- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.061
diloşşşşşşşşşşşşş nerdesin sen ne zamandır opuyorumnanaktan
slm kızlar....bende daha cumartesinin şokunu üzerimden atamamıştımki dün sabah bi de su sesiyle uyanmayalım mı:sinifsinif: banyonun peteği patlamış..ama nasıl biz suyu duyup banyoya gidene kadar yatak m odasına girmiş bilem su:gitme::sinifsinif:mafoldumbenhemde sim siyah bi su...allahım zaten bebek gece de uyumamış bi sinir bi sinir...neyse ki bi önceki gün kaza yaptığımız için araba servisteydi ve bizde o yüzden evde kalmıştık...ya evde olmasaydıkmafoldumbenayyy düşünmek bile istemiyoruuuumm:sinifsinif::gitme:bu günkü olayımız da eksik olmadı....büyük kıza bardakla su vermiştim bardak kırılıp ağzında kalmış:bbo:laelaelaelaelaekafamçokkarıştı:1shok:mirmirmirmir Allahım sen beterinden koru ya rabbim.....
kızlar iyi geceler saç boyasından bahsedilmiş ben 20 günlüktü kızım röflemi yaptırdım ağdamıda o sıra yaptım çünki düğünümz vardı ilişki, içinde 1 ayı bulmadı ama ilkinde benimde canım yandoı birde bizim 9 aydır olmuyordu korkuyorduk bebeğimize zarar veririz diye ikinci ilişkide birkaç gün önce oldu yine bir acı oldu hafiften yani iki ayda 2 sefer herşeyi unuttuk biz naz kızımla ilgilenmekten
akşam üzeri çatlıyordu kızım ağlamaktan artık ki drumuzu aradım dr bey ben 1 den beri nazı susturamıyorum aşı olduk dedim calpol şurup verdi 9 30 gibi uyudu çok şükür ama berbat birgündü sanki kestik onu uykuda b,le içini çeke çeke ağlıyor
bizimkide 7 den beridir gaz çekiyoruz salla karnını ov pışpış attık salona kendimizi....rezenesini yaptım, emzirdim ,üstümüze kalın bişeyler giydik ,ayakta biraz sallayınca uyudu ...ama içerden sesler geliyo ben kahvaltımı ediyimde uyanırsa salonda ayağıma alırım yine....yani uyumak ne mümkün ....
istanbul ağlıyor ben uyukluyorum....kaydirigubbakcemile3
ama bişey söyliyim mi şimdiden sonra bebek bakımı sabahları özellikle daha zor olacak....baksana havada uyku havası var ama biz uıyuıyamıyoruz daha sinir bozucuuulaelaelaelaelae ee ben çamaşırlarımı nereye asıcam şimdi yaaaaaa üfffff
bu gün bizim evlilik yıldönümümüz bu gün 2. yılımızı doldurduk.........
kendi çapımızda kutladık...eşim çok beyendiğim bi kolye vardı onu almış bana ben de akşam ona güzell bi pasta yaptım üstünde adımızın başharfleri ve kalp var....kutladık birbirimizi çocuk varken anca bu kadar biyere gidemedik ama olsun...
ilsucum günaydın naber.milupa aptamil'in sizin kutunun üzerinde bebek maması mı yoksa bebek sütümü yazıyor.ben bir kere aldım bebek maması yazıyordu.sonra tekrar aldım bebek sütü yazıyordu.dün yeni kutu aldık onun üzerindede bebek maması yazıyordu.ikiside 1 farkı varmı ki acaba.bebek sütü yazan yeni üretim.acaba yazıyımı değiştirdiler
fılızcım gecmıs olsun cnm
bız hala uyumadık((( kızımda uyandı ewı bı gorsenız banyo yaptık bıraz rahatladık ama gamze rahat vermıyor sımdıde oooyyy ıkı cocuk ne zormus ya ((
burdayımm şeker Şenizbi karşılaşamıyoruz ben geliyorum sen gidiyosunnn:bbo:
ayy canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varsın 2 gün içinde başınıza gelmeyen kalmaış allah başka dert keder vermesin kurşun döktürün kendinizeee:Saruboceq:
canım geçmiş olsun senin kızının gaz sancıları baya sürecek gibi inşallah kısa sürede biterde anneliğin keyfini çıkarırsınnnkaydirigubbakcemile5
ayy hurişşim sormaa hava çok güzell serin haifften yağmurr ama nerde bizde uykuu:bbo: 7 de kalktıkkkkafamçokkarıştı benimde balkonum kapalı değil açık artık evde çamaşır asıcağında kurtucam çamaşırlarııı
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım sağlıkla nice senelereea.s.
