2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sezeyan olan arkadaslar göbekler ne alemde
benimki 4 aylıkmış gibi duruyor ve sepsert. evde spor yapmam lazım dikişleri etkilemeyecek şekilde

canim benim de gobek aynen oyle. bingil bingil sallaniyor ustelik. korse takiyorum ilk gunden beri ama yok yok yok. en cok da gece elbisesi giydim gecen. gobek kocaman cikinca sinir oldum. baska sey giydim.

allahım saç kurutma makinesi ile duruyoruz şu an..öfff yani uyumuyor yerinde durmuyor...40 çıkıncada böyle olursa bittim ben...

super o zaman..bende top alıcam evde yapıcam inş.

bende öyle yapcam canım kendi haline bırakırsak göbek insede sıkılasmaz vucudumuz

canim benim de gobek aynen oyle. bingil bingil sallaniyor ustelik. korse takiyorum ilk gunden beri ama yok yok yok. en cok da gece elbisesi giydim gecen. gobek kocaman cikinca sinir oldum. baska sey giydim.

benimde kot pant. eteklerim olmuyor beli lastikli olanları giyiyorum. korse giyince beli düşük pant. oluo ancak ama onlarda çok acıtıyor.hamileyken daha güzeldi göbüşüm ya özledim

bendede var o gobekten ilsucum ..3.ayda baslıcam karın hareketlerine..pilates yapacam çok ozendim:)arkdsım bu yolla hem 10 kilo verdi hem sıkılastı yoksa itibar etmesdim pilatese valla..
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile bendeee
tatlım ablamda 8 kg verdi ve eti sıkılastı pilatesle :) evde kendi yapıyordu hemde .ebru sallıyı izliyordu .birde topu vardi.
delikafaduldenlaelaelaelaelae ay bende bendeee

benim de sadece 5kg var verilecek ama hicbirseyim olmuyor. sinir oluyorum yaaa.balina gibiyim.
klava: bu oklava 5 kg için..benim 17 kg duruyo

be hamilelik öncesi sıfır gobusumu ozledim desem

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

55-65-75 cm olarak 3 ayrı ölçü mevcuttur.

DELTA PİLATES SET
Delta plates top'u Fitness, aerobik ve jimnastik çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.

Spor salonları, fitness merkezleri, okullar, anaokulları, fizik tedavi merkezleri, hastaneler, evlerde ve hatta ofislerde DELTA pilates toplarını kullanabilirsiniz.

Dinamik oturma pozisyonları, antrenman ve tedavi edici egzersizler yapma imkanlarını Deltaplates top sunar.

Vücudumuzun egzersiz yapmaya ihtiyacı var; bu ihtiyacınızı DELTA pilates topu ile karşılayabilirsiniz.

Ürünün Yanında Sürpriz Hediyeniz Kutu içinde Gelecektir !!

30 lira kızlar

huri senin kız neden hiç durmuyo kolikmi uyuyo bi anda uykusundanmı uyanıyo

benim kızızm durumu tamamen şımarıklıktan canım..psikolojik manyak olduğu için ...ay sinirlerim zıpladı hep kucak istiyor bi yere koyuyorum en fazla 10 dakka sonra başlıyor bağırmaya....alıyorum biraz gezdir sonra başka bi yere koyuyorum en fazla 10 dakka...uyursa sabah 11 den 1 e kadar bi uyur daha sonra gün içinde uyusada 5 dakka saonra uyanıyor dalmakta zorluk çekiyor yoksa uyku falan yok gündüz..ve allahım o nasıl bi vücut yorulmuyor kardeşim sürekli bi yerleri oynuyor o kollar bacaklar kafa hiç yerinde durmuyor sürekli pozisyon değiştireceksin...
aslında kızmıyorum bende öyleyim ...rahat oturamam sürekli pozisyon değiştiririm hep bi yerlerim sallanır ve ben gece uykuya dalarkende sallanarak uykuya dalarım...
kızım bana çekmiş heralde...
kolikli değil öyle çok ağlama sızlama ömrümü geçirmiyor ama bağardığında ilgilenmezsen ağlamayı şiddetlendiriyor tabiiii....durum bu...

