- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.721
kızlar bilmiyorum bilemiyorum ama millet kafayı yemiş bu arabaya 3 000 vermişler...en az fiyatı yurt duşında 1500 müş....çüş diyebilirmiyim sakıncası varmı...
ben atakentteyim canım
amaniinn 7yıl ömrüm geçti o atakent 2. etapta
mafoldumben
ben soyakta oturuyorum canım beklerim
şu anda memleketteyim dönünce görüşelim
hangi okulda görev yapıyorsun
görüşelim canım..armoniparkta buluşuruz kııızzzsengözlerimebaksanab
bende gelincikteydim
7yıldır ordaydım çok sıkıcı geliyo bana yaaa kocaman apartmanlar.ben alışmışım caddeye:))))
KİBELE SENİ ÖPMEK İSTİYORUM GEL BURAYA.....ARABA KOLTUĞUNDA 2 SALLAMAYA UYUDU...BU SABAH MEMEMİ ALMADI KIZIZM AMA AÇ UYUDU KENDİMİ SAĞDIM BİBERONA KOYDUM ALLAHTAN ONUDA ALMADI..BHAKALIM UYANDIĞINDA ALACAKMI...canim belki yattigi yeri begenmiyordur.
benim kiz araba koltugunda uyumayi cok seviyor cok derin uyuyor. ama yok cekyata yatirirsam 5 dak gecmeden uyaniyor.
araba koltuklari cukur ya cok seviyorlar. beli kambur olur diye dusunme. arastirdim 4 ay sonunda yataklarinda yatmaya basliyorlar.
yok ben sevmediğim insanlara o kadar kızmıyorum da,sigara kızıyorum ama yani bişey olacağından değilde ben bile eşim yanaşırken rahatsız oluyorum yanımdan itiyorum o bebecikte rahatsız olur ama bişey diyemez...ben sıkılıyorum...canim bizim babamiz da iciyor malesef. benim babam da icerdi. saglikliyiz elhamdulillah.
tek sinir oldugum sey, sevmedigim insanlarin bebegimi sevmeye calismasi. dokunmalarini birak konusmasinlar bile bebegimle.
doyuyo ya artık kanaat getirdim doyuyo..benimki huysuz...canim doymuyorsa bagiririr aglar. bol su ic olur sutun. bebek emdikce geliyor.
hmm bunu bilmiyordum....mama vermiyorum ya çok bezersem veriyorum mememi bırakır diye ödüm kopuyor..daha 1 aylık olduk en az 5 ayımız daha var mememi bırakırsa ve bu mama yüzünden olursa kahrolurum...cani mamalarin icinde sakinlestiriciler de var. bunu unutma.
oh maşallah ...o sabun aklıma geliyor bazen yok kızızm biri senin popona sabun soksa hoşuna gidermi diyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol: vazgeçiyorum...zeytinyağına devam..benim oğluş 2gündür kaka yapamıodu neyse önceki gün annemle fitil koyduk banamısın demedi.sonra annem biraz sbanun koydu 10dk sonra sabun kokulu kaka yaptı
dünde hiç yapmadı babamız gece 11de fitil soktu 5dk sonra yaptı allhtan
neyse temizlerken popişini çiş yaptıama üzeri yüzü falan battııııkaydirigubbakcemile3
hemen küvete baştan aşağı yıkamaya.....buarada ilk defa yıkadık ikimizalkisalkisalkis
bu çok şık ve güzel bi şeye benziyor ..ben bu yaz araba almayı düşünmüyorum oturduğum muhit dolayısı ile insanlar kaldırımda yürüyemiyolar bile bide araba çıkarmak işkence bu yazı kanguru ile geçiricem seneye baston alıcam ama kış için hiç bi şey düşünmedim açıkçası...ayıpmıdır sorması bilmem ama fiyatı ne kadardır....:kedi:canim diyebilirsin.
ben sadece oto koltugunun altina konacak cerceve aldim. gelecek yaz da baston almayi planliyorum. zaten istanbul sokaklarinda arabayi itmek cok zor.
dun evimin karsi sokagindaki pazara gittim. yolda karsidan karsiya gecene kadar canim cikti. bir de esek olusu gibi arabayi indirip cikartamam. benimki hafif. sadece cerceve. oto koltugunu ustune koydun mu tamamdir. sepeti de cok buyuk. tum pazar alisverisimi doldurdum icine.
