- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.621
bnmki 51 cm hastanede olçulen boydu sonra dogumdan 2 gun sonra yani baska b drda olçturduk 49.cm dedi.su an boyu 57.5..bu kadar boy atmaz dedi buradaki dr da..dogum boyu 51 dir muhtemelen dedi bebekler ayda en fazla 3-4 cm atarmıs canım..kilomuzda 3300 gr dı şimdi 5 olmuştur inş.4 gun once 4960 idi.
masallah yagızada kilo alımı da boyuda iitatlım masallah tekrardan.
Star hakikaten bayağı çekik gözleri çok tatlı ama dudaklarını bizimkide öyle büzüyo hele kaka yapıcaksa ordan anlıyorum büzülüyo dudakları hemensırnaşık şey
stur dust tosbaan çok tatlı maşallah
ablam dra gitti canım onunda 4 yaşında kızı var birde benim cadı etti iki bide oğlu vardıda onu yengeme yolladım
ya kızlar bu rotavirüsle ilgili olarak bagırsak dugumlenmesine sebebiyet verebilir diyor bazı yazılarda..yeni b aşı ve ileriki zmanlarda getirisi ve goturusu ne olur cok net deil..emin misiniz yaptırmaya ben karasız kaldım
Starcım bende seni merak edip yazmışım bilgisi olan var mı diye , acil şifalar dilerim oğluşuna .ama şuan için sizi rahatsız eden bi durum yok sanirim ,umarım operasyona da gerek kalmas ileride
sağol canım ya bu günlerde karabulutlar var üzerimde biri geçiyo öbürü geliyo allahım daha beterlerinden korusun inşallah
ben de bol bol boza içiyorum şimdi su meyvesuyu sıcak su torbası tutuyorum damarlar açılsın diye şimdi daha iyiyim
çok çok geçmiş olsun canım
umarım kalbinde bi problem çıkmaz yavrunun
evet canım bende çarşamba ünü dra götürdüm 52 cm doğmıştu 58 cm olmuş kilomuzda 5 kilo olmuşuz 1 ayda 1 kilo almış çok normal dedi dr fazlasınıda almasın zaten zararlı olabilir dedi
kızlar insanlar bebeğinizi öpüyor mu izin veriyormusunuz ben öpmelerini istemiyorummmmmmmmmmmmmm ama bazen kaşla göz arası öpüyolar çok sinir oluyorum elim ayağıma dolanıyo bişey de diyemiyorum sonra da neden demedim diye kendi kendime sinirrrrrrrrrrrrr oluyorum
siz nasıl söylüyorsunuz öpme diye
gamze hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bebişini kokluyorum çokkkkkkkkkkkk
canım 40 nız çıkmış hayırlı olsun tosbana da çok geçmiş olsun inşallah düzelirde operasyona gerek kalmaz:1hug:selamlarrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
görüşmeyeli çok şey birikti anlatacağım
pediatrik kardiyoloğuna gittik geçen ctesi , 2d ekokardiyografisi ve renkli doppleri çekildi , sonuç : oğluşumun temiz kanından kirli kana kaçağı varmış . ikisini ayıran yerdeki perde gibi zar yada kapakçık neyse henüz tam oluşmamı ... bu bir çok bebekte görülürmüş ve rutin muayenede çocuk dr.u buun üfürüm olarak algılayabilirmiş .. 4-6 yaşına kadar kendi kendine düzelirmiş , düzelme olmazsa 6 yaşında kasıktan girip düzeltiyorlarmış , inşallah gerek kalmaz böyle bir operasyona ..
dün 40ımız çıktıııııııııııııııııııııı
kordona gittik bi güzel fasıl eşliğinde ana-oğul uçurduk 40ımızı izmir körfezine doğru :asigim:
geçenlerde gazı için sab simplex damlatıcam , onu damlatması zor olduğu için metsilin o uzun hunimsi ucunun içine damlatıp onunla veriyorduk ki ben verdiğim damla sayısını az buldum ve o küçücük kapak gibi uçtakini de vereyim dedi , ucu oğlumun açık ağzına doğru şilkeler gibi yaparken o minnacık uç elimden kay ve oğlumun ağzının içine düşşşşşşşşşşşşşş :1shok::1shok::1shok::1shok:
hemen parmağımı takıp aldım ağzından ama ömrümden ömür gitti o saniye benneyaptımki
sarılıp yavruma ağla ağla kaç saat geçti bilmiyorum mafoldumben
hareketlilik başladı paşamda , birazdan uyanacak gibi :bbo:
Kıslar selam nasılsınız ben uzun zamandır vakit bulupta giremiyorum herşey yolundamı
kibele dönmüşsün hayırlısı ile hoşgeldin canım inş. bir araya geliriz hep birlikte senin işlerin uzun şimdi yerleşmek bide çocukla Allah kolaylık versin:1hug:
ne için...ha zeytinyağı içiricem içiriyim mi dediğim için mi..kaşığı var ilaçlarını damlalarını içiriyorum kaşıkla...niye sordun ki..huri slikon kendi kaşığı yokmu steril
biberonu sık kullananlar için çok iyi..bu arada kızlar arçelikten sterilizasyon ve ısıtıcı almıştık çok işe yarıyor sürahi gibi istediğin yere taşınıyor mamayıda onda yapıyorumtavsiye ederim kaynatmkla uğraşmıyorum 10 dk da steril ediyr
selaammm... geç oldu ama...selam kızlar...
