- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.781
sesime gel sesimeeeeee dügme dudak nasıl kuzummmmmmmmmmmm
slm kıslar ...bizide bu gün babamız dışarı çıkaracaktı...bi güzel hazırlandık kızları hazırladım...neyse evden çıktık ...büyük kıza yeni oto koltuğu almıştık onunda hevesiyle...bi güzel oturdu bağladı kemerini(normalde bağlatmaz)...hava biraz rüzgarlı gibiydi kapalı biyere gidelim dedik ..eee malum ankarada tek alternatifimizde o zaman alış veriş merkezi malesef....belki bilenler vardır panoraya gidiyoduk...veeeee.. malesef kaza geçirdik...allahtan hiç birimize bişey olmadı..ben zaten çocuklarla arkadaydım...ego otobüsüne yandan girdirdik birasssssengözlerimebaksanab:kedi: bizim arabada epey bi hasar oldu ..arkadaş otobus taş gibi banamısın demedi bile sadece çizildi... ..neyse olan bizim hafta sonuna oldu araba 10 günden önce gelmezmiş....çok şükür hayırlı kaza..allahım daha beterinden korusun inşallah:Saruboceq:
canım cok buyuk gecmiş olsun..verilmiş sadakanız varmış..
zemuszemus stoşuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nassın gözüümmmmmmmmmmm
slm kıslar ...bizide bu gün babamız dışarı çıkaracaktı...bi güzel hazırlandık kızları hazırladım...neyse evden çıktık ...büyük kıza yeni oto koltuğu almıştık onunda hevesiyle...bi güzel oturdu bağladı kemerini(normalde bağlatmaz)...hava biraz rüzgarlı gibiydi kapalı biyere gidelim dedik ..eee malum ankarada tek alternatifimizde o zaman alış veriş merkezi malesef....belki bilenler vardır panoraya gidiyoduk...veeeee.. malesef kaza geçirdik...allahtan hiç birimize bişey olmadı..ben zaten çocuklarla arkadaydım...ego otobüsüne yandan girdirdik birasssssengözlerimebaksanab:kedi: bizim arabada epey bi hasar oldu ..arkadaş otobus taş gibi banamısın demedi bile sadece çizildi... ..neyse olan bizim hafta sonuna oldu araba 10 günden önce gelmezmiş....çok şükür hayırlı kaza..allahım daha beterinden korusun inşallah:Saruboceq:
ewet kızlar oğlumu kırkladık ardından kendımde banyomu yaptım oğleden sonra gesmeere cıkıcaz bakalım
40 nız hayırlı olsun kızlarrbizimde bugün kırkımız çıktı kızlar anneannem yıkadı oğlumu suyuna bir tarak bir ayna bi tane altın ayrıca 40 tanede taş attık dualarla yıkadık oğlumu sonra suyundan bir tas ayırdı ve evin her yerine serptik daha sonra aynı şeyleri bi kovaya koyarak bende yıkandım kırk çıkarmak isteyenlere umarım faydlı olur
ay çok geçmiş olsun allah korumuşslm kıslar ...bizide bu gün babamız dışarı çıkaracaktı...bi güzel hazırlandık kızları hazırladım...neyse evden çıktık ...büyük kıza yeni oto koltuğu almıştık onunda hevesiyle...bi güzel oturdu bağladı kemerini(normalde bağlatmaz)...hava biraz rüzgarlı gibiydi kapalı biyere gidelim dedik ..eee malum ankarada tek alternatifimizde o zaman alış veriş merkezi malesef....belki bilenler vardır panoraya gidiyoduk...veeeee.. malesef kaza geçirdik...allahtan hiç birimize bişey olmadı..ben zaten çocuklarla arkadaydım...ego otobüsüne yandan girdirdik birasssssengözlerimebaksanab:kedi: bizim arabada epey bi hasar oldu ..arkadaş otobus taş gibi banamısın demedi bile sadece çizildi... ..neyse olan bizim hafta sonuna oldu araba 10 günden önce gelmezmiş....çok şükür hayırlı kaza..allahım daha beterinden korusun inşallah:Saruboceq:
selam o tosunu ben yerimmmm çok tatlı olmuş maşallahhhselam kızlar
ya sizdena yrılmaya gözüm kesse pc ye bi hal düşünüyorum da işte bende giremem diye pc ye düşüncem güzelliği yapamıyorum :1shok:kaydirigubbakcemile3huri kız bu sabhata benc ağırdım saat 8dı 9da ıse gdıyor gıdene kadar bakta bırazda ben uyuyum dedım yorganı cektı basına dondu ....sını bana aaanaaaammm nasıl kızdım ama aldım oğlusumu doğğğğru salona kırkladım falan bende napim halan daha uyuycam ben ....
[COLOR="Red[B]"]melekcim [/COLOR]maşallah kızına bencede babasına çok benziyo şeker şey
selsincim[/COLOR] ya oğlunun üstünde yelekmi var sıcak değilmi orası
huricim biz 4o tane taşı topladık herbirini okuyarak kovaya koyduk içine bide altın yüzük koyduk önce ben bigüzel abdeslendim sonra kızımı o suyla yıkadık sonra kaynanam kızı tepeme koydu ve o suyla bizi tekrardan yıkadı işte böleydi sonra da sana uzak bi yere gididyosun 40 nı çıkarmaya gittiğin evden yumurtanı alıyosun bereketi bol olsun diye bazıları komşularının kapısını çalıp topluyomuş ama benim kiler yabancıya ben yapmadım öle bişe sonra işte gittiğin yerdekiler kızının koynuna demir para sıkıştırıyolar buda demir gibi sağlıklı olsun diye benim bildiğimde bunlar[/B]
saolasın cnm:gitme:mafoldumben...ewet ortada bi boğma teşebbüsü var:umursamaz:Çok üzgünüm çoook:bbo:
kuzzuumm resmini yirim ben senin maşallah o ne güzel poz kız öyle ..azunu koktuğummm
hafsa kız senin büyük kız küçüğü boğuyormu o resimde dikkat et aman çaktırmadan allah korusun ben çok boğazladım kardeşimi allah korudu valla bi keresinde bi vurdum gözünün zarı kanamıştı...allahım korusun...
kaza içinse sadakanız varmış aman kazadan beladan uzak evlerden ırak olsun benim canım arkadaşlarım...
saolasın cnm...allah hepimizi ve ailemizi korusun:Saruboceq:geçmiş olsun
saolasın cnm...zaten son 1 aydır yaşadıklarımız..neyseki verdiğimiz sadakalarla ayaktayız..Rabbim kabul eder inşallah:bbo::gitme::sinifsinif::çok üzgünüm:senağlamaQUOTE=nazlıbahar;8773725]huri kız bu sabhata benc ağırdım saat 8dı 9da ıse gdıyor gıdene kadar bakta bırazda ben uyuyum dedım yorganı cektı basına dondu ....sını bana aaanaaaammm nasıl kızdım ama aldım oğlusumu doğğğğru salona kırkladım falan bende napim halan daha uyuycam ben ....hafsa cnm cok buyuk gecmıs olsun sadak a ver cnm
40 nız hayırlı olsun kızlarr
ay çok geçmiş olsun allah korumuş
şimdi kızda çok etkilenmiştir bak bende 7 aylık hamileyken hafiften arabanın arkasına geçirdiydik ışıklarda kızım halen ay baba yavaş sür kaza yapıcaz der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?