2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cnm napsakta onlar kendılerını sallattırıyorlar ole bı ınat oluyorlarkı bızı yenıyorlar haklısın bız bıle babanneye gıdıp gelelım o aksam degısıyor hemen ınallah en kısa zamanda evıne kabvusursun sende bende haftaya falan anneme boluya koye gıtsemmı dıye dusunuyorum bıraz dınlenırım gamzede bahcelı ew ya stres atar bıraz yawrum esımde ramazan sonrası bı yerlere gotururum gıtmeyın dıyor ama bakalım ....

huri canım dün yazamadım
çok geçmiş olsun ipeğine de sana da çok üzüldüm inan nasıl korktunu tahmin edebiliyorum allah korusun onları

ewet kızlar oğlumu kırkladık ardından kendımde banyomu yaptım oğleden sonra gesmeere cıkıcaz bakalım
maşallah hayırlı olsun canım..banada bi ara nasıl kırkladığını anlatırsan yarında ben kırklıycam...annemler bebeği yıkadığın suyu süzgeçten geçirerek koy kovaya dediler dua okuyarak 40 kaşıkta su ekle yine okuyarak dediler....o suylka kızını yıka dediler...ben nasıl kırklancam nasıl olcak bilmiyorum bi arkadaşımda memleketten 40 tane taşl toplamış getirmiş onu suyuna atacakmışım..hiç bilmiyorum vallaa ya....kaynanam yanıbaşımda beraber kırklayabiliriz ama sordum onun hiç bir fikri yokkkk

bu arada nerelere gitceniz bakalımmmm?kaydirigubbakcemileŞeniz

ay inşallah yaramaz olmazlar gerçi bundan daha yaramaz olamazlar....ben salı gününe randevu aldım doktordan bakalım kzıımı götürücem hiç uyumuyor gündüzleri belki bi peoblem olabilir bu kadar huysuz olmasının ...idrar kan testi olabilir...

bu arada bebeğinizin idrarını nasıl verdiniz doktora...yani bnez bağlıyorlar ya
nasıl idrar veriliyor ki...

inşallah bizde bi yerlere gideriz ikna etmeye çalışıyorum ama balalım...

huri canım dün yazamadım
çok geçmiş olsun ipeğine de sana da çok üzüldüm inan nasıl korktunu tahmin edebiliyorum allah korusun onları

ewet fenaydı ama unutmaya çalışıyorummm

huri bide o sizin takvimlerde resim boyu kaç olacak
hangi takvim yavrum..hepimizin takvimleri silindi gitti biliyosun..o büyük takvimler artık yok..mafoldumben

selam kızlar,dün kafayı yedim resmen Ceren le tek kaldık dün evde aman allahım akşam bir huysuzluk başladı kucağıma alıyorum susuyo dalsın diye bekliyorum tam daldı kucağımdan bırakayım derken bir çığlık atıyo,kollarım taşımaktan,ayaklarım sallamaktan koptu,yemek yiyemedim ya acımdan öldüm en sonunda aldım kucağıma tek elle bişeylr hazırladın da yedim bişeyler.
kızlar benim kız Özellikle kakasını yapmadan önce çok huysuz oluyo sonra yapınca rahatlıyor niye öyle acaba ya,dışkıda bir problemde yok,sizdede öyle oluyo mu?

huri bılmıyorum ya bızım bebekle nereye gıdebılırı bende bılmıyorum ama kuzuluğa gotureyım sızı dıyor kociş gerci gamzede tam okula yenı baslamıs oluyor bıraz o okula ve arkadaslarına alısınca gıderız artık bı ıkı gun okula gıtmez ıkı gunde haftasonu olur ıste yeter sanırım
bende sıkıldım bunaldım ıyıce sabahtan aksama kadar ıkısyle uğrasıyorum esım gec gelıyor ıftardan sonra da teravı var eee o gelene kadar uyuyor ıkısıde gecede emmeye kalkıyor esım yıne rahat ohhh gece gunduz bende yoruldum bunaldım ıyıce oturduğumuz yerde kucuk cok kalıcı konutlar gezsek nereye gıtcez ole bı dolasıp kayınvaldeme gıdıp gelıyoruz gamzede orda rahat vermıyor cıldırtıyor benı onu yapma bunu yapma ......oyyy oyyy gerı gelıyruz yolda oğlum uyuyor ohhh gelıncede gamzenın gonlunu yapyorumsalla pıspısla (bak ne dıyor gamze anne buyuk bı adaya gıdelım denızı olan bı ada ben orda balık tutayım sonra balığı denıze bırakayım gerı canlanırmı.....hehheheh:)ayyy ayyy ) işte böleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…