- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #3.981
ah canım ah napalım ama o zayıflarız kısmını sanmıyorum çünkü bende terliyorum kı.ımdan su akıyo ama banyo yapıp o teri vücudumdan atamıyorum ki...neye yarar terlemişim....kızı bırakıp nereye banyo yapıyon yüzümü yıkayıp saçımı bile toplayamıyorum....bizimki gene ezan saati yaptı yapacağını.şimdi uyuyor.valla ne yemek yedim anlamadım.sürekli kucakta hoplamak istiyor alıştırdılar.kollarımın dermanı kalmadı hoplatmaktan.birde babası müzik açıyor dans ediyorlar.onada alıştı.birde dans ediyoruz.ne ayaklarım nede kollarım tutyor.bunları yaptığımızda çocuk mest oluyor.annesine spor yaptırıyor.kiloları atıcam galiba böylelikle
ah canım ah napalım ama o zayıflarız kısmını sanmıyorum çünkü bende terliyorum kı.ımdan su akıyo ama banyo yapıp o teri vücudumdan atamıyorum ki...neye yarar terlemişim....kızı bırakıp nereye banyo yapıyon yüzümü yıkayıp saçımı bile toplayamıyorum....
canını sıkma huricim...:teselli:kızın bir düzene girsin sen de bakarsın kendine verirsin kiloları hem daha yeni doğum yaptın...oy allahım ay ...
saçım başım kılımk tüyüm aldı başını gidiyo ...ne bakım ne bişey 2 aydır parlatıcı bile süremedim bu nedir ya ....allahım canını sağ etsin kaza bela hastalık göstermesin ama kendimden bezdim...6 aylıkken aldığım pantalon bile üstüme olmuyor..eşimin dolabında tişörtü kalmadı hepsini ben giyiyorum....
ve geçen gün mutfaktan salona koşmam icap etti...resmen oturup ağlıyordum acıdan kasıklarım bacak aram kasların acıdı..hamlıktan:1shok:delikafadulden....
ben kızmın çok ağlamasından değil bu halimden bunalıma giricem
ah be güzelim aynen.dün evlilik yıldönümümüzdü ya.kardeşim baktı biraz sağolsun ben saçlarımı yaptım.uzun bir zamandan sonra makyaj filan yaptık.oğlum beni tanımadı galiba.suratıma bakıp ağladı yavrukuşum :))))))
kızlar bişi sorcam ama utanıyorum:kedi:...40 nız çıkınca eşinizle ne zaman beraber oldunuz?
AĞdaya gİtmem lazım.saÇlarımı boyatmak İstİyorum.hamİlelİk dolayısı İle boyatamamıŞtık.ama ne zaman
hıım demek öyle canım hadi hayırlısı olsun bakalım...:))) ne utanma şekercim :kedi:
biz daha ı -ıhh fisfisfis çünkü bende halen reglin son günü gibi lekelenmeler var ve doğumdan 6 hafta sonra gitmem gereken dr. kontrolüne gitmedim daha . bu ctesi gidicem sanırım , 7. haftam bitmiş oluyor , belki ondan sonra :kedi:
hıım demek öyle canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
canım ben korkuyorum sanki ilk defa olacak gibi normal doğum yaptım ondan korkuyorum galiba:umursamaz:
aynen canım biz de öyle bir sendedir olmadı bişey...ilk bebeğimiz kaybettiğimizden korktuk bi sorun olmamasına rağmen..bakalım ne yapacaz...canım o korku bende de var .. hamileliğim başından beri riskliydi , üstelik tedaviyle hamile kaldım , yani ne hamilelik süresince ne de hamile kalırken bile olmadı o olay :)))))))))))
yani yaklaşık 1 senedir yok bişiii :)))
oy allahım ay ...
saçım başım kılımk tüyüm aldı başını gidiyo ...ne bakım ne bişey 2 aydır parlatıcı bile süremedim bu nedir ya ....allahım canını sağ etsin kaza bela hastalık göstermesin ama kendimden bezdim...6 aylıkken aldığım pantalon bile üstüme olmuyor..eşimin dolabında tişörtü kalmadı hepsini ben giyiyorum....
ve geçen gün mutfaktan salona koşmam icap etti...resmen oturup ağlıyordum acıdan kasıklarım bacak aram kasların acıdı..hamlıktan:1shok:delikafadulden....
ben kızmın çok ağlamasından değil bu halimden bunalıma giricem
aynen canım biz de öyle bir sendedir olmadı bişey...ilk bebeğimiz kaybettiğimizden korktuk bi sorun olmamasına rağmen..bakalım ne yapacaz...
amin canım sağolasın...aa :çok üzgünüm: bilmiyordum ... çok üzüldüm benneyaptımki
Allah kızına uzun ömürler versin canım :Saruboceq:
selsin çok tatlı bir oğlun var maşallah ne güzel çıkmış resimde..
kızlar bi şey sorucam , akşam iftardan önce oğluşum bi ağladı emerken Allahımmmmm , çok korktum , üzüldüm , elimden bi şey gelmedi ......emiyor , 10-15 saniye geçiyor geçmiyor kıpkırmızı oluyor yüzü bi ağlamak bi ağlamak(( emziği veriyorum , onu da alıyor 1-2 emiyor aynı şekilde fırlatıyor , ki emziği kolay kolay atmaz ağzından biz ağzının kenarına parmağımızla dokunup vakumunu çözüp alırız emziği genelde .. yavrum aç ama emmeye çalışıyo çığlık çğlığa bırakıyo memeyi ve öyle bi bakışı varki yardım istermişcesine , ama elinden bi şey gelmiyo ..
dr.umuza da ulaşamadım , 2 kere aradım açmadı .
ona da ayrı uyuz oldum zaten kötükedihüso madem açmıycan ne taşırsın onu cebinde ,klava:
hayır o sırada müsait değildin sonra ara diimi ama :mymeka:
2 kere aramışlar işte , keyfinden aramaz ya kimse bi dr.u üst üste , hem " tel.um var dimi sizde , bi şey olursa mutlaka arayın " demesini biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?