- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.761
dlara nerde kızlar?habri olan varmı?
kısslar , blue , selsin burdasınız mı :)
ne var ne yok .. benim tosbik uyudu ben de bi bakiim kim var kim yok , ne kaynatmışlar dedim yerimseniben
canım ben çıktım sen sormuşsun..ama halletmişsin çok hoş olmuş..şimdi de baby fırs teki unuttum bi tarif etsene huri değiştircem resmi öykü kocamannn oldu
kızım maşallah güzel büyümüş babasına benziyor zilli..
ah canım işin çok zor...büyüyünce anlatırsın bu yaramazlara...huri bılmıyorum ya bızım bebekle nereye gıdebılırı bende bılmıyorum ama kuzuluğa gotureyım sızı dıyor kociş gerci gamzede tam okula yenı baslamıs oluyor bıraz o okula ve arkadaslarına alısınca gıderız artık bı ıkı gun okula gıtmez ıkı gunde haftasonu olur ıste yeter sanırım
bende sıkıldım bunaldım ıyıce sabahtan aksama kadar ıkısyle uğrasıyorum esım gec gelıyor ıftardan sonra da teravı var eee o gelene kadar uyuyor ıkısıde gecede emmeye kalkıyor esım yıne rahat ohhh gece gunduz bende yoruldum bunaldım ıyıce oturduğumuz yerde kucuk cok kalıcı konutlar gezsek nereye gıtcez ole bı dolasıp kayınvaldeme gıdıp gelıyoruz gamzede orda rahat vermıyor cıldırtıyor benı onu yapma bunu yapma ......oyyy oyyy gerı gelıyruz yolda oğlum uyuyor ohhh gelıncede gamzenın gonlunu yapyorumsalla pıspısla (bak ne dıyor gamze anne buyuk bı adaya gıdelım denızı olan bı ada ben orda balık tutayım sonra balığı denıze bırakayım gerı canlanırmı.....hehheheh:)ayyy ayyy ) işte böleee
bunalıma girdi...dlara nerde kızlar?habri olan varmı?
canım imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttt benim kuzu tam bi keyifçi hep memede kalıyor bu yaaaaaaaaaaaaaaaa imdatttttttttt valla doymuyormu diye düşünüyorduk bugün dr kontrolumüz vardı kilo alımı iyi 2 saate bir besle diyo uyanınca anlat bakalım 2 saati ona basıyo yaygarayı emiyor bir güzel işte iki gögüste kalma durumu 20 şerden 40dk yarım saat oyalanıyor gene aranıyor oyy oyy doymuyo benim kurmaa netcem yaaa yalancı emzigide almıyor sık meslendigi için kolik oldu çıktı gaz sancısı oluyor şimd, içim g,diyrr bööle işteeeeeeee:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?