2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bugün 41. gün ama bilmiyorum bende 6 ay olmam belki diye düşünürken korkuttun beni..benim 40 bitti ama hala sarı gibi pembe gibi akıntı geliyor...mafoldumben
ewety canım banada dediler onu kusma ishal için 140 tl dediler banada yaptırıcam heralde ama verdiğim tarihte gel yoksa 15 gün sonraya atara onların tarihleri belli falan dedi..
daha iyi derken uçları küt oluyor bebeğin etini kaptırma gibi bir şansın daha az oluyor büyükler için olanlar daha keskin...farkı o...

kizlar arkadas gaz agrisi icin simplex'i onerdi. ama bu her eczanede satilmiyormus. gaz agrisi olmuyor da Derin de simplex yazinca sasirdim.
bu kadar meshur bir ilac mi bu?
neden her eczanede yok. TR saglik bakanligi izni yok mu ki?
o kadar meşur o ilaç ben burda buldum burda var..ama almadım bugün doktor bazı ilaçlaröneriler verdi çok çaresiz kalırsam alıcam.

3 aylık iğne yaptırmama 3 aylığıda 1 aylığıda bende rahim zarı çatlamasına yol açmıştı...20 gün kanamam oldu rahimden çatlaktan sızan kan geldi...daha yaptırmadım
aynen canım bizde öyle o sebepten bugün doktora gittik..

EHEHEHEHE BİZ DAHA YAPAMADIKdelikafadulden
UZUN BİR ARADAN SONRA TIRSIYORUMDAsırnaşık şey
aynenkafamçokkarıştıdelikafaduldenşakkıdı
vereliniortaksanırım artık bende kaçamıcamdelikafadulden
kaydirigubbakcemile

valla bizde daha açılış filan yapmadık.korkuyorum.zaten çok canım acıyordu.şimdi uzun bir aradan sonra daha çok acıcak
mafoldumben:sinifsinif:

bana verdi bugün doktor çok etkili diyorsan güzel sevindim bunu duyduğuma...

bugün biz doktordaydık ipek hanımın bu huzuzrsuzluğuna artık birinin dur demesi gerekiyordu...

1.sık sık süt genzine kaçıyor boğulma tehlikesi geçiriyor hocam...
- sütün tazikli geldiğindendir...
2.geceleri hııı hiii gibi sesler çıkarıyor..
-yatağının altına yastık koy biraz kaldır kafa kısmını.
3.bütün gün uyumuyor ama gece iyi ama sabahtan akşama uyumuyor hocam.
-daha ne istiyorsun bazı bebekler gündüz uyumaz...
4.ama hep ağlıyor hep huzuzrsuz hocam
-bakıyım gazı çok fazla da ondan...aşırı gaz var o sebeple huzursuz...
5.kulaklar muayne edildi miğden ciğerler boğazı problem yok.. çok şükür
rezeneyi 100 e çıkar
metsin 4 kez 8 damla
yataraak emzirme
gece gazını çıkarmadan direk yatır...
yarın idrar testi yapılcak..
humana stil iç bol bol bu hafta kilo almamış mama verme haftaya salı gel kiloya bakalım yine dedi:1shok: duruma göre takviye gerekebilirmiş.üü
o fitilide çok şıkışırsan at dedi eczaneye sorduym aluırken kuvvetli çok iyiymiş...

merhaba ark.
benim bebişlerde 2 gündür kaka yapmadılar bugün 3.gün inş. kendilerinden yaparlar arada bir bu böyle oluyor gazlarıda kaka gibi kokuyor galiba üşüttük bugün huzursuz bir gün olacak kakalarını yaptırabilirsek rahatlıyacaklar buraadaki doktor bize derece ile kaka yaptırmayı gösterdi muayene hanede ikiside hemencecik yapıverdiler ama ben denedim tık yok bepantenle yaptırabiliyorum epey bir uğraşla tabii oda

birde kucağa çok alıştılar her gelen kucakladı ben yapmayın desemde gözlerini actılarmı kucak istiyorlar birini ben birinide annem kucaklıyor gün boyunca uyumaları haric bu durumdan nasıl kurtulacağız bilemiyorum ama annem gidince halimiz harap olacak böyle giderse

banada doktor verdi ama reçetesini okuyunca 4 ay öncesi kullanılmıyo yazıyo kafam karıştı ama yinede verdim kenarlarından biraz sıyırıp

selam kızlar..

rezene çayını nasıl hazırlıyorsunuz? kaç cc vericez? bilginiz var mı?

selam kızlar..

rezene çayını nasıl hazırlıyorsunuz? kaç cc vericez? bilginiz var mı?

canım ben eczaneden aldım humana nın 10 tl 100 cc ye kaadar verbeliyormuşsun günde toktur öytle dedi bugün.....
aktardakiler ağır oluyu sewmiyo bebişler....sıcak suyla karıştırıyon.

bugün biz doktordaydık ipek hanımın bu huzuzrsuzluğuna artık birinin dur demesi gerekiyordu...

