- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.041
günaydınlarrr
kızlar ikinci ay hangi aşıları oldunuz
canım biz menenjit çocuk felci ve difteri-tetonoz-boğmaca olduk.verem aşısını ve rota aşısınıda 18 eylülde olucaz.siz hangilerini oldunuz
kaç tane aşı oldunuz öyle bize pentoxim ve preveror vuruldu biri menenjitte diğerini bilmiyorum söyledide benimki çok ağlıyodu pek anlamadım. 17 eylüldede verem aşısı vurulucak
ilsucum günaydın naber.milupa aptamil'in sizin kutunun üzerinde bebek maması mı yoksa bebek sütümü yazıyor.ben bir kere aldım bebek maması yazıyordu.sonra tekrar aldım bebek sütü yazıyordu.dün yeni kutu aldık onun üzerindede bebek maması yazıyordu.ikiside 1 farkı varmı ki acaba.bebek sütü yazan yeni üretim.acaba yazıyımı değiştirdiler
ilsucum günaydın naber.milupa aptamil'in sizin kutunun üzerinde bebek maması mı yoksa bebek sütümü yazıyor.ben bir kere aldım bebek maması yazıyordu.sonra tekrar aldım bebek sütü yazıyordu.dün yeni kutu aldık onun üzerindede bebek maması yazıyordu.ikiside 1 farkı varmı ki acaba.bebek sütü yazan yeni üretim.acaba yazıyımı değiştirdiler
DİŞİMİN AĞRISINSA ÖLÜYORUUUUMMMMM
HAMİLELİKTEDE ÇEKTİM BU AĞRIYI ŞİMDİDE ÇEKİYORUM
BUZ YANAĞIMDA DURUYORUM OOOFFF:gitme:
fılızcım gecmıs olsun cnm
bız hala uyumadık((( kızımda uyandı ewı bı gorsenız banyo yaptık bıraz rahatladık ama gamze rahat vermıyor sımdıde oooyyy ıkı cocuk ne zormus ya ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?