2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım geçmiş olsun :1hug:
ya başınıza gelmeyen kalmamış :1shok:
hakkaten beterinden korusun Allah
[/QUOTE]
saolun allah razı olsun...allah hepimizi beterinden korusun...allahtan şükür kıza bişe olmadı...nasıl oldu bizde anlamadık:bbo:

kızlar iyi geceler saç boyasından bahsedilmiş ben 20 günlüktü kızım röflemi yaptırdım ağdamıda o sıra yaptım çünki düğünümz vardı ilişki, içinde 1 ayı bulmadı ama ilkinde benimde canım yandoı birde bizim 9 aydır olmuyordu korkuyorduk bebeğimize zarar veririz diye ikinci ilişkide birkaç gün önce oldu yine bir acı oldu hafiften yani iki ayda 2 sefer herşeyi unuttuk biz naz kızımla ilgilenmekten

akşam üzeri çatlıyordu kızım ağlamaktan artık ki drumuzu aradım dr bey ben 1 den beri nazı susturamıyorum aşı olduk dedim calpol şurup verdi 9 30 gibi uyudu çok şükür ama berbat birgündü sanki kestik onu uykuda b,le içini çeke çeke ağlıyor

delikafaduldenalkisalkisalkis:lepi::teytey:
bizim doktorda vermişti canım3 te birini ver dedi ama ben yarım yarım kullandım süper pırtlatıyo öyle böyle değil valla acayip pırtlatıyo ama kokulu
aynen ya benimde bişe olmuyo eşimden giiyiniyom hamileykende öleydim zaten burda kimsem olmadığından öle biyere gitmeye kıyafetimde yoktu doktora gitmeye 2 takım kıyafetim vardı e şimdi onlarda gitti eskiler hiç olmuyo vay halimize :teselli:
ya benimkide öle uyuyo uyuyo okadar hırpalıyom uyanmıyo masa kuruluyo ezan okunuyo tık bizimki yaygarayı koparıyo bağdaş kuruyom kucama koyuyom dayıyom ağzına memeyi iki büklüm yemek yiyom sırtımda çok ağrıyo ozamanda allahtan memişler büyükte kurtarıyoz olayı:asigim:

tospikinede sanada geçmiş olsun canım derdi neymiş gazmıymış sonrasında neoldu
ay hakkaten bi bişi felan dağıt canım

enem siz 40 ınızı beklemedinizmi yoksammmmdelikafadulden

veeeeeee arkadaşlar normalide sezoşuda yaşamış biri olarak tecrübelerimi anlatıyorum::kedi:
öncelikle ilk doğumum normaldi ama öle böle normal değil dıştan 8 dikişli koca bi hemorait bide üstüne kum dökme:bbo: neyse 40 ım bitti 3.günü dayanamadık :kedi:ama ikimizde korkuyoz tabi
neyse yavaş yavaş derken o iş oldu acı olmadı ama dikiş yerimde ağrı oldu zaten normal doğum yapanlar unutmayın 1 sene o ağrıyı hem ilişkşilerinizde hemde adet dönemlerinizde ara ara çekeceksiniz ha buda normal bişi
ve ikincide sezoş tabi :1shok:
40 ım çıktı ama kociş bana yanaşmadı :mymeka:ay en sonunda 10.günde kavga gürültü boşanmaya kadar gittiydim valla aradada bunu sokuşturdum araya o gece bizimki yanaştı:sm_cool: meğersem halen acıyo sanıyomuş:1rolleyes: e niye sormadınki dedim ne bileyim dedi:asigim:
ve sonuç buda acımadı kocişim sağolun anlayışlıdır öle ayı gibi bianda dalmadıopuyorumnanaktan tabikide acımadı ama iş uzayınca biraz ağrı oldu diplerde dahada detayı olmaz heralde
sizde sıkmayın kasmayın kendinizi hadi kolay gelsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:dance:

allahım koruyor kolluyor demekki seni şükür et bol bol...allah başa daha beter kaza bela vermesin seni evlatlarına evlatlarını sana bağışlasın.....opuyorumnanaktan

