- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.601
starım oğluşun çok tatlı ya japon işi resmen gözlere bak benimkinde de hafif çekiklik var ama seninki tam japon işi yerim onu yawwwcokacimcoook
starım çok geçmiş olsun tatlım valla bu kuzular bizi panter haline çevirdi kendime aşıya kan aldırmaya dayanamayan ben yeri geldi tek başıma oğlumun başında bekledim 2 hemşire damar yolu açmaya uğraştı bi yandan o ağlıyo diğer yandan ben Allah güç kuvvet veriyo ama her zaman gözümüz üzerlerinde olucak başka çaresi varmı canımcım
Selsincim bende aklımdan geçiriyorum giremiyorum sayfaya diye ama evde pek kalamadım ablamda felandım bu hafta eşim izinliydi hep dışardaydık düzene girmeye başladık yaval yavaş inş. daha sık gelicem artık paşan çok tatlı ya maşallah barekAllah ona gelişimi nasıl selsin kilo alımı felan düzgünmü anne sütü de veriyomusun mama veriyosun sanırım
kolay gelsin canım , da niye 2 çocuğa bakıyorsun çocuklu halinle :sm_confused: fisfisfiskızlar şu anda iki çocuğa bakıyorum valla iki çocuğu olanlara allah sabır versin
gayet iyi canım şu anda pek bir sorunumuz yok.gaz problemimiz vardı onuda aştık.valla canım bir bakıyorsun sütüm geliyor sırf süt veriyorum bir bakıyorsun hiç yok mama veriyorum.gün günü tutmuyor.ama akşamları saat 8 gibi nöbeti tutyor bizimkinin meme veriyorum sütte var yani almıyor.kavga ediyor meme ile.mama veriyoruz susuyor.gün içinde hep meme veriyorum.öyle yaptığında 60 cc mama veriyorum.senin paşa nasıl kilosu filan
kolay gelsin canım , da niye 2 çocuğa bakıyorsun çocuklu halinle :sm_confused: fisfisfis
ya kızlar bu rotavirüsle ilgili olarak bagırsak dugumlenmesine sebebiyet verebilir diyor bazı yazılarda..yeni b aşı ve ileriki zmanlarda getirisi ve goturusu ne olur cok net deil..emin misiniz yaptırmaya ben karasız kaldım
gaydin paşan kaç kilo oldu..buyutmussundur masallah..
bizim kız da dogumuna gore anormal atmıs d un dediine gore..yanlış olçulmuştur demişti.
sağol canım ya bu günlerde karabulutlar var üzerimde biri geçiyo öbürü geliyo allahım daha beterlerinden korusun inşallahMelekcim geçmiş olsun , yeterli beslenemediğin için gitmiş olabilir biranlık sütün .bende az yiyince o gün az oluyor sütüm. hurma yiyorum ramazanda bu yana sütüm epey arttı kızlar .sizde yiyin inş faydasını görürsünüz.
selamlarrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
görüşmeyeli çok şey birikti anlatacağım
pediatrik kardiyoloğuna gittik geçen ctesi , 2d ekokardiyografisi ve renkli doppleri çekildi , sonuç : oğluşumun temiz kanından kirli kana kaçağı varmış . ikisini ayıran yerdeki perde gibi zar yada kapakçık neyse henüz tam oluşmamı ... bu bir çok bebekte görülürmüş ve rutin muayenede çocuk dr.u buun üfürüm olarak algılayabilirmiş .. 4-6 yaşına kadar kendi kendine düzelirmiş , düzelme olmazsa 6 yaşında kasıktan girip düzeltiyorlarmış , inşallah gerek kalmaz böyle bir operasyona ..
dün 40ımız çıktıııııııııııııııııııııı
kordona gittik bi güzel fasıl eşliğinde ana-oğul uçurduk 40ımızı izmir körfezine doğru :asigim:
geçenlerde gazı için sab simplex damlatıcam , onu damlatması zor olduğu için metsilin o uzun hunimsi ucunun içine damlatıp onunla veriyorduk ki ben verdiğim damla sayısını az buldum ve o küçücük kapak gibi uçtakini de vereyim dedi , ucu oğlumun açık ağzına doğru şilkeler gibi yaparken o minnacık uç elimden kay ve oğlumun ağzının içine düşşşşşşşşşşşşşş :1shok::1shok::1shok::1shok:
hemen parmağımı takıp aldım ağzından ama ömrümden ömür gitti o saniye benneyaptımki
sarılıp yavruma ağla ağla kaç saat geçti bilmiyorum mafoldumben
hareketlilik başladı paşamda , birazdan uyanacak gibi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?