2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kıslar sgk dan istirahat parasını alan oldumu ne karışık işler bunlar yaaa:uhm:

benim emekli sandığı , o yüzden hiç bi fikrim yok canım bu konuda :sm_confused:
oğluşunun yanaklarını yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

hosgeldin starımm ..ozlettin kendini..gecmiş olsun canım aras a ..transpozisyon denilen kirli kan ve temiz kanın karısması olayı bizzat su an 18 yasındaki yegenimde vardı.cocuun dudagı ve parmak uçları mordu.10 aylıkken kasıklardan girip ameliyat ettiler..4 veya 6 yasını beklemediler..bu konuda turkiyede isim yapmış b dr var ankarada hala da ona gidiolar..istersen adını verebilirim özelden..inş sizinkisi daha basit b problemdir.

tatlım ev kazalarından Alah uzak tutsun meleklerimizi..geçmiş olsun kurtarmıssın aras ı zaten..onemli olan o an panik olmamak ama ne mumkun..

ben urfadayım çok sıcak burası akşam oluyor rüzgar uzun kollu giyiyoruz şapka takıyoruz birda ince battaniye. sen öyle deyince şimdi sakınasım geldi valla. bugün zor bir gece olcak. kolik üstüne aşılar var.

hüzüncüm biraz serbest büyütmek gerekli bebişleri çünkü nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar
benim ablam çok sıkı giydirmez kızını şimdi 4 yaşında banyo yaptırır saçını bile kurutmaz allaha şükür sağlıklı kuzumuz ama görümcem kat kat giydirirdi çocuğu şimdide 5 yaşında hafif ince giydirse hasta oluyorlar

hoşgeldın canım cok gecmıs olsun dusunmesı bıle kötü bır daha olmaz ınsallah

nurcum dogru söyluyorsun ben bıraz panik yapıyorum galıba en kısa zamanda kanguru alayım ozaman böylesı daha ıyı olucak eve kapalı kalmaktan sıkıldım çünkü

kibelecim hoşgeldin canım.bende kadıköy hasanpaşada oturuyorum yerleşmekte ne zordur şimdi.zaten bebek ile hiçbir iş yapılamıyor.allahtan eşim evde.ben emziriyorum altını açıyorum.uyutma görevi ona ait.bende o sırada işlerimi yapıyorum.tabi okullar açılınca herşey bana kalıcak.o zaman iş filanda yapamam herhalde

karenim canımsınnnnn Şeniz
bizde henüz öyle bir belirti yok .. pediatrik kardiolog 6.ve 12. ayda kontrole çağırdı .. bu böyle 4-6 yaşına kadar devam edecekmiş .. baktıkları bir değer var normalde 1 olmalıymış , buyüzden bizim değer 1, 15 miş , yani kalbe %15lik + bi yük biniyormuş bu yüzden , eğer değer 1,50 olsaymış tehlikeliymiş , şimdilik sorun yok dedi .. o dediğin dr.un adını varsa adres tel. vs. özelden yazarsan sevinirim canım a.s.
ev kazalarııııı , ahhhhhhhhhh ..................
:çok üzgünüm:
reflekslerimin çok kuvvetli olması burada işe yaradı sanırım , yoksa elim ayağıma dolaşırdı Allah korudu yavrumu :Saruboceq:

özel canım. ishale karşıymış.2-6. aylar arasında yapılmalıymış..çok geçmiş olsun canım. inşallh ameliyata gerek kalmaz.

teşekkürler canım bilgilendirme için ..
inşallah canım gerek kalmaz ..
bi arkadaşım ist.da çocuk dr.u ona da sordum o da " bebekler tam olmuş bir meyve gibi doğmaz , doğduktan sonra gelişmeye devam eden organları olur buna kalp de dahil " dedi ve bu sayede içim daha da rahatladı ...

stardustcum ay canım ya çok geçmiş olsun.korkmazmı insan allah korusun

sağol selsincimmmm , aklıma geldi,kçe hala içim buz gibi oluyor , resmen göğüslerim sızlıyor benneyaptımki
hoşgeldın canım cok gecmıs olsun dusunmesı bıle kötü bır daha olmaz ınsallah

sağol hüzüncümmm , inşallah canımm ..
çınarımız da inşallah bir an önce kurtulur kolik böcüklerinden kıyamam yaaaaa :1hug:

starım çok geçmiş olsun tatlım valla bu kuzular bizi panter haline çevirdi kendime aşıya kan aldırmaya dayanamayan ben yeri geldi tek başıma oğlumun başında bekledim 2 hemşire damar yolu açmaya uğraştı bi yandan o ağlıyo diğer yandan ben Allah güç kuvvet veriyo ama her zaman gözümüz üzerlerinde olucak başka çaresi varmı canımcım
Selsincim bende aklımdan geçiriyorum giremiyorum sayfaya diye ama evde pek kalamadım ablamda felandım bu hafta eşim izinliydi hep dışardaydık düzene girmeye başladık yaval yavaş inş. daha sık gelicem artık paşan çok tatlı ya maşallah barekAllah ona gelişimi nasıl selsin kilo alımı felan düzgünmü anne sütü de veriyomusun mama veriyosun sanırım

starım oğluşun çok tatlı ya japon işi resmen gözlere bak benimkinde de hafif çekiklik var ama seninki tam japon işi yerim onu yawwwcokacimcoook

bizde de emzirme haliyle bana ait kaydirigubbakcemile3 alt açma kim müsaitse , hatta bazen o bayılıyo açmaya .. gece yatmadan sağdığım sütü 2 seferde veriyoruz , eğer kalkamayacak kadar kendimi kötü hissediyorsam eşime söylüyorum , o ısıtıp veriyor , ha bir de gazımızı en iyi o çıkarıyor :sm_confused:
cuma-ctesi geceleri genelde o kalkıp ilgileniyor geceleri , şimdilik böyleyiz bakalım :asigim:

gayet iyi canım şu anda pek bir sorunumuz yok.gaz problemimiz vardı onuda aştık.valla canım bir bakıyorsun sütüm geliyor sırf süt veriyorum bir bakıyorsun hiç yok mama veriyorum.gün günü tutmuyor.ama akşamları saat 8 gibi nöbeti tutyor bizimkinin meme veriyorum sütte var yani almıyor.kavga ediyor meme ile.mama veriyoruz susuyor.gün içinde hep meme veriyorum.öyle yaptığında 60 cc mama veriyorum.senin paşa nasıl kilosu filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…