolojıyle cok alakası varmıs.ınsallah bır daha boyle bırsey yasamazsın.:1hug:

ben de kızımı yalnız yıkıyorum
ama kendi leğeni ve iiçinde özel filesii var fileye yatırıyorum orda yıkıyorum hiç ağlamıyo seviyo yıkanmayı maşallah

canım basını nasıl yıkıyorsun?ters cevırıp oylemı su dokuyorsun?
bızımde fılemız ve kuvetımız var ama cesaret edıp henuz tek basıma yıkamadım oglusumu.

kıslar sızın bebıslerın göz takıbı nasıl?
benımkı ısıga bakıyor,oyuncagınıda takıp edıyor ama bazen elımı takıp etmıyor.
acaba dıkkatını cok fazla cekmedıgı ıcınmı oluyor?

geçmiş olsun canım acısını biliyorum şu an bendede var dünden beridir o acı ...çok geçmiş olsun şu an iyi olmana sevindim...

ben de kızımı yalnız yıkıyorum
ama kendi leğeni ve iiçinde özel filesii var fileye yatırıyorum orda yıkıyorum hiç ağlamıyo seviyo yıkanmayı maşallah
maşallah ne güzel...bebeğini tek yıkamak çok keyifli...

sabahtan beri benimkide ıkınıyor yapamıyor ama bekliyorum akşama kadar..

inşallah canım o sakin günler gelecek....bende zorlanıyorum tek bebişle...

psikolojik tabiii geçen gün kızızm boğuluyordu dediğim günü geceye kadar sütüm gelmedi...mafoldumben
canım basını nasıl yıkıyorsun?ters cevırıp oylemı su dokuyorsun?
bızımde fılemız ve kuvetımız var ama cesaret edıp henuz tek basıma yıkamadım oglusumu.
çok kolay aslında canım kiminle yıkıyorsan birlikte yıkıyormuş gibi başlayın ama o elini sürmesin müdahele etmesin tek yıkamaya çalış zorlandığında yardım etsin 1-2- derken kendin yıkamaya alışıyorsun....bizim banyo meselesi yıkaması kurması toplaması 20 dakkada bitiyo...çok keyifli bi ara videoya çekerim belki buraya koyarım nasıl yıkadığımı ...sositososito

sein bebiş benimkinden büyük yorum yapamıyorum..benimki daha tam takip yapamıyor..yani görüyor gözünü dikip bakıyor ama takip edemiyor..seninki kadar olsun bakalım nasıl olcak...bana güldüğü zamanı iple çekiyorum...

kızlar bu arada göğüsüm hala acıyor ...dün gece sıcak su hatta çok sıcak suya girdim kıpkırmızı oldu göğüsüm sonra sağdım bütün gecede kızımı emzirdim tepine tepine...şimdi indi yani lömbür lömbür ama hala çok acıyorrrr...heralde içinde birikti açamıyorum yolunu...bakalım inşallah azmaz...

canım ya geçmiş olsun inan gözlerim doldu,Allah bebeklerimizi koruyor şükür ki,Ceren'de kendi tükürğünden boğulacak gibi yapıyo çok şükür ki hepsinde yanındayım,ciddi bişey olmadı, ama bizim beşikteki yatağımızdan 1-2 kere yanlara dönüp(yatak biraz bombeli sanırım ondan kayıyo) kafayıda beşiğin kenarları ile yatak arasına sokup nefes almaya çalışırken buldum ,kenarlara bariyer koyuyorum yatağı tekrar gözden geçirdim ama çok korkuyorum bende

huriş göğsune soğan sur cnm kayınvaldem ole der soğan işe yarar dıyor
beyaz melek gecmıs olsun cnm sanada
ecetuba cumlemızın cnm hepımızın cuması ....

geçmiş olsun canım...inşaallah daha böyle bir şey yaşamazsın...

huricim geçmiş olsun ne byük korku atlatmışsın...Allah yavrularımızı bize bağışlasın kazadan beladan korusun...

uff yaa sonunda ağlattın senağlama
bugün bende çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim işinde şehirdışında,
annem memlekete gitti
kayınvalidemlerde boya var
ben evdeyim 3 gün
dünden beri aramaığım arkadaşım kalmadı gelebilirmisin diye ama kimse gelemiyo
kardeşim gelecek son çare
ama ben şu koca şehirde yapayalnız kalmış gibiyim kızımla
eşimi istiyorum kimseyi değil ama gelemiyo işte
ufffffff senağlama

HAYIRLI CUMALAR.....

