- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.821
bende dün çıkardım bi yelek ince bende bugün yanıma alıcam bakalım gerçi kanguıruyla gezicez bugün ama akşama üşüyebilir....artık çıkarmak laızm...
hoşgeldin...
hangi günüme oturuyosam..kahvaltı edicem daha...
Kızlar bu gece rüyamda kapı zili çaldı balkondan baktım baba anne kucakta erkek çocuk dileniyorlar hayırlı ramazanlar falan durumları yok belli..hemen kızın çekmecelerini açıyorum mavi renkli ne varsa çıkarıyorum torbaya istifliyorum...ipe bağlıyorum aşağı uzatıyorum birde torbanın içine demri 1 lira koyuyorum....ben çok rüya görürüm ama kız sayesinde o ağlayınca hemen uçup gider ama bu geceki gitmedi aklıma işlendi resmen....sizce bi anlamı varmıdır ki...bugün 40 uçurcaz ya camiye gitcez ya...ne bileyim....aklıma takıldı işte...:uhm: Ben bi kahvaltılık baknayım canım bişeyde istemiyo ama..
h.g hayırlı olsun kk na.s.
günaydın şekerler nasılsını bugün
merhaba hoşgeldin
bende yelek giydireyim artıkk olmucak böyleeee:ecrin_bebek:
bende gmznn sonbhr kıyafetlrnı cıkardm erkklere olcak olanlarını kucukluklerını yeleklerını falan hep pembişşş ya :))) bı beyaz buldum gıydırdım daha oğlumuzun yeleklerını annannesı getırmedı bakalım babaanneyde solim örsün bi taneeee nre dıcek bakalım :)))))
oğluma fazöla bı alısvers yapmmıstım ben gamznn bbklıklerını gıydırdım hemende kucuk geldı bekldğimzdn uzun ve kılolu geldi 53,5cm dı boyu masallh sımdı bı boy buyuklerı cıkardık ama bunlarıda gfıyerız bıra daha buyuyunce artık ız kıyafetlermz var daha olmz artık o zmn alıs veriş zamanım ız baslar
HoŞbuldum nur :)) yopİk ne yahu :))
nurr hoş geldin canımm:1hug:
hoşbuldum canım nasılsın bugün
sorma cnm yaaaa mılet manda yoğurdu yaramış dıyıp duruyor goren
9temuz ıkımızede demıstı dr. bı arkadsla onunkız 6tmmzda geldı bzmkıde 20de aksam ondaydık ılk dafe gorustuk anaM bu nec bole dıye dıye nazar etceklerdı yaaa( yanyana koyyolar falan ayyy hemen okudum bolbol gıtmdende okumustum bılıyordum ole dıceklerını apartmnda baska bı anne var ıkı aqy var aramzda oda dun kac aylık bu beee ne bu bole ayyy korktum yaaa walaa
yatırayım teyzelerı ben aslanımı uykum uçtu gttı ewı toparlyım aksama koye cıkcaz esımın dedesıne cok kalablıklarda napcz bakalımmm
HoŞbuldum nur :)) yopİk ne yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?