2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dilaracım bunalımda olan sendin değil mi bende kendimi çok yorgun hissediyorum tatlım yalnız değilsin yanyana gelip dertleşmeyi inan ki çok isterdim.

hoş geldin canım süt için herşeyi deniz az çok gelsinde süt gelsinnnzemuszemus

sağol canım ama bizimki baya bi öksürüyoo sabah kalktığından beri rahat 6 7 kere öksürdü burnu halen tıkalı damla açmadı hapşırma desen oda aynı 8 9 kere hapşırmıştır(takmamaya çalışcam inşallahh öyle böyle düzelcekkkaydirigubbakcemile5

güle gülee kullansın kızın sağlıkla mışıl mışıl bol uykusu olsun inşallahhh canım ben karyola almadım alanlar var belki yardımcı olurlar sana çoğu şey benim büyük kızdan kalma kullanıyorummkaydirigubbakcemile5

iyi pazarlarr hanımlarr....

ben de sizin gibi bunalımdayım sanırım ama benim sorunum işim... işimi çok seviyorum ve çalışmam gerekiyor ama bebeğimi çok özlüyorumm.. bugün babası bakıyor oğluma ve ben işteyimm.. allah ım yaa çok mutsuzum böylee kokusunu özledim walla...

hımmm.. bi de babannemiz bakıyoıo bebeğime. onları benden çok görüyo beni sevmeyecek diye unutacak diye çok korkuyorum bu konuda beni teselli edermisinzi.... unutur mu bebeğim siz ce benii...?

hımmm.. bi de babannemiz bakıyoıo bebeğime. onları benden çok görüyo beni sevmeyecek diye unutacak diye çok korkuyorum bu konuda beni teselli edermisinzi.... unutur mu bebeğim siz ce benii...?

canım çalışmak zorundayım diyosun mademm yapacak bişeyin yoksa katlancaksın unutmaz annesi niye unutsunuz heleki emziriyosan senin konunu hiç unutmazz merak etme akşamları geldiğinde bol bol vakit geçirr sıkı sıkı sarıll kulağınaa onu sevdiğini fısıldaa küçük hikayeler anlatt sesinden tanısınn anlasın senii :teselli:

evet cnm haklısın malesef çalışmam lazım.. katlanıcam bi süre daha.
zor geçiyo zaman ama geçiyo işte....
emmiyo paşamız onu da takıyorum kafama zaten napsam da beni unutmasa diyorum ama .. daha çok küçüğüz biz bi de 2 ayımız bitti gerçi ama ne de olsa hala ana kuzusu

canım huri demiştiki kötü olduğun zaman kuzularına bak ne varsa uçup gidiyo diye bi süreliğine evet gididyo oyüzden kafanı sakın ayırma emiii ozaman bişi kalmaaz:dance:

bende yelek giydireyim artıkk olmucak böyleeee:ecrin_bebek:
yaaaa siz böle deyince ben çok şaşıyom yaaaaa çok komik dimiyerimseniben

hayırlı olsun inşallah edacımızda huzurlu uyusunda büyüsün canım

ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.. öpüyorum sizi ve minik kuzularınızı. kocişim bebeğimi getirecekmiş yanıma uçtum şimdiii.....
ayyy ben oğlumu çok seviyorummm yaaa .......

Selam kızlar. Nihayet gelebildim. 2 hafta tatil yaptım göyaaaa. Benim kızla oyalandım durdum. 3 kez denize girdim o kadar. 1 hafta da ablam bende kaldı. Teyze oluyorrruuuuummm. O da hamile. Ne kadar heyecanlıyım.
Bunun dışında sıradan şeyler yaptım sayılır. üstümde bir kırgınlık var. Bir türlü atamıyorum. ıpeğin de burnu tıkandı. Arada öksürüyor. Dr'a götürdüm gıcık yapıyordur göğsünde bişey yok dedi ama benim keyfimi kaçırıyor. Burnu da rüzgar yediği için tıkalıdır dedi. Geçen cumartesi dışarı çıkmıştık orada rüzgar yedi yavrum. Ay çok pimpirikli oldum. Millet çocuğu atmış pusete rüzgara karşı sürüyor ben o kadar kollamaya çalışıyorum yine nane kapıyor anlamadım.
Sizin bebişler nasıl?

guya pazarları kociş ewdeyken temızlık yapcaktım ben ssıldım supurdum temızledım ewı o yenı kalktı namaz kıldı kızını aldı cıktı dısarı sasırmamak kızmamak elde deıl ya
ya hayret bişi emzığı emzığın ucundsn emıyor bu bebek ya :(( cok emmek ıstıyor ama dusuruyor sureklı tutarsam cop cop emıyor kac tane emzık oldu bu ya (((

bizimde bugün evlilik yıldönümümüz.7 sene oldu.akşam dışarı çıkıcaz.bizim tosunpaşayada ananesi bakıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…