- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.001
çok sağol starcım.geçen gün pazara gidiyim dedim.neyse gittim tam çıkıcam.selçuk efe aradı.yetiş sinem diye.eve geldim çağın bey salya sümük ağlıyor.karnı acıkmış.sütümüde sağıp dolaba koymuştum.sadece biraz ısıtıcaktı.ama yapamamış.eve nasıl geldim bilmiyorum.bizimki suratıma bakıp bakıp ağladı canım.hayran hayran bakmadı beğenmedi galiba
canım gazı vardır.gazları olduğunda öyle yapıyorlar.ben çok yaşadım bu dediklerini.yok canım.doğduğunda daha çok saçı vardı.banyodan çıktığında onu bestami yapıyoruz.çok şeker oluyor
ooooooo bu akşam bayağı kalabalığız.
o yatıya gelip sana yardımcı olmadan bide evini dağıtıp gidenlere kocaan bir yuuuhhhhhslm kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum doğum yaptığımdan beri ev bir boş kalmadı yatıya misafir gele gel bir hal oldu..yardım da etseler bari daha çok yük oldular...evim pırıl pırıldı şimdi leş gibi oldu:gitme:bu evi düzene nasıl sokacam ben ya...:sinifsinif:
delikafaduldensırnaşık şey:roflol:ah be güzelim aynen.dün evlilik yıldönümümüzdü ya.kardeşim baktı biraz sağolsun ben saçlarımı yaptım.uzun bir zamandan sonra makyaj filan yaptık.oğlum beni tanımadı galiba.suratıma bakıp ağladı yavrukuşum :))))))
aynen bu hafta şu az buçuk pembemsi akıntım bitsin...hemennnAĞdaya gİtmem lazım.saÇlarımı boyatmak İstİyorum.hamİlelİk dolayısı İle boyatamamıŞtık.ama ne zaman
alkisalkisalkis:içelim:canını sıkma huricim...:teselli:kızın bir düzene girsin sen de bakarsın kendine verirsin kiloları hem daha yeni doğum yaptın...
40 ım dün çıktı ama spiralim takılmadan yada eşim korunmadan düşünmüyorum canım ne kadar emzirirsem emzireyim bu riski alamam...kızlar bişi sorcam ama utanıyorum:kedi:...40 nız çıkınca eşinizle ne zaman beraber oldunuz?
aynen ben tırsıyorum canım acıycak die:))) ne utanma şekercim :kedi:
biz daha ı -ıhh fisfisfis çünkü bende halen reglin son günü gibi lekelenmeler var ve doğumdan 6 hafta sonra gitmem gereken dr. kontrolüne gitmedim daha . bu ctesi gidicem sanırım , 7. haftam bitmiş oluyor , belki ondan sonra :kedi:
aslında normal doğum yaptık o acıyı çektik niye yapamayalım ki o işi..benim dikişlerim elimle bile hissedilmiyor acısıda yok...ama geçen gün mutfakla salon arası bi hızlı koaşarak yürümeme gerekti çok canım yandı...bakalım denemeden bilemeyiz...hıım demek öyle canım hadi hayırlısı olsun bakalım...
