- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.881
hımmm.. bi de babannemiz bakıyoıo bebeğime. onları benden çok görüyo beni sevmeyecek diye unutacak diye çok korkuyorum bu konuda beni teselli edermisinzi.... unutur mu bebeğim siz ce benii...?
hımmm.. bi de babannemiz bakıyoıo bebeğime. onları benden çok görüyo beni sevmeyecek diye unutacak diye çok korkuyorum bu konuda beni teselli edermisinzi.... unutur mu bebeğim siz ce benii...?
Selam kızlar. Nihayet gelebildim. 2 hafta tatil yaptım göyaaaa. Benim kızla oyalandım durdum. 3 kez denize girdim o kadar. 1 hafta da ablam bende kaldı. Teyze oluyorrruuuuummm. O da hamile. Ne kadar heyecanlıyım.
Bunun dışında sıradan şeyler yaptım sayılır. üstümde bir kırgınlık var. Bir türlü atamıyorum. İpeğin de burnu tıkandı. Arada öksürüyor. Dr'a götürdüm gıcık yapıyordur göğsünde bişey yok dedi ama benim keyfimi kaçırıyor. Burnu da rüzgar yediği için tıkalıdır dedi. Geçen cumartesi dışarı çıkmıştık orada rüzgar yedi yavrum. Ay çok pimpirikli oldum. Millet çocuğu atmış pusete rüzgara karşı sürüyor ben o kadar kollamaya çalışıyorum yine nane kapıyor anlamadım.
Sizin bebişler nasıl?
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz.7 sene oldu.akşam dışarı çıkıcaz.bizim tosunpaşayada ananesi bakıcak
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz.7 sene oldu.akşam dışarı çıkıcaz.bizim tosunpaşayada ananesi bakıcak
2 saat uyumuşum çok iyi geldiiimirmirmirmir
Selam kızlar. Nihayet gelebildim. 2 hafta tatil yaptım göyaaaa. Benim kızla oyalandım durdum. 3 kez denize girdim o kadar. 1 hafta da ablam bende kaldı. Teyze oluyorrruuuuummm. O da hamile. Ne kadar heyecanlıyım.
Bunun dışında sıradan şeyler yaptım sayılır. üstümde bir kırgınlık var. Bir türlü atamıyorum. İpeğin de burnu tıkandı. Arada öksürüyor. Dr'a götürdüm gıcık yapıyordur göğsünde bişey yok dedi ama benim keyfimi kaçırıyor. Burnu da rüzgar yediği için tıkalıdır dedi. Geçen cumartesi dışarı çıkmıştık orada rüzgar yedi yavrum. Ay çok pimpirikli oldum. Millet çocuğu atmış pusete rüzgara karşı sürüyor ben o kadar kollamaya çalışıyorum yine nane kapıyor anlamadım.
Sizin bebişler nasıl?
canım iyi yaptın azda olsa değişiklik senin için biz onuda görmedikkaydirigubbakcemile3 oynatmaya az kaldı -tatlicadiarzu- geçmiş olsun canım benim kızda öksürüyo hemde bayağa bakalım inşallah ilerlemez ne zormuş yaz bebişi büyütmekk büyük kız kışın ortasında doğdu öksürük nedir burun akıntısı nedir görmedimm ama bunu hasta ettimm:mymeka:
deme öle bak ağlarım. yarın bende başlıyorum işe. sen onun annesisin niye unutsun seni senin kokun kimsede yokki . bizler de onlar için çalışıyor bir sürü çalışan anne var unutmuş mu bebebkler onları.ha evet bir çok şeyi kaçıracağız belki.ilk dişini ilk sözcüünü belki ilk adımını.(bunları yazarken ağlıyorum) ama sonuçta onun için onları iyi bir hayat sunabilmek için çalışıyoruz.hem içini rahat tut çalışan annelerin bebekleri annelerine daha bağlı oluyorlar azıcıkta şımarık :))
canım endişelerinde haklısın ama öyle düşünme önemli olan oğlunla geçireceğin zamanları kaliteli kılman olacaktır...