1.sık sık süt genzine kaçıyor boğulma tehlikesi geçiriyor hocam...
- sütün tazikli geldiğindendir...
2.geceleri hııı hiii gibi sesler çıkarıyor..
-yatağının altına yastık koy biraz kaldır kafa kısmını.
3.bütün gün uyumuyor ama gece iyi ama sabahtan akşama uyumuyor hocam.
-daha ne istiyorsun bazı bebekler gündüz uyumaz...
4.ama hep ağlıyor hep huzuzrsuz hocam
-bakıyım gazı çok fazla da ondan...aşırı gaz var o sebeple huzursuz...
5.kulaklar muayne edildi miğden ciğerler boğazı problem yok.. çok şükür
rezeneyi 100 e çıkar
metsin 4 kez 8 damla
yataraak emzirme
gece gazını çıkarmadan direk yatır...
yarın idrar testi yapılcak..
humana stil iç bol bol bu hafta kilo almamış mama verme haftaya salı gel kiloya bakalım yine dedi:1shok: duruma göre takviye gerekebilirmiş.üü
o fitilide çok şıkışırsan at dedi eczaneye sorduym aluırken kuvvetli çok iyiymiş...
[/QUOTE]

huri nie gece gazını çıkarmadan direk yatır dedi:s
ben gazını çıkarmadan yatırırsam yatakta acayip kıvranıyo valaaa:umursamaz:

huri nie gece gazını çıkarmadan direk yatır dedi:s
ben gazını çıkarmadan yatırırsam yatakta acayip kıvranıyo valaaa:umursamaz:

yatağının altına yastık koy kafası yukarda kalsın gazınıçıkarma emzir direk yatır gece kusma boğulma tehlikesi geçirir yatarak emzirme mosmor kesilir fark etmezsin boğulur dedi.ama bu benim kız içinde geçerli olabilir çünkü son 3 gündür çok kusuytordu ve son 1 haftadır hiç kilıo almamış

dün bizde 2. ayımızı bitirdik çok şükür bu gaz olayı 3 ay sürüyormuş heralde inşallah bir ayımız kaldı gerçi bu seferde farklı şeyler çıkacak bugün 2. aşımızı olduk sabah yazmıştım fitil atmama rağmen kızım bu saate kadar hep ağladı çok zor bigünndü allahtan annem geldide kolayladı beni bakalım gece neler bekliyor beni
huri canım geçmiş olsun o genzine kusma olayı bizdede vardı biliyorsun heralde çok şükür 4 gündür yok ölüp ölüp diriliyordum okadar üzdüki o olay beni bazen uykudan uyanıyorduk çünki allah korusun uykusundfa bişi olacak diye ödümüz kopuyordu biz mama yediğimiz için aptamilin nefes borusuna kaçmayan mama veriyoruz tabii senin kızın emdiği için olmaz

hıııımmm anladım
benim oğlumda çok kusuyo
11 eylülde aylık kontrolümüz var sorarım bende ozaman kusmasını

sor canım ben giderken kağıda not aldım alt alta yazdım
oda muyaynesini etti kağıdu eline aldı sırayla cvpladı ...
böylece doktordasn çıktığımda ay şunuda soracaktımmm diye bi olay yaşamadım :)))))

benim kızlarım çok kusuyordu başlarda reflüleri varmış kuzularımın yediklerini sindiremiyorlarmış ondanmış yastık koyuyoruz başlarının altına şükür uzun süredir kusmalarımız kesildi birde aptamil mama yediklerinde kusuyorlardı bebelaca değiştirdik

oy allahım ay ...
saçım başım kılımk tüyüm aldı başını gidiyo ...ne bakım ne bişey 2 aydır parlatıcı bile süremedim bu nedir ya ....allahım canını sağ etsin kaza bela hastalık göstermesin ama kendimden bezdim...6 aylıkken aldığım pantalon bile üstüme olmuyor..eşimin dolabında tişörtü kalmadı hepsini ben giyiyorum....
ve geçen gün mutfaktan salona koşmam icap etti...resmen oturup ağlıyordum acıdan kasıklarım bacak aram kasların acıdı..hamlıktan:1shok:delikafadulden....
ben kızmın çok ağlamasından değil bu halimden bunalıma giricem

bizimki gene ezan saati yaptı yapacağını.şimdi uyuyor.valla ne yemek yedim anlamadım.sürekli kucakta hoplamak istiyor alıştırdılar.kollarımın dermanı kalmadı hoplatmaktan.birde babası müzik açıyor dans ediyorlar.onada alıştı.birde dans ediyoruz.ne ayaklarım nede kollarım tutyor.bunları yaptığımızda çocuk mest oluyor.annesine spor yaptırıyor.kiloları atıcam galiba böylelikle

slm kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum doğum yaptığımdan beri ev bir boş kalmadı yatıya misafir gele gel bir hal oldu..yardım da etseler bari daha çok yük oldular...evim pırıl pırıldı şimdi leş gibi oldu:gitme:bu evi düzene nasıl sokacam ben ya...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…