2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aaaaaa lavantam da burdaymışşşşşşşşşş delikafadulden
canım naaaber , kağan tosbaası nasıl :asigim:

kısslar , blue , selsin burdasınız mı :)
ne var ne yok .. benim tosbik uyudu ben de bi bakiim kim var kim yok , ne kaynatmışlar dedim yerimseniben

bizimde bugün kırkımız çıktı kızlar anneannem yıkadı oğlumu suyuna bir tarak bir ayna bi tane altın ayrıca 40 tanede taş attık dualarla yıkadık oğlumu sonra suyundan bir tas ayırdı ve evin her yerine serptik daha sonra aynı şeyleri bi kovaya koyarak bende yıkandım kırk çıkarmak isteyenlere umarım faydlı olur

canım imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttt benim kuzu tam bi keyifçi hep memede kalıyor bu yaaaaaaaaaaaaaaaa imdatttttttttt valla doymuyormu diye düşünüyorduk bugün dr kontrolumüz vardı kilo alımı iyi 2 saate bir besle diyo uyanınca anlat bakalım 2 saati ona basıyo yaygarayı emiyor bir güzel işte iki gögüste kalma durumu 20 şerden 40dk yarım saat oyalanıyor gene aranıyor oyy oyy doymuyo benim kurmaa netcem yaaa yalancı emzigide almıyor sık meslendigi için kolik oldu çıktı gaz sancısı oluyor şimd, içim g,diyrr bööle işteeeeeeee:sinifsinif:

şimdi de baby fırs teki unuttum bi tarif etsene huri değiştircem resmi öykü kocamannn oldu
canım ben çıktım sen sormuşsun..ama halletmişsin çok hoş olmuş..
işte minik öykü şimdi çektim

kızım maşallah güzel büyümüş babasına benziyor zilli..

ah canım işin çok zor...büyüyünce anlatırsın bu yaramazlara...

dlara nerde kızlar?habri olan varmı?
bunalıma girdi...

kıyamam yaaa kolik mi oldu kuzuşun benneyaptımki
canım bu bebişler doyduğunu anlamazmış , üstelik ne kadar dururlarsa dururlar sen çekmezsen . üstelik bir süre sonra memişten süt gelmeyince hava yutmaya başlarmış ve hava yutması demek gaz demek ve koliki körüklemek demek .. çocuk dr.u arkadaşım bebeği beslerken doyana kadar tek memeden besle , meme değiştirme , o zaman bebeği besleyen sütü kaçırmış olursunuz , çünkü kalorisi yüksek olan uyağlı süt en sona doğru çıkarmış memeden ve meme değiştirmesi yaparsan hava yutması daha muhtemel ve kolik olması da daha olasıymış böylece .. bizim çocuk dr.u 20 dak en fazla yarım saat emzirin demişti .. ya düşünecek olursan anacım bu memişler çeşme değilki şar şar gelsin bebek emdikçe saatlerce sırnaşık şey
emziği benimki de aç olunca almıyor , sadece huysuzlandığında ve alt değiştirirken mızıklandığında , aç olmadığı zaman keyif için alıyor kısacası , ha bir de gazı olup da ana kucağında sallarken uyusun diye işte o sırada alıyor uykuya dalma evresinden önce ..
benimki de ilk zamanlar 2 saatte bir emiyordu , geçen haftalarda gündüzleri neredeyse her saat , bir kaç gündür uykusu ağırlaştı ( bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ) , gündüzleri bile 3-4 saati buluyor emme araları ..
sen ne kadar verirsen ver çatlayana kadar doysa bile yine aranacak refleks olarak , olayı o kıs onun , başka bişii bilmiyor ki :)))
birazdan dışarı çıkıcaz , hem kendimi hem de uyandırmadan becerebilirsem paşamı hazırlıycam .. her an bir vıyaklamayla kaçabilirim

selam arkadaşlar,
bir sorum olacak size..
mesajların altında bebeğimizin kaç ay kaç günlük olduğunu gösteren resimleri nasıl ekleyebiliyoruz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…