2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

simdi ben kacayim. getirdigim ama ilgilenemedigim acilacak kolilerim var. obnlar yerlesecek. mutfak ceyizlerimi bile kullanmamistim sermemistim. onlar da acilacak.

kizlar bu arada ben Istanbul da Kazasker-Erenkoy de oturuyorum. biliyorum ki buralara yakin oturanlar var.henuz evimde cok esyam yok:) yavas yavas alacaz. ama siz yabanci degilsiniz.

gorusebiliriz. disarda veya ev gezmesi:)

canım kuzum iyi allaha şükür evimize gideceğimiz günü bekliyoruz
senide beklerim cana bende küçükçekmecede oturuyorum

bende kızımı uyuttum zarzor evide süpürmem lazım ama uyanmasından korkuyorum yavrum çokda uykusu var ama gazdan dolayı uyumuyor onun uyanmasını beklicem ev batık şekilde.

ben kızım uyurken evi temizleyebiliorum hatta supurge de acıorum tepki vermio şükür..ama eger uyanıksa anakucagında yatar ve basından ayrılırsam pıt emziği atar aglar..gelirim tekrar veririm emziği sallarım azcık..sora usulca işleime kaçarım ve 1 dak ya kalmadan bizimki ayar aglar ve yine basına giderim..ilgi istio konuşulmak istio..birde 2 gundur kahkasını duyduk eşimle...çok guzel masallah yaa..sizinkilerde durum nasıl ilgi istiolar mı;?

bızde aynıyız karencım sureklı ılgı ıstıyo herseyı bırakıp aksama kadar onunla konusucam öyle olsun ıstıyo
masallah kuzuma aguu lara basladı gulucukler atıyo yavrum benım bu cok guzel bır duygu rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhhh:Saruboceq:

kızlar ara ara girebiliyorum kusura bakmayın.malum gündüz uyumuyo bizimki.

rotavirüsü aşısı yaptıracakmısınız?.

herkeze merhaba
kızlar bebışlerı dısarı cıkarıyormusunuz yani açık havada dolastırıyormusunuz?

ben çıkarıyorum akşamları yürüyüş yapıyoruz çünkü saat 18 den sonra başlıyor ağlamaya. kolik bebek oldu 50. günden sonra anca yürüyüş yapıyoruz kucağımda taşıyorum uyuyakalıyor sonra eve geliyoruz.

Kıslar selam nasılsınız ben uzun zamandır vakit bulupta giremiyorum herşey yolundamı
kibele dönmüşsün hayırlısı ile hoşgeldin canım inş. bir araya geliriz hep birlikte senin işlerin uzun şimdi yerleşmek bide çocukla Allah kolaylık versin:1hug:

evet sürekli konuşacak ve dolaştıracaksın. yatmak bile istemiyo şimdiden.

bende hüzüncüm hurma yiyorum kola yada fanta içen varmı benim arada canım istiyor bir bardak içiyorum.

bende hurma yıyorum canım
benımde canım cola ıstıyor ama ıcmıyorum fanta esım bazen alıyor kendıne arada bır 1 bardak ıcıyorum ama soguk ıcemedıgım ıcın bıraz bekletıp ıcıyorum

selamlarrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
görüşmeyeli çok şey birikti anlatacağım
pediatrik kardiyoloğuna gittik geçen ctesi , 2d ekokardiyografisi ve renkli doppleri çekildi , sonuç : oğluşumun temiz kanından kirli kana kaçağı varmış . ikisini ayıran yerdeki perde gibi zar yada kapakçık neyse henüz tam oluşmamı ... bu bir çok bebekte görülürmüş ve rutin muayenede çocuk dr.u buun üfürüm olarak algılayabilirmiş .. 4-6 yaşına kadar kendi kendine düzelirmiş , düzelme olmazsa 6 yaşında kasıktan girip düzeltiyorlarmış , inşallah gerek kalmaz böyle bir operasyona ..

dün 40ımız çıktıııııııııııııııııııııı
kordona gittik bi güzel fasıl eşliğinde ana-oğul uçurduk 40ımızı izmir körfezine doğru :asigim:

geçenlerde gazı için sab simplex damlatıcam , onu damlatması zor olduğu için metsilin o uzun hunimsi ucunun içine damlatıp onunla veriyorduk ki ben verdiğim damla sayısını az buldum ve o küçücük kapak gibi uçtakini de vereyim dedi , ucu oğlumun açık ağzına doğru şilkeler gibi yaparken o minnacık uç elimden kay ve oğlumun ağzının içine düşşşşşşşşşşşşşş :1shok::1shok::1shok::1shok:
hemen parmağımı takıp aldım ağzından ama ömrümden ömür gitti o saniye benneyaptımki
sarılıp yavruma ağla ağla kaç saat geçti bilmiyorum mafoldumben

hareketlilik başladı paşamda , birazdan uyanacak gibi :bbo:

masallah huzuncum gercekten Allah isteyen herkese versin aatmasın..zaten surekli konuşmak geekiomuş bebegin beyin gelişimini hızlandırıomuş.

bu arada cınarın fotoları çook şeker ..baya toplu gozukuo massallah ..Allah nazardan saklasın..

canım bızımkıde kolik aksam saat 10 dan sonra başlıyor arada bır arabayla gezdırıyoruz sakınlesıyo her aksam böyle malesef

peki rüzgar falan olmuyomu ay benmı ck pımpırıklıyım yoksa rüzgardan üşür dıye korkuyorum :sinifsinif:

amin canım cok tesekkur ederız teyzesı serrada çok şeker masallah allahım korusun meleklerımızı:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…