- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.921
canım verdiğin bilgiler için teşekkürler doguma giderken yanıma nar alayım:lepi::lepi:
bizde büyüyen karyola aldık içine yataştan nevresım takımı aldım vız vız arılı kenar korkulugu içinde sarı ablike kumastan koruyucu diktirdim..cokta uygun ve şık oldular
yaa kızlar ben hala adet olamadımm.. ne zaman olucamm yaa((
selsincim evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim. mutlu saglikli nice nice yillara.
kizlar arkadas gaz agrisi icin simplex'i onerdi. ama bu her eczanede satilmiyormus. gaz agrisi olmuyor da Derin de simplex yazinca sasirdim.
bu kadar meshur bir ilac mi bu?
neden her eczanede yok. TR saglik bakanligi izni yok mu ki?
benim 40 im cikacak lekelenmelerim bitmedi. dogumdan sonra surekli oldu.
ewt canımbiten loğusalığın dimi canım,o zaman sende adet görmüşsün heralde
aaa bu arada filizusta canım aynı gün doğum yapmışız:)
doğumdan sonra adetler sancılı olmazmış diye duymuştum acaba doğru olabilir mi?ewt canım
ama benim adetlerim çook sancılı geçerdi bunda bişi anlamadım vallakaydirigubbakcemile3
kızlar ben kızımda 8.ayda adet olmustum annemde ablamda o sekılde olmuslar bunyeye gore değısıyor bence genetık te olabılır
bu arada nasıl korunuyorsunuz hangı yontemler ben sıpral dusunuyorum ama adetlıyken gıtmem lazım onada kımbılır ne zaman kızımda sıpral kullanmıstım cok memnun kalmıstım sızler neler yapıyorsunzu su 3aylık iğneler hakkında bır bılgınız var mı ?yan etkılerı falan olabılır mı?
selsincim evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim. mutlu saglikli nice nice yillara.
kizlar arkadas gaz agrisi icin simplex'i onerdi. ama bu her eczanede satilmiyormus. gaz agrisi olmuyor da Derin de simplex yazinca sasirdim.
bu kadar meshur bir ilac mi bu?
neden her eczanede yok. TR saglik bakanligi izni yok mu ki?
fi,lizcim bende o yuzden işte korkuyorum .....
demresu cnm kapı komsum 3yıl cocukları olmadı asılamayla oldu olmuyor dıye kotrunmamıs cocuğu sımdı 8aylık ve kendısıde 5aylık hamile(( aman cnm bol dıkkat sıpral konusunda bende oyle dusunuyorum ama bakalım neler olacak?
ya biz dun gece bi acılıs yaptıkkafamçokkarıştı sana guvenıyorum bak dedım bana nasıl guluyor ayyyy sınırlerım bozul du yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?