2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cocuğu anakucanda rahatsz etti araba dıye surdu surdu cocuğu bunalttı aldım kendı gırdı ıcıne sımdıde balkona aldı gıttı koymus orası tasıyor esyalarını balkona oooyyyy oyyy

diloşşşşşşşşşşşşş nerdesin sen ne zamandır opuyorumnanaktan

burdayımm şeker Şenizbi karşılaşamıyoruz ben geliyorum sen gidiyosunnn:bbo:

ayy canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varsın 2 gün içinde başınıza gelmeyen kalmaış allah başka dert keder vermesin kurşun döktürün kendinizeee:Saruboceq:

canım geçmiş olsun senin kızının gaz sancıları baya sürecek gibi inşallah kısa sürede biterde anneliğin keyfini çıkarırsınnnkaydirigubbakcemile5

ayy hurişşim sormaa hava çok güzell serin haifften yağmurr ama nerde bizde uykuu:bbo: 7 de kalktıkkkkafamçokkarıştı benimde balkonum kapalı değil açık artık evde çamaşır asıcağında kurtucam çamaşırlarııı

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım sağlıkla nice senelereea.s.

bende dikkat ettim haftta evde bi kuru var duruyo aptamil baktım şimdi bebek sütü yazıyo ve 0 6 ay arasıı markettekiler 0 4 ay arasıı milıpayı arayıp sormak lazımmCADIARZU
fılızcım gecmıs olsun cnm
bız hala uyumadık ((( kızımda uyandı ewı bı gorsenız banyo yaptık bıraz rahatladık ama gamze rahat vermıyor sımdıde oooyyy ıkı cocuk ne zormus ya ((

ayy canım sormaa 2 çocuk nasıl zorr benim kız gittikçe beter oluyo ve üzüntüden kahroluyorumm eşimde öylee herşeyi inadına yapar oldu 2 haftadır daha beter huyu değiştii anlayamıyoruz hiçç( helede geceleri uyumuyoo bebeklğinde bile bana bukdar eziyet etmedi belkii uyuyan çocuğa bi haller oldu 10 yatardı sabah 10 kalkardı şimdi gece 1 de zorla yatırıyoruz saat10 yatağa sokuyoruzz belki 10 kez yanımıza geliyo bahnelerlee karnı ağrıyoo masaj yaptırıyo su vercdiyo wc gittcem diyoo uykuya dalana kadarr saat 1 oluyoo bizide uyutmuyoo dakka başı yanımıza geliyo dün akşamda aynısını yaptı eşim çok fenaa hırpaladı içim gittiii çok üzlüyorumm çokkkkkmafoldumben

Son düzenleme:

canım yeni üretimlerde bebek sütü yazıyor galiba.çünkü herşeyi aynı.ay yazık ya.çok normal aslında kardeşini kıskanıyor.bende kendimi hatırlıyorum.annemde anşlatıyor.kardeşimi ağlatmak için elimden geleni yapardım.resmen zevk alırdım.daha oda küçük benim kuzenim ile kardeşi arasında 13 yaş var koskoca çocutktu genede kıkanıyordı

cocuğu anakucanda rahatsz etti araba dıye surdu surdu cocuğu bunalttı aldım kendı gırdı ıcıne sımdıde balkona aldı gıttı koymus orası tasıyor esyalarını balkona oooyyyy oyyy

saolasın dilarcım
:roflol:fisfisfismirmirmirmir napcaz biz bunları yaaaaa:sinifsinif:-tatlicadiarzu-senağlama

küçüğü bi saatir ayağımda sallıyodum tam uyuttum yerine koydum bu seferde büyük aldı yastığını geldi benide salla diye :sinifsinif:

diloşum canım beni çok normal bu tam kıskanma yaşı benim yiğenimde kıskanıyordsa belli edemiyor sen ablasın falann diyoruz ilaydanın pusetine atıyor puset oyuncağı ile oynuyor
kızlar benim sütüm iyice azaldo herhalde kız hiç doymuyor emincesenağlamasenağlama

sanırım çok kıskanıyo ayy okulların açılmasını dört gözle bekliyorum bi umut işteeee:sinifsinif:

benımkıde ole ya koskoca kız sımdı okulu aradım mudure hanımla konustuk hemen bı kanepeye gectı oturdu bı gorsenız cok komıktı ya
benımkı bıze ole seyler yapmıyorda kardesını cok sıkıyor sevıyordamı ole yapıyor ınadınamı anlamadık ne alırsak once buyuk denıyor gecen yeın bezı almıs anne bana bez bağla demesını sastım kaldım yattı kaldırdı bacaklarını yukarı bagladık zar zor bıraz gezdı emzdı attı daha da demedı kızlarrr wallaaa oyyy
artık bızde cok kızmamaya calısıyoruz okula az kaldı ewet bıran once acılsın sanırım sabahcı olcak bızımkı dılara oğleden sonrası yokmus ((((

oooohhh ne güzel valla siz okula gönderip kurtulacaksınız ya ben napıyım..daha 2.5 yaşında...arkadaşlarımlada konuştum kimse bu yaşta kreşide önermiyo...bi sene daha bekle diyolar...:çok üzgünüm::a015:

:ecrin_bebek:canım hiç iş yapmak istemiyo evdee offfffff halbuki kızım uyudu şimdi kalksamda bi yerden başlasam ne olur ama içimden gelmiyooo bugün yemek derdimizde yok akşama kayınvaldemdeyizzzzz:ecrin_bebek:

kızlar herkese merhaba, ne zamandır giriyorum şöyle bakınıyorum tam yazıcam kalkmak zorunda kalıyorum. benim kız çok nazlı sürekli kucakta,hiçbir iş yaptırmıyor bana şuan bile kucakta. sürekli sol kolumla tuttuğum için kolum boynum inanılmaz ağrıyor geçen acillik oldum o kadar fena, geri gönderdiler nörolojiye git bişey yapamayz dediler. nasıl gidicem bilmiyorum kimsem yok burda eşim işte kafayı yemiş durumdayım mafoldumben

aman yapma cnm sende bgn de iş olmasın napalım bak benım banyo camasırlar bırıkmmıs vazıyette ıkısınıde banyo yaptım ıyı gelır dıye yok mutfak desen ole geceden kalma bızde kayınvaldeme gecıcez aksama bakalım
hafsa cnm ((( bızım gelınınkıde 2,5 yasında ama annem bakıyuor ona bırakmıyor gelıne hıc rahat ooohhh bızde kendımız uğrasıyoruz ıste

bi sorunum var lütfen yardımcı olun 17 temmuzda doğum yaptım sezeryanla hala vajinal akıntım geçmedi sarı su gibi geliyo hala lohusamıyım ne zaman bitecek bişi yapmam gereklimi acaba???

:ecrin_bebek:canım hiç iş yapmak istemiyo evdee offfffff halbuki kızım uyudu şimdi kalksamda bi yerden başlasam ne olur ama içimden gelmiyooo bugün yemek derdimizde yok akşama kayınvaldemdeyizzzzz:ecrin_bebek:

al benden de okadar canım hiç bişi yapmak istemiyor evi topladım ama silmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…