2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kıslar ...bizide bu gün babamız dışarı çıkaracaktı...bi güzel hazırlandık kızları hazırladım...neyse evden çıktık ...büyük kıza yeni oto koltuğu almıştık onunda hevesiyle...bi güzel oturdu bağladı kemerini(normalde bağlatmaz)...hava biraz rüzgarlı gibiydi kapalı biyere gidelim dedik ..eee malum ankarada tek alternatifimizde o zaman alış veriş merkezi malesef....belki bilenler vardır panoraya gidiyoduk...veeeee.. malesef kaza geçirdik...allahtan hiç birimize bişey olmadı..ben zaten çocuklarla arkadaydım...ego otobüsüne yandan girdirdik birasssssengözlerimebaksanab:kedi: bizim arabada epey bi hasar oldu ..arkadaş otobus taş gibi banamısın demedi bile sadece çizildi.....neyse olan bizim hafta sonuna oldu araba 10 günden önce gelmezmiş....çok şükür hayırlı kaza..allahım daha beterinden korusun inşallah:Saruboceq:

canım cok buyuk gecmiş olsun..verilmiş sadakanız varmış..

zemuszemus stoşuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nassın gözüümmmmmmmmmmm

kuzzuumm resmini yirim ben senin maşallah o ne güzel poz kız öyle ..azunu koktuğummm

hafsa kız senin büyük kız küçüğü boğuyormu o resimde dikkat et aman çaktırmadan allah korusun ben çok boğazladım kardeşimi allah korudu valla bi keresinde bi vurdum gözünün zarı kanamıştı...allahım korusun...
kaza içinse sadakanız varmış aman kazadan beladan uzak evlerden ırak olsun benim canım arkadaşlarım...

ya bu erkek milleti ne duygusuz ne ruhsuz yaaa....kafasına indiricem merdaneyi yaaa klava:
kocişim 1 haftadır akşam üstü 4 de işe gidip gece 12 de geliyordu....
gece geldiğinde 4 e sahura kadar oturuyordu gündüzde 3 e kadar uyuyordu..yani hiç görüşemiyorduk...geceleri o pc başında ben uykuda gündüzleri ben çocuk başında o uykuda ....
bugün cumartesi gece yine pc başında olduğu için bugnde 3 de kalktı ...4 de annem geldi torununu görmeye ()yarın akşam beni yengemlere gitmekten vaz geçirmeye)...yerimseniben..kocişkomla yine başbaşa kalamadık...

annem gitti ..ay aşkım 1 haftadır tek başıma akşam geçirmekten çok sıkılmıştım bu akşam senle bi film izleyek şöyylle falan dedim...iftardan sonra hemen kızı banyoladım rezenesini içirdim emzirdim uyuttum geldim derken...bizimki uyuyor..kaç kere çağardım uykusunu açmaya, şöyle kalkmaya,kalkmayı bırak doğrulma hareketinde bile bulunmadııııı..
en sonunda allah cezanı versin ipek bile senin kadar üzmüyor beni dedim...horladı ....ay kafasına ne indirsem acabaaaaa...

geçmiş olsun

huri kız bu sabhata benc ağırdım saat 8dı 9da ıse gdıyor gıdene kadar bakta bırazda ben uyuyum dedım yorganı cektı basına dondu ....sını bana aaanaaaammm nasıl kızdım ama aldım oğlusumu doğğğğru salona kırkladım falan bende napim halan daha uyuycam ben ....

ewet kızlar oğlumu kırkladık ardından kendımde banyomu yaptım oğleden sonra gesmeere cıkıcaz bakalım

40 nız hayırlı olsun kızlarr
ay çok geçmiş olsun allah korumuş
şimdi kızda çok etkilenmiştir bak bende 7 aylık hamileyken hafiften arabanın arkasına geçirdiydik ışıklarda kızım halen ay baba yavaş sür kaza yapıcaz der

[COLOR="Red[B]"]melekcim [/COLOR]maşallah kızına bencede babasına çok benziyo şeker şey
selsincim[/COLOR] ya oğlunun üstünde yelekmi var sıcak değilmi orası
huricim biz 4o tane taşı topladık herbirini okuyarak kovaya koyduk içine bide altın yüzük koyduk önce ben bigüzel abdeslendim sonra kızımı o suyla yıkadık sonra kaynanam kızı tepeme koydu ve o suyla bizi tekrardan yıkadı işte böleydi sonra da sana uzak bi yere gididyosun 40 nı çıkarmaya gittiğin evden yumurtanı alıyosun bereketi bol olsun diye bazıları komşularının kapısını çalıp topluyomuş ama benim kiler yabancıya ben yapmadım öle bişe sonra işte gittiğin yerdekiler kızının koynuna demir para sıkıştırıyolar buda demir gibi sağlıklı olsun diye benim bildiğimde bunlar[/B]

