2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Benim geçen hafta gelecek gibi lekelenmem oldu sonra kesildi. Yumurtlamadan önce de öyle işaret gelirdi. Tam anlayamadım ne olup bitiyor. Ama adet falan olmak istemiyorum bir süre. Böyle rahat açıkçası.

Geçmiş olsun canım. Rota aşısından bahsediyorsun galiba. Ben de ilacı aldım ama 2. aydaki karma aşısının içinde zatürre varmış. Onun etkisini azalttığı için rota yapmadılar. Gelecek ay inşallah. Bu arada 142 TL'ye aldım. Senin ilaç daha uygunmuş.

Benim dr'da spiral önerdi. Ben hiç taktırmak istemiyorum. Bu şekilde de zor oluyor. Karar veremiyorum bir türlü. Zaten zor hamile kaldım. 2 sene sürdü. Sanki bir daha istesem yine kolay olmayacak gibi geliyor. Bu arada benim dr 40 günden donra karar ver takalım dedi. Öyle bir süre olmaz falan demedi. Bu arada dün nette okudum. Bir anne bebeğine sadece anne sütü veriyorsa yani mama vermiyorsa ve gece de kalkıp emziriyorsa hamile kalmazmış.

ya biz dun gece bi acılıs yaptıkkafamçokkarıştı sana guvenıyorum bak dedım bana nasıl guluyor ayyyy sınırlerım bozul du yaaa

vereliniortaksanırım artık bende kaçamıcamdelikafadulden

Alemsiniz kızlar ya. Değişen ne ki?:roflol:

bizimde 10 gün sonrra oldu oda ben laf çarptırdımda öle oldu yoksa adamın yaklaşacağı yokmuş halen acıyodur sanıyomuş
be mübarek sordunmu?

bizimde 10 gün sonrra oldu oda ben laf çarptırdımda öle oldu yoksa adamın yaklaşacağı yokmuş halen acıyodur sanıyomuş
be mübarek sordunmu?

alemsinn canım yaaa:roflol::roflol:

siz bide beni dinleyinnkaydirigubbakcemile3 1 haftadır bi çalışma yoktu bizde kardeş kardeş yatıyodukk akşam oturuyodukk eşim dedi şu çocukları uyutalım işimiz gücümüz var dedi bende saf saf bakıyorum ne işi gücü:roflol: dedi sen iyi alıştın kardeş kardeş yatmayaa hadi hadi dedi ben büyük kızı uyutayım sen ufaklığı neyse saar bu arada 9,30 ben küçük kızı uyuttum saat 10 olduu eşim halen büyk kızı uyutamadı kendi uyuyo gelçide yanıdna biri yatarsa hemen dalıyoo bu kızı uyuttum sanıp geliyo bizde ufaktan ufaktann hazırlık yapıyozkaydirigubbakcemile3 kapı bi gıcırdadı annee dedi benim kızzz biz hemen toparlandıkk kaydirigubbakcemile3 neyse aldı eşim tekrar yatırayım dedi 15 20 dakika geçti bu sefer kesin uyuduu iyi dedim hadii yinee patt diye benim kızz uyuyamıyorum baba sizin yanınızda yatabilirmiyim yoıkkkk dedik hadi yatağaa bi baktıkki saat 11,30 olmuşş-tatlicadiarzu- tekrar yatırma fastı falann bu sefer ben iyicee uyukuyaa dalmışımm eşim geldi hadii bu sefer kesin uyudu nerden biliyon dedim kızı iyice dürttüm ses vermedii horluyodu dediii:roflol::roflol: bende aferinn 2 saat sonra uyuttun çocuğuuvereliniortak artık uzun uğraştan sonraa anca şipşak bi iş yaptıkkkkaydirigubbakcemile3

güldüm valla.çocuk oluncada zor oluyordur.

valla bizde daha açılış filan yapmadık.korkuyorum.zaten çok canım acıyordu.şimdi uzun bir aradan sonra daha çok acıcak

Merhaba,
Ben chicconun makasını almıştım. Çok rahat kesiliyor.Ucu yuvarlak olduğu için bebeğe zarar verme riskin az. Evdeki makaslarla da kesilir ama kenarları en ufak bir harekette bebeğe zarar verebilir.Hem sadece bebeğe ait bir makas olması daha iyi.

canim bizim kiza da TR nin havasi yaramadi. ben de hic dinlemeyip surekli alip alip cikiyoprum. cok ruzgarli oldugu icin ruzgar yutuyor sanirim. arada gaz sikintimiz oluyor. kendi kendine cikariyor gazini ama cikarirken o ih ih ihlamalari beni mahvediyor. yavrum cikarana kadar cok izdirap cekiyor. sonunda bir zort geliyor ama cikarana kadar cani cikiyor. domates gibi kizariyor iki buklum oluyor ama sukur aglamasi yok.

