- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.021
slm canım o ne öyle ya kara bulutlar dolaşıyor üzerinizde nazara mı geldiniz...evi su basması çok kötü ya temizlemsi çok zor oluyor Allah yardım etisn..kızın ağzında bardak nasıl kırıldı ya inşaallah bişey olmamıştır...
kolay gelsin canım:)ben biraz sağıp da geleyim yerimseniben
delikafaduldenalkisalkisalkis:lepi::teytey:alemsinn canım yaaa:roflol::roflol:
siz bide beni dinleyinnkaydirigubbakcemile3 1 haftadır bi çalışma yoktu bizde kardeş kardeş yatıyodukk akşam oturuyodukk eşim dedi şu çocukları uyutalım işimiz gücümüz var dedi bende saf saf bakıyorum ne işi gücü:roflol: dedi sen iyi alıştın kardeş kardeş yatmayaa hadi hadi dedi ben büyük kızı uyutayım sen ufaklığı neyse saar bu arada 9,30ben küçük kızı uyuttum saat 10 olduu eşim halen büyk kızı uyutamadı kendi uyuyo gelçide yanıdna biri yatarsa hemen dalıyoo bu kızı uyuttum sanıp geliyo bizde ufaktan ufaktann hazırlık yapıyozkaydirigubbakcemile3 kapı bi gıcırdadı annee dedi benim kızzz biz hemen toparlandıkk kaydirigubbakcemile3 neyse aldı eşim tekrar yatırayım dedi 15 20 dakika geçti bu sefer kesin uyuduu iyi dedim hadii yinee patt diye benim kızz uyuyamıyorum baba sizin yanınızda yatabilirmiyim yoıkkkk dedik hadi yatağaa bi baktıkki saat 11,30 olmuşş-tatlicadiarzu- tekrar yatırma fastı falann bu sefer ben iyicee uyukuyaa dalmışımm eşim geldi hadii bu sefer kesin uyudu nerden biliyon dedim kızı iyice dürttüm ses vermedii horluyodu dediii:roflol::roflol: bende aferinn 2 saat sonra uyuttun çocuğuuvereliniortak artık uzun uğraştan sonraa anca şipşak bi iş yaptıkkkkaydirigubbakcemile3
bizim doktorda vermişti canım3 te birini ver dedi ama ben yarım yarım kullandım süper pırtlatıyo öyle böyle değil valla acayip pırtlatıyo ama kokuluaranızda spazmo panalgine fitil kullanan varmı kızlar
bana dr çok ağlayıp gaz sancısı olursa ver pek vermemeye çalış çok zor durumda kalırsan ver dedi
3 sefer falan yarım fitil verdim aşırı iyi geliyo hemen sakinleşiyo ve uyuyo
aynen ya benimde bişe olmuyo eşimden giiyiniyom hamileykende öleydim zaten burda kimsem olmadığından öle biyere gitmeye kıyafetimde yoktu doktora gitmeye 2 takım kıyafetim vardı e şimdi onlarda gitti eskiler hiç olmuyo vay halimize :teselli:oy allahım ay ...
saçım başım kılımk tüyüm aldı başını gidiyo ...ne bakım ne bişey 2 aydır parlatıcı bile süremedim bu nedir ya ....allahım canını sağ etsin kaza bela hastalık göstermesin ama kendimden bezdim...6 aylıkken aldığım pantalon bile üstüme olmuyor..eşimin dolabında tişörtü kalmadı hepsini ben giyiyorum....
ve geçen gün mutfaktan salona koşmam icap etti...resmen oturup ağlıyordum acıdan kasıklarım bacak aram kasların acıdı..hamlıktan:1shok:delikafadulden....