canım ben korkuyorum sanki ilk defa olacak gibi normal doğum yaptım ondan korkuyorum galiba:umursamaz:
ay bende bu olaylar hep banamı oluyor herkes bebeğini böylemi büyütyo ya die hayıflanırken meğersem yanlız değilmişm sevineyim mi üzüleyim mikaydirigubbakcemile3ben geçen gün zor zahmet bacaklarımı yarıya kadar makineyle alabildim , kaşımı bi başka gün almıştım :bbo:
saçlar başlar duruyo ve bunlar bi yana duşu bile zor zahmet alabiliyosun , yemek yeme dersen sabah-akşam sadece .. arada humana yada hipp + 1 paket N**** (Siyahi) , bol su , gece yatmadan belki 1 bardak süt 1-2 tatlı
yani yemek yeme ve duşa alma gibi zaruri ihtiyaçlara bile zor zaman bulurken kalan zamanda uyucan mı , azcık dinlenicen mi yoksa kılım tüyüm diye mi gezicen :sm_confused: -tatlicadiarzu-
cnım gazı varmış...kızlar bi şey sorucam , akşam iftardan önce oğluşum bi ağladı emerken Allahımmmmm , çok korktum , üzüldüm , elimden bi şey gelmedi ......emiyor , 10-15 saniye geçiyor geçmiyor kıpkırmızı oluyor yüzü bi ağlamak bi ağlamak(( emziği veriyorum , onu da alıyor 1-2 emiyor aynı şekilde fırlatıyor , ki emziği kolay kolay atmaz ağzından biz ağzının kenarına parmağımızla dokunup vakumunu çözüp alırız emziği genelde .. yavrum aç ama emmeye çalışıyo çığlık çğlığa bırakıyo memeyi ve öyle bi bakışı varki yardım istermişcesine , ama elinden bi şey gelmiyo ..
dr.umuza da ulaşamadım , 2 kere aradım açmadı .
ona da ayrı uyuz oldum zaten kötükedihüso madem açmıycan ne taşırsın onu cebinde ,klava:
hayır o sırada müsait değildin sonra ara diimi ama :mymeka:
2 kere aramışlar işte , keyfinden aramaz ya kimse bi dr.u üst üste , hem " tel.um var dimi sizde , bi şey olursa mutlaka arayın " demesini biliyosun
yes sırtım belim ağrıyor..şu an kaynanalardayım...ooooooo bu akşam bayağı kalabalığız.
demek ki çoğu kişide var aynı korku Allah yardım etsin hepimize....çok sağol canım.utandığın soruya gelince bizdede daha tık yok.korkuyorum.zaten benim çok ağrım oluyordu.şimdi uzun zamandan beride olmayınca iyice korkuyorum
canım benim kızımda bugün öyle gazı var herhalde ondan yapıyor..doğru düzgün ememiyor...çok üzülüyorum öyle olunca...bu saatte uyuması lazım ama uyumadı huzursuz...çok savunmasızlar bizim yavrucukarımız içim gidiyor bebekler için...kızlar bi şey sorucam , akşam iftardan önce oğluşum bi ağladı emerken Allahımmmmm , çok korktum , üzüldüm , elimden bi şey gelmedi ......emiyor , 10-15 saniye geçiyor geçmiyor kıpkırmızı oluyor yüzü bi ağlamak bi ağlamak(( emziği veriyorum , onu da alıyor 1-2 emiyor aynı şekilde fırlatıyor , ki emziği kolay kolay atmaz ağzından biz ağzının kenarına parmağımızla dokunup vakumunu çözüp alırız emziği genelde .. yavrum aç ama emmeye çalışıyo çığlık çğlığa bırakıyo memeyi ve öyle bi bakışı varki yardım istermişcesine , ama elinden bi şey gelmiyo ..
dr.umuza da ulaşamadım , 2 kere aradım açmadı .
ona da ayrı uyuz oldum zaten kötükedihüso madem açmıycan ne taşırsın onu cebinde ,klava:
hayır o sırada müsait değildin sonra ara diimi ama :mymeka:
2 kere aramışlar işte , keyfinden aramaz ya kimse bi dr.u üst üste , hem " tel.um var dimi sizde , bi şey olursa mutlaka arayın " demesini biliyosun
herkes başka alemde yani...sen de bizimle muhabbet et canım sıkıntın gider o zaman belki...o yatıya gelip sana yardımcı olmadan bide evini dağıtıp gidenlere kocaan bir yuuuhhhhhklava:
hem de kocaman bir yuh ama olan oldu onlar gitti yuhh çeksem de fayda yok...
delikafaduldensırnaşık şey:roflol:
aynen bu hafta şu az buçuk pembemsi akıntım bitsin...hemennn
alkisalkisalkis:içelim:
40 ım dün çıktı ama spiralim takılmadan yada eşim korunmadan düşünmüyorum canım ne kadar emzirirsem emzireyim bu riski alamam...