o senin kokunu daha anne karnından biliyor sesine daha anne karnında aşık oldu oğlun senin sesin,senin kokun inan bana hiçkimsede yok canım o yüzden güçlü ol oğlun yanındayken sürekli onunla vakit geçir sen evdeyken hep sen bak babanneye verme çocuğu....
o da aradaki ayrımı anlayacak bitanemmm sen gelince o kokunla huzur bulacak
çok zor ben de sırf çlok çok üzüleceğimi ve kıyamıyacağımı hele ilk 1 yıl kimseye bırakamayacağımı bildiğim için çok sevdiğim ve şartları çooooooook iyi olan işimi gözümü bile kırpmadan bıraktım...kızım için herşeye değer onun bu günlerini bidaha geri getiremem çümkü....ben biraz da ha büğüsün 2-3 yaşına gelsin o zaman başlamayı düşünüyorum işe............
selam tatlım maşallah ipeğine nasıl büğümüştüe pek görüşemiyoruz artık ya
telaş etme bişeyi yoktur canım iyidir kuzun
evet ne kadar dikkat edersek o kadar hasta oluyolar bizim de arada gaz sancımız oluyo ömrümden ömür gidiyo o ağlarken kıyamıyorum
ablan için gözünüzaydın demek bir melek daha geliyor dünyaya valla ne yalan atayım hamilelikkkk süperrrrrrrrrrr bişey keşke hep hamile kalsam benim için çok özel hamile olmak hamile görmek
canım nice nice yıllara inşallah sağlık ve huzurla
güzel vakit geçirirsiniz inşallaha.s.
canım huri demiştiki kötü olduğun zaman kuzularına bak ne varsa uçup gidiyo diye bi süreliğine evet gididyo oyüzden kafanı sakın ayırma emiii ozaman bişi kalmaaz:dance:
yaaaa siz böle deyince ben çok şaşıyom yaaaaa çok komik dimiyerimseniben
hayırlı olsun inşallah edacımızda huzurlu uyusunda büyüsün canım
canıııııııımmm yanlış anlaşılmadım umarım tabikide inanıyorum inanmammı lafın gelişi öle söyledim burası antalya buraya kış gelmiyo oyüzden aynı memlekette neler yaşanıyo ama burda tık yok oyüzden komik onu demek istedim emi şekerim keşke kısa değil öz yazaydımfisfisfissen inanma ama serin havaa heleki benim ayaklarım üşümeye başladıysa benim için kış gelmiştirrkaydirigubbakcemile3
canım iyi yaptın azda olsa değişiklik senin için biz onuda görmedikkaydirigubbakcemile3 oynatmaya az kaldı -tatlicadiarzu- geçmiş olsun canım benim kızda öksürüyo hemde bayağa bakalım inşallah ilerlemez ne zormuş yaz bebişi büyütmekk büyük kız kışın ortasında doğdu öksürük nedir burun akıntısı nedir görmedimm ama bunu hasta ettimm:mymeka:
nice mutlu senelere inşallah canıma.s.bizimde bugün evlilik yıldönümümüz.7 sene oldu.akşam dışarı çıkıcaz.bizim tosunpaşayada ananesi bakıcak
canıııııııımmm yanlış anlaşılmadım umarım tabikide inanıyorum inanmammı lafın gelişi öle söyledim burası antalya buraya kış gelmiyo oyüzden aynı memlekette neler yaşanıyo ama burda tık yok oyüzden komik onu demek istedim emi şekerim keşke kısa değil öz yazaydımfisfisfis
aynen sana katılıyorum yaz bebekleri çok zormuş benimkide isilik olduğundan sadece altını giydiriyorum üstünede tülbent örtüyorum başkada bişi yok ödüm kopuyo hasta olacak diye ama giydiremiyomda işte
nice mutlu senelere inşallah canıma.s.
odan hayırlı olsun edalı kızızmız güle güle yatsın mışıl mışıl sağlıklı günlerde uyusun içinde...kizlar bebegime oda aldim dun. bu sali degil obur sali teslim edecekler. buyuyebilen karyolalali aldim. ustune guzel bir ortu almak istiyorum. nerden aldiniz? kendileri de satiyordu ama ben daha guzelini bulurum diye istemedim. aradim baktim bulamadim pisman oldum. fikirlerinizi bekliyorum.
