2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

güldükleri an sanki hayat duruyor.içime sokasım geliyor.zordur mutlaka.ama ben bazende çok çalışmak istiyorum bazen vazgeçiyorum.alışmışım çalışmaya.bazen evde oturmak zor geliyor.ama çalışacak bir işim yok maalesef.şimdi iş arama derdine düşücez.yeni ortama alış çok zor.senşn en azından alıştığın yer

bende yarın akşam çaya misafir alıcam..kurabiye yapayım barim..pastacı die b site varmış..farklı bişiler yapmak istiorum bakalım..ii sohbetler size..

Amatist çok zor durumun ,ama güçlü olmaya calış sonuçta bebeğinin geleceği ona daha ii imkanlar vermek için calışıyotrsun.
benimde son 1 ayım işe baslayacağım senin yasadıklarının aynisini yaşarım uf

evet birde kendi işim aile şirketi.zor yanları daha çok. bende senin gibi düşünüyorum canım çalışmadan duramam. evet oğlum burnumda tütüyor ama artık güzel bir bahenemde var çalışmam için.ona güzel bir gelecek hazırlamaya çalışacağım. tek koyan yanı ilk hareketlerini kaçıracak olmam. ama bizim bakıcı belki hepsinin sizin yanınızda yapar bize yapmaz bişi dedi inşallah öyle olur. bir iki haftaya kadar alışacağız

ağlamaya hazır ol ( sık sık resimlerine bakıyorum

öyle tabi canım.onlar içi çalışıyoruz sonuçta çalışacağız.para kazanmak güzel şey.şu an anlamıyor.daha sonra sen giderken ağlıcak o zaman daha zor olucak bence.çok bilirim arkadaşlarımdan.mecburuz sonuçta çalışmaya.

tam bu mesajı okurken duygusal bi şarkı dinliyodum mesajınla ikiye katlandım canım benim
ya zannedersem senin çamaşır odan ipeğin odasıydıııııı
hemen bi şey geldi aklıma söyliyeyim dedim asla ve asla çocuklarınızın odasına ıslak çamaşır asmayınız allah muhafaza bronşit ve zatüre edermiş
nice mutlu senelere inşallaha.s.
bendede bebek sütü yazıyo
DİŞİMİN AĞRISINSA ÖLÜYORUUUUMMMMM
HAMİLELİKTEDE ÇEKTİM BU AĞRIYI ŞİMDİDE ÇEKİYORUM
BUZ YANAĞIMDA DURUYORUM OOOFFF:gitme:
geçmiş olsun canım biran önce yaptırda kurtul valla çekilir dert değil
mafoldumben:gitme::sinifsinif:ayyyneeeen katılıyorum yaaaa....öööfff biri uyusa diğeri uyanıyo...:çok üzgünüm:mirmirmirmir:a015::uhm:
eveeeeeetttttt
cocuğu anakucanda rahatsz etti araba dıye surdu surdu cocuğu bunalttı aldım kendı gırdı ıcıne sımdıde balkona aldı gıttı koymus orası tasıyor esyalarını balkona oooyyyy oyyy

küçüğü bi saatir ayağımda sallıyodum tam uyuttum yerine koydum bu seferde büyük aldı yastığını geldi benide salla diye :sinifsinif:
ya bizimkide öle ama seninki daha küçük onunda ilgiye ihtiyacı var sakın ihmal etme emi annesi sakın kızma bağırma elde değil biliyorum ama sabır emi güzel kardeşim
bu arada kızıma tekerlekli mama sandalyesi hediye geldi..şimdi içine koydum ana kucagından daha cok sevdi..tepeden her yei gozetliebilio yaramaz kızım..
güle güle kullanın hayırlı olsun

eşim geçen akşam bana öyle bi laf ettiki gözlerim doldu valla aynen şöyle dedi:
"bi kızımız için öbür kızımıza kızabiliyoruz oysa oda canımız oda canımız
biri yüzünden diğerinin belki kalbini kırıcaz belki canını yakıcaz
bu dünya nekadar tuhaf"

2 çocuğu olan arkadaşlarım hakkaten düşününce çok tuhaf bişi ama lütfen sabredelim ve çok dikkat edelim
unutmayınki zamanında onlarda minik kelebeklerimizdi ve onlarıda gözümüzden bile sakınırdık

çok haklısın cnm...bizde çok dikkat ediyoruz...onu hiç kırmamaya çalışıyoruz...zaten çok akıllı herşeyi hemen seziyo..onun yanında küçüğü hiç sevmiyoruz hatta pc de küçüğün fotoğrafına daha çok baktığımızı görse bile hemen küsüyo..... o bizim ilk göz ağrımız...yeri geliyo sırf onun gönlünü edecem diye küçüğü ihmal ettğim bile oluyo....sonuçta bizde eşimle hep şunu söylüyoruz birbirimize...yeni bi bebek istediğimiz zaman onun fikrini sormadık...o herşeyden habersizdi...bilse belkide istemeecekti...ama şu da bi gerçek ki ikinci çocuyğuda sırf ilerde ona arkadaş olsun diye erkenden düşündük....umarım ilerde yaptığımız bu fedakarlığın kıymetini anlar..kaydirigubbakcemile5hihoyyytvereliniortak

hanimlar merhaba,

bir bakayim kim var kim yok dedim. kimsecikler yokmus.

ben de kardesimin dugununde aldim bebegi gittim kuafore. kestirdim topuz falan yaptirdim. boya vs uzun surer diye yaptirmadim. 20 gunluktuk. sona dogru bizimki uyandi. babasina verdim eve gotur annem ilgilensin diye. eve goturmus. bekleyecegi 10-15 dakika. ama bizimki ortaligi yikmis. ic ceke ceke aglamis yavrum. icim gitti. kendimi cok kotu hissettim. bir daha asla yavrumu kimselere emanet etmem. kuaforde emzirseydim oyle gonderseydim ne olurdu sanki. is cabuk biter onlar da oyalar diye dusundum. oyalayamamis kimse. annesiz kalmis yavrum. bir daha asla. ben nerede yavrum orada. pazara da beraber carsiya da.

sezoşlu arkadaşlarım ya bişi soracam ama bakın çok ciddiyim gülüşmek yok emiiiiii
benim ameliyat öncesi sondam takılırken zorlandı biraz hemşire de dediki önceki doğumundan hasar görmüş ve tamir ediilmiş dedi .sonda baya uzun bi süre kaldı bende malesef ve ameliyattan sonra ifrarımı yapma isteğim yok oldu yani afedrsiniz çişiniz geldiğinde en uçta sıkışma olurda tutarak anlarsınızya tuvaletinizin geldiğini işte benim öle olmuyo anca karnım şişiyo şişiyo da anca öle anlıyom tuvaletimin geldiğini sonra bi gidiyom foşur foşur yani wc aklıma gelmese ölece duracak neiş anlamadım ya bi süre daha bekleyip düzelmezse doktora gidicem bi sizede sormak mistedim normalmi acaba anormalmi

kikoş aynisi bende oldu tatlım .geçti ama .
benimde sondamı 4. kere de takmayı basardılar
birde ağlayarak yapıyordum idrarımı ben
çok şükür geçti
seninkide epey bi zaman olmuş dr a görünmende fayda var
yap yap bitiyor dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…