bende dikkat ettim haftta evde bi kuru var duruyo aptamil baktım şimdi bebek sütü yazıyo ve 0 6 ay arasıı markettekiler 0 4 ay arasıı milıpayı arayıp sormak lazımmCADIARZU
ayy canım sormaa 2 çocuk nasıl zorr benim kız gittikçe beter oluyo ve üzüntüden kahroluyorumm eşimde öylee herşeyi inadına yapar oldu 2 haftadır daha beter huyu değiştii anlayamıyoruz hiçç( helede geceleri uyumuyoo bebeklğinde bile bana bukdar eziyet etmedi belkii uyuyan çocuğa bi haller oldu 10 yatardı sabah 10 kalkardı şimdi gece 1 de zorla yatırıyoruz saat10 yatağa sokuyoruzz belki 10 kez yanımıza geliyo bahnelerlee karnı ağrıyoo masaj yaptırıyo su vercdiyo wc gittcem diyoo uykuya dalana kadarr saat 1 oluyoo bizide uyutmuyoo dakk başı yanımıza geliyo dün akşamda aynısını yaptı eşim ok fenaa hırpaladı içim gittiii çok üzlüyorumm çokkkkkmafoldumben
cocuğu anakucanda rahatsz etti araba dıye surdu surdu cocuğu bunalttı aldım kendı gırdı ıcıne sımdıde balkona aldı gıttı koymus orası tasıyor esyalarını balkona oooyyyy oyyy
canım yeni üretimlerde bebek sütü yazıyor galiba.çünkü herşeyi aynı.ay yazık ya.çok normal aslında kardeşini kıskanıyor.bende kendimi hatırlıyorum.annemde anşlatıyor.kardeşimi ağlatmak için elimden geleni yapardım.resmen zevk alırdım.daha oda küçük benim kuzenim ile kardeşi arasında 13 yaş var koskoca çocutktu genede kıkanıyordı
diloşum canım beni çok normal bu tam kıskanma yaşı benim yiğenimde kıskanıyordsa belli edemiyor sen ablasın falann diyoruz ilaydanın pusetine atıyor puset oyuncağı ile oynuyor
kızlar benim sütüm iyice azaldo herhalde kız hiç doymuyor emincesenağlamasenağlama
afiyet olsun nazlıbahar::)
benımkıde ole ya koskoca kız sımdı okulu aradım mudure hanımla konustuk hemen bı kanepeye gectı oturdu bı gorsenız cok komıktı ya
benımkı bıze ole seyler yapmıyorda kardesını cok sıkıyor sevıyordamı ole yapıyor ınadınamı anlamadık ne alırsak once buyuk denıyor gecen yeın bezı almıs anne bana bez bağla demesını sastım kaldım yattı kaldırdı bacaklarını yukarı bagladık zar zor bıraz gezdı emzdı attı daha da demedı kızlarrr wallaaa oyyy
artık bızde cok kızmamaya calısıyoruz okula az kaldı ewet bıran once acılsın sanırım sabahcı olcak bızımkı dılara oğleden sonrası yokmus((((
:ecrin_bebek:canım hiç iş yapmak istemiyo evdee offfffff halbuki kızım uyudu şimdi kalksamda bi yerden başlasam ne olur ama içimden gelmiyooo bugün yemek derdimizde yok akşama kayınvaldemdeyizzzzz:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?