2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim kızımda takip ediyor bizi ama genelde kırmızı, siyah ve gri gibi renklere dikkat ediyor.yatağının üzerinde 3 tane ayıcık var o sürekli siyah giydirilmiş olana dikkat ediyor nbid gülümsüyor maşallah kızıma.birde yaşıtların kiosunu yakalasa 56günlük olduk 4,5 kilo 60 cm bakalım ayın 1 inde kontrol var tam kiloyu öğreniriz.

evet bende aynen böyle yıkıyorum daha rahat oluyo suyun ıcınde fıle hiç rahat degıl bana göre hem oğlum yıkanana kadar üşüyokaydirigubbakcemile5

nurcum bende aptamil veriyorum günde 2 kere 60 cc sütüm orta düzeyde ama sanki ilk zaman lara göre daha çok gibi geliyıor.

bende çıkıyorum ama genelde arabayla arabada puseti var ona koyuyorum biryerlere öyle gidiyorum yoksa evde tek başıma çok sıkılıyorum. pazar günü denize gittik kızkm annemle gölgede oturdular ağaçları altında 1saat falan.çok şükür birşey olmadı.

nasılsın hüzüncüm
ben çıkarıyorum kızımı valla kangurusuna koyuyorum ama üzerine mutlaka ince bişey örtüyorum

canım ıyıyım sen nasılsın bıraz yorgunum sadece
ay ben cesaret edemıyorum bı turlu nurcum havalar ruzgarlı gıdıyor dıye korkuyorum usutur dıye
hafta sonu esımle feshaneye gıtmeyı planlıyoruz gercı arabayla gıdıyoruz her yere ama alıs verıs yaparken falan zor oluyo uzun sure kalınca arabada sıkılıyo kucak ıstıyo
bende kanguru alayım barı dedıgın gıbı battanıye örtunce sorun olmaz sanırım

ne guzel denız keyfı yapmıssınız
canım antalya sıcaktır istanbulda havalar rüzgarlı malesef oyuzden korkuyorum
bende arabada puseti var o sekılde cıkarıyorum dısarı ancak

selam kızlar.bizde kanguru bakmaya gidicez ama babamız vıdı vıdı ediyr.yok 10 kg kadar kullanılıyormuş.arabayı boşunamı aldık diye.bende tamam almayalım o zaman dedim.anlatmaya çalışıyorum sen olduğunda araba ile çıkarırız.sen olmadığında kanguruya takar ben çıkarım diyorum.evde bile kullanırım yemek yaprken filan.çünkü uyanık olduğunda hep kucakta.valla onu kucakta taşımaktan ne kollarım ne sırtım tutuyor

Melekcim geçmiş olsun , yeterli beslenemediğin için gitmiş olabilir biranlık sütün .bende az yiyince o gün az oluyor sütüm. hurma yiyorum ramazanda bu yana sütüm epey arttı kızlar .sizde yiyin inş faydasını görürsünüz.

Kzilar selam,

Tr ye geldik. Istanbuldayiz artik. evimi bir hale yola koymaya calisiyorum pek giremiyorum.

bizim kedi 36 gunluk oldu. 40i cikmaya az kaldi ama ben takmam pek oyle seyleri. zaten bebek 6 gunlukkken alisveris merkezine gittik. 10-12 gunlukken de surekli piknige gittik. 18 gunlukken 16 saat uctu. 21 gunlukken kardesimin dugunune gittiuk. dugun boyunce misil misil uyudu o gurultude.

dun de aldim pazara gittim. pazarimi yaptim.

yani bence bebeklerinizi cikarin. gunes isigi sart. zaten disarda arabasinda hep uyuyorlar. guzelce emzirin karnini doyurun altini degistirin. hic sorun cikarmiyorlar.

ama bizim ufakliga bir kac gundur birseyler oldu. gunde 1-2 kere kaka yapiyor. onceden daha iyiydi. ama dun gece mesela ikiniyor ikiniyor yapamiyor. kakasi civik ama yapamiuyor. internetten arastirdim kaka yapmayi bilmiyormus. kakasini yaparken makatini buzdugu icin kaka yapamiyormus. zeytinyagi icirdim 1 cay kasigi. normal dendi ama gene de dayanamadim oinun o haline. isini biraz kolaylastirayim dedim. poposuna zaytinyagi surdum. karnina masaj yaptim. milupanin rezenesini icirdim birazcik. bakalim ise yarayacak mi?

yavrum iki buklum oluyor. gazini cikariyor ama kaka yok.

siz karsilastiniz mi?

merhaba Kibele . iyi ediyorsun dışarı cıkartmakla .bende 40 ını beklemedim dışarı çıkmak için. büyüdükçe kaka sayısı da azalıyor canım bizde de o sorun var .sürekli bi ıkınma haline gaz çıkartıo gazla birlikte bir kac damla kakası çıkmış bugun .rezene içirdim bende ama tam anlamıyla yapamadı.
zeytinyağı işe yarıyor en etkili yöntem o sanırım

maşallah ilsucum belki benimkine versem alır ama ben hemen arkasına emzdiriyorumki meme yi unutmasın gerçi imkan yok memesiz yapamaz ağlarken ancak memeyle sakinleşiyor bide sinirle alışı çok hoşuma gidiyor bazen çok tatlı oluyorlar

bir de 30 gunluik olunca asisi icin dr a goturdum saglik ocagina. dr muayene de etti. kizim 3400 gr dogmustu. hastanedeykeb zaten 3150e falan dusmustu normal olarak suyunu vs atinca. ilk hafta 3290 oldu. ikinci hafta 3460 oldu. yani dogum kilosuna yetisti. buraya geldik. iste 30. gun sonunda da 4100 oldu. dr cok az almis dedi. ben de sasirdim cunku ABD de cok iyi kilo aliyor demisti dr. zaten ilk 2 hafta ancak dogum kilosuna yetisti gecti. iki haftada da 650 gr aldi. az mi yani?

gunde 20-40 gr arasi alir diye okudum. bizim ki 37 gr almis gunde.

2 hafta sonraya kontrol yazdi. minimum 500 almasi gerek dedi. zaten gunde 37 gr alirsa 650 gr falan oluyor 2 haftada.

sizin kilolar ne durumdaydi? sizce az mi?

bence az olmasi da onemli degil gerci saglikli olmasi onemli. bir sorunumuz yok Allah a sukur saglik acisindan. eger mama falan ver derse vermem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…