- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.701
arkandayım kız bunları birbirine sarıp ıslata ıslata dövmeli...döv döv döv arkandayımmmmm ama bende döverken sende benim arkamda olacan sözmüüükaydirigubbakcemile5
bende korktum ama bi baktım ki herkes almış..buda eski köye yeni adet tüm annelerin hepsinin tickerı vardı niye kaldırdılar ki...sebep ne yanii...yer kaplıyor sitede heralde....ya mesajlara kısıtlama getireceklerdi yada tickerler kalkacaktı heralde kastı...ama çok güzellerdi ya...acaba bi öncekilerdemi yasak...mafoldumbenuyarı almışımmmmmmafoldumben
olurmu canım diğer ayların annelerindede aynı tickerler vardı mart,mayıs annelerinde falanda vardı bu resimli tickerlerdan..aboo uyarıı gelmişş:enbuyukkk: işin kötüsü bütün tickerler benim başımın altından çıktıı ya banlansaydımmklava::mymeka:
üzme canım kendini ama depresyon yaşamak istersen yaşa rahatlatır seni ama bizden niye ayrılıyon ki...gel gel sen...kızlarr hiç keyfimm yokk kendimi çok mutsuz hissediyorum depresyondayım sanırım bi kaç gün girmezsem beni merak etmeyinnn((
bende öyle yapcam canım kendi haline bırakırsak göbek insede sıkılasmaz vucudumuz
benimde kot pant. eteklerim olmuyor beli lastikli olanları giyiyorum. korse giyince beli düşük pant. oluo ancak ama onlarda çok acıtıyor.hamileyken daha güzeldi göbüşüm ya özledim
canim belki yattigi yeri begenmiyordur.
benim kızızm durumu tamamen şımarıklıktan canım..psikolojik manyak olduğu için ...ay sinirlerim zıpladı hep kucak istiyor bi yere koyuyorum en fazla 10 dakka sonra başlıyor bağırmaya....alıyorum biraz gezdir sonra başka bi yere koyuyorum en fazla 10 dakka...uyursa sabah 11 den 1 e kadar bi uyur daha sonra gün içinde uyusada 5 dakka saonra uyanıyor dalmakta zorluk çekiyor yoksa uyku falan yok gündüz..ve allahım o nasıl bi vücut yorulmuyor kardeşim sürekli bi yerleri oynuyor o kollar bacaklar kafa hiç yerinde durmuyor sürekli pozisyon değiştireceksin...
aslında kızmıyorum bende öyleyim ...rahat oturamam sürekli pozisyon değiştiririm hep bi yerlerim sallanır ve ben gece uykuya dalarkende sallanarak uykuya dalarım...
kızım bana çekmiş heralde...
kolikli değil öyle çok ağlama sızlama ömrümü geçirmiyor ama bağardığında ilgilenmezsen ağlamayı şiddetlendiriyor tabiiii....durum bu...
kızlarr :umursamaz:mafoldumben
kocişimle mailleşiyoruz ben plates alıcam evde plates yapıcam dedim bana yazdığı şey..yap tabi hayatım her yerin yağ bağladı ...dedi....mafoldumbenÇok üzgünüm çoook:mymeka: napıyım ben bu herifi eve gelince....her yerin yağ bağladı dedi bana yaaaaaakafamçokkarıştı
kesınlıkle katılıyorum
tek karsı cıktıgım nokta sigara için kişiler yanına dahı yaklasmalarından hoşlanmıyorum berbat kokuyorlar...lmaz:
huri benim oğlumda başlarda durmuyodu dalıyodu hemen eli kolu oynayınca uyanıyodu biz kundak yaparak çare bulduk ona şimdi maşallah barekaallah çok güsel uyuyor bence sende dene inan şaşıp kalıcaksın güzelce kundak yap o şekilde uykuya dalsın eli kolu oynamadığı içinde kendini uyandırmamış olucak canım bence dene
kundakta denedim aslında güzelde uyuyor kundakta ama her zaman değil...yani kundağa sardığımda bi bağarmalar kıpkırmızı kızarmalar sinir geliyo kıza..saç kurutma artı kundak oluyo bazen...1 saat salladığımı biliyorum gözler kapanmıyor...bakalım şu 40 çıkınca değişirmi daha mı kötü olur bilmiyorum...
bu arada kızlar benim galiba kızım doymıyor...yani 2 saate bir emzirirsek ve her emzirmede yaklaşık 60 ml emmesi gerekiyorsa ( doyması anlamında) günde sabah 8 akşam 8 den 420 ml süt üretmemiz lazım ki ben o kadar süt ürettiğime inanmıyorum...en az 300 cc olsun...galiba doymuyor ...
kızlar emzirirken siz mi bıraktırıyosunuz memeyi yoksa bebeğiniz mi bırakıyor emmeyi
benim ki hiç bırakmıyor ben bıraktırıyorum mecburen
özür dilerim haklısın galiba...ama o zaman bütün gün neden uyumuyorda bu akşam mamayı verince hemen uyudu ve hala uyuyor....bende onu kafa takıyorum ...uyumuyor huysuz mızmız ama mama yiyince uyuyor...sonra senin gibi diyorum doymasa nasıl kilo alıcak....mamayı yer yemek hemen uyumasıda beni sinir etmek için ...demekki huysuz bi kızım var...:1shok:
kendisine bırakıyorum ne zaman isterse o zaman bırakıyor....
canım kuzum iyi allaha şükür evimize gideceğimiz günü bekliyoruz
senide beklerim cana bende küçükçekmecede oturuyorum
aaaa bende k.çekmecedeyim
sefaköyde
sen merkezdemisin nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?