2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ılk defa kucağımda emmeden emzık emerken uyudu mınık aslanım 40mız ii gelck bıze sanırım masallh tütütüüüü bıraz uyusunda bende yatayım herks uyuyo gamzede uyuyor ew ıssız sessız o uyurkn bı uyanrsa toz dumn attırr walla

hoşbuldum tşkler

bende yelek giydireyim artıkk olmucak böyleeee:ecrin_bebek:

bende gmznn sonbhr kıyafetlrnı cıkardm erkklere olcak olanlarını kucukluklerını yeleklerını falan hep pembişşş ya :))) bı beyaz buldum gıydırdım daha oğlumuzun yeleklerını annannesı getırmedı bakalım babaanneyde solim örsün bi taneeee nre dıcek bakalım :)))))
oğluma fazöla bı alısvers yapmmıstım ben gamznn bbklıklerını gıydırdım hemende kucuk geldı bekldğimzdn uzun ve kılolu geldi 53,5cm dı boyu masallh sımdı bı boy buyuklerı cıkardık ama bunlarıda gfıyerız bıra daha buyuyunce artık ız kıyafetlermz var daha olmz artık o zmn alıs veriş zamanım ız baslar

canım siz hurişlee biraz daha bekleseydiniz direk okula göndercektiniz çıkarttığınız gibii:roflol::roflol: maşallahh diyelimmmm:1hug:

sorma cnm yaaaa mılet manda yoğurdu yaramış dıyıp duruyor goren
9temuz ıkımızede demıstı dr. bı arkadsla onunkız 6tmmzda geldı bzmkıde 20de aksam ondaydık ılk dafe gorustuk anaM bu nec bole dıye dıye nazar etceklerdı yaaa( yanyana koyyolar falan ayyy hemen okudum bolbol gıtmdende okumustum bılıyordum ole dıceklerını apartmnda baska bı anne var ıkı aqy var aramzda oda dun kac aylık bu beee ne bu bole ayyy korktum yaaa walaa
yatırayım teyzelerı ben aslanımı uykum uçtu gttı ewı toparlyım aksama koye cıkcaz esımın dedesıne cok kalablıklarda napcz bakalımmm

hoşbuldum canım nasılsın bugün

sağol canım biraz daha iyiyimm:1hug:sen nasılsın ilaydaa nasıllopuyorumnanaktan

tüü tüü maşallahh bol bol oku senn bizide dün yolda bi komşu gördüü onunmu nazarı değdi nee:) benim kızın boyu biraz kısa ama toplu görünüyoo maşallah diyo 4 aylık oldumuu-tatlicadiarzu- sanki bilmiyo ne zman doğurduğumuu:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…