2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ah canım ah napalım ama o zayıflarız kısmını sanmıyorum çünkü bende terliyorum kı.ımdan su akıyo ama banyo yapıp o teri vücudumdan atamıyorum ki...neye yarar terlemişim....kızı bırakıp nereye banyo yapıyon yüzümü yıkayıp saçımı bile toplayamıyorum....

ah be güzelim aynen.dün evlilik yıldönümümüzdü ya.kardeşim baktı biraz sağolsun ben saçlarımı yaptım.uzun bir zamandan sonra makyaj filan yaptık.oğlum beni tanımadı galiba.suratıma bakıp ağladı yavrukuşum :))))))

AĞdaya gıtmem lazım.saÇlarımı boyatmak ıstıyorum.hamılelık dolayısı ıle boyatamamıŞtık.ama ne zaman

canını sıkma huricim...:teselli:kızın bir düzene girsin sen de bakarsın kendine verirsin kiloları hem daha yeni doğum yaptın...

nice yıllara canım , sağlıkla ve ağız tadınız , huzurunuz bozulmadan inşallah
ben de eşimin doğum gününde hep tepemde tutturduğum saçımı başımı açıp , hafif bi makyaj ve elbise giydim , eşim bizim tostosun altını değiştiriyordu , çocuk büyülenmiş gibi bana bakıyordu .. kesin içinden " hayır , ses annemin sesi ama bu yüzü gözü ışıl ışıl bakımlı kadın da kim . neyse yaa kimse kim , konuştuğunda annemin sesi geliyo , baktıkça içim açılıyo daha ne isterim :dance: " demiştir velet kaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorcam ama utanıyorum:kedi:...40 nız çıkınca eşinizle ne zaman beraber oldunuz?

:))) ne utanma şekercim :kedi:
biz daha ı -ıhh fisfisfis çünkü bende halen reglin son günü gibi lekelenmeler var ve doğumdan 6 hafta sonra gitmem gereken dr. kontrolüne gitmedim daha . bu ctesi gidicem sanırım , 7. haftam bitmiş oluyor , belki ondan sonra :kedi:

AĞdaya gİtmem lazım.saÇlarımı boyatmak İstİyorum.hamİlelİk dolayısı İle boyatamamıŞtık.ama ne zaman

ayyyynen canım .. ama sez. olunca 2 ay yapılmamalıymış ağda . saç boyatmaya gelince 40ın çıkalı çok oluyor ve lekelenmen yoksa , çağına bakabilirse selçuk efe bırak biraz o ilgilensin . sütünü sağ bırak en olmadı 1-2 öğün mama yesin çocuk , sen de bu arada halledersin işini yerimseniben
insan kendini daha iyi hissediyor , yani hisseder heralde yerimseniben
ben de haftaya yada sonraki hafta bu dediğimi yapıcam inşallah :dance:

hıım demek öyle canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
canım ben korkuyorum sanki ilk defa olacak gibi normal doğum yaptım ondan korkuyorum galiba:umursamaz:

hıım demek öyle canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
canım ben korkuyorum sanki ilk defa olacak gibi normal doğum yaptım ondan korkuyorum galiba:umursamaz:

canım o korku bende de var .. hamileliğim başından beri riskliydi , üstelik tedaviyle hamile kaldım , yani ne hamilelik süresince ne de hamile kalırken bile olmadı o olay :)))))))))))
yani yaklaşık 1 senedir yok bişiii :)))

aynen canım biz de öyle bir sendedir olmadı bişey...ilk bebeğimiz kaybettiğimizden korktuk bi sorun olmamasına rağmen..bakalım ne yapacaz...

ben geçen gün zor zahmet bacaklarımı yarıya kadar makineyle alabildim , kaşımı bi başka gün almıştım :bbo:
saçlar başlar duruyo ve bunlar bi yana duşu bile zor zahmet alabiliyosun , yemek yeme dersen sabah-akşam sadece .. arada humana yada hipp + 1 paket N**** (Siyahi) , bol su , gece yatmadan belki 1 bardak süt 1-2 tatlı
yani yemek yeme ve duşa alma gibi zaruri ihtiyaçlara bile zor zaman bulurken kalan zamanda uyucan mı , azcık dinlenicen mi yoksa kılım tüyüm diye mi gezicen :sm_confused: -tatlicadiarzu-

aynen canım biz de öyle bir sendedir olmadı bişey...ilk bebeğimiz kaybettiğimizden korktuk bi sorun olmamasına rağmen..bakalım ne yapacaz...

aa :çok üzgünüm: bilmiyordum ... çok üzüldüm benneyaptımki
Allah kızına uzun ömürler versin canım :Saruboceq:

kızlar bi şey sorucam , akşam iftardan önce oğluşum bi ağladı emerken Allahımmmmm , çok korktum , üzüldüm , elimden bi şey gelmedi ......emiyor , 10-15 saniye geçiyor geçmiyor kıpkırmızı oluyor yüzü bi ağlamak bi ağlamak (( emziği veriyorum , onu da alıyor 1-2 emiyor aynı şekilde fırlatıyor , ki emziği kolay kolay atmaz ağzından biz ağzının kenarına parmağımızla dokunup vakumunu çözüp alırız emziği genelde .. yavrum aç ama emmeye çalışıyo çığlık çğlığa bırakıyo memeyi ve öyle bi bakışı varki yardım istermişcesine , ama elinden bi şey gelmiyo ..
dr.umuza da ulaşamadım , 2 kere aradım açmadı .
ona da ayrı uyuz oldum zaten kötükedihüso madem açmıycan ne taşırsın onu cebinde ,klava:
hayır o sırada müsait değildin sonra ara diimi ama :mymeka:
2 kere aramışlar işte , keyfinden aramaz ya kimse bi dr.u üst üste , hem " tel.um var dimi sizde , bi şey olursa mutlaka arayın " demesini biliyosun

selsincim çağının saçlarına bayıldımmm , gitgide saçlanıyor mu bu çocuk yahu , maşallaahhhh , maaşallahhhhhhhh

çok sağol starcım.geçen gün pazara gidiyim dedim.neyse gittim tam çıkıcam.selçuk efe aradı.yetiş sinem diye.eve geldim çağın bey salya sümük ağlıyor.karnı acıkmış.sütümüde sağıp dolaba koymuştum.sadece biraz ısıtıcaktı.ama yapamamış.eve nasıl geldim bilmiyorum.bizimki suratıma bakıp bakıp ağladı canım.hayran hayran bakmadı beğenmedi galiba

canım gazı vardır.gazları olduğunda öyle yapıyorlar.ben çok yaşadım bu dediklerini.yok canım.doğduğunda daha çok saçı vardı.banyodan çıktığında onu bestami yapıyoruz.çok şeker oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…