şu lekelenmelerim bitsin kuaför işim kıl tüy bitsin hemennnnnnnn:kedi:
biz de 47 günlük olduk akıntı falan yok ama cesaret edemiyoruz bir türlü...
aynen ben tırsıyorum canım acıycak die
aslında normal doğum yaptık o acıyı çektik niye yapamayalım ki o işi..benim dikişlerim elimle bile hissedilmiyor acısıda yok...ama geçen gün mutfakla salon arası bi hızlı koaşarak yürümeme gerekti çok canım yandı...bakalım denemeden bilemeyiz...
ay
yes sırtım belim ağrıyor..şu an kaynanalardayım...
kaynım üniversiteyi kazandı yarın kayıt yaptırmaya gidecekler...bende bugün nasıl yaptıysam bi karıştır bi emzir bi karıştır bi gaz çıkar sütlaç yaptım ...kaynanamlara geldim...eşim 12 de gelecek...şu an ışık kapalı kaynana popoyu dikti uyuyor kaynım kulağında müzik oturuyo düny7adan habersin kayınpeder dışarda kızım uyuyor bende böylleee oturuyorum....üf eşim gelsede 2 lak lak gitsek....şu hale bak sinir bi durumdayım
iyi akşamlar canım hoşgeldin...yaa demek acı oluyoriyi akşamlar herkese bende bir fırsat buldum
şu ilişki meselesine gelince çok acı verici oluyor malesef ilkinde zaten çok korkuyordum korktuğum başımada geldi felaket acı çektim üzerinden 15 gün gectikten sonra ark. tavsiyesi üzerine kayganlaştırıcı alıp kullandım allaha şükür normale döndüm yoksa bir faciaydı
iyi akşamlar canım hoşgeldin...yaa demek acı oluyorcanım sen normal doğum mu yaptın?40 ın çıkınca ne zaman baraber oldunuz?çok soru sordum galiba:kedi:[/QUOTE
ben sezaryanla doğum yaptım fakat yaklaşık 1 yıldır ilişki olmadığı için sanırım çok canım yandı ben doğumdan 2 ay gectikten sonra ilişkiye girdim zaten o acılı ilişkiden sonrada ilk reglimi oldum allaha şükür şimdi normale döndüm
slm canım o ne öyle ya kara bulutlar dolaşıyor üzerinizde nazara mı geldiniz...evi su basması çok kötü ya temizlemsi çok zor oluyor Allah yardım etisn..kızın ağzında bardak nasıl kırıldı ya inşaallah bişey olmamıştır...slm kızlar....bende daha cumartesinin şokunu üzerimden atamamıştımki dün sabah bi de su sesiyle uyanmayalım mı:sinifsinif: banyonun peteği patlamış..ama nasıl biz suyu duyup banyoya gidene kadar yatak m odasına girmiş bilem su:gitme::sinifsinif:mafoldumbenhemde sim siyah bi su...allahım zaten bebek gece de uyumamış bi sinir bi sinir...neyse ki bi önceki gün kaza yaptığımız için araba servisteydi ve bizde o yüzden evde kalmıştık...ya evde olmasaydıkmafoldumbenayyy düşünmek bile istemiyoruuuumm:sinifsinif::gitme:bu günkü olayımız da eksik olmadı....büyük kıza bardakla su vermiştim bardak kırılıp ağzında kalmış:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:1shok:mirmirmirmir Allahım sen beterinden koru ya rabbim.....
o zaman ilk ilişki zor oluyor demek ki bunu anladım herkes aynı şeyi söylüyor...normale dönmene sevindim... bir kere acılı olursa sorun değil katlanırız ne yapalım...ben sezaryanla doğum yaptım fakat yaklaşık 1 yıldır ilişki olmadığı için sanırım çok canım yandı ben doğumdan 2 ay gectikten sonra ilişkiye girdim zaten o acılı ilişkiden sonrada ilk reglimi oldum allaha şükür şimdi normale döndüm
40 ım dün çıktı ama spiralim takılmadan yada eşim korunmadan düşünmüyorum canım ne kadar emzirirsem emzireyim bu riski alamam...