asagiya resmini koydum. markasi graco snugrider infant car seat carrier
olur canım buluşalım gezeriz kuzucuklarla beraber benim sitem çok iyi canım çok memnunum
sen çalışıyor musun
ya kızlar benim oğluş sürekli sağ tarafa yatıyo vebeni deli ediyo
sanki kafası gövdesinden ayrışmış gibi oluyo.çokkorkuyodum armut kafa olcak die
akşam misafirler vardı oğlu 2 yaşında.onunda öyle sağ tarafa yatıyomuş şimdi düzelmiş
içim rahatladı
sizinde yatıyomu bebişileriniz
nur o resmi koymak serbestmi acaba bende yapacaktım ama resim yasak deyince vaz geçtimmm
7yıl gelincikte çalıştım canım
şimdi 1yıl çalışmıcam
KİBELE SENİ ÖPMEK İSTİYORUM GEL BURAYA.....ARABA KOLTUĞUNDA 2 SALLAMAYA UYUDU...BU SABAH MEMEMİ ALMADI KIZIZM AMA AÇ UYUDU KENDİMİ SAĞDIM BİBERONA KOYDUM ALLAHTAN ONUDA ALMADI..BHAKALIM UYANDIĞINDA ALACAKMI...
BEN ARABA KOLTUĞUNA YASTIK KOYUP ÖYLE SALLIYORDUM AMA DURMUYORDU İÇİNDE...SEN ÖYLE DİYİNCE YASTIK FALAN ÇIKARDIM KOYDUM 2 DE SALLAYINCA GİTTİ OH BE GİDEYİM KAHVALTIMI EDEYİM ŞİMDİK...SAOL CANIMopuyorumnanaktan
yok ben sevmediğim insanlara o kadar kızmıyorum da,sigara kızıyorum ama yani bişey olacağından değilde ben bile eşim yanaşırken rahatsız oluyorum yanımdan itiyorum o bebecikte rahatsız olur ama bişey diyemez...ben sıkılıyorum...
doyuyo ya artık kanaat getirdim doyuyo..benimki huysuz...
hmm bunu bilmiyordum....mama vermiyorum ya çok bezersem veriyorum mememi bırakır diye ödüm kopuyor..daha 1 aylık olduk en az 5 ayımız daha var mememi bırakırsa ve bu mama yüzünden olursa kahrolurum...
oh maşallah ...o sabun aklıma geliyor bazen yok kızızm biri senin popona sabun soksa hoşuna gidermi diyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol: vazgeçiyorum...zeytinyağına devam..
bu çok şık ve güzel bi şeye benziyor ..ben bu yaz araba almayı düşünmüyorum oturduğum muhit dolayısı ile insanlar kaldırımda yürüyemiyolar bile bide araba çıkarmak işkence bu yazı kanguru ile geçiricem seneye baston alıcam ama kış için hiç bi şey düşünmedim açıkçası...ayıpmıdır sorması bilmem ama fiyatı ne kadardır....:kedi:
arkandayım kız bunları birbirine sarıp ıslata ıslata dövmeli...
o gelesiye ben uyumuşum sen bazlama al bi güzelde sofra kur çay demle beni uyandır...dedim hem heryerin yağ bağlamış diyosun hemde bazlamalarla eve geliyosun dedim..bişey olmaz benim karım veirir hepsini diyo....anladı heralde klavayı beynüne yiyeceğini heralde...klava:
bende eşime dedimki eğer 1 sene içinde eski halime dönmezsem ruslar senin olsun dedim ama tabikide ciddi bi konuşma değildi
ama şimdi gıcıklığına bana telefon açıp en olmadık yiyecekleri alıp geleyimmi diye soruyo bazan ye canım ye ye diyo delikafadulden
benkadar değilsindir eminim ama bak ben yine burdayıom sizde olmasanız ben kafayı harbiden yerdim hadi toparlan ve dön aramıza bakiyimmmmm:1hug:kızlarr hiç keyfimm yokk kendimi çok mutsuz hissediyorum depresyondayım sanırım bi kaç gün girmezsem beni merak etmeyinnn((
ekmek aslanın ağzında canım napsınlarrray davulcu geçti sokaktan yaşlı başlı zor yürüyo adam davul çalacam milleti kaldıracam diye davula vurup duruyo...duygulandım oruç tutamıyorum bu sene bi tuhaf oldum...
gelincik kutlutaşın orda değil mi
benim çok hoşuma gidiyo o kreş hatta kızımı seneye oraya vermeyi düşünüyorum inş atamam olursaewt canım kutlutaşın orda
ewet kızlar oğlumu kırkladık ardından kendımde banyomu yaptım oğleden sonra gesmeere cıkıcaz bakalım
nurcum cok saol cnm bakalım bızde ne gıbı deısıklıkler olcak?yaramazlasmaya basladık he ne ayakta sallanıyor ne uyuyor beyefendı kucakta dolasacak bırde aynı yerlerde deıl hele dısarsı cok hosuna gdıyor
kızlar sızın 40nız cıkınca ne gıbı deısıklıler sergıledıler bebişkolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?