- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.521
iyilik nurcum sen sütün dışında hangi mamayı nasıl veriyorsunanlatırmısın beslenmesini.
hayırlı cumalar herkese....
benim kızda bu gün 47 günlük oldu teyzesidönencesini takip ediyo ben yanından ayrılırken benide takip edebiliyo ....elini takip etmemesi normaldir zaten bebekler sadece konstrat renkleri seçebilirler bi zamana kadar....endişelenme bence...CADIARZUyerimsenibensüprizzzzzsositososito
banyomuzuda ben eşimle birlikte yaptırıyorum...kendim yapamadığımdan değil babasınında bu anları dolu dolu yaşaması gerektiğini düşünüyorum...hatta büyük kızımıda yanımıza alıyorum o da elinden tutuyo ağlamaması için....sositosositoalkisalkisalkis:lepi: ben önce odayı ısıtıyorum sonra leğenine 10 cm kadar su dolduruyorum ve durulama suyunu da hazırlayıp odaya getiriyorum...kızın çıkardığım çamaşırlarını ve battaniyesini suyun içine koyuyorum baş kısmınıda özellikle yüksek tutmaya çalışıyorum sonra kızı içine yatırıyorum...sonra yumuşak bi lifle önce saçını sonra gövdesini ve en sonda bacak aralarını bi güzel yıkıyorum....bizim suda kalmamız 15 dk rahat buluyo...önceleri bende filede ve suyun içine oturtmadan yıkıyodum kıyameti koparıyodu...ama suyun içine oturtunca sudan çıkmak istemiyobide elini tutmakta baya bi işe yarıyo...ha bi de kızlar bebeklerinizin yanaklarının kızarıklığından bahsetmişsiniz o kızarıklıkları yapan kesinlikle şampuanlar...ben ilk kızımda dalin cansın nivea falan kullanmıştım yavrumun yanakları mahvolmuştu dr kortizonlu bi krem veremişti allahtan kullanmamışım...sonra bi yerden duydum bu şampuanlar yapıyomuş...sonra seba med şampuan aldım ilk yıkamada geçti...sizde deneyin....kızım 2.5 yaşında hala dalin kullansam yanakları kızarıyo alerji oluyomafoldumbenkaydirigubbakcemile:bbo:
herkeze merhaba
kızlar bebışlerı dısarı cıkarıyormusunuz yani açık havada dolastırıyormusunuz?
nasılsın hüzüncüm
ben çıkarıyorum kızımı valla kangurusuna koyuyorum ama üzerine mutlaka ince bişey örtüyorum
bende çıkıyorum ama genelde arabayla arabada puseti var ona koyuyorum biryerlere öyle gidiyorum yoksa evde tek başıma çok sıkılıyorum. pazar günü denize gittik kızkm annemle gölgede oturdular ağaçları altında 1saat falan.çok şükür birşey olmadı.
bende hüzüncüm hurma yiyorum kola yada fanta içen varmı benim arada canım istiyor bir bardak içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?