- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.841
maşallah tosununa inşallah değişmez 40 dan sonra bakalım böyle iyi dimi...ılk defa kucağımda emmeden emzık emerken uyudu mınık aslanım 40mız ii gelck bıze sanırım masallh tütütüüüü bıraz uyusunda bende yatayım herks uyuyo gamzede uyuyor ew ıssız sessız o uyurkn bı uyanrsa toz dumn attırr walla
bomba gibn..günaydın şekerler nasılsını bugün
Kızlar bu bebeklrİnİzİn resİmlerİnİ nsıl yapıyosnz banada yardım edİn ltfen
aynen eşim doktora demişti biraz daha kalırsa dişleri çıkıcak dedi..doktorda iyi ya direk katı gıdalara başlarsınız demişti..hehehehecanım siz hurişlee biraz daha bekleseydiniz direk okula göndercektiniz çıkarttığınız gibii:roflol::roflol: maşallahh diyelimmmm:1hug:
diloşum canım derdn sıkıntın neyse biran önce kuş gibi uçup gitsin bidaha da hiç gelmesin ama eylülünü düşün sakın üzülme yoksa sütün gider
herkese kocaman günaydınopuyorumnanaktan
:1hug:
hoş geldin canımm sağol tatlım inşallahh :1hug:
bu arada öyküü maşallah çok tatlı olmuşş çok şeker yaa allah nazardan korusunnnopuyorumnanaktan
kızlar bana süt yapan 3 şeyi buldumbiri incirr ikinci petitbör bisküvi 3. yulaflı bisküvi bunları yediğim zaman maşallahh iyi süt geliyo deneyin istersenizz belki sizede yarıyodurrzemuszemus
herkese günaydın kızlarr:ecrin_bebek:
maşallahh baya kırklanan var sağlıkla büyüsünler kuzucuklarr bol bol gezin bide 40 da en uzak kimse ona götürürler bizde ömrü uzun olsun diyee.:)
hafsa23 kullanıcısından alıntı
slm kıslar ...bizide bu gün babamız dışarı çıkaracaktı...bi güzel hazırlandık kızları hazırladım...neyse evden çıktık ...büyük kıza yeni oto koltuğu almıştık onunda hevesiyle...bi güzel oturdu bağladı kemerini(normalde bağlatmaz)...hava biraz rüzgarlı gibiydi kapalı biyere gidelim dedik ..eee malum ankarada tek alternatifimizde o zaman alış veriş merkezi malesef....belki bilenler vardır panoraya gidiyoduk...veeeee.. malesef kaza geçirdik...allahtan hiç birimize bişey olmadı..ben zaten çocuklarla arkadaydım...ego otobüsüne yandan girdirdik birassss bizim arabada epey bi hasar oldu ..arkadaş otobus taş gibi banamısın demedi bile sadece çizildi.....neyse olan bizim hafta sonuna oldu araba 10 günden önce gelmezmiş....çok şükür hayırlı kaza..allahım daha beterinden korusun inşallah
canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışş allah korusun
selam kızlarr ben pek iyi değilim ama bunada şükür diyelim evde bazı sorunlar var sadece biraz hırpalıyo benii...bu arada benim kız grip gibi bişey olduhapşırık hafif öksürük burnuda tıklalı (( inşallah ilerlemezz yarın doktoruna götürcem devam edersee:sinifsinif:evde kimse hasta değil gelende olmadıı nasıl nerden bulaştı anlamadık...:sm_confused:
gnydnlr
dılara gecmıs olsun cnm en ufak seyden kapıyolr işte.
ya bezı degıstım bende prımdn huggıese gectım ama çişi cıkmıs geceprrıma kızartmıstı poposunu bunuda 80 tane almıs eşim prıma bacaklrına ız de yapıyordu bakalım .....
kizlar bebegime oda aldim dun. bu sali degil obur sali teslim edecekler. buyuyebilen karyolalali aldim. ustune guzel bir ortu almak istiyorum. nerden aldiniz? kendileri de satiyordu ama ben daha guzelini bulurum diye istemedim. aradim baktim bulamadim pisman oldum. fikirlerinizi bekliyorum.
kizlar bebegime oda aldim dun. bu sali degil obur sali teslim edecekler. buyuyebilen karyolalali aldim. ustune guzel bir ortu almak istiyorum. nerden aldiniz? kendileri de satiyordu ama ben daha guzelini bulurum diye istemedim. aradim baktim bulamadim pisman oldum. fikirlerinizi bekliyorum.
merhaba kızlar nasılsınız.çok şükür oğlumu uyuttum.uykusu var bir türlü dalamadı uykuya.huysuzluk yaptı durdu yer cücesi
günaydıııınnn kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?