ben de milupanin rezene cayini iciriyorum sikisinca. papatya cayi da koyuyorum. papatya da copcugu sakinlestiri huzursuzlugunu alirmis. bir de gaz sikisinca sicak su torbasi yapiyorum. icini az sicak su ile doldurup bebegin karnina koyuyorum. sicaklik sanciyi da zaltir ya. gercekten her zaman olmasa da cogu zxaman ise yariyor. battaniyelerini isitip sariyorum karnina.

bir de bebek yatarken gaz sancisi daha cok oluyor. dik ya da egik pozisyonda tutunca hic olmazsa sanci cekmiyor. bence bu dediklerimi bir dene. arabaniz varsa gezdirin. cunku tutresim ve araba gurultusu de sakinlestiriyor. bir de araba koltugunda guzel uyuyorlar.

ben de hicbirsey yemiyorum gaz olacak diye. iyi ki sutum gitmiyor. fenugreekimi hic aksatmadan aliyorum.

siz ne yeyip ne iciyorsunuz? sut yumurta cikolata yiyemiyorum. hele cikolata cok huzursuz yapiyor. sut ictim dun ilk defa. dun bayagi sancisi oldu. ya kakaolu kekten ya da sutten. bilmiyorum. yavrum sabaha kadar kivrandi. bana ne yeyip ictiginizi yazin lutfen. acliktan olecem yakinda.

Benim 40ımın çıkmasına 9 gün var daha.
Doktor kontrolü olacak 40ım çıkınca sonra yasak kalkacak inşallah :)

Biz evlendiğimizden beri eşim korunurdu. Bana zararı olur diye ilaç kullanmamı istemedi.ılk denememizde hamile kaldığım için bundan sonra korkarım. Eskiden adetimin hemen öncesi falan korunmazdık ama artık risk alamam.
Spiral bana çok itici geliyor, çok arkaik bir yöntemmiş gibi sanki. ıçinde metal bir parça var. Ama kullananınız varsa anlatabilir mi ?

canım bende süt içemiyorum ne zman süt içsemm benimki o gün çok fenaa akşama kadar zır zır kucaktaa yoğurtta aynı etkiyi yapıyo ne yiyeceğimee şaşırdımm bazı yeşilliklerde gaz yapıyoo(şu 4. aylarımıza gelsekte rahatlasakk zaten sütüm az vettiği kadar veriyorumm bazı gün çok sütüm oluyo bazı gün çok az anlamış değilimmm suyuda bol içiyorummm:sinifsinif:

ya niye o kadar gaz yapıyor ki kibelecim yiyecekler belki bebekle alakalıdır senin yediklerinle alakası yoktur ben herşeyi yiyiyorum hiç de gaz yapar diye aklıma gelmiyo çok şükür pekte sıkıntımız olmuyor gaz ilacını düzenli kullanıyoruz belki ondandır

oğlum uyumuyorrrrrrrmafoldumben
ne yaptıysam olmadı herseyı denedıkk ne uyuyor nede huzur verıyor mafoldumben
sureklı ılgı ıstıyor hep kucakta olmak ve sallanmak ıstıyor kucagımdan ındırdıgım anda kıyamet kopuyorr benı göremeyınce basıyor çığlıgı çok huysuzmafoldumben
sızın bebışler nasıl benım gıbı olan varmı aranızdamafoldumben

Bı gÜnlerı bı gÜnlerıne uymuyo kı hÜzÜncÜm bı sıkıntısı vardır belkı ŞÖyle dalgın bı uyku ÇekemedıĞı ıÇındır sÜreklı sallanmak ıstemesı falan

Bİ gÜnlerİ bİ gÜnlerİne uymuyo kİ hÜzÜncÜm bİ sıkıntısı vardır belkİ ŞÖyle dalgın bİ uyku ÇekemedİĞİ İÇİndİr sÜreklİ sallanmak İstemesİ falan

hürremcim uyusun dıye elımden gelenı yapıyorum uykusuzluktan ölüyor yınede uyumuyor
bızede huzur vermıyor ıkı sanıye yanından ayrılsam aglamaya baslıyor
uyutuyorum yatırıyorum 2 dakıka gecmeden etrafı aramaya baslıyo sonra yıne aglıyo
doktor gazdan dıyor ılacınıda kullanıyoruz artık fenalık geldı bende uyuyamıyorum
ne yemek yaptırıyor ne iş eşim gelınce bıraz ılgılenıyor ozaman yapıyorum ışlerımı bu seferde dınlenmeye vaktım kalmıyo off offfsenağlama

ERKEK bebekler hep çok gazlı oluyor canım ya doktor pipisine baktımı belki kireçlenme falanda olabilir o kadar huysuzsa kuzenimin bebeğinde öyle bi sorun olmuştu

selam kızlar nasılsınız bakalım
biz bu gün yalnızız babamız işte öykü şu an uyuyo ama kalkar az sonra
umarım huzurlu durur üzmez beni

aranızda spazmo panalgine fitil kullanan varmı kızlar
bana dr çok ağlayıp gaz sancısı olursa ver pek vermemeye çalış çok zor durumda kalırsan ver dedi
3 sefer falan yarım fitil verdim aşırı iyi geliyo hemen sakinleşiyo ve uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…