- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.541
merhaba Kibele . iyi ediyorsun dışarı cıkartmakla .bende 40 ını beklemedim dışarı çıkmak için. büyüdükçe kaka sayısı da azalıyor canım bizde de o sorun var .sürekli bi ıkınma haline gaz çıkartıo gazla birlikte bir kac damla kakası çıkmış bugun .rezene içirdim bende ama tam anlamıyla yapamadı.
zeytinyağı işe yarıyor en etkili yöntem o sanırım
kibele hoşgeldin canım bizde aynen azaldı kaka sayımız ilsu haklı büyümeyle sorunlarıda büyüyor kuzuların.bende 20.gününden beri geziyhorum birgün çıkmasam ertesi gün mutlaka çıkıyorum.ama genelde ev gezmesi gitiğim yerede arabayla gidiyorum.
bende kanguru ile çıkartıyorum ilk başlarda yok kulpları kopacak tam takamadım heralde gibi endişeler yaşadım ama geçti alıştım çok keyifli...evden çıkarken emziriyorum biberonuna da süt sağıyorum yanıma alıyorum altınıda değiştiriyorum..emziremeyeceğim bi yerde ağlarsa biberonu veriyorum....ama en fazla 3 saat kalıyor içinde daha fazlasında sıkılıyor..canım ıyıyım sen nasılsın bıraz yorgunum sadece
ay ben cesaret edemıyorum bı turlu nurcum havalar ruzgarlı gıdıyor dıye korkuyorum usutur dıye
hafta sonu esımle feshaneye gıtmeyı planlıyoruz gercı arabayla gıdıyoruz her yere ama alıs verıs yaparken falan zor oluyo uzun sure kalınca arabada sıkılıyo kucak ıstıyo
bende kanguru alayım barı dedıgın gıbı battanıye örtunce sorun olmaz sanırım
sen bakma kocişine söyle ona baştan alacaktım ama gerekmez diye almadım ama gerekliymiş.bebiş büyüyor artık taşıyamoıyrum.hem sen yokken ben hiç mi dışarı çıkmayacağım...hehehe yane..olmadı sipariş et internetten kartla ödersin...:jeyyar:selam kızlar.bizde kanguru bakmaya gidicez ama babamız vıdı vıdı ediyr.yok 10 kg kadar kullanılıyormuş.arabayı boşunamı aldık diye.bende tamam almayalım o zaman dedim.anlatmaya çalışıyorum sen olduğunda araba ile çıkarırız.sen olmadığında kanguruya takar ben çıkarım diyorum.evde bile kullanırım yemek yaprken filan.çünkü uyanık olduğunda hep kucakta.valla onu kucakta taşımaktan ne kollarım ne sırtım tutuyor
çok iyi yapmışsın ..benimkişde akşamdan beri kurufasulye gibi iki büklüm yapamıyor.bende neler denedim 1 çay kaşığı zeytinyağı versem mi .zararı olmaz dimi yaa..Kzilar selam,
Tr ye geldik. Istanbuldayiz artik. evimi bir hale yola koymaya calisiyorum pek giremiyorum.
bizim kedi 36 gunluk oldu. 40i cikmaya az kaldi ama ben takmam pek oyle seyleri. zaten bebek 6 gunlukkken alisveris merkezine gittik. 10-12 gunlukken de surekli piknige gittik. 18 gunlukken 16 saat uctu. 21 gunlukken kardesimin dugunune gittiuk. dugun boyunce misil misil uyudu o gurultude.
dun de aldim pazara gittim. pazarimi yaptim.
yani bence bebeklerinizi cikarin. gunes isigi sart. zaten disarda arabasinda hep uyuyorlar. guzelce emzirin karnini doyurun altini degistirin. hic sorun cikarmiyorlar.
ama bizim ufakliga bir kac gundur birseyler oldu. gunde 1-2 kere kaka yapiyor. onceden daha iyiydi. ama dun gece mesela ikiniyor ikiniyor yapamiyor. kakasi civik ama yapamiuyor. internetten arastirdim kaka yapmayi bilmiyormus. kakasini yaparken makatini buzdugu icin kaka yapamiyormus. zeytinyagi icirdim 1 cay kasigi. normal dendi ama gene de dayanamadim oinun o haline. isini biraz kolaylastirayim dedim. poposuna zaytinyagi surdum. karnina masaj yaptim. milupanin rezenesini icirdim birazcik. bakalim ise yarayacak mi?
yavrum iki buklum oluyor. gazini cikariyor ama kaka yok.
siz karsilastiniz mi?
ilsucum selam uzun zaman oldu gorusmeyeli.nasilsin? kuzucuk iyi mi? ise basladin sanirim.
z.yagi ise yarar insallah. 1 saat fgalan oldu uygulayali. gelisme yok. ikiniyor. uyuyamiyor da ikinmaktan.
kibelecim benim kızımda sürekli emdiği halde 600 gr almış bir ayda .dr az dedi .ama cok sükür boyu çok uzamış ve gayet sağlıklıydı onun için çokta takılmıyorum. eda benim kızıma göre yine ii almış .ben şuan azda mama veriyorum doymuyor olabilir diye.
bu arada kızlar arçelikten sterilizasyon ve ısıtıcı almıştık çok işe yarıyor sürahi gibi istediğin yere taşınıyor mamayıda onda yapıyorumtavsiye ederim kaynatmkla uğraşmıyorum 10 dk da steril ediyr
kibele hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?