- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.501
herkeze merhaba
çok zor birkaç gün geçirdim kızlar..........hala şoktayım nerden başlasam billmem.............
pazar günü felaket göğüs sancısıyla dr gittim sütüm sağıldı ama özellikle sol göğüsüm felaketttttttt derecede ağırdı..bebeğimi 3 gün emziremedim ama sürekli sağıp biberonla verdim..........
antibiyotik ve merhemle göğüslerim iğleşti sayılır artık allaha çok şükür rabbimm bi daha yaşatmasın
sonra kızımı emzirmeye başladım.........ama kızım emiyo emiyo ağlıyo.........memeyi çok seven yavrum memeyi çekince huzursuzlaşmaya başladı..........sonra göğüslerimi sıktım ki..............ne süt var ne bişey telaşlandım hemen popmaya sarıldım en maksimum seviyede sağmaya çalıştım ama tek damla bile süt yokkkkkkkkkkkkkkk
nasıl üzldüm nasıl ağladım daha minicik yavrum ve sütüm kesildi inanamadım oysa 2 gün öncesinde 1 sağmayla 200 cc süt gelmişti
hemen dr a gittik tabi bebek daha küçük zorla çektikçe gelir dedi
günde 3 sefer aşırı sıcak suyla göğüslerine duş aldır dedi ve sürekli sıcak havluyla masaj yap dedi
eve geldik duş aldım sıcak sıcak sonra annemlere falan gittik rahat edebilmem için
2-3 saatte bir sıcak duş aldım düzenli beslendim veeeeeeeee boza içtiimmm artık kaç kilo bilmem
çok şükür özellikle boza çok iyi geldi kızımı da zorladım sürekli memede tuttum alıştı hemen yine maşallah başladı hızlı hızlı çekmeye ve sütüm geri geldi allaha çok şükür
şimdi sadece sık sık bol bol emziriyorum bir süre daha sık emzircem sütüm iyice çoğalana ve öykü tamamen alışana kadar...sonra yine 2 saatte bir emzircem inşallah
çok korktum aama bunu da atlattık çok şükür evde yalnız çok zorlanıyorum pek yemek yemiyorum ama artık düzenli beslenmem lazım
ben de kızımı yalnız yıkıyorum
ama kendi leğeni ve iiçinde özel filesii var fileye yatırıyorum orda yıkıyorum hiç ağlamıyo seviyo yıkanmayı maşallah
geçmiş olsun canım acısını biliyorum şu an bendede var dünden beridir o acı ...çok geçmiş olsun şu an iyi olmana sevindim...herkeze merhaba
çok zor birkaç gün geçirdim kızlar..........hala şoktayım nerden başlasam billmem.............
pazar günü felaket göğüs sancısıyla dr gittim sütüm sağıldı ama özellikle sol göğüsüm felaketttttttt derecede ağırdı..bebeğimi 3 gün emziremedim ama sürekli sağıp biberonla verdim..........
antibiyotik ve merhemle göğüslerim iğleşti sayılır artık allaha çok şükür rabbimm bi daha yaşatmasın
sonra kızımı emzirmeye başladım.........ama kızım emiyo emiyo ağlıyo.........memeyi çok seven yavrum memeyi çekince huzursuzlaşmaya başladı..........sonra göğüslerimi sıktım ki..............ne süt var ne bişey telaşlandım hemen popmaya sarıldım en maksimum seviyede sağmaya çalıştım ama tek damla bile süt yokkkkkkkkkkkkkkk
nasıl üzldüm nasıl ağladım daha minicik yavrum ve sütüm kesildi inanamadım oysa 2 gün öncesinde 1 sağmayla 200 cc süt gelmişti
günde 3 sefer aşırı sıcak suyla göğüslerine duş aldır dedi ve sürekli sıcak havluyla masaj yap dedi
eve geldik duş aldım sıcak sıcak sonra annemlere falan gittik rahat edebilmem için
2-3 saatte bir sıcak duş aldım düzenli beslendim veeeeeeeee boza içtiimmm artık kaç kilo bilmem
çok şükür özellikle boza çok iyi geldi kızımı da zorladım sürekli memede tuttum alıştı hemen yine maşallah başladı hızlı hızlı çekmeye ve sütüm geri geldi allaha çok şükür
şimdi sadece sık sık bol bol emziriyorum bir süre daha sık emzircem sütüm iyice çoğalana ve öykü tamamen alışana kadar...sonra yine 2 saatte bir emzircem inşallah
çok korktum aama bunu da atlattık çok şükür evde yalnız çok zorlanıyorum pek yemek yemiyorum ama artık düzenli beslenmem lazım
maşallah ne güzel...bebeğini tek yıkamak çok keyifli...ben de kızımı yalnız yıkıyorum
ama kendi leğeni ve iiçinde özel filesii var fileye yatırıyorum orda yıkıyorum hiç ağlamıyo seviyo yıkanmayı maşallah
sabahtan beri benimkide ıkınıyor yapamıyor ama bekliyorum akşama kadar..kızlar kabız olmalarından ve kakalarını yapamamaktan bahsetmişsiniz
ben de 2 defa yaşadım öyküde 2 gün yapmadı kakasını ......
