- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.941
sorma ya bende aynenn oleydım ılk gun sole bole atlattım ama dun kacamadım heheheh
günaydın kızlar,bugün 51.günümüz ve ben resmen adet oluyorum ama az az geliyo şimdilik bakalım kasıklarımda hafifi hafif sızlıyo sanki,ay çok şaştım ben pco hastasıyım yani aylarca adet görmediğim olmuştur,bir 6 ay görmem sanıyordum ama oldum işte ya yarabbim düzene girecekmi ki artık
sizde durumlar nasıl,adet olan var mı?
Günaydın kızlarr
perşembe günü aşımız vardı karma aşı çok zor geçti ya 2 bacağından ve 1 kolundan yapıldı mahvoldu yavrum gece ateşlendi biraz doktorumuz minoset ve fitil vermişti onu kullandık o biraz rahatlattı ağrı falanda yapıyor inledi durdu kuzucum dudaklarını sıka sıka uyudu ağrıdan :çok üzgünüm: ertesi güne bişeyi kalmadı çok şükür. Başka bir aşı daha varmış onu devlet karşılamıyormuş doktorumuz tavsiye etti kusma ve ishal içinmiş 2. veya 4.ayda yada 3.ve 5.ayda yapılabilirmiş 135 tl civarında fiyatı
Benim dr'da spiral önerdi. Ben hiç taktırmak istemiyorum. Bu şekilde de zor oluyor. Karar veremiyorum bir türlü. Zaten zor hamile kaldım. 2 sene sürdü. Sanki bir daha istesem yine kolay olmayacak gibi geliyor. Bu arada benim dr 40 günden donra karar ver takalım dedi. Öyle bir süre olmaz falan demedi. Bu arada dün nette okudum. Bir anne bebeğine sadece anne sütü veriyorsa yani mama vermiyorsa ve gece de kalkıp emziriyorsa hamile kalmazmış.kızlar ben kızımda 8.ayda adet olmustum annemde ablamda o sekılde olmuslar bunyeye gore değısıyor bence genetık te olabılır
bu arada nasıl korunuyorsunuz hangı yontemler ben sıpral dusunuyorum ama adetlıyken gıtmem lazım onada kımbılır ne zaman kızımda sıpral kullanmıstım cok memnun kalmıstım sızler neler yapıyorsunzu su 3aylık iğneler hakkında bır bılgınız var mı ?yan etkılerı falan olabılır mı?
ya biz dun gece bi acılıs yaptıkkafamçokkarıştı sana guvenıyorum bak dedım bana nasıl guluyor ayyyy sınırlerım bozul du yaaa
vereliniortaksanırım artık bende kaçamıcamdelikafadulden
bizimde 10 gün sonrra oldu oda ben laf çarptırdımda öle oldu yoksa adamın yaklaşacağı yokmuş halen acıyodur sanıyomuş
be mübarek sordunmu?
alemsinn canım yaaa:roflol::roflol:
siz bide beni dinleyinnkaydirigubbakcemile3 1 haftadır bi çalışma yoktu bizde kardeş kardeş yatıyodukk akşam oturuyodukk eşim dedi şu çocukları uyutalım işimiz gücümüz var dedi bende saf saf bakıyorum ne işi gücü:roflol: dedi sen iyi alıştın kardeş kardeş yatmayaa hadi hadi dedi ben büyük kızı uyutayım sen ufaklığı neyse saar bu arada 9,30ben küçük kızı uyuttum saat 10 olduu eşim halen büyk kızı uyutamadı kendi uyuyo gelçide yanıdna biri yatarsa hemen dalıyoo bu kızı uyuttum sanıp geliyo bizde ufaktan ufaktann hazırlık yapıyozkaydirigubbakcemile3 kapı bi gıcırdadı annee dedi benim kızzz biz hemen toparlandıkk kaydirigubbakcemile3 neyse aldı eşim tekrar yatırayım dedi 15 20 dakika geçti bu sefer kesin uyuduu iyi dedim hadii yinee patt diye benim kızz uyuyamıyorum baba sizin yanınızda yatabilirmiyim yoıkkkk dedik hadi yatağaa bi baktıkki saat 11,30 olmuşş-tatlicadiarzu- tekrar yatırma fastı falann bu sefer ben iyicee uyukuyaa dalmışımm eşim geldi hadii bu sefer kesin uyudu nerden biliyon dedim kızı iyice dürttüm ses vermedii horluyodu dediii:roflol::roflol: bende aferinn 2 saat sonra uyuttun çocuğuuvereliniortak artık uzun uğraştan sonraa anca şipşak bi iş yaptıkkkkaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar
nasılsınız?
