- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.961
ERKEK bebekler hep çok gazlı oluyor canım ya doktor pipisine baktımı belki kireçlenme falanda olabilir o kadar huysuzsa kuzenimin bebeğinde öyle bi sorun olmuştu
bugün 41. gün ama bilmiyorum bende 6 ay olmam belki diye düşünürken korkuttun beni..benim 40 bitti ama hala sarı gibi pembe gibi akıntı geliyor...mafoldumbengünaydın kızlar,bugün 51.günümüz ve ben resmen adet oluyorum ama az az geliyo şimdilik bakalım kasıklarımda hafifi hafif sızlıyo sanki,ay çok şaştım ben pco hastasıyım yani aylarca adet görmediğim olmuştur,bir 6 ay görmem sanıyordum ama oldum işte ya yarabbim düzene girecekmi ki artık
sizde durumlar nasıl,adet olan var mı?
ewety canım banada dediler onu kusma ishal için 140 tl dediler banada yaptırıcam heralde ama verdiğim tarihte gel yoksa 15 gün sonraya atara onların tarihleri belli falan dedi..Günaydın kızlarr
perşembe günü aşımız vardı karma aşı çok zor geçti ya 2 bacağından ve 1 kolundan yapıldı mahvoldu yavrum gece ateşlendi biraz doktorumuz minoset ve fitil vermişti onu kullandık o biraz rahatlattı ağrı falanda yapıyor inledi durdu kuzucum dudaklarını sıka sıka uyudu ağrıdan :çok üzgünüm: ertesi güne bişeyi kalmadı çok şükür. Başka bir aşı daha varmış onu devlet karşılamıyormuş doktorumuz tavsiye etti kusma ve ishal içinmiş 2. veya 4.ayda yada 3.ve 5.ayda yapılabilirmiş 135 tl civarında fiyatı
daha iyi derken uçları küt oluyor bebeğin etini kaptırma gibi bir şansın daha az oluyor büyükler için olanlar daha keskin...farkı o...gunaydın kızlar
nasılsınız?
oğlumu yıkadım uyutuyyorum bende
ewı toparlayım zaten uyanır oda babaanneye gıdıcez dolsalım bıraz hava alalım artık 40mızda cıktı ya artık
bu bebekler ıcın olan tırnak makasları nasıl ya onlarla kesınce daha mı ii oluyor?
o kadar meşur o ilaç ben burda buldum burda var..ama almadım bugün doktor bazı ilaçlaröneriler verdi çok çaresiz kalırsam alıcam.kizlar arkadas gaz agrisi icin simplex'i onerdi. ama bu her eczanede satilmiyormus. gaz agrisi olmuyor da Derin de simplex yazinca sasirdim.
bu kadar meshur bir ilac mi bu?
neden her eczanede yok. TR saglik bakanligi izni yok mu ki?
3 aylık iğne yaptırmama 3 aylığıda 1 aylığıda bende rahim zarı çatlamasına yol açmıştı...20 gün kanamam oldu rahimden çatlaktan sızan kan geldi...daha yaptırmadımkızlar ben kızımda 8.ayda adet olmustum annemde ablamda o sekılde olmuslar bunyeye gore değısıyor bence genetık te olabılır
bu arada nasıl korunuyorsunuz hangı yontemler ben sıpral dusunuyorum ama adetlıyken gıtmem lazım onada kımbılır ne zaman kızımda sıpral kullanmıstım cok memnun kalmıstım sızler neler yapıyorsunzu su 3aylık iğneler hakkında bır bılgınız var mı ?yan etkılerı falan olabılır mı?
aynen canım bizde öyle o sebepten bugün doktora gittik..filizusta ve selsin çok sağolun kızlar
kibele canım nasılsın görüşemiyoruz edamız nasıl kibele buradada yasaklı olduğu için getirtemeyiz dediler hatta bi eczacı ben olsam yasaklı olan ilacı çocuğuma vermm demiş ama burdan bikaç arkadaşım kullanmış hatta druma sordum olabili ama bulamazsın dedi o yüzden getirtiyorum istan buldan kargo ile gelicek bugün yarın çünki kızım çok gazlı özellikle akşamüzeri 5 ve 9 arası evde turluyoruz her yöntemi denememize rağmen susturamıyoruz
aynenkafamçokkarıştıdelikafaduldenşakkıdıEHEHEHEHE BİZ DAHA YAPAMADIKdelikafadulden
UZUN BİR ARADAN SONRA TIRSIYORUMDAsırnaşık şey
kaydirigubbakcemilevereliniortaksanırım artık bende kaçamıcamdelikafadulden
mafoldumben:sinifsinif:valla bizde daha açılış filan yapmadık.korkuyorum.zaten çok canım acıyordu.şimdi uzun bir aradan sonra daha çok acıcak
bana verdi bugün doktor çok etkili diyorsan güzel sevindim bunu duyduğuma...aranızda spazmo panalgine fitil kullanan varmı kızlar
bana dr çok ağlayıp gaz sancısı olursa ver pek vermemeye çalış çok zor durumda kalırsan ver dedi
3 sefer falan yarım fitil verdim aşırı iyi geliyo hemen sakinleşiyo ve uyuyo
aranızda spazmo panalgine fitil kullanan varmı kızlar
bana dr çok ağlayıp gaz sancısı olursa ver pek vermemeye çalış çok zor durumda kalırsan ver dedi
3 sefer falan yarım fitil verdim aşırı iyi geliyo hemen sakinleşiyo ve uyuyo
selam kızlar..
rezene çayını nasıl hazırlıyorsunuz? kaç cc vericez? bilginiz var mı?
huri nie gece gazını çıkarmadan direk yatır dedi:s
ben gazını çıkarmadan yatırırsam yatakta acayip kıvranıyo valaaa:umursamaz:
yatağının altına yastık koy kafası yukarda kalsın gazınıçıkarma emzir direk yatır gece kusma boğulma tehlikesi geçirir yatarak emzirme mosmor kesilir fark etmezsin boğulur dedi.ama bu benim kız içinde geçerli olabilir çünkü son 3 gündür çok kusuytordu ve son 1 haftadır hiç kilıo almamış
oy allahım ay ...benim kızlarım çok kusuyordu başlarda reflüleri varmış kuzularımın yediklerini sindiremiyorlarmış ondanmış yastık koyuyoruz başlarının altına şükür uzun süredir kusmalarımız kesildi birde aptamil mama yediklerinde kusuyorlardı bebelaca değiştirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?