2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ooooooo bu akşam bayağı kalabalığız.

ay şu selçuğun yaptığına bak :mymeka:
ben de inşallah sadece gazı vardır diye dua ettim içimden ama ne fean bi şey , o ağlar bi tarafta , dayanamadım ben ağlarım bi tarafta , eşim geldi biz böyle ana-oğul salya sümük şaştı adamceez , neyseki sab etkisini gösterdi ,azcıkta anakucağında salladık derken bi ara uyandı emerken tekrar uyuya kaldı :Saruboceq: :asigim:
evet , kalabalıklaşıyorusss :teytey: kadro tamamlanıyor yavaş yavaş yaşasınnn hihoyyyt

feci gıcık şeklinde öksürüğüm vardı , halen daha boğazım gıcıklanıyor . ayva yaprağı-kuşburnu-elma kabuğu kaynatıp balla karıştırıp içtim , hararet yaptı ve terletti iyice .. ben bi duş alıp geleyim ,.. tostosum da uyanıp emikmemik durumuna değinmazsek gelirim bi 15 dak.ya , kaybolmayın bi yere , hazır toplanmışısssssssss hihoyyyt

o yatıya gelip sana yardımcı olmadan bide evini dağıtıp gidenlere kocaan bir yuuuhhhhhklava:

delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

AĞdaya gİtmem lazım.saÇlarımı boyatmak İstİyorum.hamİlelİk dolayısı İle boyatamamıŞtık.ama ne zaman
aynen bu hafta şu az buçuk pembemsi akıntım bitsin...hemennn

canını sıkma huricim...:teselli:kızın bir düzene girsin sen de bakarsın kendine verirsin kiloları hem daha yeni doğum yaptın...
alkisalkisalkis:içelim:

kızlar bişi sorcam ama utanıyorum:kedi:...40 nız çıkınca eşinizle ne zaman beraber oldunuz?
40 ım dün çıktı ama spiralim takılmadan yada eşim korunmadan düşünmüyorum canım ne kadar emzirirsem emzireyim bu riski alamam...
şu lekelenmelerim bitsin kuaför işim kıl tüy bitsin hemennnnnnnn:kedi:

aynen ben tırsıyorum canım acıycak die

hıım demek öyle canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
canım ben korkuyorum sanki ilk defa olacak gibi normal doğum yaptım ondan korkuyorum galiba:umursamaz:
aslında normal doğum yaptık o acıyı çektik niye yapamayalım ki o işi..benim dikişlerim elimle bile hissedilmiyor acısıda yok...ama geçen gün mutfakla salon arası bi hızlı koaşarak yürümeme gerekti çok canım yandı...bakalım denemeden bilemeyiz...

ay bende bu olaylar hep banamı oluyor herkes bebeğini böylemi büyütyo ya die hayıflanırken meğersem yanlız değilmişm sevineyim mi üzüleyim mikaydirigubbakcemile3

cnım gazı varmış...
bugün doktora gittim onuda sordum anlatmayı unutmuşum o kısmını..emiyor hemde emicem diye kendini paralıyor ellerinyle tutup çekiyor ememyi ama en fazla 10 saniye ....yine o ellerle aynı şekilde itiyor memeyi bu seferde ve kıpkırmızı değişik bir ağlaması oluyor....GAZ MIŞŞŞŞ...tokturum öyle dedi...

ooooooo bu akşam bayağı kalabalığız.
yes sırtım belim ağrıyor..şu an kaynanalardayım...

kaynım üniversiteyi kazandı yarın kayıt yaptırmaya gidecekler...bende bugün nasıl yaptıysam bi karıştır bi emzir bi karıştır bi gaz çıkar sütlaç yaptım ...kaynanamlara geldim...eşim 12 de gelecek...şu an ışık kapalı kaynana popoyu dikti uyuyor kaynım kulağında müzik oturuyo düny7adan habersin kayınpeder dışarda kızım uyuyor bende böylleee oturuyorum....üf eşim gelsede 2 lak lak gitsek....şu hale bak sinir bi durumdayım

çok sağol canım.utandığın soruya gelince bizdede daha tık yok.korkuyorum.zaten benim çok ağrım oluyordu.şimdi uzun zamandan beride olmayınca iyice korkuyorum
demek ki çoğu kişide var aynı korku Allah yardım etsin hepimize....
canım benim kızımda bugün öyle gazı var herhalde ondan yapıyor..doğru düzgün ememiyor...çok üzülüyorum öyle olunca...bu saatte uyuması lazım ama uyumadı huzursuz...çok savunmasızlar bizim yavrucukarımız içim gidiyor bebekler için...

