- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.901
canımm benim.. kıyamamm. internetten bi yazı okudum çok etkilendim bu konuyla ilgili eğer tekrar bulabilirsem buraya da aktarırırm biraz olsun rahatlattı beni.
bulursan gönder olur mu
a canım hayırlı olsun sizedeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbiz bugün kızızmla kırklandık paklandık ...40 mız çıktı çok şükür...sonra doğru eyüp soltana gezmelere gittik duamızı ettik kalabalıkta gezdik......akşama iftara yengemize gittik sultangaziye ...ay çok gezdik yaaa...4:30 da evden çıktık 22:30 da evdeydik yuh bize....
ama 40 ı güzel çıkardık..ben şimdi yatıyorum...iyi geceler.
oyyy canım daha nice yıllara. Bebek anneanne de duruyo mu maşallak bizim ki kucağıman inmiyo bırak başkasında durmayı
mutlu huzurlu nıce yıllara selsin
mutluluklar selsin.allah ağızınızın tadını bozmasın
canım endişelerinde haklısın ama öyle düşünme önemli olan oğlunla geçireceğin zamanları kaliteli kılman olacaktır...
O senin kokunu daha anne karnından biliyor sesine daha anne karnında aşık oldu oğlun senin sesin,senin kokun inan bana hiçkimsede yok canım o yüzden güçlü ol oğlun yanındayken sürekli onunla vakit geçir sen evdeyken hep sen bak babanneye verme çocuğu....
O da aradaki ayrımı anlayacak bitanemmm sen gelince o kokunla huzur bulacak
çok zor ben de sırf çlok çok üzüleceğimi ve kıyamıyacağımı hele ilk 1 yıl kimseye bırakamayacağımı bildiğim için çok sevdiğim ve şartları çooooooook iyi olan işimi gözümü bile kırpmadan bıraktım...kızım için herşeye değer onun bu günlerini bidaha geri getiremem çümkü....ben biraz da ha büğüsün 2-3 yaşına gelsin o zaman başlamayı düşünüyorum işe............
selam tatlım maşallah ipeğine nasıl büğümüştüe pek görüşemiyoruz artık ya
telaş etme bişeyi yoktur canım iyidir kuzun
evet ne kadar dikkat edersek o kadar hasta oluyolar bizim de arada gaz sancımız oluyo ömrümden ömür gidiyo o ağlarken kıyamıyorum
ablan için gözünüzaydın demek bir melek daha geliyor dünyaya valla ne yalan atayım hamilelikkkk süperrrrrrrrrrr bişey keşke hep hamile kalsam benim için çok özel hamile olmak hamile görmek
canım nice nice yıllara inşallah sağlık ve huzurla
güzel vakit geçirirsiniz inşallaha.s.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm sağlıkla eşinle paşanla daha nice yılara inşallahha.s.
sağol melek. Ben de hep hamile kalmak isterdim. Doğum sonrasında sırf bu yüzden depresyona girdim desem yeridir.
Selsin daha nice 7 senelik birlikteliklere inşallah. Tebrik ederim. Bizim de bu ayın 25'inde 5 senemiz bitiyor. Ben kızımı hiç bırakamıyorum. O durur mu bilmiyorum ama ben duramam ondan eminim. çocuk sahibi olmak ne zormuş. Sırf bu yüzden işe başlama stresi sardı. Galiba 6 ay ücretsiz izin hakkımı kullanacağım. En azından 1 yaşına gelsin istiyorum.
canımm benim.. Kıyamamm. Internetten bi yazı okudum çok etkilendim bu konuyla ilgili eğer tekrar bulabilirsem buraya da aktarırırm biraz olsun rahatlattı beni.
Melekcim çok sağol cnm. Inan sözlerini ağlayarak okudum.. çok duygusalım herhalde... Beni çok rahatlattın...
Nice güzel yıllara cnm tebrik ederim...
canıııııııımmm yanlış anlaşılmadım umarım tabikide inanıyorum inanmammı lafın gelişi öle söyledim burası antalya buraya kış gelmiyo oyüzden aynı memlekette neler yaşanıyo ama burda tık yok oyüzden komik onu demek istedim emi şekerim keşke kısa değil öz yazaydımfisfisfis
aynen sana katılıyorum yaz bebekleri çok zormuş benimkide isilik olduğundan sadece altını giydiriyorum üstünede tülbent örtüyorum başkada bişi yok ödüm kopuyo hasta olacak diye ama giydiremiyomda işte
nice mutlu senelere inşallah canıma.s.
odan hayırlı olsun edalı kızızmız güle güle yatsın mışıl mışıl sağlıklı günlerde uyusun içinde...
