- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.801
cnm ya ew içi sorunları takma dıcem ama içerde olunca ısterv ıstemez moral bozulyor etkılenıyorsun takılmdn olmuyor amasen kuzucukları dusun yınede üzme canını
emişiyorz suan allttnda cıkarıyoruz bu arada bez yenı ya cıkaracak dye korkuyorum da :)))))
aman yok ya sımdı altını aldım da yok hıc begenmedım ıcım hıc ısınmadı cok sert ıcıne cekmıyor sanırım eskıden gamzenn zanında molfıxlerde cok kabaydı kalındı cok bıde çiş yapınca srkıyordu cok şimdi nasıl bılmıyorumda reklamlarda ınceldı dıyor ama nasıl eskısı gıbı deıl herhal?????bende sımdı aklımdan o gectı olmazsa onu ya da evybabby denıcem artık bunuda kocaman almıs yazık yaaaarada takarım napım bır ıkı bır ıkı bıtırırım
aman yok ya sımdı altını aldım da yok hıc begenmedım ıcım hıc ısınmadı cok sert ıcıne cekmıyor sanırım eskıden gamzenn zanında molfıxlerde cok kabaydı kalındı cok bıde çiş yapınca srkıyordu cok şimdi nasıl bılmıyorumda reklamlarda ınceldı dıyor ama nasıl eskısı gıbı deıl herhal?????bende sımdı aklımdan o gectı olmazsa onu ya da evybabby denıcem artık bunuda kocaman almıs yazık yaaaarada takarım napım bır ıkı bır ıkı bıtırırım
günaydın kızlar ....güzel bi gün bakalım bugün kızızm beni yiyecekmi yoksa uslumu olacak..
akaşm 9:30 sa yatta gece 3 e kadar uyudu.(6 saat) allahım çok şükür 40 ına girdiği gece..6 da zorla kaldırdım emzirdm.9 da zorla kaldırdım emzirdim.şimdi salondayız..oto koltuğunda sessiz sakin oturuyor...aman dağlara taşlara ....bugün 40 günlüğüz 40 lıycam ama kociş beraber dedi..kameraya çekecekmiş...
sonra ben 40 lanıcam....sonra uzuzn uğraşlarla kıyafet denemesi yapıcam bakalım hangisi oluyor...hehehehehehe...sonra eyüp sultana gidicez...ordan akşama sultan gaziye geçicez...bakalım kızızm beni üzecekmi yoksa gece ve şu an gösterdiği performansa devammı edecek....
bu arada dün annem geldi biraz uğradı torunu sevmeye...dedi bunun miğdede soreunu var sürekli kusacakmış gibi yapıyor buda onu rahatsız ediyor o yüzden huysuz...dün yine hiç uyumadı....arada yine hiiiii diye çekiyor içinii...hepemerken genzine kaçıyor kustuğuda ekşi kokuyor...ya çocuğun miğdeyiüşüttüm ya problem var annemin dediği gibi...bide annemde sağlık ocağındaki doktor gibi kızın gözü kayıyor dedi.....yarın başka doktora gidiyorum bakalım...idrar kan göz miğde....bi elden geçsin ne diyolar bakalım....biz böyleyiz...
hafsayanlış anma aama bazı arabalar öyledir canım bazılarının yapımında kullanılan malzemeler çok çabuk kırırlgan oluyor en ufak bi darbede içine göçüyorlar....belli başlı markalar var..fiat,uno,tipo,hundai bunlar başlıcaları....
diloşcum,sen güçlü kadınsın herşeyin üstyesinden gelirsin mübarek ramazan dua et canım bol bol...allah gönlünü duyar inşallah...insanların arada böyle çıkmaza girdiği zamanlar olur senin dahada zor döneminde oluyor ama allaha dahada yaklaş içini ferahlatacaktır inşallah....öptüm yavrusuuuu
[COLOR="Red[B]"]melekcim [/COLOR]maşallah kızına bencede babasına çok benziyo şeker şey
selsincim[/COLOR] ya oğlunun üstünde yelekmi var sıcak değilmi orası
huricim biz 4o tane taşı topladık herbirini okuyarak kovaya koyduk içine bide altın yüzük koyduk önce ben bigüzel abdeslendim sonra kızımı o suyla yıkadık sonra kaynanam kızı tepeme koydu ve o suyla bizi tekrardan yıkadı işte böleydi sonra da sana uzak bi yere gididyosun 40 nı çıkarmaya gittiğin evden yumurtanı alıyosun bereketi bol olsun diye bazıları komşularının kapısını çalıp topluyomuş ama benim kiler yabancıya ben yapmadım öle bişe sonra işte gittiğin yerdekiler kızının koynuna demir para sıkıştırıyolar buda demir gibi sağlıklı olsun diye benim bildiğimde bunlar[/B]
selam o tosunu ben yerimmmm çok tatlı olmuş maşallahhh
ya sizdena yrılmaya gözüm kesse pc ye bi hal düşünüyorum da işte bende giremem diye pc ye düşüncem güzelliği yapamıyorum :1shok:kaydirigubbakcemile3
saol canım hepinizin anlattıklarının karışımını yapmayı düşünüyorum...hepsini birbirine kağırtırıcam inşallah hele bi sabah olsun...
kızım 9:30 da uyudu şimdi uyandı yavruma maşallahhh gece kalktım emzirmeye çalıştım uyanmadı şimdi emdi uykuya dewam...bende kocişle iki lokma yiyeyim yatcam..öpüldünüzzz
bende dün çıkardım bi yelek ince bende bugün yanıma alıcam bakalım gerçi kanguıruyla gezicez bugün ama akşama üşüyebilir....artık çıkarmak laızm...kızlar bebişlere yelek giydirmeye başlasakmı acaba havalar baya bi değiştii sıcak olsa bile evde sanki serin ben sanırım artık yelek giydirmeye başlıcamm:ecrin_bebek:
hoşgeldin...selam kızlar ben geldim dün kimseyle konuşamadık naıslsınız
selam kızlar ben geldim dün kimseyle konuşamadık naıslsınız
bende dün çıkardım bi yelek ince bende bugün yanıma alıcam bakalım gerçi kanguıruyla gezicez bugün ama akşama üşüyebilir....artık çıkarmak laızm...
hoşgeldin...
hangi günüme oturuyosam..kahvaltı edicem daha...
kızlar bu gece rüyamda kapı zili çaldı balkondan baktım baba anne kucakta erkek çocuk dileniyorlar hayırlı ramazanlar falan durumları yok belli..hemen kızın çekmecelerini açıyorum mavi renkli ne varsa çıkarıyorum torbaya istifliyorum...ipe bağlıyorum aşağı uzatıyorum birde torbanın içine demri 1 lira koyuyorum....ben çok rüya görürüm ama kız sayesinde o ağlayınca hemen uçup gider ama bu geceki gitmedi aklıma işlendi resmen....sizce bi anlamı varmıdır ki...bugün 40 uçurcaz ya camiye gitcez ya...ne bileyim....aklıma takıldı işte...:uhm: ben bi kahvaltılık baknayım canım bişeyde istemiyo ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?