ben kızmın çok ağlamasından değil bu halimden bunalıma giricem
ya benimkide öle uyuyo uyuyo okadar hırpalıyom uyanmıyo masa kuruluyo ezan okunuyo tık bizimki yaygarayı koparıyo bağdaş kuruyom kucama koyuyom dayıyom ağzına memeyi iki büklüm yemek yiyom sırtımda çok ağrıyo ozamanda allahtan memişler büyükte kurtarıyoz olayı:asigim:bizimki gene ezan saati yaptı yapacağını.şimdi uyuyor.valla ne yemek yedim anlamadım.sürekli kucakta hoplamak istiyor alıştırdılar.kollarımın dermanı kalmadı hoplatmaktan.birde babası müzik açıyor dans ediyorlar.onada alıştı.birde dans ediyoruz.ne ayaklarım nede kollarım tutyor.bunları yaptığımızda çocuk mest oluyor.annesine spor yaptırıyor.kiloları atıcam galiba böylelikle
kızlar bi şey sorucam , akşam iftardan önce oğluşum bi ağladı emerken Allahımmmmm , çok korktum , üzüldüm , elimden bi şey gelmedi ......emiyor , 10-15 saniye geçiyor geçmiyor kıpkırmızı oluyor yüzü bi ağlamak bi ağlamak(( emziği veriyorum , onu da alıyor 1-2 emiyor aynı şekilde fırlatıyor , ki emziği kolay kolay atmaz ağzından biz ağzının kenarına parmağımızla dokunup vakumunu çözüp alırız emziği genelde .. yavrum aç ama emmeye çalışıyo çığlık çğlığa bırakıyo memeyi ve öyle bi bakışı varki yardım istermişcesine , ama elinden bi şey gelmiyo ..
dr.umuza da ulaşamadım , 2 kere aradım açmadı .
ona da ayrı uyuz oldum zaten kötükedihüso madem açmıycan ne taşırsın onu cebinde ,klava:
hayır o sırada müsait değildin sonra ara diimi ama :mymeka:
2 kere aramışlar işte , keyfinden aramaz ya kimse bi dr.u üst üste , hem " tel.um var dimi sizde , bi şey olursa mutlaka arayın " demesini biliyosun
tospikinede sanada geçmiş olsun canım derdi neymiş gazmıymış sonrasında neoldufeci gıcık şeklinde öksürüğüm vardı , halen daha boğazım gıcıklanıyor . ayva yaprağı-kuşburnu-elma kabuğu kaynatıp balla karıştırıp içtim , hararet yaptı ve terletti iyice .. ben bi duş alıp geleyim ,.. tostosum da uyanıp emikmemik durumuna değinmazsek gelirim bi 15 dak.ya , kaybolmayın bi yere , hazır toplanmışısssssssss hihoyyyt
ay hakkaten bi bişi felan dağıt canımslm kızlar....bende daha cumartesinin şokunu üzerimden atamamıştımki dün sabah bi de su sesiyle uyanmayalım mı:sinifsinif: banyonun peteği patlamış..ama nasıl biz suyu duyup banyoya gidene kadar yatak m odasına girmiş bilem su:gitme::sinifsinif:mafoldumbenhemde sim siyah bi su...allahım zaten bebek gece de uyumamış bi sinir bi sinir...neyse ki bi önceki gün kaza yaptığımız için araba servisteydi ve bizde o yüzden evde kalmıştık...ya evde olmasaydıkmafoldumbenayyy düşünmek bile istemiyoruuuumm:sinifsinif::gitme:bu günkü olayımız da eksik olmadı....büyük kıza bardakla su vermiştim bardak kırılıp ağzında kalmış:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:1shok:mirmirmirmir Allahım sen beterinden koru ya rabbim.....