herkesi sevgi saygı aşk meşk ile öperim ama kaçarım çünkü burdaki sandalye çok dar popom acıdı sırtım ağrıdı uykumda var...biraz kızızma bakayım..öpüldüzün.sizi sefiyommmmm

iyi akşamlar herkese bende bir fırsat buldum
şu ilişki meselesine gelince çok acı verici oluyor malesef ilkinde zaten çok korkuyordum korktuğum başımada geldi felaket acı çektim üzerinden 15 gün gectikten sonra ark. tavsiyesi üzerine kayganlaştırıcı alıp kullandım allaha şükür normale döndüm yoksa bir faciaydı

herkes başka alemde yani...sen de bizimle muhabbet et canım sıkıntın gider o zaman belki...

iyi akşamlar canım hoşgeldin...yaa demek acı oluyorcanım sen normal doğum mu yaptın?40 ın çıkınca ne zaman baraber oldunuz?çok soru sordum galiba:kedi:

slm kızlar....bende daha cumartesinin şokunu üzerimden atamamıştımki dün sabah bi de su sesiyle uyanmayalım mı:sinifsinif: banyonun peteği patlamış..ama nasıl biz suyu duyup banyoya gidene kadar yatak m odasına girmiş bilem su:gitme::sinifsinif:mafoldumbenhemde sim siyah bi su...allahım zaten bebek gece de uyumamış bi sinir bi sinir...neyse ki bi önceki gün kaza yaptığımız için araba servisteydi ve bizde o yüzden evde kalmıştık...ya evde olmasaydıkmafoldumbenayyy düşünmek bile istemiyoruuuumm:sinifsinif::gitme:bu günkü olayımız da eksik olmadı....büyük kıza bardakla su vermiştim bardak kırılıp ağzında kalmış:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:1shok:mirmirmirmir Allahım sen beterinden koru ya rabbim.....

slm canım o ne öyle ya kara bulutlar dolaşıyor üzerinizde nazara mı geldiniz...evi su basması çok kötü ya temizlemsi çok zor oluyor Allah yardım etisn..kızın ağzında bardak nasıl kırıldı ya inşaallah bişey olmamıştır...

o zaman ilk ilişki zor oluyor demek ki bunu anladım herkes aynı şeyi söylüyor...normale dönmene sevindim... bir kere acılı olursa sorun değil katlanırız ne yapalım...

korunma olayını naaparız bilmiyorum , eşimde halen varikosel varmış daha ben hamileyken gittiği bi kontrolde öğrendik .. yani varikosel varken çocuk olma olasılığı çok düşük , o yüzden bi korunma planımız yok şimdilik .. gerçi hidroselden ameliyat olacağında aradan çıksın deyip varikkoseli de olursa sonrası için ben de spiral düşünebilirim yerimseniben

ya normal doğum yapanlarda da doğumdan sonra ilk ilişki zor mu oluyor fisfisfis :kedi:
canım ister sevin ister üzül ama yalnız değilsin :teselli: vereliniortak
Allaha şükür sadece gazdansa o ağlamak :Saruboceq: ne fenaydı yaa , o ağlar ben ağlar mafoldumben
KV'lerde tablo pek fena yafff , sen takıl buraya boşver onları :1closedeyes:

kıyamam o fıstığa .. aynen canım içimiz gidiyor onlar öyle çaresiz iç çeke çeke ağlarken ...

herkesi sevgi saygı aşk meşk ile öperim ama kaçarım çünkü burdaki sandalye çok dar popom acıdı sırtım ağrıdı uykumda var...biraz kızızma bakayım..öpüldüzün.sizi sefiyommmmm

gelirim birazdan duramam ben siz burdaykene...

gel canım sen gitme bi yere :1hug:
iyi akşamlar herkese kalabalıkmış bugün ne güzela.s.

hoşgeldin mesai arkadaşımmmmm opuyorumnanaktan :1hug:

canımmmm naber yerimseniben
o kayganlaştırıcıyı ben de duydum , denemeli yerimseniben:kedi:..doğumdan sonra vajinismus olan bile varmış :1shok:

canım geçmiş olsun :1hug:
ya başınıza gelmeyen kalmamış :1shok:
hakkaten beterinden korusun Allah

kızlar şu tickerlarınızın altında takvim gibi zaman sayacı olmazsa silinir yine ve buna sebep 2. uyarı alabilirsiniz ve 2. uyarıda ne oluyor bilmiyorum ..

starcığım iyidir canımsenden ne haber arasımızın gaz sıkıntısı varmış sanırım ben tavsiye ederim bu kayganlaştırıcıyı ilkinde kullanmanızı hakikaten vajinummus olacak kadar vardı gözünüüzü korkutmak istemem belki herkesde farklıdır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…