2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

klavyem hala yazmıor ama kabahat benim eşime hatırlatmayı unutuyorummmm birininde bana hatırlatması gerekkkk sersem tavuk gibiyim uykusuzluktankafamçokkarıştı
inşallah herkes iyidir öpüyorummmmŞeniz
iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

döv döv döv arkandayımmmmm ama bende döverken sende benim arkamda olacan sözmüüükaydirigubbakcemile5
arkandayım kız bunları birbirine sarıp ıslata ıslata dövmeli...
o gelesiye ben uyumuşum sen bazlama al bi güzelde sofra kur çay demle beni uyandır...dedim hem heryerin yağ bağlamış diyosun hemde bazlamalarla eve geliyosun dedim..bişey olmaz benim karım veirir hepsini diyo....anladı heralde klavayı beynüne yiyeceğini heralde...klava:

uyarı almışımmmmmmafoldumben
bende korktum ama bi baktım ki herkes almış..buda eski köye yeni adet tüm annelerin hepsinin tickerı vardı niye kaldırdılar ki...sebep ne yanii...yer kaplıyor sitede heralde....ya mesajlara kısıtlama getireceklerdi yada tickerler kalkacaktı heralde kastı...ama çok güzellerdi ya...acaba bi öncekilerdemi yasak...mafoldumben

aboo uyarıı gelmişş:enbuyukkk: işin kötüsü bütün tickerler benim başımın altından çıktıı ya banlansaydımmklava::mymeka:
olurmu canım diğer ayların annelerindede aynı tickerler vardı mart,mayıs annelerinde falanda vardı bu resimli tickerlerdan..

kızlarr hiç keyfimm yokk kendimi çok mutsuz hissediyorum depresyondayım sanırım bi kaç gün girmezsem beni merak etmeyinnn((
üzme canım kendini ama depresyon yaşamak istersen yaşa rahatlatır seni ama bizden niye ayrılıyon ki...gel gel sen...

ay davulcu geçti sokaktan yaşlı başlı zor yürüyo adam davul çalacam milleti kaldıracam diye davula vurup duruyo...duygulandım oruç tutamıyorum bu sene bi tuhaf oldum...

saat 4 huri hangi gününe oturuyon bilmem ki...kocişin öğlene kadar uyur sen uyuyabilicen mi adamla birlikte keyif çatıyon..kalk get yat uyu....haydin iyi gecişleri rüyanızda beni görünnn....

günaydınlarrrr
bana da gelmiş uyarı:))) bende tekim saniodum, kural ihlal ettik tüm temmuz annişleri

Dilara dünde yoktun tatlım hayrola ne depresyonu ,evde sıkıldın mı iyice canım

canim aynen. pantolonlarin beli tam sezeryan noktasina denk geliyor. otururken kalkarken acitiyor,.

canim belki yattigi yeri begenmiyordur.

benim kiz araba koltugunda uyumayi cok seviyor cok derin uyuyor. ama yok cekyata yatirirsam 5 dak gecmeden uyaniyor.

araba koltuklari cukur ya cok seviyorlar. beli kambur olur diye dusunme. arastirdim 4 ay sonunda yataklarinda yatmaya basliyorlar.

cuusssssssssss yani. oklavayi indir kafasina.

kesınlıkle katılıyorum
tek karsı cıktıgım nokta sigara için kişiler yanına dahı yaklasmalarından hoşlanmıyorum berbat kokuyorlar...lmaz:

canim bizim babamiz da iciyor malesef. benim babam da icerdi. saglikliyiz elhamdulillah.

tek sinir oldugum sey, sevmedigim insanlarin bebegimi sevmeye calismasi. dokunmalarini birak konusmasinlar bile bebegimle.

bizim ufaklighi kundak yapmayi denedik. patladi icinde. zaten uzerindeki battaniyeye bile tahammulu yok. bacaklari ile tepiune tepine aciyor. uyuyunca ortebiliyorum ustunu. kundagi hic durdurmaz.

canim doymuyorsa bagiririr aglar. bol su ic olur sutun. bebek emdikce geliyor.

kızlar emzirirken siz mi bıraktırıyosunuz memeyi yoksa bebeğiniz mi bırakıyor emmeyi
benim ki hiç bırakmıyor ben bıraktırıyorum mecburen

canim ilk 5 dakika zaten alacagi besinin %90ini alirmis. benim dr um 15 dakika bir giogus 15 dakika digeri dedi. daha fazla izin verme dedi.

emzirme danismani da 20 ser dak dedi. ben bazen kendim biraktiriyorum oynadigina kanaat getirirsem. dudak tiryakisi oldu yaaa:)

cani mamalarin icinde sakinlestiriciler de var. bunu unutma.

benim oğluş 2gündür kaka yapamıodu neyse önceki gün annemle fitil koyduk banamısın demedi.sonra annem biraz sbanun koydu 10dk sonra sabun kokulu kaka yaptı
dünde hiç yapmadı babamız gece 11de fitil soktu 5dk sonra yaptı allhtan
neyse temizlerken popişini çiş yaptıama üzeri yüzü falan battııııkaydirigubbakcemile3
hemen küvete baştan aşağı yıkamaya.....buarada ilk defa yıkadık ikimizalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…