gönlü geniş arkadaşım yakın olsamda gelsem sana ev derlemeye ...teşekkür ederiz sen kendini topla evini hallet bebişlerimiz eccük büyüsün gelir gideriz...inşallah.kizlar bu arada ben Istanbul da Kazasker-Erenkoy de oturuyorum. biliyorum ki buralara yakin oturanlar var.henuz evimde cok esyam yok:) yavas yavas alacaz. ama siz yabanci degilsiniz.
gorusebiliriz. disarda veya ev gezmesi:)
ok...Huricim ben z. yagi konusunda olumlu sonuc alirsam hemen yazarim.
asırı ilgi istiyo ben o dediklerni yapamıyorum artık çünkü uyumuyoı...ben kızım uyurken evi temizleyebiliorum hatta supurge de acıorum tepki vermio şükür..ama eger uyanıksa anakucagında yatar ve basından ayrılırsam pıt emziği atar aglar..gelirim tekrar veririm emziği sallarım azcık..sora usulca işleime kaçarım ve 1 dak ya kalmadan bizimki ayar aglar ve yine basına giderim..ilgi istio konuşulmak istio..birde 2 gundur kahkasını duyduk eşimle...çok guzel masallah yaa..sizinkilerde durum nasıl ilgi istiolar mı;?
selamlarrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
pediatrik kardiyoloğuna gittik geçen ctesi , 2d ekokardiyografisi ve renkli doppleri çekildi , sonuç : oğluşumun temiz kanından kirli kana kaçağı varmış . ikisini ayıran yerdeki perde gibi zar yada kapakçık neyse henüz tam oluşmamı ... bu bir çok bebekte görülürmüş ve rutin muayenede çocuk dr.u buun üfürüm olarak algılayabilirmiş .. 4-6 yaşına kadar kendi kendine düzelirmiş , düzelme olmazsa 6 yaşında kasıktan girip düzeltiyorlarmış , inşallah gerek kalmaz böyle bir operasyona ..
kordona gittik bi güzel fasıl eşliğinde ana-oğul uçurduk 40ımızı izmir körfezine doğru :asigim:
geçenlerde gazı için sab simplex damlatıcam , onu damlatması zor olduğu için metsilin o uzun hunimsi ucunun içine damlatıp onunla veriyorduk ki ben verdiğim damla sayısını az buldum ve o küçücük kapak gibi uçtakini de vereyim dedi , ucu oğlumun açık ağzına doğru şilkeler gibi yaparken o minnacık uç elimden kay ve oğlumun ağzının içine düşşşşşşşşşşşşşş :1shok::1shok::1shok::1shok:
hemen parmağımı takıp aldım ağzından ama ömrümden ömür gitti o saniye benneyaptımki
geçmiş olsn gülm umarım operssasyon gerkmez düğme dudaklıma o kazadan benimde başıma geldi aklım oynadı...çok çok geçmiş olsun...bizde de emzirme haliyle bana ait kaydirigubbakcemile3 alt açma kim müsaitse , hatta bazen o bayılıyo açmaya .. gece yatmadan sağdığım sütü 2 seferde veriyoruz , eğer kalkamayacak kadar kendimi kötü hissediyorsam eşime söylüyorum , o ısıtıp veriyor , ha bir de gazımızı en iyi o çıkarıyor :sm_confused:
cuma-ctesi geceleri genelde o kalkıp ilgileniyor geceleri , şimdilik böyleyiz bakalım :asigim:
selamlarrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
kibelecim hoşgeldin canım.bende kadıköy hasanpaşada oturuyorum yerleşmekte ne zordur şimdi.zaten bebek ile hiçbir iş yapılamıyor.allahtan eşim evde.ben emziriyorum altını açıyorum.uyutma görevi ona ait.bende o sırada işlerimi yapıyorum.tabi okullar açılınca herşey bana kalıcak.o zaman iş filanda yapamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?