kızlarr :umursamaz:mafoldumben
kocişimle mailleşiyoruz ben plates alıcam evde plates yapıcam dedim bana yazdığı şey..yap tabi hayatım her yerin yağ bağladı ...dedi....mafoldumbenÇok üzgünüm çoook:mymeka: napıyım ben bu herifi eve gelince....her yerin yağ bağladı dedi bana yaaaaaakafamçokkarıştı

benimkide sürekli spor yap diyo sanki wakit warda:umursamaz:

huri benim oğlumda başlarda durmuyodu dalıyodu hemen eli kolu oynayınca uyanıyodu biz kundak yaparak çare bulduk ona şimdi maşallah barekaallah çok güsel uyuyor bence sende dene inan şaşıp kalıcaksın güzelce kundak yap o şekilde uykuya dalsın eli kolu oynamadığı içinde kendini uyandırmamış olucak canım bence dene

kundakta denedim aslında güzelde uyuyor kundakta ama her zaman değil...yani kundağa sardığımda bi bağarmalar kıpkırmızı kızarmalar sinir geliyo kıza..saç kurutma artı kundak oluyo bazen...1 saat salladığımı biliyorum gözler kapanmıyor...bakalım şu 40 çıkınca değişirmi daha mı kötü olur bilmiyorum...

bu arada kızlar benim galiba kızım doymıyor...yani 2 saate bir emzirirsek ve her emzirmede yaklaşık 60 ml emmesi gerekiyorsa ( doyması anlamında) günde sabah 8 akşam 8 den 420 ml süt üretmemiz lazım ki ben o kadar süt ürettiğime inanmıyorum...en az 300 cc olsun...galiba doymuyor ...

kızlar emzirirken siz mi bıraktırıyosunuz memeyi yoksa bebeğiniz mi bırakıyor emmeyi
benim ki hiç bırakmıyor ben bıraktırıyorum mecburen

huri en çok kg alan ipek:) doymaması imkansiz yaa...
özür dilerim haklısın galiba...ama o zaman bütün gün neden uyumuyorda bu akşam mamayı verince hemen uyudu ve hala uyuyor....bende onu kafa takıyorum ...uyumuyor huysuz mızmız ama mama yiyince uyuyor...sonra senin gibi diyorum doymasa nasıl kilo alıcak....mamayı yer yemek hemen uyumasıda beni sinir etmek için ...demekki huysuz bi kızım var...:1shok:
kızlar emzirirken siz mi bıraktırıyosunuz memeyi yoksa bebeğiniz mi bırakıyor emmeyi
benim ki hiç bırakmıyor ben bıraktırıyorum mecburen
kendisine bırakıyorum ne zaman isterse o zaman bırakıyor....

ay merhaba.iflağım kesildi valla.gene eşimle ayrı yemek yemek zorunda kaldık.bizimki saat 8 de ağlama krizine tutuluyor.hemde nasıl bir ağlama.ağlamaktan midesi bulanıyor tıkanıyor.son bir haftadır böyle.bugün dışarı çıktık.hep uyudu kuşum.dünde sütümü sağmıştım.bugün hep onu verdim.neyse eve geldik saat 7 gibi.göğüslerim çatlıcak.öyle bir süt gelmişki.neyse bizim tosba uyandı ve emdi.karnı tok göbüş fırladı.normalde daha az sütüm oluyor ve tosbacık daha az emiyor.her neyse saat 8 de başladı ağlamaya.hemen anladımki mama saati geldi.çocuk alışkanlık yaptı.çok az mama yaptım sustu.bu kadar bebeğin keyfi olurmu ya.dünde ondan önceki günde aynı şeyi yaşadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…