2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

melekçim sanada gecmiş olsun oncelikle inş b daha ole b durumla kası karsıya kalmazsın canım..

opme konusuna gelince..ben daha eşime sozumu geciremiorum ilk gunden beri munakasamız bu..opme diorum kızıorum tamam dio..arada opu yanaklaından..sinir oluyorum yaaa.kötükedihüso

selsincim mama biraz fazla kilo alımına neden oluyo ama emeklemeye başladıklarında kalmıyomuş o tombiklikleri o yüzden korkma canım tombik olsun sıka sıka seversin ne güsel:) maşallah paşaya canımcım
karencim bencede yanlış ölçüm olabilir bebekler ağlıyolar bide çıplak yapılıyo işlemler üşütmemek adına acele edilmiş olunabilir diye düşünüyorum zaten 6 aya kadar boy olayına takılmıcam geçen burda bi arkadaş yazmıştı 6 aya kadar boy ölçümü devlet hastanesinde yapmıyolarmış artık kalça çıkığına neden oluyomuş gerçi çok çekiştirmiyolar ama vardır bi bildikleri diyelim sağlıklı olsunlarda en önemlisi o
karencim sen şimdi sadece anne sütümü veriyosun

evet canım bende çarşamba ünü dra götürdüm 52 cm doğmıştu 58 cm olmuş kilomuzda 5 kilo olmuşuz 1 ayda 1 kilo almış çok normal dedi dr fazlasınıda almasın zaten zararlı olabilir dedi

Star hakikaten bayağı çekik gözleri çok tatlı ama dudaklarını bizimkide öyle büzüyo hele kaka yapıcaksa ordan anlıyorum büzülüyo dudakları hemensırnaşık şey

sanırım bizimki de ona sebep büzüyo dudaklarını , hele bi ara yakaladım öyle düğmeyken dudaklarını arka arkaya çektim telefonuma , ayy nassssıl komik yaaaaa kaydirigubbakcemile3
stur dust tosbaan çok tatlı maşallah

çok sağol canımmmmm a.s.
ablam dra gitti canım onunda 4 yaşında kızı var birde benim cadı etti iki bide oğlu vardıda onu yengeme yolladım

kolay gelsin canımmmm , ay bir de oğlu da mı varrdıııı :1shok:

aaa ne diyosun , hagget iyi araştırmak lazım a.s
Starcım bende seni merak edip yazmışım bilgisi olan var mı diye , acil şifalar dilerim oğluşuna .ama şuan için sizi rahatsız eden bi durum yok sanirim ,umarım operasyona da gerek kalmas ileride

canım 1 haftadan fazla olmuştur girmeyeli , çok geçmişte kalmıştır yazdığın eminim , o yüzden görmedim kusura bakma canım .. merak edip sorduğun için teşekkür ederim .. yazdığım gibi canım gelişmeler , şu an için yapılacak hiç ama hiç bi şey yok , sadece 6. ve 12 aylarda kontrol olacak 4-6 yaşına kadar . inşallah gerek kalmaz öperasyona , sağol canım iyi dileklerin için :1hug:

sağol canım inşallahhh .. senin öykü nasıl , emmesi - gazı felan .. sarılıktan bayaa çekti yavrucak kıyamammm benneyaptımki

ilk ay beni surekli emdiği için dinlenmeme fırsat kalmıodu gece sutum azalıodu çook sık emiodu o zaman..dr da 25 gunlukken keçi sutu maması onerdi ..anne sutune en yakın olanmış ve iyiydi gercekten..1 ay onunla devam ettik gunde 60 veya 30 cc verdim.genel olarak anne sutu aldı ve simdi dr sutun yetio emmesi de duzenlenmiştir die kes mamayı dedi..bende bugun itibari ila sadece anne sutu vericem tatlım.

boy ölçümü ile ilgili onu kikoleden duymustum sanırım..bencede dogru b karar olucak bebekler için..

biz daha doğmadan demiştik , daha doğrusu kulaklarına kar suyu kaçırmıştık milletin ..
" ilk 3 ay öpülmeyecekmiş , dr. öyle söyledi .. zaten düşük doğum kilosuyla doğacağı için bi enfeksiyon kaparsa iyileşmesi diğer bebeklere göre daha geç ve eziyetli olurmuş felan ... "
bir de zaten binibir zahmet ve eziyetle dünyaya getirdiğim için yavrumu millet eline bile almaya çekiniyor amman bi şey olmasın , olursa da benden olmasın hesabı sanırım :sm_confused:
bir de zaten düşük kiloyla doğmuştu , hoş senin ki de öyleydi 200-300gr var yada yoktu aralarında yanlış hatırlamıyorsam ..
o yüzden aslında biraz da doğal gelişti bizdeki bu öpmeme durumu .. biz bile daha yeni yenşi öpüyoruz şap şap .. daha önceleri dudağımızı dokundururduk sadece , öpmeye kıyamamam durumu var ya , ayyynen o oldu bize ..
bence bi dr. kontrolü sonrası geldiğinizde soranlara söylersiniz " dr. öpmesin kise dedi , enfeksiyona açıkmış şu an , bağışıklık sistemi zayıfmış vs. " derseniz kimse öpmez ve etraflarındakileri de uyarırlar bence , denemekte fayda var yerimseniben
yalancı da yapıyo bu veletler bizi ama naaapalaım herşey onların sağlığı için a.s