Uyku seti için belirli markalar var canım google dan arama yap...çok kaliteli süper uyku setleri var telefonlarından ulaş sana yakın mağazadan gidip bakarsın kalitesine aynı model yoksa siparişini verirsin...sen bi taz google a..bana çok pahalı gelmişti taç ın kini beğenmiştim bende....
hadi hep beraber bunalanım..bulanalım..bulalım ..işte ondan..laelaelaelaelae.
canım çalışmak zorundaysan çalışacaksın çıkabiliyosan çık derdim ama imkan öyle gerekiyorsa öyle...eşin sana getirir arada gündüzler ikaynanan getirir yanına görürsün..belki arada sen eve kaçarsın böyle zaman geçer...ve unutma asla bebek anne kokusunu unutmaz...10 tane kadının kucağına gitsin annesinin ayırır....sıkma canını...
nice senelere canım...allah evladınla eşinle bir ömür boyu mutluluğunu dsaim etsin.allah hayırlı gelinler sana nasip etsin....amiiinnnnnnn
işte sırf bu yüzden deliriyorum ben nasıl bırakcam die..bende 2 dsene sonraya bıraktım iş...hatta 2 sene sonra 2 yi yapabilirimde...
nerelerdesin sen...özledim amaaa....ipeğimizi üşütme hasta etme...klava:
Ben hiç sakınmıyorum canım inan bana ipeğim çok iyi ay durakta yolda sokakta markette herkes bişey söylüyor ...hatta bugün sen cahilsin şimdi bilmezsin çocuğu byle çıkarma..sıcak kavuruyo ortalığı benim kızızm altında ayaklı pantalon üstünde tişört vardı kanguruda...bişey demedim...ama çok üstüne düşme ben günde 2 kez yıkıyorum şu ara...
hiç derdin bitmiyo diloş hiiiçççç:tomato:
Kendine bakmıyorsun kendini korumuyorsun hep bişeylerle uğraşıyorsun...artık kendine bakk valla gelcem oraya oklavayı yiycen kafaya...klava:
a canım hayırlı olsun sizedeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hurıcım sızınde 40 nız hayırlı uĞurlu olsun canım
kimsecikler yok herkez uyuyor heralde biz aşımızı olduk geldik iki bacağındanda yavrum nasıl ağladı kıyamam zaten ben tutamadım bacağını eşim tuttu dayanamıyorum ama alışmam lazım ateş yapabilir dedi 6 saat arayla paronax fitil yapabilirsin dedi bizim kolit ağrılarımız akşam üzeri başlıyor 5 gibi saat 9 a kadar sürüyor ödüm kopuyor akşam üzeri olacak diye ödüm kopuyor zaten bbek bakımının en zor yanı 5 ve 9 arası sab simplex burada bulamadık istanbula ısmarladık bugün yarın gelecek inşallah faydasını görürüz kaç damla veriyorsunuz kızlar kaç defa
benim bitmişti ama geçengün 4-5 gün aradan sonra sanki adetmişim gibi 3 gün çook geldigünaydın kızlar,bugün 51.günümüz ve ben resmen adet oluyorum ama az az geliyo şimdilik bakalım kasıklarımda hafifi hafif sızlıyo sanki,ay çok şaştım ben pco hastasıyım yani aylarca adet görmediğim olmuştur,bir 6 ay görmem sanıyordum ama oldum işte ya yarabbim düzene girecekmi ki artık
sizde durumlar nasıl,adet olan var mı?
benim bitmişti ama geçengün 4-5 gün aradan sonra sanki adetmişim gibi 3 gün çook geldi
kizlar bebegime oda aldim dun. bu sali degil obur sali teslim edecekler. buyuyebilen karyolalali aldim. ustune guzel bir ortu almak istiyorum. nerden aldiniz? kendileri de satiyordu ama ben daha guzelini bulurum diye istemedim. aradim baktim bulamadim pisman oldum. fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?