- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.561
kizlar bu arada ben Istanbul da Kazasker-Erenkoy de oturuyorum. biliyorum ki buralara yakin oturanlar var.henuz evimde cok esyam yok:) yavas yavas alacaz. ama siz yabanci degilsiniz.
gorusebiliriz. disarda veya ev gezmesi:)
ben kızım uyurken evi temizleyebiliorum hatta supurge de acıorum tepki vermio şükür..ama eger uyanıksa anakucagında yatar ve basından ayrılırsam pıt emziği atar aglar..gelirim tekrar veririm emziği sallarım azcık..sora usulca işleime kaçarım ve 1 dak ya kalmadan bizimki ayar aglar ve yine basına giderim..ilgi istio konuşulmak istio..birde 2 gundur kahkasını duyduk eşimle...çok guzel masallah yaa..sizinkilerde durum nasıl ilgi istiolar mı;?
herkeze merhaba
kızlar bebışlerı dısarı cıkarıyormusunuz yani açık havada dolastırıyormusunuz?
ben kızım uyurken evi temizleyebiliorum hatta supurge de acıorum tepki vermio şükür..ama eger uyanıksa anakucagında yatar ve basından ayrılırsam pıt emziği atar aglar..gelirim tekrar veririm emziği sallarım azcık..sora usulca işleime kaçarım ve 1 dak ya kalmadan bizimki ayar aglar ve yine basına giderim..ilgi istio konuşulmak istio..birde 2 gundur kahkasını duyduk eşimle...çok guzel masallah yaa..sizinkilerde durum nasıl ilgi istiolar mı;?
bende hüzüncüm hurma yiyorum kola yada fanta içen varmı benim arada canım istiyor bir bardak içiyorum.
ben çıkarıyorum akşamları yürüyüş yapıyoruz çünkü saat 18 den sonra başlıyor ağlamaya. kolik bebek oldu 50. günden sonra anca yürüyüş yapıyoruz kucağımda taşıyorum uyuyakalıyor sonra eve geliyoruz.
kızlar ara ara girebiliyorum kusura bakmayın.malum gündüz uyumuyo bizimki.
rotavirüsü aşısı yaptıracakmısınız?.
masallah huzuncum gercekten Allah isteyen herkese versin aatmasın..zaten surekli konuşmak geekiomuş bebegin beyin gelişimini hızlandırıomuş.
bu arada cınarın fotoları çook şeker ..baya toplu gozukuo massallah ..Allah nazardan saklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?