2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bi dünya ütüm var....ama bende yapma isteği yok..ne önerirsinizCADIARZUsositosositofisfisfis

neyse ben en iyisi facebooktaki oyunuma devam edeyim hazır küçük uyuyo büyükte oyuncaklarıyla oynuyoo...eeehh bea eyice tembel bişi oldum çıktım bendeyasakkelime

dilara evet canım çok gazlı kbenim kızım sabah saatlerinde 6 ve 9 arası ve akşam üzeri 5 ve 9 arası hep ağlamaklı diğer zamanlardada hep uyuyor uyanıkken şöyle bir sakince yatayınm demiyor neyse geçicek bu günler şikayet yok meğer 12 senedir ne kadar rahat etmişim allah verdiya hepsine razıyım herkez kızoıyor bana şikayet yok diye

bu arada kızıma tekerlekli mama sandalyesi hediye geldi..şimdi içine koydum ana kucagından daha cok sevdi..tepeden her yei gozetliebilio yaramaz kızım..

bu arada kızıma tekerlekli mama sandalyesi hediye geldi..şimdi içine koydum ana kucagından daha cok sevdi..tepeden her yei gozetliebilio yaramaz kızım..

aa eweeettt...güzel fikir ..du bende bi deniyeyim...tabiki büyük kız izin verirsekaydirigubbakcemile:gitme:

slm kızlar
şuan işteyim.sabah oğlum bana gülücükler atıyor agular yapıyordu.alayarak çıktım valla halende her an zırlama pozisyonundayım. kokusu burnumda valla.çok zormuş bee.ne doru dürüst iş yapabiliyorum nede başka bişi.nasıl alışacağım bilmiyorum az kaldı saat 16.00 da çıkacağım öpüp öpüp koklayacaım bir tanemi.

çalışacak olan arkadaşlar; çok zor bir durum her geçen gün bebişte sizde ona daha çok bağlanıyorsun ve bırakmak daha zorlaşıyor. bir yandanda biraz büyüsün diyorsunuz öle başlayayı diyorsun hangisi mantıklı bilmiyorum ama iyice alıştıktan sonra sanırım her iki taraf içinde zor oluyor.

şu kafam evde napıyor yedimi içtimi vs.kadın iyi davranıyor mu diye düşünüyorum hoş anneannesi var yanında o yüzden rahatım. her saat başı aramamak için zor tutuyorum kendimi.daha ne anlatayım ki.:gitme:senağlama

selam kızlar..inanaılmaz yorgunum dun 8 kişilik iftar misafirim vardı..yorgunlugumu hala atamadım

YAA BU HALİNLE İFTARA MİSAFİR Mİ GELDİ CANIM İNŞ GELENLERDEN YARDIM EDEN OLMUŞTUR .
ÇOK YORULMUŞSUNDUR YEMEK HAZIRLA SOFRA KUR KALDIRRR DÜŞÜNEMYİORUM:sinifsinif:

MAMA SANDALYESİ YATIYOR MU CANIM ?

ahh canım kıyamam dedıgın gıbı cok zordur ama calısmak zorundasın annesı bebegının gelecegı ıcın hersey merak etme zamanla alısrsın üzülme sütün azalır sonra allah korusun:teselli:

YAA BU HALİNLE İFTARA MİSAFİR Mİ GELDİ CANIM İNŞ GELENLERDEN YARDIM EDEN OLMUŞTUR .
ÇOK YORULMUŞSUNDUR YEMEK HAZIRLA SOFRA KUR KALDIRRR DÜŞÜNEMYİORUM:sinifsinif:

MAMA SANDALYESİ YATIYOR MU CANIM ?

ilsucum walla ole bole yaptım tek basıma gelenler full erkekti.eşimin cevresi..o yuzden tek ben yaptım..

mama sandalyesi yatıyo tatlım yukselip alçaladabilio..artı tekelekli olması işime geldi mutfaga yanıma da alabilirim artık..basında durmayınca bagrıyodu benim kız:)..tavsiye ederim..

gercekten guzel fıkır karencım yuksekte sıkılmadan durabılırler belkı bır an önce oturmaya baslasalarda bıraz rahat etsek yatmaktan cok sıkılıyolar cunku:sinifsinif:

karencim bende de var . paketleyip kaldırdım sonra kullanırım diye bilmiyordum yattığını bende açııyım da deneyim bari .

huzuncum bence deneyebilisin seninkide hep basında istiodu seni..çınar bence sevicek annesi..

karencim bende de var . paketleyip kaldırdım sonra kullanırım diye bilmiyordum yattığını bende açııyım da deneyim bari .

ilsucum dene derim ana kucagında durmuosa cok ii b alternatif..

off benimde canım sıkıldı.oğlum uyuyor kocam uyuyor keşke bende uyuyabilsem.sabahın 6 sından beri ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…