selam o tosunu ben yerimmmm çok tatlı olmuş maşallahhh
ya sizdena yrılmaya gözüm kesse pc ye bi hal düşünüyorum da işte bende giremem diye pc ye düşüncem güzelliği yapamıyorum :1shok:kaydirigubbakcemile3

saol canım hepinizin anlattıklarının karışımını yapmayı düşünüyorum...hepsini birbirine kağırtırıcam inşallah hele bi sabah olsun...
kızım 9:30 da uyudu şimdi uyandı yavruma maşallahhh gece kalktım emzirmeye çalıştım uyanmadı şimdi emdi uykuya dewam...bende kocişle iki lokma yiyeyim yatcam..öpüldünüzzz

saolasın cnm:gitme:mafoldumben...ewet ortada bi boğma teşebbüsü var:umursamaz:Çok üzgünüm çoook:bbo:
saolasın cnm...allah hepimizi ve ailemizi korusun:Saruboceq:
hafsa cnm cok buyuk gecmıs olsun sadak a ver cnm
saolasın cnm...zaten son 1 aydır yaşadıklarımız..neyseki verdiğimiz sadakalarla ayaktayız..Rabbim kabul eder inşallah:bbo::gitme::sinifsinif::çok üzgünüm:senağlamaQUOTE=nazlıbahar;8773725]huri kız bu sabhata benc ağırdım saat 8dı 9da ıse gdıyor gıdene kadar bakta bırazda ben uyuyum dedım yorganı cektı basına dondu ....sını bana aaanaaaammm nasıl kızdım ama aldım oğlusumu doğğğğru salona kırkladım falan bende napim halan daha uyuycam ben ....[/QUOTE]
klava::tomato:...başkada bişey demiyorum:jeyyar:

bende son ayımda kızımla birlikte bi arkadaşıma giderken taksiyle bi kaza geçirmiştik o zaman baya kötüydü..dediğin gibi kız çok etkilenmişti..epey bi süre arabaya bindiğimizde hep elimi tutmak istiyodu....neyseki bunu çok fazla fark etmedi...zaten çok gürültü vardı arada kaynadı...soruyorum naptık bugün diye sadece eve geri döndüğümüz için kızgın sırnaşık şeygamyoncuiremsu:1shok:zemuszemussositososito:teytey: yaaa ama biliyomusun hala şaşırıyorum.bizim arabada 3 bin lira hasar var yaa otobuste 150 lira tınlamadı bile bu ne iştir CADIARZUkafamçokkarıştı:uhm::tomato:

herkese günaydın kızlarr:ecrin_bebek:

maşallahh baya kırklanan var sağlıkla büyüsünler kuzucuklarr bol bol gezin bide 40 da en uzak kimse ona götürürler bizde ömrü uzun olsun diyee.:)

hafsa23 kullanıcısından alıntı
slm kıslar ...bizide bu gün babamız dışarı çıkaracaktı...bi güzel hazırlandık kızları hazırladım...neyse evden çıktık ...büyük kıza yeni oto koltuğu almıştık onunda hevesiyle...bi güzel oturdu bağladı kemerini(normalde bağlatmaz)...hava biraz rüzgarlı gibiydi kapalı biyere gidelim dedik ..eee malum ankarada tek alternatifimizde o zaman alış veriş merkezi malesef....belki bilenler vardır panoraya gidiyoduk...veeeee.. malesef kaza geçirdik...allahtan hiç birimize bişey olmadı..ben zaten çocuklarla arkadaydım...ego otobüsüne yandan girdirdik birassss bizim arabada epey bi hasar oldu ..arkadaş otobus taş gibi banamısın demedi bile sadece çizildi.....neyse olan bizim hafta sonuna oldu araba 10 günden önce gelmezmiş....çok şükür hayırlı kaza..allahım daha beterinden korusun inşallah

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışş allah korusun

selam kızlarr ben pek iyi değilim ama bunada şükür diyelim evde bazı sorunlar var sadece biraz hırpalıyo benii...bu arada benim kız grip gibi bişey oldu hapşırık hafif öksürük burnuda tıklalı(( inşallah ilerlemezz yarın doktoruna götürcem devam edersee:sinifsinif:evde kimse hasta değil gelende olmadıı nasıl nerden bulaştı anlamadık...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…