2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ilsucum günaydın naber.milupa aptamil'in sizin kutunun üzerinde bebek maması mı yoksa bebek sütümü yazıyor.ben bir kere aldım bebek maması yazıyordu.sonra tekrar aldım bebek sütü yazıyordu.dün yeni kutu aldık onun üzerindede bebek maması yazıyordu.ikiside 1 farkı varmı ki acaba.bebek sütü yazan yeni üretim.acaba yazıyımı değiştirdiler

canım biz menenjit çocuk felci ve difteri-tetonoz-boğmaca olduk.verem aşısını ve rota aşısınıda 18 eylülde olucaz.siz hangilerini oldunuz

kaç tane aşı oldunuz öyle bize pentoxim ve preveror vuruldu biri menenjitte diğerini bilmiyorum söyledide benimki çok ağlıyodu pek anlamadım. 17 eylüldede verem aşısı vurulucak

günaydın everybody hihoyyyt

kolik bebeklerin annesi bir de bunu deneyin isterseniz ..

Kolik albümünün 2. baskısı yapıldı...

Yapımı ON Müzik Yapım tarafından tamamlanan KOLıK albümü 2 Haziran 2007 tarihinde piyasaya çıktı. Yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede tükenen albümüm 2. baskısı da müzik marketlerdeki yerini aldı.
......
LıTERATÜRE GıREN ıLK ALBÜM

KOLıK, tıp ve müziğin işbirliği
ile hazırlandı. Üzerine araştırma yapılan ilk albüm oldu.

haberin tamamını okumak için googledan kolik müzik yazıp arattırın yerimseniben
şimdi kahvaltı edicem , paşam anca uyudu gibi , kızkardeşim de geliyo , bugün o dururken yanında ben de azcık iş güç yapabilirimgönül rahatlığıyla ..

kaç tane aşı oldunuz öyle bize pentoxim ve preveror vuruldu biri menenjitte diğerini bilmiyorum söyledide benimki çok ağlıyodu pek anlamadım. 17 eylüldede verem aşısı vurulucak

canım toplamda iki şırınga vardı.tekini tek bacağında öbürünüde diğer bacağından yaptı.karnesine onları işaretlemiş.

canımcım merhaba bebek sütü yazıyormuş simdi baktım .
öncekinde bebek mamAsı yazıyordu benimde .sanirim bu yeni üretim

ewt canım hatta eşimle karşılaştırdık aynı içeriği die konuşmuştuk ama yeni üretimlerde bebeksütü yazıyomuş canım

DıŞıMıN AĞRISINSA ÖLÜYORUUUUMMMMM
HAMıLELıKTEDE ÇEKTıM BU AĞRIYI ŞıMDıDE ÇEKıYORUM
BUZ YANAĞIMDA DURUYORUM OOOFFF:gitme:

fılızcım gecmıs olsun cnm
bız hala uyumadık ((( kızımda uyandı ewı bı gorsenız banyo yaptık bıraz rahatladık ama gamze rahat vermıyor sımdıde oooyyy ıkı cocuk ne zormus ya ((

DİŞİMİN AĞRISINSA ÖLÜYORUUUUMMMMM
HAMİLELİKTEDE ÇEKTİM BU AĞRIYI ŞİMDİDE ÇEKİYORUM
BUZ YANAĞIMDA DURUYORUM OOOFFF:gitme:

cnm yaaa ...ihmal etme sakın hemen bi dr görün...benimde hamileliğimin sonlarına doğru çok ağırdı dr gittim bişe yapamayız doğumdan sonra gel demişti...geçen hafta gittim işte baktı ve kanal tedavili bi dişim vardı onun içi iltihap etmiş.akannehirCADIARZUkafamçokkarıştı.mutemelen hamilelikte o yüzden ağırıyodu müdahele edilemediği içinde kistleşmiş şimdi bi antibiyotik verdi...eğer fayda etmezse tek çözüm ameliyat dedi...zaten çok düşük dozlu bi antibiyotik süte geçmesin diye..muhtemelende fayda etmeyecek dedi...2 gün sonra bitiyo ilacım ondan sonra gidecem bakalım ne diyecek...senin belki ilk aşamadadır da tedavi edilebilir...hiç ihmal etme bence cnm....:roflol:mafoldumben:gitme::sinifsinif:

fılızcım gecmıs olsun cnm
bız hala uyumadık ((( kızımda uyandı ewı bı gorsenız banyo yaptık bıraz rahatladık ama gamze rahat vermıyor sımdıde oooyyy ıkı cocuk ne zormus ya ((

mafoldumben:gitme::sinifsinif:ayyyneeeen katılıyorum yaaaa....öööfff biri uyusa diğeri uyanıyo...:çok üzgünüm:mirmirmirmir:a015::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…