- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.681
ay merhaba.iflağım kesildi valla.gene eşimle ayrı yemek yemek zorunda kaldık.bizimki saat 8 de ağlama krizine tutuluyor.hemde nasıl bir ağlama.ağlamaktan midesi bulanıyor tıkanıyor.son bir haftadır böyle.bugün dışarı çıktık.hep uyudu kuşum.dünde sütümü sağmıştım.bugün hep onu verdim.neyse eve geldik saat 7 gibi.göğüslerim çatlıcak.öyle bir süt gelmişki.neyse bizim tosba uyandı ve emdi.karnı tok göbüş fırladı.normalde daha az sütüm oluyor ve tosbacık daha az emiyor.her neyse saat 8 de başladı ağlamaya.hemen anladımki mama saati geldi.çocuk alışkanlık yaptı.çok az mama yaptım sustu.bu kadar bebeğin keyfi olurmu ya.dünde ondan önceki günde aynı şeyi yaşadık.
ay merhaba...demenden dedim kadın bezmişşşşş anlaşılıyort hemen ay merhabadan kaydirigubbakcemile3 yapacak bişey yok keyiflerine düşkünler işte bugün benimkide hiç uyumadı biliyorsunuz hep ağladı mızmız ...yaptım 40 ml mama al 8 den beri uyuyo..nolcak şimdi...nedir yaniii...mama bizden dahamı iyi yani...biz mi beceremiyoruz bu işi....anlamadım..:gitme:
suratlar öyle kıpkırmızı olunca siniri bozuluyo ..hani mızmızlık ağlaması değil belli sinirli sinirli bağıra böğüre ağlıyorlar...ah allahım ahh ...daha dur ben şimdi konulara daldım 5-6- aylık berbişler gece hiç uyuymuyorlarmış kadınlar feryat figan...daha neler yaşayacağız..bide bugün benim kızızm ilk göz damlasını gördüm...ağlarken hiç gözü yaşarmıyordu bugün yanağına akmasa da gözleri sulandı....laelaelaelaelaeopuyorumnanaktanay valla ne bilim canım.deli etti beni.bugün gün içinde hep beni emdi.dünde öyle daha önceki günlerde.tamam yani ilk doğduğu zamanlar mama verdik.sütüm gelmiyordu ama artık geliyor ve yetiyorki kilo alıyor..mama vermemeye başladım en azından nadir olarak veriyordum.ama paşa bey'in saat 8 keyif saati kahvesi yani.bundan sonra bende saat 8 oldumu azıcık mama vericemki o kadar çok ağlamasın helak oldu yavrum ter içinde kalmıştı ağlamaktan surat domates gibi oldu kıpkırmızı
ay merhaba...demenden dedim kadın bezmişşşşş anlaşılıyort hemen ay merhabadan kaydirigubbakcemile3 yapacak bişey yok keyiflerine düşkünler işte bugün benimkide hiç uyumadı biliyorsunuz hep ağladı mızmız ...yaptım 40 ml mama al 8 den beri uyuyo..nolcak şimdi...nedir yaniii...mama bizden dahamı iyi yani...biz mi beceremiyoruz bu işi....anlamadım..:gitme:
burda bi tane daha var 8 den beri kıpırdamadan uyuyor ..hayırdır inşallah bu gece yandık ki ne yandık...hoşbuldum selsincimm opuyorumnanaktan
geçmişi okuyordum , demek çağın tosbaası bezdirdi yine seni ha((
ya benimki de maşallah bugün bi uyuyo bi uyuyo , ama duuuuurrrrrr enerjisini geceye saklıyo , bugece yandık ki ne yandık :1shok:
ben gelmiyim mi...:gitme:benimki uyanmadan sütümü sağayım, sonra onun da benim de 40 banyomuzu yaptırcass , gece geç vakit gelirim ben yine .. selsincim ayakta olursan gel sen de , sohbet ederiz yerimseniben
valla bişey desem ..benim balon fobim var...balon patlamasından ödüm kopuyor ama bu plates patlamaz heraldelaelaelaelaelae beni taşır dimi kız...delikafaduldennaniknanikhuri plates topunu al sen once sonrada ben alayım boyutuna falan bı bak bakalım nasıl bıseymiş 66kılo olmusum bende 63 ıle baslamıstım ama hedef 58 dıyorum ama kızlar 66 gıbı deılım ya hala şişlıkler den var gıı sanırım az bı gobek duruyor bakalım ne zaman ıncek
bu arada benım oğlusum da aynen senın kız gıbı emıyor emıyor yetmıyor aglıyor ama dr. da cok gzl kılo alıyor dıyor 5300gr.dı 30gunlukken yarın 40gunluk olcaz ınsallah bakalım ama gecelerı 60cc ıkı kasık mama verıyorum rahat uyuyor
biz peş peşeyizstar 20demı doğum yaptın sende?bızımde yrn cıkıcak 40mız
cnm bızımde 20de 21de olsun dıye cok baktık ama babasıyla aynı gun olsun doğum gunlerı dıye 5saat daha bekleyemedık 20de saat188.54de geldı yawrusumuz
kız sende benı cekermı dıye topu ne varmıskı halımızde hıhhhh fıstık gıbı kızlarımız aslan gıbı ogullarımız var daha ne ki?cekemezsede kıskanclığından patlar hıhhhh kendüsü bülüüü walla
ya sorma sankim hamileyken bukadar değildi:sinifsinif: uf ya hele o belin kalınlığıdelikafadulden neyseki onu çabucak veririz Çok üzgünüm çoookama göbüşten çok korkuyorum ben yaaaa halen sanki yanlış bişi yapıcamda ahanda dikişlerim açılacakta karnım ikiye ayrılacak gibi manyadım ben delikafaduldensezeyan olan arkadaslar göbekler ne alemde
benimki 4 aylıkmış gibi duruyor ve sepsert. evde spor yapmam lazım dikişleri etkilemeyecek şekilde
döv döv döv arkandayımmmmm ama bende döverken sende benim arkamda olacan sözmüüükaydirigubbakcemile5kızlarr :umursamaz:mafoldumben
kocişimle mailleşiyoruz ben plates alıcam evde plates yapıcam dedim bana yazdığı şey..yap tabi hayatım her yerin yağ bağladı ...dedi....mafoldumbenÇok üzgünüm çoook:mymeka: napıyım ben bu herifi eve gelince....her yerin yağ bağladı dedi bana yaaaaaakafamçokkarıştı
yok yok öle diye diye kalıyolar tecrübeyle sabittir:jeyyar:ya aslında bizim bunları kafaya takmak için erken gibi daha 40 lar yeni çıktı yaaaaa
kızlar emzirirken siz mi bıraktırıyosunuz memeyi yoksa bebeğiniz mi bırakıyor emmeyi
benim ki hiç bırakmıyor ben bıraktırıyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?