- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.101
ahh canım kıyamam dedıgın gıbı cok zordur ama calısmak zorundasın annesı bebegının gelecegı ıcın hersey merak etme zamanla alısrsın üzülme sütün azalır sonra allah korusun:teselli:
slm kızlar
şuan işteyim.sabah oğlum bana gülücükler atıyor agular yapıyordu.alayarak çıktım valla halende her an zırlama pozisyonundayım. kokusu burnumda valla.çok zormuş bee.ne doru dürüst iş yapabiliyorum nede başka bişi.nasıl alışacağım bilmiyorum az kaldı saat 16.00 da çıkacağım öpüp öpüp koklayacaım bir tanemi.
çalışacak olan arkadaşlar; çok zor bir durum her geçen gün bebişte sizde ona daha çok bağlanıyorsun ve bırakmak daha zorlaşıyor. bir yandanda biraz büyüsün diyorsunuz öle başlayayı diyorsun hangisi mantıklı bilmiyorum ama iyice alıştıktan sonra sanırım her iki taraf içinde zor oluyor.
şu kafam evde napıyor yedimi içtimi vs.kadın iyi davranıyor mu diye düşünüyorum hoş anneannesi var yanında o yüzden rahatım. her saat başı aramamak için zor tutuyorum kendimi.daha ne anlatayım ki.:gitme:senağlama
bende yarın akşam çaya misafir alıcam..kurabiye yapayım barim..pastacı die b site varmış..farklı bişiler yapmak istiorum bakalım..ii sohbetler size..
güldükleri an sanki hayat duruyor.içime sokasım geliyor.zordur mutlaka.ama ben bazende çok çalışmak istiyorum bazen vazgeçiyorum.alışmışım çalışmaya.bazen evde oturmak zor geliyor.ama çalışacak bir işim yok maalesef.şimdi iş arama derdine düşücez.yeni ortama alış çok zor.senşn en azından alıştığın yer
Amatist çok zor durumun ,ama güçlü olmaya calış sonuçta bebeğinin geleceği ona daha ii imkanlar vermek için calışıyotrsun.
benimde son 1 ayım işe baslayacağım senin yasadıklarının aynisini yaşarım uf
evet birde kendi işim aile şirketi.zor yanları daha çok. bende senin gibi düşünüyorum canım çalışmadan duramam. evet oğlum burnumda tütüyor ama artık güzel bir bahenemde var çalışmam için.ona güzel bir gelecek hazırlamaya çalışacağım. tek koyan yanı ilk hareketlerini kaçıracak olmam. ama bizim bakıcı belki hepsinin sizin yanınızda yapar bize yapmaz bişi dedi inşallah öyle olur. bir iki haftaya kadar alışacağız
teşkür ederim kikoşum...sen ne yumuşak bi kadınsın ya nasıl bi yürek var sende ....temiz yürekli arkadaşım allah yüzünü hep güldürsün inşallah....zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ya zannedersem senin çamaşır odan ipeğin odasıydııııııbizimkide 7 den beridir gaz çekiyoruz salla karnını ov pışpış attık salona kendimizi....rezenesini yaptım, emzirdim ,üstümüze kalın bişeyler giydik ,ayakta biraz sallayınca uyudu ...ama içerden sesler geliyo ben kahvaltımı ediyimde uyanırsa salonda ayağıma alırım yine....yani uyumak ne mümkün ....
istanbul ağlıyor ben uyukluyorum....kaydirigubbakcemile3
ama bişey söyliyim mi şimdiden sonra bebek bakımı sabahları özellikle daha zor olacak....baksana havada uyku havası var ama biz uıyuıyamıyoruz daha sinir bozucuuulaelaelaelaelae ee ben çamaşırlarımı nereye asıcam şimdi yaaaaaa üfffff
nice mutlu senelere inşallaha.s.bu gün bizim evlilik yıldönümümüz bu gün 2. yılımızı doldurduk.........
kendi çapımızda kutladık...eşim çok beyendiğim bi kolye vardı onu almış bana ben de akşam ona güzell bi pasta yaptım üstünde adımızın başharfleri ve kalp var....kutladık birbirimizi çocuk varken anca bu kadar biyere gidemedik ama olsun...
bendede bebek sütü yazıyoilsucum günaydın naber.milupa aptamil'in sizin kutunun üzerinde bebek maması mı yoksa bebek sütümü yazıyor.ben bir kere aldım bebek maması yazıyordu.sonra tekrar aldım bebek sütü yazıyordu.dün yeni kutu aldık onun üzerindede bebek maması yazıyordu.ikiside 1 farkı varmı ki acaba.bebek sütü yazan yeni üretim.acaba yazıyımı değiştirdiler
geçmiş olsun canım biran önce yaptırda kurtul valla çekilir dert değilDİŞİMİN AĞRISINSA ÖLÜYORUUUUMMMMM
HAMİLELİKTEDE ÇEKTİM BU AĞRIYI ŞİMDİDE ÇEKİYORUM
BUZ YANAĞIMDA DURUYORUM OOOFFF:gitme:
eveeeeeettttttmafoldumben:gitme::sinifsinif:ayyyneeeen katılıyorum yaaaa....öööfff biri uyusa diğeri uyanıyo...:çok üzgünüm:mirmirmirmir:a015::uhm:
cocuğu anakucanda rahatsz etti araba dıye surdu surdu cocuğu bunalttı aldım kendı gırdı ıcıne sımdıde balkona aldı gıttı koymus orası tasıyor esyalarını balkona oooyyyy oyyy
ya bizimkide öle ama seninki daha küçük onunda ilgiye ihtiyacı var sakın ihmal etme emi annesi sakın kızma bağırma elde değil biliyorum ama sabır emi güzel kardeşimküçüğü bi saatir ayağımda sallıyodum tam uyuttum yerine koydum bu seferde büyük aldı yastığını geldi benide salla diye :sinifsinif:
güle güle kullanın hayırlı olsunbu arada kızıma tekerlekli mama sandalyesi hediye geldi..şimdi içine koydum ana kucagından daha cok sevdi..tepeden her yei gozetliebilio yaramaz kızım..
çok haklısın cnm...bizde çok dikkat ediyoruz...onu hiç kırmamaya çalışıyoruz...zaten çok akıllı herşeyi hemen seziyo..onun yanında küçüğü hiç sevmiyoruz hatta pc de küçüğün fotoğrafına daha çok baktığımızı görse bile hemen küsüyo..... o bizim ilk göz ağrımız...yeri geliyo sırf onun gönlünü edecem diye küçüğü ihmal ettğim bile oluyo....sonuçta bizde eşimle hep şunu söylüyoruz birbirimize...yeni bi bebek istediğimiz zaman onun fikrini sormadık...o herşeyden habersizdi...bilse belkide istemeecekti...ama şu da bi gerçek ki ikinci çocuyğuda sırf ilerde ona arkadaş olsun diye erkenden düşündük....umarım ilerde yaptığımız bu fedakarlığın kıymetini anlar..kaydirigubbakcemile5hihoyyytvereliniortakeşim geçen akşam bana öyle bi laf ettiki gözlerim doldu valla aynen şöyle dedi:
"bi kızımız için öbür kızımıza kızabiliyoruz oysa oda canımız oda canımız
biri yüzünden diğerinin belki kalbini kırıcaz belki canını yakıcaz
bu dünya nekadar tuhaf"
2 çocuğu olan arkadaşlarım hakkaten düşününce çok tuhaf bişi ama lütfen sabredelim ve çok dikkat edelim
unutmayınki zamanında onlarda minik kelebeklerimizdi ve onlarıda gözümüzden bile sakınırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?