- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.661
sezeyan olan arkadaslar göbekler ne alemde
benimki 4 aylıkmış gibi duruyor ve sepsert. evde spor yapmam lazım dikişleri etkilemeyecek şekilde
super o zaman..bende top alıcam evde yapıcam inş.
canim benim de gobek aynen oyle. bingil bingil sallaniyor ustelik. korse takiyorum ilk gunden beri ama yok yok yok. en cok da gece elbisesi giydim gecen. gobek kocaman cikinca sinir oldum. baska sey giydim.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile bendeeebendede var o gobekten ilsucum ..3.ayda baslıcam karın hareketlerine..pilates yapacam çok ozendim:)arkdsım bu yolla hem 10 kilo verdi hem sıkılastı yoksa itibar etmesdim pilatese valla..
delikafaduldenlaelaelaelaelae ay bende bendeeetatlım ablamda 8 kg verdi ve eti sıkılastı pilatesle :) evde kendi yapıyordu hemde .ebru sallıyı izliyordu .birde topu vardi.
benim de sadece 5kg var verilecek ama hicbirseyim olmuyor. sinir oluyorum yaaa.balina gibiyim.
be hamilelik öncesi sıfır gobusumu ozledim desem
huri senin kız neden hiç durmuyo kolikmi uyuyo bi anda uykusundanmı uyanıyo
benimkide sürekli spor yap diyo sanki wakit warda:umursamaz:kızlarr :umursamaz:mafoldumben
kocişimle mailleşiyoruz ben plates alıcam evde plates yapıcam dedim bana yazdığı şey..yap tabi hayatım her yerin yağ bağladı ...dedi....mafoldumbenÇok üzgünüm çoook:mymeka: napıyım ben bu herifi eve gelince....her yerin yağ bağladı dedi bana yaaaaaakafamçokkarıştı
huri benim oğlumda başlarda durmuyodu dalıyodu hemen eli kolu oynayınca uyanıyodu biz kundak yaparak çare bulduk ona şimdi maşallah barekaallah çok güsel uyuyor bence sende dene inan şaşıp kalıcaksın güzelce kundak yap o şekilde uykuya dalsın eli kolu oynamadığı içinde kendini uyandırmamış olucak canım bence dene
özür dilerim haklısın galiba...ama o zaman bütün gün neden uyumuyorda bu akşam mamayı verince hemen uyudu ve hala uyuyor....bende onu kafa takıyorum ...uyumuyor huysuz mızmız ama mama yiyince uyuyor...sonra senin gibi diyorum doymasa nasıl kilo alıcak....mamayı yer yemek hemen uyumasıda beni sinir etmek için ...demekki huysuz bi kızım var...:1shok:huri en çok kg alan ipek:) doymaması imkansiz yaa...
kendisine bırakıyorum ne zaman isterse o zaman bırakıyor....kızlar emzirirken siz mi bıraktırıyosunuz memeyi yoksa bebeğiniz mi bırakıyor emmeyi
benim ki hiç bırakmıyor ben bıraktırıyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?