Son düzenleme:
gamze hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım bebişini kokluyorum çokkkkkkkkkkkk

hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür atlattık kötü günleri bidaha gelmesin başımıza inş.
bende fıstık öyküyü kokluyorum bol bol
Öpme konusuna gelince canımcım benimde kociş durmuyo öpüyo bende arada öpüyorum dayanamıyorum napıyım ama insanların yanında ortaya söylüyorum eşime bile öptürmüyorum minicik anlamaz o öpücükten felan diyorum ama bak benim oğlum mevlütten sonra hasta oldu kalabalık ortamdan dolayı doktorumuz nefesten almış büyük olasılıkla dedi o yüzden kırılırlar diye düşünme öptürme canım sonra olan bizlere oluyo minicik ellerinden koca koca iğneler soktular içim gitti kırılmaları inan sorun değil bunların yanında:gitme:

maşallah kızlar yaa sizin bebişler 5 kg olmuşlar , bizimki de ilk ayını tamamladığı gün 3,5 kg idi :)) şimdi 3800 gr olmuştur sanırım

canım 40 nız çıkmış hayırlı olsun tosbana da çok geçmiş olsun inşallah düzelirde operasyona gerek kalmaz:1hug:

Gamzecim cok tesekkurler. Evet donduk ama ev bayram yerinden farksiz. karman corman. evi yerlestirmeye calisiyorum. ev bos olsa esya alir temizler yerlestirirsin. ama evde esya var esimin bekarlik esyalari. onlari elden cikarmak da mesele. yapiyoruz yavas yavas.

huri slikon kendi kaşığı yokmu steril
ne için...ha zeytinyağı içiricem içiriyim mi dediğim için mi..kaşığı var ilaçlarını damlalarını içiriyorum kaşıkla...niye sordun ki..

biberonu sık kullananlar için çok iyi..

selam kızlar...
selaammm... geç oldu ama...

kizlar bu arada ben Istanbul da Kazasker-Erenkoy de oturuyorum. biliyorum ki buralara yakin oturanlar var.henuz evimde cok esyam yok:) yavas yavas alacaz. ama siz yabanci degilsiniz.

gorusebiliriz. disarda veya ev gezmesi:)
gönlü geniş arkadaşım yakın olsamda gelsem sana ev derlemeye ...teşekkür ederiz sen kendini topla evini hallet bebişlerimiz eccük büyüsün gelir gideriz...inşallah.
Huricim ben z. yagi konusunda olumlu sonuc alirsam hemen yazarim.
ok...

asırı ilgi istiyo ben o dediklerni yapamıyorum artık çünkü uyumuyoı...

geçmiş olsn gülm umarım operssasyon gerkmez düğme dudaklıma o kazadan benimde başıma geldi aklım oynadı...çok çok geçmiş olsun...
babalar gazı nasıl buı kadar iyi çıkarıyolar ben yarım saat uğraşıyorum o 10 dakkada çıkarıyo laelaelaelaelae

Yarin kizima oda alacaz. nerden alsam karar vermedim. nasil bir sey alsam. park yatak mi alsam ikea'dan da komidin sifoniyer vs alirim. takim yaparim.

siz ne yaptiniz? ne tavsiye edersiniz?

canim gecmis olsun. her iki konuda da. Allah korumus.

kibelecim hoşgeldin canım..eda cook şeker b bebek maşallah 41 kere..

tatlım pak yatak kullanan arkadaslar var ve cou memnun..boyutlarına dikkat et alırken derim..biz belisten beşik almıştık sallanıo da altında da 4 çekmecesi var..şimdilik yetio..kolay gelsin ev için de..

canim hosbulduk. Hasanpasa cok yakiiiinn:) cok sevindim. benim simdi annem var. calismiyorum su anda zaten. 1 yasina kadar da calismam heralde.

benim diğer kızımdan kalma kremli pembeli beşiğimiz vardı 4çekmeceli onu kullanıyoruz bide koçtaştan krem bi gardırop aldık takım oldu 2 kızımada yettide arttı bile şifonyere gerek duymadım

Kibele benim baktığım yerlerden en öok Belisteki mobilyalar hoşuma gitti.. internette sitesi var canım bakabilirsin

normal canım benimde ilk kızımda 40 ım çıktı öyle adete başlamıştım ilk 3 ay 45 günde bir geldi ssonrasında düzenli gelmişti sinir şey negüzel bazıları emzirirken adet görmüyolar bunda neolur bilemem şimdilik bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…