kızlar iyi geceler saç boyasından bahsedilmiş ben 20 günlüktü kızım röflemi yaptırdım ağdamıda o sıra yaptım çünki düğünümz vardı ilişki, içinde 1 ayı bulmadı ama ilkinde benimde canım yandoı birde bizim 9 aydır olmuyordu korkuyorduk bebeğimize zarar veririz diye ikinci ilişkide birkaç gün önce oldu yine bir acı oldu hafiften yani iki ayda 2 sefer herşeyi unuttuk biz naz kızımla ilgilenmekten
akşam üzeri çatlıyordu kızım ağlamaktan artık ki drumuzu aradım dr bey ben 1 den beri nazı susturamıyorum aşı olduk dedim calpol şurup verdi 9 30 gibi uyudu çok şükür ama berbat birgündü sanki kestik onu uykuda b,le içini çeke çeke ağlıyor
allahım koruyor kolluyor demekki seni şükür et bol bol...allah başa daha beter kaza bela vermesin seni evlatlarına evlatlarını sana bağışlasın.....opuyorumnanaktanslm kızlar....bende daha cumartesinin şokunu üzerimden atamamıştımki dün sabah bi de su sesiyle uyanmayalım mı:sinifsinif: banyonun peteği patlamış..ama nasıl biz suyu duyup banyoya gidene kadar yatak m odasına girmiş bilem su:gitme::sinifsinif:mafoldumbenhemde sim siyah bi su...allahım zaten bebek gece de uyumamış bi sinir bi sinir...neyse ki bi önceki gün kaza yaptığımız için araba servisteydi ve bizde o yüzden evde kalmıştık...ya evde olmasaydıkmafoldumbenayyy düşünmek bile istemiyoruuuumm:sinifsinif::gitme:bu günkü olayımız da eksik olmadı....büyük kıza bardakla su vermiştim bardak kırılıp ağzında kalmış:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:1shok:mirmirmirmir Allahım sen beterinden koru ya rabbim.....
veeeeeee arkadaşlar normalide sezoşuda yaşamış biri olarak tecrübelerimi anlatıyorum::kedi:
öncelikle ilk doğumum normaldi ama öle böle normal değil dıştan 8 dikişli koca bi hemorait bide üstüne kum dökme:bbo: neyse 40 ım bitti 3.günü dayanamadık :kedi:ama ikimizde korkuyoz tabi
neyse yavaş yavaş derken o iş oldu acı olmadı ama dikiş yerimde ağrı oldu zaten normal doğum yapanlar unutmayın 1 sene o ağrıyı hem ilişkşilerinizde hemde adet dönemlerinizde ara ara çekeceksiniz ha buda normal bişi
ve ikincide sezoş tabi :1shok:
40 ım çıktı ama kociş bana yanaşmadı :mymeka:ay en sonunda 10.günde kavga gürültü boşanmaya kadar gittiydim valla aradada bunu sokuşturdum araya o gece bizimki yanaştı:sm_cool: meğersem halen acıyo sanıyomuş:1rolleyes: e niye sormadınki dedim ne bileyim dedi:asigim:
ve sonuç buda acımadı kocişim sağolun anlayışlıdır öle ayı gibi bianda dalmadıopuyorumnanaktan tabikide acımadı ama iş uzayınca biraz ağrı oldu diplerde dahada detayı olmaz heralde
sizde sıkmayın kasmayın kendinizi hadi kolay gelsin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:dance:
gnydın kızlar uyumaya calısırken şöle bı gecmısı okudum sımdı yatagımıza gıdıyrouz ınsallah uyur uyanamz bende uyurum bıraz
nerde uykuuu hala ayaktayız
bu gün bizim evlilik yıldönümümüz bu gün 2. yılımızı doldurduk.........
kendi çapımızda kutladık...eşim çok beyendiğim bi kolye vardı onu almış bana ben de akşam ona güzell bi pasta yaptım üstünde adımızın başharfleri ve kalp var....kutladık birbirimizi çocuk varken anca bu kadar biyere gidemedik ama olsun...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
aynı yıl evlenmişiz demekki bizde ağustosun 2sinde 2. yılımızı bitirdik
evet tatlım 1 eylül 2007 de evlenddika.s.
sizin de geçmi yıldönümünüz kutlu olsun uzun yıllar mutlu ve birlikte olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?