teşkür ederim kikoşum...sen ne yumuşak bi kadınsın ya nasıl bi yürek var sende ....temiz yürekli arkadaşım allah yüzünü hep güldürsün inşallah....zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

gnydın kızlar uyumaya calısırken şöle bı gecmısı okudum sımdı yatagımıza gıdıyrouz ınsallah uyur uyanamz bende uyurum bıraz

gnydın kızlar uyumaya calısırken şöle bı gecmısı okudum sımdı yatagımıza gıdıyrouz ınsallah uyur uyanamz bende uyurum bıraz

nerde uykuuu hala ayaktayız

bizimkide 7 den beridir gaz çekiyoruz salla karnını ov pışpış attık salona kendimizi....rezenesini yaptım, emzirdim ,üstümüze kalın bişeyler giydik ,ayakta biraz sallayınca uyudu ...ama içerden sesler geliyo ben kahvaltımı ediyimde uyanırsa salonda ayağıma alırım yine....yani uyumak ne mümkün ....

istanbul ağlıyor ben uyukluyorum....kaydirigubbakcemile3
ama bişey söyliyim mi şimdiden sonra bebek bakımı sabahları özellikle daha zor olacak....baksana havada uyku havası var ama biz uıyuıyamıyoruz daha sinir bozucuuulaelaelaelaelae ee ben çamaşırlarımı nereye asıcam şimdi yaaaaaa üfffff

huricim bız haaalaaa ayaktayız anlamadımkı ya gazınıda cıkarıyor ustude kalın noldu yawruma iyiydik ya aha salondayı z cayından ıcırdım rezene gerı cıkarıyor azda olsa ınmıstır mıdesıne sallıyorum ayagımda emzık alsa almkıyorda atıyor tek elımlede emzığı tutuyorum emmek ıstıyor ama dusuruyor (((sardım sallıyorum sustu boyle sallanırsa ii bende az yatayım dersem ıonu yatana alınca feryat figan uyanıyor Allah tan gamzem kızım uyanmıyor o bari az uyusunda bıde o uzmesın benı

işin zor allah kolaylık versin.
bana demişlerdi bu karnında böyle rahat sessiz sakin duruyo çıkınca gör sen tam tersi olacak diye....
ne ellakaaa derdim..aynen öyle oldu ...seninkide geç geldi...hehehehehe hohohohho ben biraz kestireyim kız iyui uyuyo heralde 1 saat daha uyur...hadi öptüm

ayyyy ben buna sukreedıyorum kızımda ben neler cektım neler masallah bu onunkının yarısı bıle deıl dusunsene ıkımız bırden gece gunduz uyumazdık ama sımdı sadece ben arada bır uykusuzluk cekıyorum bızım kocaaaman sureklı masallah uyuyor aman bunada sukur benımkıde uyudu ayakalrımda bari yatırayımda bende gamzemın yanına yatayım bıraz ........bende opuyorummm

bu gun iyiyiz kızım 3 gündür yapamadığı kakasını nihayet yaptı ve rahatladı.........
üstlik te ne yapma 3 günlük birikmişini çıkardı....
şimdi rahatladı veee kızım gülmeye başladı maşallah ya onunla sürekli konuşuyorrum konuşurken gülüyor mahçup mahşup gülüşne kurban olduğğummm

bu gün bizim evlilik yıldönümümüz bu gün 2. yılımızı doldurduk.........
kendi çapımızda kutladık...eşim çok beyendiğim bi kolye vardı onu almış bana ben de akşam ona güzell bi pasta yaptım üstünde adımızın başharfleri ve kalp var....kutladık birbirimizi çocuk varken anca bu kadar biyere gidemedik ama olsun...

bakım konusuna gelince............
elimden geldiği kadar dikkat ediyorum kuaföre gidip saçlarımı kestirdim hamileyken kestirememiştim hiç
her sabah hafif bi makyaj yapıp elimi yüzümü toparlıyorum
ee tabi eskisi gibi olamıyoruz ama
ağdaya da gittim bir sefer
şimdilik bi sıkıntı yok

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
aynı yıl evlenmişiz demekki bizde ağustosun 2sinde 2. yılımızı bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…