doktora göre normalmiş 72 saat yapmazsa mudahale edilebilirmiş..........
ben bu durumlşarda bir miktar zeytin yağını cezvede ısıtıyorum
pamukla sıcak zeytinyağını poposuna dayıyorum ve karnına pamukla sıcak zeytin yağı ile ovalıyorum bu işlemden 15 dk sonra kakasını yapıyor her iki denememdede aynı sonuç oldu çok şükür
tavsiye ederim kızlar
inşallah canım o sakin günler gelecek....bende zorlanıyorum tek bebişle...gnydn kızlar
bırı banyoda oynuyor bırı kucmda emoyor ew desenz almıs basını gıdıyor makınann bırı bulasık bırı camasır yıkıyor ayyyy eskı sakin gunler..... ama gelecek ınsallh o gunlr yıne.... uyumus gıbı pasam kızımı yıkayıp cıkarayım usumeden yrn kırkımız cıkıyor
psikolojik tabiii geçen gün kızızm boğuluyordu dediğim günü geceye kadar sütüm gelmedi...mafoldumbenbeyaz melekcım gecmıs olsun tatlım.
bebısler bızı bayagı bır yordu maalesef.
sütünğn bırden kesılmesı psikolıjık mı acaba?bır yerde okumustum sütün gelmesının psıkolojıyle cok alakası varmıs.ınsallah bır daha boyle bırsey yasamazsın.:1hug:
çok kolay aslında canım kiminle yıkıyorsan birlikte yıkıyormuş gibi başlayın ama o elini sürmesin müdahele etmesin tek yıkamaya çalış zorlandığında yardım etsin 1-2- derken kendin yıkamaya alışıyorsun....bizim banyo meselesi yıkaması kurması toplaması 20 dakkada bitiyo...çok keyifli bi ara videoya çekerim belki buraya koyarım nasıl yıkadığımı ...sositosositocanım basını nasıl yıkıyorsun?ters cevırıp oylemı su dokuyorsun?
bızımde fılemız ve kuvetımız var ama cesaret edıp henuz tek basıma yıkamadım oglusumu.
sein bebiş benimkinden büyük yorum yapamıyorum..benimki daha tam takip yapamıyor..yani görüyor gözünü dikip bakıyor ama takip edemiyor..seninki kadar olsun bakalım nasıl olcak...bana güldüğü zamanı iple çekiyorum...kıslar sızın bebıslerın göz takıbı nasıl?
benımkı ısıga bakıyor,oyuncagınıda takıp edıyor ama bazen elımı takıp etmıyor.
acaba dıkkatını cok fazla cekmedıgı ıcınmı oluyor?
kızlar çok korktum çok kötü bişey olduuu...
eşim 3:30 da işe gidiyor kızı uyuttu beşiğine koydu gitti bend emutfakları topluyordum
gideyim kızıma bakayım dedim eşim 2 yastığı bi soluna bi sağına koymuş kafası düz yatsın diye uzuzn oldu kafa bi sola bi sağa yatmaktan bi gittim kızın yanına nefes alamıyor hııkkk hıııı sesler çıkarıyo tavana bakıyor kucağıma aldım kuş kadar olmuş
5 kg kız sanki 1 kg olmuş salladım kızım kızım diye ağızından köpükler çıkmaya başladı
baş aşağı tuttum sırtına vurdum kızım kızım bağırıyorum ben ay kulağımdan ateşler çıktı
sallıyorum yüzüne bakıyorum mosmor oldu salladım salladım nefes almaya çalışıyor alamıyor kapıyı açtım bağarmak istedim aklıma bin tane şey geldi ağızında köpükler çıkıyo ama kusmuk gibi değil köpük tükürük bayağı sonra mememi verdim emmeye başladı rengi normale döndü burun damlası falan sıktım kendine geldi ama kafa bi sola bi sağa kendinde değil sarhoş gibi gözler uykusu var gibi kapanıyo aklım çıktı
şimdi uyuyor gözümün önünde yine bişey olcak diye gözümü ayırmıyorum üstünden karnını gözlüyorum hep inip kalkıyormu diye galiba tükürüğü ile boğuluyordu kızım...:gitme:mafoldumbensenağlama
geçmiş olsun canım...inşaallah daha böyle bir şey yaşamazsın...herkeze merhaba
bugün öğrendim;
henüz 25 imdeyim kimisine büyük kimisine göre daha yolun başındayım...
bugün öğrendim
kimsesizliğimi,hep dilimde olan çaresizliğim bugün kalbime indi...
korkmuştum, buz kesmiştim hatta ama öğrenmiştim...
ben gerçek bir anne olmuştum....
kalbimin hızla çarpması,ellerimin çaresiz titreyişi,gözlerim kapıda biri gelsin...
dünyanın bütün ağarlığı sırtıma bindi bir anda...
ben bugün gerçek bir anne oldum...yorgun,çaresiz,küçücük...ama cesur ve kızı için herşeyi ama herşeyi yapabilecek küçücük bir anneyim.....
