2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selsincim evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim. mutlu saglikli nice nice yillara.

kizlar arkadas gaz agrisi icin simplex'i onerdi. ama bu her eczanede satilmiyormus. gaz agrisi olmuyor da Derin de simplex yazinca sasirdim.
bu kadar meshur bir ilac mi bu?
neden her eczanede yok. TR saglik bakanligi izni yok mu ki?

canim sormasi ayip fiyati ne kadar oldu?

çok sağol canım.

günaydın kızlarrrr:ecrin_bebek:

bende 2 gündür adet belirtileri var belim ve karnım acayip ağrıyo bide alnımda genelde 1 2 sivilce gibi çıkardı ondanda çıkmışş sanırım bu hafta sonuna kadar gelir diye ümit ediyorum her bi belirti varr

kızlar benim bildiğim 40ın çıktıktan sonra adet olma zamanı çok değişkenmiş 6 ay adet olmayabilirmşiz bile,doktorumda öyle dedi şu gün olursun diyemem dedi ama dediğim gibi eğer bu gelen adet ise hiç bukadar erken beklemiyordum pco olmamdan dolayı

kızlar ben kızımda 8.ayda adet olmustum annemde ablamda o sekılde olmuslar bunyeye gore değısıyor bence genetık te olabılır
bu arada nasıl korunuyorsunuz hangı yontemler ben sıpral dusunuyorum ama adetlıyken gıtmem lazım onada kımbılır ne zaman kızımda sıpral kullanmıstım cok memnun kalmıstım sızler neler yapıyorsunzu su 3aylık iğneler hakkında bır bılgınız var mı ?yan etkılerı falan olabılır mı?

filizusta ve selsin çok sağolun kızlar
kibele canım nasılsın görüşemiyoruz edamız nasıl kibele buradada yasaklı olduğu için getirtemeyiz dediler hatta bi eczacı ben olsam yasaklı olan ilacı çocuğuma vermm demiş ama burdan bikaç arkadaşım kullanmış hatta druma sordum olabili ama bulamazsın dedi o yüzden getirtiyorum istan buldan kargo ile gelicek bugün yarın çünki kızım çok gazlı özellikle akşamüzeri 5 ve 9 arası evde turluyoruz her yöntemi denememize rağmen susturamıyoruz

ewt canım
ama benim adetlerim çook sancılı geçerdi bunda bişi anlamadım vallakaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra adetler sancılı olmazmış diye duymuştum acaba doğru olabilir mi?

benim ok kocamı gördüğüm yok ya oluncada korunmadım açıkçası doktorum 3 aydan sonra korunmaya başla dedi bide adetimi bekliyorum doğum düznsiz adet olanların adetlerini düzenleyebiliyormuş bende merak içindeyim eğer düzenlendiğini görürsem spiral taktırcam çünkü önceden taktırırsam adetin azlık çokluk durumunu falan etkileyebiliyormuş risk almak istemiyorum doğal işleyişi bir göreyim sonrasında düşüncem bişeyler.ya bide bizim aşılama ile olunca kızımız bana korunmak saçma geliyo sanki zaten olmuyomuş gibi neden korunayım hesabı ama biliyorum ki riski yüksek çok hikaye duydum çocuğu olmayıp doğum yapar yapmaz 2.ye hamile kalanı ...ya işte bilemiyorum eşimde yanımda yok ya en temzi bu sıkıntı yapacak bişeyde yok:)

kibelecim bizim tanıdık ecz var ona sordum ben. sadece bulgaristan ve almanyada üretiliyomuş oyüzden burda sağlık bakanlığı izni yokmuş

EBEYE 3 AYLIK ıĞNEYı SORDUĞUMDA SADECE ARADA LEKE GıBı GELıR DEMıŞTı.
AMA BEN KıLO OLAYINDAN KORKUYORUM
ÇÜNKÜ DOĞUM KONTROL HAPINDAN YETERıNCE KıLO ALDIM:bbo:

fi,lizcim bende o yuzden işte korkuyorum .....
demresu cnm kapı komsum 3yıl cocukları olmadı asılamayla oldu olmuyor dıye kotrunmamıs cocuğu sımdı 8aylık ve kendısıde 5aylık hamile (( aman cnm bol dıkkat sıpral konusunda bende oyle dusunuyorum ama bakalım neler olacak?

VALLA BUGÜN SAĞLIK OCAĞINA GİDİCEKTİM YAPTIRMAK İÇİN AMA SIRF OYÜZDEN VAZGEÇTİM
ARTIK BAŞKA YOLLARLA KORUNCAZ NAPALIMkaydirigubbakcemile3

ya biz dun gece bi acılıs yaptıkkafamçokkarıştı sana guvenıyorum bak dedım bana nasıl guluyor ayyyy sınırlerım bozul du yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…