şu lekelenmelerim bitsin kuaför işim kıl tüy bitsin hemennnnnnnn:kedi:
aynen ben tırsıyorum canım acıycak die
ay bende bu olaylar hep banamı oluyor herkes bebeğini böylemi büyütyo ya die hayıflanırken meğersem yanlız değilmişm sevineyim mi üzüleyim mikaydirigubbakcemile3
cnım gazı varmış...
bugün doktora gittim onuda sordum anlatmayı unutmuşum o kısmını..emiyor hemde emicem diye kendini paralıyor ellerinyle tutup çekiyor ememyi ama en fazla 10 saniye ....yine o ellerle aynı şekilde itiyor memeyi bu seferde ve kıpkırmızı değişik bir ağlaması oluyor....GAZ MIŞŞŞŞ...tokturum öyle dedi...
yes sırtım belim ağrıyor..şu an kaynanalardayım...
kaynım üniversiteyi kazandı yarın kayıt yaptırmaya gidecekler...bende bugün nasıl yaptıysam bi karıştır bi emzir bi karıştır bi gaz çıkar sütlaç yaptım ...kaynanamlara geldim...eşim 12 de gelecek...şu an ışık kapalı kaynana popoyu dikti uyuyor kaynım kulağında müzik oturuyo düny7adan habersin kayınpeder dışarda kızım uyuyor bende böylleee oturuyorum....üf eşim gelsede 2 lak lak gitsek....şu hale bak sinir bi durumdayım
demek ki çoğu kişide var aynı korku Allah yardım etsin hepimize....
canım benim kızımda bugün öyle gazı var herhalde ondan yapıyor..doğru düzgün ememiyor...çok üzülüyorum öyle olunca...bu saatte uyuması lazım ama uyumadı huzursuz...çok savunmasızlar bizim yavrucukarımız içim gidiyor bebekler için...
herkesi sevgi saygı aşk meşk ile öperim ama kaçarım çünkü burdaki sandalye çok dar popom acıdı sırtım ağrıdı uykumda var...biraz kızızma bakayım..öpüldüzün.sizi sefiyommmmm
gelirim birazdan duramam ben siz burdaykene...
iyi akşamlar herkese kalabalıkmış bugün ne güzela.s.
iyi akşamlar herkese bende bir fırsat buldum
şu ilişki meselesine gelince çok acı verici oluyor malesef ilkinde zaten çok korkuyordum korktuğum başımada geldi felaket acı çektim üzerinden 15 gün gectikten sonra ark. tavsiyesi üzerine kayganlaştırıcı alıp kullandım allaha şükür normale döndüm yoksa bir faciaydı
slm kızlar....bende daha cumartesinin şokunu üzerimden atamamıştımki dün sabah bi de su sesiyle uyanmayalım mı:sinifsinif: banyonun peteği patlamış..ama nasıl biz suyu duyup banyoya gidene kadar yatak m odasına girmiş bilem su:gitme::sinifsinif:mafoldumbenhemde sim siyah bi su...allahım zaten bebek gece de uyumamış bi sinir bi sinir...neyse ki bi önceki gün kaza yaptığımız için araba servisteydi ve bizde o yüzden evde kalmıştık...ya evde olmasaydıkmafoldumbenayyy düşünmek bile istemiyoruuuumm:sinifsinif::gitme:bu günkü olayımız da eksik olmadı....büyük kıza bardakla su vermiştim bardak kırılıp ağzında kalmış:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:1shok:mirmirmirmir Allahım sen beterinden koru ya rabbim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?