2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

diloşum canım derdn sıkıntın neyse biran önce kuş gibi uçup gitsin bidaha da hiç gelmesin ama eylülünü düşün sakın üzülme yoksa sütün gider

maşallah tosununa inşallah değişmez 40 dan sonra bakalım böyle iyi dimi...

günaydın şekerler nasılsını bugün
bomba gibn..
Kızlar bu bebeklrİnİzİn resİmlerİnİ nsıl yapıyosnz banada yardım edİn ltfen

ya ben sana yardım edicem ama ..nasıl anlatıyım ki bunun için canım hem akşamı yada yarını bekle çünkü bugün pazar hepimiz anlık girip çıkıyoruz kocişler evde işler var falan..hafta sonu burası biraz böyle gir çık olur...akşam bekle yada yarın ben sana akşam geldiğimde özelden atıp anlatmaya çalışrım...
canım siz hurişlee biraz daha bekleseydiniz direk okula göndercektiniz çıkarttığınız gibii:roflol::roflol: maşallahh diyelimmmm:1hug:
aynen eşim doktora demişti biraz daha kalırsa dişleri çıkıcak dedi..doktorda iyi ya direk katı gıdalara başlarsınız demişti..hehehehe

Herkese günaydınn,geçmişi okuyım dedim ama bitecek gibi değil.Nasılsınız bakalım.Ben 40 yılda bi geç yatayım dedim kocişede tatil takılalım ama benim tosunum 4te bi uyandı sabah 10da sızdı nihayet bi ara gazı oldu sonrasında hep muhabbet şimdi uyuyor ama bizde uyku kaçtı.
Gece kabus gördüm resmen çok korktum şişman kadının biri oğlumu kaçıracakmış güya odaya giriyor bende oğlumu emziriyorum gülüyo kadın bana eşim salondaymış daha yatmamış bende eşime bağırıyorum çabuk oğlumu kaçırcak diye sesim çıkmıyo bi ara ay ne kötüydü ya.Kadın üstüme yürüyo eşim yetişiyo neyseki kadını tutuyoruz kollarından kim gönderdi seni falan diyoruz ay mafya filmide hiç izlemem ama kaydirigubbakcemile3 İşte böyle kabustu benim için,neyseki paşam yanımda hem emip hem uyuyodu sarıldım sıkı sıkı

:1hug:
diloşum canım derdn sıkıntın neyse biran önce kuş gibi uçup gitsin bidaha da hiç gelmesin ama eylülünü düşün sakın üzülme yoksa sütün gider

hoş geldin canımm sağol tatlım inşallahh :1hug:

bu arada öyküü maşallah çok tatlı olmuşş çok şeker yaa allah nazardan korusunnnopuyorumnanaktan

kızlar bana süt yapan 3 şeyi buldum biri incirr ikinci petitbör bisküvi 3. yulaflı bisküvi bunları yediğim zaman maşallahh iyi süt geliyo deneyin istersenizz belki sizede yarıyodurrzemuszemus

dloşum bi deneyeyim sanki benim süt iki gündür azaldı yavrum doymuyorsenağlamasenağlamasenağlama

herkese kocaman günaydınopuyorumnanaktan

Günaydınn hoşgeldiniz hüzüncüm çınar çok tatlı ya maşallah hiç karşılaşamıyoruz ben sık giremiyorum oğlum sağolsun hiç izin vermiyor bugün babamız evdede biraz bakiim dedim

İnciri sevmem bennn ama bisküvileri hemen denicem diloşum benim sütüm 40. günden sonra biraz gelmeye başladı mamayı azaltmak istiyorum ama ne kadar emsede mamayı yemeden uyumuyo benim paşam meme takviyeli mama yiyo yani kaydirigubbakcemile3.İlk zamanlar çok sıkıntı çektim ben bu kadar süt olması bile mucize benim için olsun varsın mamada yesin ama süttende faydalansın napalım.Zaten 3 haftam kaldı işe başlamama mecbur mamaya devam

canım benim geçmiş mesajlarıma bakarsan tickerın nasıl yapıldığını resimli anlatmıştım....ordan bakabilirsin.yada ben bi ara bulur koyarım buraya bakarsın..ben bugün çok yoğunum şekercim...

cani gecmis olsun. benim kizda daaynisi var. burnu gece tikaniyor ama cok degil. hafif. sesler geliyor icerden bazen. arada oksuruyor gene hafif gunde 1-2 defa. ama hasta oldugunu zannetmiyorum. burnu icin serum fizyolojik aldim. ondan kullanacam.

evdeki durumlara canini sikma desem de insan takiyor. benim de geldigimden beri cozmeye ugrastigim ailesel bir mesele var. cinlerim tepemdeydi. ama hersey bir sekilde olacagina variyor. o yuzden simdilik pesini biraktim. ben uzulecegime baskalari uzulsun mantigini guduyorum. sen de dene.

canim cok SIKIYOR olmayasin. ben de prima kullaniyordum. bu sefer de dedim ki carrefour un kendi markasini alayim. iz yapti. ama sikmisim birazcik. bir problem gorunmuyor simdilik. 2-3 gundur kullaniyorum.

kizlar bebegime oda aldim dun. bu sali degil obur sali teslim edecekler. buyuyebilen karyolalali aldim. ustune guzel bir ortu almak istiyorum. nerden aldiniz? kendileri de satiyordu ama ben daha guzelini bulurum diye istemedim. aradim baktim bulamadim pisman oldum. fikirlerinizi bekliyorum.

canım sağlıklı günlerde uyusun yavrun içinde
bizim odamızın içinde uyku setide verdiler

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız.çok şükür oğlumu uyuttum.uykusu var bir türlü dalamadı uykuya.huysuzluk yaptı durdu yer cücesi

güle güle kullanın canım.eda mışı mışıl uyusun odasında.bizde odasını aldığımız yerden almıştık

iyiyim selsincim kızım uyuyo fırsattan istifade girdim bende,senin paşada maşallah benim kız gibi saçlı doğmuş :) Allah hepsini korusun çok tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…