- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.641
masallah nurcum bebegine 5 oldunuz sizde tebrikler:)
melekçim sanada gecmiş olsun oncelikle inş b daha ole b durumla kası karsıya kalmazsın canım..
opme konusuna gelince..ben daha eşime sozumu geciremiorum ilk gunden beri munakasamız bu..opme diorum kızıorum tamam dio..arada opu yanaklaından..sinir oluyorum yaaa.kötükedihüso
opuyorlar opsunler. ilk torun ilk cocuk. abartmadiklari surece problem yok.
kibelecim hoşgeldin canım..eda cook şeker b bebek maşallah 41 kere..
tatlım pak yatak kullanan arkadaslar var ve cou memnun..boyutlarına dikkat et alırken derim..biz belisten beşik almıştık sallanıo da altında da 4 çekmecesi var..şimdilik yetio..kolay gelsin ev için de..
Kibele benim baktığım yerlerden en öok Belisteki mobilyalar hoşuma gitti.. internette sitesi var canım bakabilirsin
canim cok tesekkurler.
boyutlar derken nasil alsam iyi olur? pek bilmiyorum da.
bazı park yatakların en boy olayı abartı oldugu için b yerden b yere tasımak istediğinde kapıdan geciremeyebilirsin benim arkdslarım vardı bu sorunu yasıyan..ilk kurulum portatif ama sonrasında o odaya mahkum kalabilio park yataklar..
ben mobilyalı aldım canım..büyüyen beşik ve şifonyer...Yarin kizima oda alacaz. nerden alsam karar vermedim. nasil bir sey alsam. park yatak mi alsam ikea'dan da komidin sifoniyer vs alirim. takim yaparim.
siz ne yaptiniz? ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?