2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar bilmiyorum bilemiyorum ama millet kafayı yemiş bu arabaya 3 000 vermişler...en az fiyatı yurt duşında 1500 müş....çüş diyebilirmiyim sakıncası varmı...

canim diyebilirsin.

ben sadece oto koltugunun altina konacak cerceve aldim. gelecek yaz da baston almayi planliyorum. zaten istanbul sokaklarinda arabayi itmek cok zor.

dun evimin karsi sokagindaki pazara gittim. yolda karsidan karsiya gecene kadar canim cikti. bir de esek olusu gibi arabayi indirip cikartamam. benimki hafif. sadece cerceve. oto koltugunu ustune koydun mu tamamdir. sepeti de cok buyuk. tum pazar alisverisimi doldurdum icine.

asagiya resmini koydum. markasi graco snugrider infant car seat carrier

ben soyakta oturuyorum canım beklerim
şu anda memleketteyim dönünce görüşelim
hangi okulda görev yapıyorsun

görüşelim canım..armoniparkta buluşuruz kııızzzsengözlerimebaksanab
bende gelincikteydim
7yıldır ordaydım çok sıkıcı geliyo bana yaaa kocaman apartmanlar.ben alışmışım caddeye:))))

ya kızlar benim oğluş sürekli sağ tarafa yatıyo vebeni deli ediyo
sanki kafası gövdesinden ayrışmış gibi oluyo.çokkorkuyodum armut kafa olcak die
akşam misafirler vardı oğlu 2 yaşında.onunda öyle sağ tarafa yatıyomuş şimdi düzelmiş
içim rahatladı

sizinde yatıyomu bebişileriniz

görüşelim canım..armoniparkta buluşuruz kııızzzsengözlerimebaksanab
bende gelincikteydim
7yıldır ordaydım çok sıkıcı geliyo bana yaaa kocaman apartmanlar.ben alışmışım caddeye:))))

olur canım buluşalım gezeriz kuzucuklarla beraber benim sitem çok iyi canım çok memnunum
sen çalışıyor musun

KİBELE SENİ ÖPMEK İSTİYORUM GEL BURAYA.....ARABA KOLTUĞUNDA 2 SALLAMAYA UYUDU...BU SABAH MEMEMİ ALMADI KIZIZM AMA AÇ UYUDU KENDİMİ SAĞDIM BİBERONA KOYDUM ALLAHTAN ONUDA ALMADI..BHAKALIM UYANDIĞINDA ALACAKMI...
BEN ARABA KOLTUĞUNA YASTIK KOYUP ÖYLE SALLIYORDUM AMA DURMUYORDU İÇİNDE...SEN ÖYLE DİYİNCE YASTIK FALAN ÇIKARDIM KOYDUM 2 DE SALLAYINCA GİTTİ OH BE GİDEYİM KAHVALTIMI EDEYİM ŞİMDİK...SAOL CANIMopuyorumnanaktan

canim bizim babamiz da iciyor malesef. benim babam da icerdi. saglikliyiz elhamdulillah.

tek sinir oldugum sey, sevmedigim insanlarin bebegimi sevmeye calismasi. dokunmalarini birak konusmasinlar bile bebegimle.
yok ben sevmediğim insanlara o kadar kızmıyorum da,sigara kızıyorum ama yani bişey olacağından değilde ben bile eşim yanaşırken rahatsız oluyorum yanımdan itiyorum o bebecikte rahatsız olur ama bişey diyemez...ben sıkılıyorum...

canim doymuyorsa bagiririr aglar. bol su ic olur sutun. bebek emdikce geliyor.
doyuyo ya artık kanaat getirdim doyuyo..benimki huysuz...

cani mamalarin icinde sakinlestiriciler de var. bunu unutma.
hmm bunu bilmiyordum....mama vermiyorum ya çok bezersem veriyorum mememi bırakır diye ödüm kopuyor..daha 1 aylık olduk en az 5 ayımız daha var mememi bırakırsa ve bu mama yüzünden olursa kahrolurum...

oh maşallah ...o sabun aklıma geliyor bazen yok kızızm biri senin popona sabun soksa hoşuna gidermi diyorum kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:roflol: vazgeçiyorum...zeytinyağına devam..
bu çok şık ve güzel bi şeye benziyor ..ben bu yaz araba almayı düşünmüyorum oturduğum muhit dolayısı ile insanlar kaldırımda yürüyemiyolar bile bide araba çıkarmak işkence bu yazı kanguru ile geçiricem seneye baston alıcam ama kış için hiç bi şey düşünmedim açıkçası...ayıpmıdır sorması bilmem ama fiyatı ne kadardır....:kedi:

canim benim kiz da sag tarafa yatmayi seviyor ama ben emzirerek uyutuyorum. hem sag hem sol tarafina cevirip yatiriyorum. merak etme olmaz.

canim rica ederim ne demek kk ne icin var:) bilgileri paylasmak icin.

canim bunu ben amazon.com'dan almistim. kargo dahil 48 dolara.75 milyon de sen. burada da eminim vardir. aynisi vardir. yoksa eminim Turk yapimi olan vardir.

nurcum cok saol cnm bakalım bızde ne gıbı deısıklıkler olcak?yaramazlasmaya basladık he ne ayakta sallanıyor ne uyuyor beyefendı kucakta dolasacak bırde aynı yerlerde deıl hele dısarsı cok hosuna gdıyor
kızlar sızın 40nız cıkınca ne gıbı deısıklıler sergıledıler bebişkolar?

canım ya ben memlekette olunca çocuk durmadan huy değiştiriyor hele misafir gelip gitti mi iyice huysuzlaşıyor anlayamadım valla ne gibi değişiklik oldu biran önce evime gitmek istiyorum
ben sallayarak uyutmayı unutturmak istiyorum odasına atacam orda uyumaya alışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…