oğlumu yıkadım uyutuyyorum bende
ewı toparlayım zaten uyanır oda babaanneye gıdıcez dolsalım bıraz hava alalım artık 40mızda cıktı ya artık
bu bebekler ıcın olan tırnak makasları nasıl ya onlarla kesınce daha mı ii oluyor?
filizusta ve selsin çok sağolun kızlar
kibele canım nasılsın görüşemiyoruz edamız nasıl kibele buradada yasaklı olduğu için getirtemeyiz dediler hatta bi eczacı ben olsam yasaklı olan ilacı çocuğuma vermm demiş ama burdan bikaç arkadaşım kullanmış hatta druma sordum olabili ama bulamazsın dedi o yüzden getirtiyorum istan buldan kargo ile gelicek bugün yarın çünki kızım çok gazlı özellikle akşamüzeri 5 ve 9 arası evde turluyoruz her yöntemi denememize rağmen susturamıyoruz
canim bizim kiza da TR nin havasi yaramadi. ben de hic dinlemeyip surekli alip alip cikiyoprum. cok ruzgarli oldugu icin ruzgar yutuyor sanirim. arada gaz sikintimiz oluyor. kendi kendine cikariyor gazini ama cikarirken o ih ih ihlamalari beni mahvediyor. yavrum cikarana kadar cok izdirap cekiyor. sonunda bir zort geliyor ama cikarana kadar cani cikiyor. domates gibi kizariyor iki buklum oluyor ama sukur aglamasi yok.
ben de milupanin rezene cayini iciriyorum sikisinca. papatya cayi da koyuyorum. papatya da copcugu sakinlestiri huzursuzlugunu alirmis. bir de gaz sikisinca sicak su torbasi yapiyorum. icini az sicak su ile doldurup bebegin karnina koyuyorum. sicaklik sanciyi da zaltir ya. gercekten her zaman olmasa da cogu zxaman ise yariyor. battaniyelerini isitip sariyorum karnina.
bir de bebek yatarken gaz sancisi daha cok oluyor. dik ya da egik pozisyonda tutunca hic olmazsa sanci cekmiyor. bence bu dediklerimi bir dene. arabaniz varsa gezdirin. cunku tutresim ve araba gurultusu de sakinlestiriyor. bir de araba koltugunda guzel uyuyorlar.
ben de hicbirsey yemiyorum gaz olacak diye. iyi ki sutum gitmiyor. fenugreekimi hic aksatmadan aliyorum.
siz ne yeyip ne iciyorsunuz? sut yumurta cikolata yiyemiyorum. hele cikolata cok huzursuz yapiyor. sut ictim dun ilk defa. dun bayagi sancisi oldu. ya kakaolu kekten ya da sutten. bilmiyorum. yavrum sabaha kadar kivrandi. bana ne yeyip ictiginizi yazin lutfen. acliktan olecem yakinda.
valla bizde daha açılış filan yapmadık.korkuyorum.zaten çok canım acıyordu.şimdi uzun bir aradan sonra daha çok acıcak
canim sormasi ayip fiyati ne kadar oldu?
Bİ gÜnlerİ bİ gÜnlerİne uymuyo kİ hÜzÜncÜm bİ sıkıntısı vardır belkİ ŞÖyle dalgın bİ uyku ÇekemedİĞİ İÇİndİr sÜreklİ sallanmak İstemesİ falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?