:enbuyukkk:
kıslar sızın bebıslerın göz takıbı nasıl?
benımkı ısıga bakıyor,oyuncagınıda takıp edıyor ama bazen elımı takıp etmıyor.
acaba dıkkatını cok fazla cekmedıgı ıcınmı oluyor?
uff yaa sonunda ağlattın senağlama
bugün bende çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim işinde şehirdışında,
annem memlekete gitti
kayınvalidemlerde boya var
ben evdeyim 3 gün
dünden beri aramaığım arkadaşım kalmadı gelebilirmisin diye ama kimse gelemiyo
kardeşim gelecek son çare
ama ben şu koca şehirde yapayalnız kalmış gibiyim kızımla
eşimi istiyorum kimseyi değil ama gelemiyo işte
ufffffff senağlama
HAYIRLI CUMALAR.....
HURİ -- geçmiş olsun canım.benimki de arada hiiiii yapıp korkutuyo ama çok şükür birşey olmadı. böyle tehlikeler yaşamayız umarım..
BEYAZ MELEK sanada geçmiş olsun canım.
kızlar az önce 2. ay aşılarımızı olduk. 15-20 gün sonra rotavirüsünü de yaptırcam inşallah. umarım kızım bu akşam rahat uyur...
bu arada boyumuz 62 cm kilomuz 6840 gr olmuş.allaha şükür.MAŞALLAH DEYİN KIZLAR...
uff yaa sonunda ağlattın senağlama
bugün bende çok yalnız hissediyorum kendimi
eşim işinde şehirdışında,
annem memlekete gitti
kayınvalidemlerde boya var
ben evdeyim 3 gün
dünden beri aramaığım arkadaşım kalmadı gelebilirmisin diye ama kimse gelemiyo
kardeşim gelecek son çare
ama ben şu koca şehirde yapayalnız kalmış gibiyim kızımla
eşimi istiyorum kimseyi değil ama gelemiyo işte
ufffffff senağlama
[COLOR="Purple"[B]kızlar moralim çok bozuk psikolojim inanılmaz derecede bozuk herşeye üzülür kavga eder oldum eşimle sürekli kavga ediyoruz[/B]][/COLOR][/QUOTE]
aynen aynen
[quote="priene, post: 8721767"]Merhaba arkadaşlar,
Dün feci şekilde ateşlendim, sağ gögsüm şişmişti.
Sağdım nerdeyse 80 ml süt geldi ama boşalmadı, kaskatıydı içi.
Doktora gittik hemen, ultrasonla bakıldı.Mastit başlangıcıymış Henüz çok başında olduğumuzdan apse görülmedi ama doktor antibiyotik verdi.
Antibiyotik az miktarda süte de geçiyor,üzülüyorum bu yüzden ama ilerlerse daha kötü
Sağ göğsümü sağarak veriyorum kızıma.
Aynı şey başınıza gelirse hemen doktora gidin.İlerlerse apseleri cerrahi müdahele ile patlatıyorlarmış çünkü.
merhaba hanımlar.
ne guzel sohbete dalmısınız yıne.
gecmıse bakamadım umarım herkes ıyıdır.
bız halen öksürük ve burun tıkanıklıgıyla ugrasıyoruzbalgamlı öksürdügü ıcın balgamları atması gerekıyormus.ancak kusunca rahatlıyor.aksamları esımle nobetlese kusmasını beklıyoruz kimden gectı bılmıyorum sanırım nezle olan bırınden kaptı yavucum hastalıgı
bebegımın hastalıgı esnasında bırkac doktor gezdık.memlekette guvenılır doktor kalmamıs ınanın.
herkes kafasına göre ılac yazıyor.
hic ıyı degılım bu gunlerde.dualarınız eksık etmeyın ne olur ınsallah bıran once bebegım ıyılesır.
o öksürdükce benım cigerlerım acıyor
herkese selamm,huriş ve rosem çok geçmiş olsun:1hug:
benim oğlumda 3 gündür ishal yapıyor benneyaptımki üşüttü sanırım doktora götürmedim bununla ilgili acaba gitmek mi gerekli
bide gözleri çapaklı hep damla krem herşeyi deniyoruz geçmedi hala
şu anda omuzumda uyuyor kuzucum bugün ilk defa kendim yıkadım çok güzeldi neyseki suya bayılıyo paşam
sizler nasılsınız paşalar prensesler nasılkaydirigubbakcemile5
hepinize vede bebişlerinize geçmiş olsun canlarıl allah acil şifa versin inşallahherkeze merhaba
kızlar kızıma video yaptım....buyrun bakın bakalım beğenecekmisiniz...
İzlesene.com : Video - canım kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?