hadi hep beraber bunalanım..bulanalım..bulalım ..işte ondan..laelaelaelaelae.ayy ben çok duygusalımm vallahi ağlıcak yer arıyomda iştee bunalımdan çıkıp bunalıma girelimm hehehhhkaydirigubbakcemile3
iyi pazarlarr hanımlarr....
ben de sizin gibi bunalımdayım sanırım ama benim sorunum işim... işimi çok seviyorum ve çalışmam gerekiyor ama bebeğimi çok özlüyorumm.. bugün babası bakıyor oğluma ve ben işteyimm.. allah ım yaa çok mutsuzum böylee kokusunu özledim walla...
canım çalışmak zorundaysan çalışacaksın çıkabiliyosan çık derdim ama imkan öyle gerekiyorsa öyle...eşin sana getirir arada gündüzler ikaynanan getirir yanına görürsün..belki arada sen eve kaçarsın böyle zaman geçer...ve unutma asla bebek anne kokusunu unutmaz...10 tane kadının kucağına gitsin annesinin ayırır....sıkma canını...hımmm.. bi de babannemiz bakıyoıo bebeğime. onları benden çok görüyo beni sevmeyecek diye unutacak diye çok korkuyorum bu konuda beni teselli edermisinzi.... unutur mu bebeğim siz ce benii...?
nice senelere canım...allah evladınla eşinle bir ömür boyu mutluluğunu dsaim etsin.allah hayırlı gelinler sana nasip etsin....amiiinnnnnnnbizimde bugün evlilik yıldönümümüz.7 sene oldu.akşam dışarı çıkıcaz.bizim tosunpaşayada ananesi bakıcak
işte sırf bu yüzden deliriyorum ben nasıl bırakcam die..bende 2 dsene sonraya bıraktım iş...hatta 2 sene sonra 2 yi yapabilirimde...deme öle bak ağlarım. yarın bende başlıyorum işe. sen onun annesisin niye unutsun seni senin kokun kimsede yokki . bizler de onlar için çalışıyor bir sürü çalışan anne var unutmuş mu bebebkler onları.ha evet bir çok şeyi kaçıracağız belki.ilk dişini ilk sözcüünü belki ilk adımını.(bunları yazarken ağlıyorum) ama sonuçta onun için onları iyi bir hayat sunabilmek için çalışıyoruz.hem içini rahat tut çalışan annelerin bebekleri annelerine daha bağlı oluyorlar azıcıkta şımarık :))
nerelerdesin sen...özledim amaaa....ipeğimizi üşütme hasta etme...Geçmiş olsun sana da canım ya. Ben havalardan bişey anlamıyorum. Çok sıcak uzun kollu giydirmeyeyim diyorum. Kızın kolları yanakları buz gibi oluyor. Üşüyor mu acaba diyorum bu sefer. Valla biraz önce banyo yaptırdım. Banyo sonrası kıyafet seçerken resmen maymun oldum. Uzun kollu giydireyim artık eylül sayılır diyorum. Sonra yok hava sıcak Şimdi bunu giyerse kışın ne giydireceğim diyorum. Yok hasta olmasın uzun kollu giydireyim diyorum. Yok terlerse daha beter olur diyorum.
kızlar yaa karnımda bi ağrı var adet olacakmışım gibi sanki sabahtan beri yada diyorum idrar yollarımımı üşüttüm ne yaptımmm offf baya bi ağrıyoo((
biz bugün kızızmla kırklandık paklandık ...40 mız çıktı çok şükür...sonra doğru eyüp soltana gezmelere gittik duamızı ettik kalabalıkta gezdik......akşama iftara yengemize gittik sultangaziye ...ay çok gezdik yaaa...4:30 da evden çıktık 22:30 da evdeydik yuh bize....
ama 40 ı güzel çıkardık..ben şimdi yatıyorum...iyi geceler.
kızlar yaa karnımda bi ağrı var adet olacakmışım gibi sanki sabahtan beri yada diyorum idrar yollarımımı üşüttüm ne yaptımmm offf baya bi ağrıyoo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?