2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

opuyorlar opsunler. ilk torun ilk cocuk. abartmadiklari surece problem yok.

canim cok tesekkurler.

boyutlar derken nasil alsam iyi olur? pek bilmiyorum da.

canım adet olamadığın için vucutta şiişik oluyomuş bide göbüş hemen inmiyormuş.sezeryan göbekleri zaten 2 adetle falan iyice iniyormuş .olanlar öle diyor .
olmak en ii si sanirim sürekli gebelik test alıp dururuz alimallah:)))

canim cok tesekkurler.

boyutlar derken nasil alsam iyi olur? pek bilmiyorum da.

bazı park yatakların en boy olayı abartı oldugu için b yerden b yere tasımak istediğinde kapıdan geciremeyebilirsin benim arkdslarım vardı bu sorunu yasıyan..ilk kurulum portatif ama sonrasında o odaya mahkum kalabilio park yataklar..

sezeyan olan arkadaslar göbekler ne alemde
benimki 4 aylıkmış gibi duruyor ve sepsert. evde spor yapmam lazım dikişleri etkilemeyecek şekilde

hmmm ben de ilk once kendi odamda tutup sonra kendi odasina gecirmeyi planliyordum. soyledigin iyi oldu.

bendede var o gobekten ilsucum ..3.ayda baslıcam karın hareketlerine..pilates yapacam çok ozendim:)arkdsım bu yolla hem 10 kilo verdi hem sıkılastı yoksa itibar etmesdim pilatese valla..

tatlım ablamda 8 kg verdi ve eti sıkılastı pilatesle :) evde kendi yapıyordu hemde .ebru sallıyı izliyordu .birde topu vardi.

Yarin kizima oda alacaz. nerden alsam karar vermedim. nasil bir sey alsam. park yatak mi alsam ikea'dan da komidin sifoniyer vs alirim. takim yaparim.

siz ne yaptiniz? ne tavsiye edersiniz?
ben mobilyalı aldım canım..büyüyen beşik ve şifonyer...

yatak odamada böyle bişey aldım..

ayrı bir odası olmayacaksa park yataklar ideal..bende park yatak alacaktım...ama yaşı büyüdükçe yatağı aşağı indiriyorsun ve bebek havasız kalır die düşündüm ...ama kullananlar çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…