- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.861
Günaydınn hoşgeldiniz hüzüncüm çınar çok tatlı ya maşallah hiç karşılaşamıyoruz ben sık giremiyorum oğlum sağolsun hiç izin vermiyor bugün babamız evdede biraz bakiim dedim
İnciri sevmem bennn ama bisküvileri hemen denicem diloşum benim sütüm 40. günden sonra biraz gelmeye başladı mamayı azaltmak istiyorum ama ne kadar emsede mamayı yemeden uyumuyo benim paşam meme takviyeli mama yiyo yani kaydirigubbakcemile3.İlk zamanlar çok sıkıntı çektim ben bu kadar süt olması bile mucize benim için olsun varsın mamada yesin ama süttende faydalansın napalım.Zaten 3 haftam kaldı işe başlamama mecbur mamaya devam
cani gecmis olsun. benim kizda daaynisi var. burnu gece tikaniyor ama cok degil. hafif. sesler geliyor icerden bazen. arada oksuruyor gene hafif gunde 1-2 defa. ama hasta oldugunu zannetmiyorum. burnu icin serum fizyolojik aldim. ondan kullanacam.
evdeki durumlara canini sikma desem de insan takiyor. benim de geldigimden beri cozmeye ugrastigim ailesel bir mesele var. cinlerim tepemdeydi. ama hersey bir sekilde olacagina variyor. o yuzden simdilik pesini biraktim. ben uzulecegime baskalari uzulsun mantigini guduyorum. sen de dene.
kizlar bebegime oda aldim dun. bu sali degil obur sali teslim edecekler. buyuyebilen karyolalali aldim. ustune guzel bir ortu almak istiyorum. nerden aldiniz? kendileri de satiyordu ama ben daha guzelini bulurum diye istemedim. aradim baktim bulamadim pisman oldum. fikirlerinizi bekliyorum.
dilaracım bunalımda olan sendin değil mi bende kendimi çok yorgun hissediyorum tatlım yalnız değilsin yanyana gelip dertleşmeyi inan ki çok isterdim.
iiii pazarlar kızlarzemuszemus
benim çok hoşuma gidiyo o kreş hatta kızımı seneye oraya vermeyi düşünüyorum inş atamam olur
yerimsenibenopuyorumnanaktansanada iyi pazarlar canım
hımmm.. bi de babannemiz bakıyoıo bebeğime. onları benden çok görüyo beni sevmeyecek diye unutacak diye çok korkuyorum bu konuda beni teselli edermisinzi.... unutur mu bebeğim siz ce benii...?
canım çalışmak zorundayım diyosun mademm yapacak bişeyin yoksa katlancaksın unutmaz annesi niye unutsunuz heleki emziriyosan senin konunu hiç unutmazz merak etme akşamları geldiğinde bol bol vakit geçirr sıkı sıkı sarıll kulağınaa onu sevdiğini fısıldaa küçük hikayeler anlatt sesinden tanısınn anlasın senii :teselli:
canım huri demiştiki kötü olduğun zaman kuzularına bak ne varsa uçup gidiyo diye bi süreliğine evet gididyo oyüzden kafanı sakın ayırma emiii ozaman bişi kalmaaz:dance:herkese günaydın kızlarr:ecrin_bebek:
maşallahh baya kırklanan var sağlıkla büyüsünler kuzucuklarr bol bol gezin bide 40 da en uzak kimse ona götürürler bizde ömrü uzun olsun diyee.:)
evet canım bende öle biliyorum
selam kızlarr ben pek iyi değilim ama bunada şükür diyelim evde bazı sorunlar var sadece biraz hırpalıyo benii...bu arada benim kız grip gibi bişey olduhapşırık hafif öksürük burnuda tıklalı (( inşallah ilerlemezz yarın doktoruna götürcem devam edersee:sinifsinif:evde kimse hasta değil gelende olmadıı nasıl nerden bulaştı anlamadık...:sm_confused:
yaaaa siz böle deyince ben çok şaşıyom yaaaaa çok komik dimiyerimsenibenbende yelek giydireyim artıkk olmucak böyleeee:ecrin_bebek:
hayırlı olsun inşallah edacımızda huzurlu uyusunda büyüsün canımkizlar bebegime oda aldim dun. bu sali degil obur sali teslim edecekler. buyuyebilen karyolalali aldim. ustune guzel bir ortu almak istiyorum. nerden aldiniz? kendileri de satiyordu ama ben daha guzelini bulurum diye istemedim. aradim baktim bulamadim pisman oldum. fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?