2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kibele hoşgeldin canım bizde aynen azaldı kaka sayımız ilsu haklı büyümeyle sorunlarıda büyüyor kuzuların.bende 20.gününden beri geziyhorum birgün çıkmasam ertesi gün mutlaka çıkıyorum.ama genelde ev gezmesi gitiğim yerede arabayla gidiyorum.

kibelecim benim kızımda sürekli emdiği halde 600 gr almış bir ayda .dr az dedi .ama cok sükür boyu çok uzamış ve gayet sağlıklıydı onun için çokta takılmıyorum. eda benim kızıma göre yine ii almış .ben şuan azda mama veriyorum doymuyor olabilir diye.

ilsucum selam uzun zaman oldu gorusmeyeli.nasilsin? kuzucuk iyi mi? ise basladin sanirim.

z.yagi ise yarar insallah. 1 saat fgalan oldu uygulayali. gelisme yok. ikiniyor. uyuyamiyor da ikinmaktan.

hosbulduk canim. ben inaniyorum ki bebegi ne kadart sakinirsan o kadar hasta oluyorlar.

masallah kizinin resimlerine bayildim.

bende kanguru ile çıkartıyorum ilk başlarda yok kulpları kopacak tam takamadım heralde gibi endişeler yaşadım ama geçti alıştım çok keyifli...evden çıkarken emziriyorum biberonuna da süt sağıyorum yanıma alıyorum altınıda değiştiriyorum..emziremeyeceğim bi yerde ağlarsa biberonu veriyorum....ama en fazla 3 saat kalıyor içinde daha fazlasında sıkılıyor..

sen bakma kocişine söyle ona baştan alacaktım ama gerekmez diye almadım ama gerekliymiş.bebiş büyüyor artık taşıyamoıyrum.hem sen yokken ben hiç mi dışarı çıkmayacağım...hehehe yane..olmadı sipariş et internetten kartla ödersin...:jeyyar:

çok iyi yapmışsın ..benimkişde akşamdan beri kurufasulye gibi iki büklüm yapamıyor.bende neler denedim 1 çay kaşığı zeytinyağı versem mi .zararı olmaz dimi yaa..

kızlar çay kaşığı zeytinyağı vereyim miii?dün akşamdan beri kaka yapamıyoruzz..

canim sukur benim kizim da emiyor. hic mama vermedim. hic biberon da vermedim. emzik veriyorum ama. cunku memeye dudak tiryakisi oldu:) bazen agzinda dursun istiyor surekli. o zaman veriyorum emzigi agzina. Allah tan atmiyor.

bence doymasa aglar bebegin. yani anlardin bence doymasa.

bakalim biz de kilosunu meraak ediyoruz ama bizimki de boyuna veriyor sanirim. sadece kiloyu olcuyorlar. boyu uzuyorsa normal yani. bizim de 54 cm dogmustu. ama ondan sonra hic olcmedik.

bu arada kızlar arçelikten sterilizasyon ve ısıtıcı almıştık çok işe yarıyor sürahi gibi istediğin yere taşınıyor mamayıda onda yapıyorumtavsiye ederim kaynatmkla uğraşmıyorum 10 dk da steril ediyr

kizlar bu arada ben Istanbul da Kazasker-Erenkoy de oturuyorum. biliyorum ki buralara yakin oturanlar var.henuz evimde cok esyam yok:) yavas yavas alacaz. ama siz yabanci degilsiniz.

gorusebiliriz. disarda veya ev gezmesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…