HURİ -- geçmiş olsun canım.benimki de arada hiiiii yapıp korkutuyo ama çok şükür birşey olmadı. böyle tehlikeler yaşamayız umarım..

BEYAZ MELEK sanada geçmiş olsun canım.

kızlar az önce 2. ay aşılarımızı olduk. 15-20 gün sonra rotavirüsünü de yaptırcam inşallah. umarım kızım bu akşam rahat uyur...

bu arada boyumuz 62 cm kilomuz 6840 gr olmuş. allaha şükür.MAŞALLAH DEYİN KIZLAR...

hayırlı cumalar herkese....

benim kızda bu gün 47 günlük oldu teyzesi dönencesini takip ediyo ben yanından ayrılırken benide takip edebiliyo ....elini takip etmemesi normaldir zaten bebekler sadece konstrat renkleri seçebilirler bi zamana kadar....endişelenme bence...CADIARZUyerimsenibensüprizzzzzsositososito

banyomuzuda ben eşimle birlikte yaptırıyorum...kendim yapamadığımdan değil babasınında bu anları dolu dolu yaşaması gerektiğini düşünüyorum...hatta büyük kızımıda yanımıza alıyorum o da elinden tutuyo ağlamaması için....sositosositoalkisalkisalkis:lepi: ben önce odayı ısıtıyorum sonra leğenine 10 cm kadar su dolduruyorum ve durulama suyunu da hazırlayıp odaya getiriyorum...kızın çıkardığım çamaşırlarını ve battaniyesini suyun içine koyuyorum baş kısmınıda özellikle yüksek tutmaya çalışıyorum sonra kızı içine yatırıyorum...sonra yumuşak bi lifle önce saçını sonra gövdesini ve en sonda bacak aralarını bi güzel yıkıyorum....bizim suda kalmamız 15 dk rahat buluyo...önceleri bende filede ve suyun içine oturtmadan yıkıyodum kıyameti koparıyodu...ama suyun içine oturtunca sudan çıkmak istemiyo bide elini tutmakta baya bi işe yarıyo...ha bi de kızlar bebeklerinizin yanaklarının kızarıklığından bahsetmişsiniz o kızarıklıkları yapan kesinlikle şampuanlar...ben ilk kızımda dalin cansın nivea falan kullanmıştım yavrumun yanakları mahvolmuştu dr kortizonlu bi krem veremişti allahtan kullanmamışım...sonra bi yerden duydum bu şampuanlar yapıyomuş...sonra seba med şampuan aldım ilk yıkamada geçti...sizde deneyin....kızım 2.5 yaşında hala dalin kullansam yanakları kızarıyo alerji oluyomafoldumbenkaydirigubbakcemile:bbo:

Son düzenleme:

üzme cnm kendini kardeşin gelecekmiş bak..allah sağlık sıhhat versin bende hep tek başımayım....sağlığımız yerinde olsunda.....

maşşallahhh boyuına posuna inşallah ateş yaapıp huzurwsuz olmaz :Saruboceq:

seni en iyi ben anlarım canım bizim babamızda yanımızda değil neredeyse 40 gündür çok kötü bi durum o gezici çalıştığı için bizde annemde kalıyoruz ama haftaya babamızla beraber izmire gidecez

hepinize vede bebişlerinize geçmiş olsun canlarıl allah acil şifa versin inşallah

kızlar kızıma video yaptım....buyrun bakın bakalım beğenecekmisiniz...
İzlesene.com : Video - canım kızım

süpersin çok etkilendim ama şarkının hikayesii biliyomusun

melekcim çok geçmiş olsun insan kendi kendine nazar değdirebilirmiş sn sürekli sütüm çok geliyor diyordun etkiliyo inan bana bende çok kaka yapıyor günde 3 kere 4 kere diyodum alsana bebek 2 gündür 1,5 kere zor yaptı maşalllah diyelim yavrularımıza anne baba istemeden nazar değdiriyoruz.allahım kuzularımıza ve bize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…