2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

starım oğluşun çok tatlı ya japon işi resmen gözlere bak benimkinde de hafif çekiklik var ama seninki tam japon işi yerim onu yawwwcokacimcoook

ben de onu tatar ramazan diye seviyorum bazı bazı :)))))
kimdi bu tatar ramazan hatırlamıyorum ya hoş .. hele dr.umuzun kucağında bi resmi var doğumun 2. günü , dur ekliiim hemen gül gül ölüyoruz baktıkça , çok fena bişiiii kaydirigubbakcemile3

bu mesajını şimdi gördüm canım .. çok sağol , haklısın halden hale sokuyorlar insanı 2 saniye içinde ..
ben duramadım o topuk kanı felan alınırken sarılık olduğu dönem .. nereye kaçarsan kaç sesi taaa danışmalara kadar gelirdi yavrumun mafoldumben

Star hakikaten bayağı çekik gözleri çok tatlı ama dudaklarını bizimkide öyle büzüyo hele kaka yapıcaksa ordan anlıyorum büzülüyo dudakları hemensırnaşık şey

Canım sütünün durumu senin beslenmenle bağlantılı sen düzenli ve sık beslenirsen sıvıyı çok tüketirsen sütün bol oluyo ama öğün atlar ara verirsen süt azalıyo
Biz anne sütü ile devam ediyoruz maşallah paşam iyi şimdilik bakalım ayın 11inde kontrolümüz var nasıl dicek doktorumuz şuan iyi ama yeterlimi bilemiyorum tabi geçen ay bizimki 6,5 cm birden attı sizce normalmi bana ilk boyu yanlış ölçüldü gibi geliyo ama bilemiyorum 1 ayda 6,5 cm uzaması ne bileyim fazla geldi bana ya fisfisfis meme ile kavga bizimkinde de var bırakıyo tutuyo uzatıyo şekilden şekle sokuyo saolsun ama ben zorla veriyorum hiç mama vermek istemiyorum emdiği kadar süt vericem dolabada atıyorum oldukça işe dönünce ordan devam edicez inş.

ya kızlar bu rotavirüsle ilgili olarak bagırsak dugumlenmesine sebebiyet verebilir diyor bazı yazılarda..yeni b aşı ve ileriki zmanlarda getirisi ve goturusu ne olur cok net deil..emin misiniz yaptırmaya ben karasız kaldım

Canım ben araştırmadım ama aşı listesinde var diye yaptırmayı düşünüyodum 11 eylülde kontrolümüz var doktorumuzada sorarım gene fisfisfis

gaydin paşan kaç kilo oldu..buyutmussundur masallah..

bizim kız da dogumuna gore anormal atmıs d un dediine gore..yanlış olçulmuştur demişti.

gaydin paşan kaç kilo oldu..buyutmussundur masallah..

bizim kız da dogumuna gore anormal atmıs d un dediine gore..yanlış olçulmuştur demişti.

Canım en son 4,500kgdı noyu 54 cm di son durum ne bilmiyorum ama hastalık atlattı sanırım bu ay okadar kilo almaz inş. alır ama bakalım 11 eylülde belli olucak
seninkinin nasıl boy kilo durumu bence bizimkide yanlış ölçüldü kaç cm atmışki doktorun yanlış olabilir dedi belki bizimkide yanlış ölçülmüştür

gamzecim hoşgeldin canım, bende geçmişi okuyordum .
tuanayla sabahtan beri kaka problemimiz vardi şimdi yaptı ikimizde rahatladık :)))
yağızcık nasıl inş tamamen atlatmşısınızdır rahatsızlığını canım
ikinizide çok öpüyorum çokn özletme uğra buraya

Starcım bende seni merak edip yazmışım bilgisi olan var mı diye , acil şifalar dilerim oğluşuna .ama şuan için sizi rahatsız eden bi durum yok sanirim ,umarım operasyona da gerek kalmas ileride

valla gaydincim son bir ayda bizimkide 7 cm uzamış.54 dü 61 cm olmuş boyu.tabi kilosuda bayağı artmış.obez olucak diye korkuyorum valla.doktorada dediğimde maşallah diyelim.bebekler 6 aya kadar ne alırsa dedi.6 aya kadar obezlikten sözedilemez dedi.bilmiyorum artık

bnmki 51 cm hastanede olçulen boydu sonra dogumdan 2 gun sonra yani baska b drda olçturduk 49.cm dedi.su an boyu 57.5..bu kadar boy atmaz dedi buradaki dr da..dogum boyu 51 dir muhtemelen dedi bebekler ayda en fazla 3-4 cm atarmıs canım..kilomuzda 3300 gr dı şimdi 5 olmuştur inş.4 gun once 4960 idi.

masallah yagızada kilo alımı da boyuda iitatlım masallah tekrardan.

sağol canım ya bu günlerde karabulutlar var üzerimde biri geçiyo öbürü geliyo allahım daha beterlerinden korusun inşallah
ben de bol bol boza içiyorum şimdi su meyvesuyu sıcak su torbası tutuyorum damarlar açılsın diye şimdi daha iyiyim

çok çok geçmiş olsun canım
umarım kalbinde bi problem çıkmaz yavrunun

kızlar insanlar bebeğinizi öpüyor mu izin veriyormusunuz ben öpmelerini istemiyorummmmmmmmmmmmmm ama bazen kaşla göz arası öpüyolar çok sinir oluyorum elim ayağıma dolanıyo bişey de diyemiyorum sonra da neden demedim diye kendi kendime sinirrrrrrrrrrrrr oluyorum
siz nasıl söylüyorsunuz öpme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…