2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

saol ilsucum içimi rahatlattın valla
ay aklıma gelmese onun geleceği yok ne acayip bişi yaaaa şişiyomda ucuna bi gelmiyo

Men geldimmm herkese merhaba Yaaaa yarın aşı günümüz, 2 ayımızı dolduruyorus, aşı yaptıran anneler ben napcam bilmiyorum o agladıkca aglayasm geliyo ben bacagını kolunu felan tutamam, kacasım geliyo kosarak, cok tırssssıııyoruuummmmm mafoldumben

walla çok tuhafmış cnm...bence bi dr danış istersen...benimde çok sorunlu olmuştu takılırken ama sonrasında hiç öle bişi yaşamadımCADIARZUşutarafagitti

zuzuuum hoşgeldin canım özledik seni alyamız nasıl canım bizde dün 2. aşımızı olduk resmen faciaydı annen veya yardım edebilecek birisi varsa yanında olsun derim ben benim annem gelmişti allahtan ardımladı beniaşımızı olduktan sonra hemşire fitil yada şurup vermemi söyledi eve gelince bende paranox fitil verdim 2 saat uyudu 1 de bi uyandı akşam 8 30 kadar kök söktürdü bize özellikle akşam 6 dan sonra resmen çığlık çığlığa bağırıyordu hemen cepten drumuza ulaştım calpol şurup vermemi söyledi akşamda 9 gibi uyıudu oda kurtuldu bizde tabii her çocuk aynı olmuyormuş belki sizin sorunsuz geçer evet bende dayanamadım eşime tutturdum iki bacağınıda yavrum nasıl ağladı

ayyy iki çocuklu arkadaşlar allah yardımcınız olsun okudukça sizleri ikinciden korkmaya başladım ben tek çocukla mama yedir biberon yıka onun çamaşırlarını yıka yemek yap temizlik yap misafir ağırla günbyu oturamıyorum zaten
bildiğiniz üzere 11 senede bebeğime kavuştum allaha şükür daha lohusa sayılırım çevrem yiyip bitiriyor beni sakın korunma hemen bi tane daha yap çarşıda pazarda hemen kulağıma eğilip sakın korunursun birde ğlan doğur sanki insan cinsiyetini belirleyebiliyormuş gibineyse bunlara hıhı deyip geçiyorum zaten bende düşünüyorum yaşım 35 en azından 3 sene geçsin diyorumki naz kızım zebil olmasındiğer bebekle ilgilenmekten birde boşver tek çocuk yeter diyorum nazımıda kardeşsiz bırakmakistemiyorum tabikide çok erken bunları konuşmayada benim yaş geçiyor işte

Meraba cnm benimmm bende özledim cidden tam sana yazıcakken benimki uyandı da emzirdim altını degistirdim uyudu kuzu bende salıncagına koydum geldim gerii akannehir Ne güsel atlatmıssın en azından cnmm darısı basımıza bacak olayı geriyo beni, sarılık muhabbetinde de 54-5 gün topukta kan aldırmıstık ben hicbiri icin girmedim laboratuara hep eşim girdi, yarında o tutar muhtemelennn :sinifsinif: Bu arada bıdık naz cok tatlı ya hele ayak leblebilerini yirim onun(leblebiler parmak oluyo kaydirigubbakcemile3) resimlerde cok bıdık cıkmıs masallah annesi sarı olcak senin gibi

hoşgeldin zuzumm...ozletiosun walla..b gozukup kaçıosun..pıtırcık ve sen çok mutlusunuz anlasılan..nasılsınız tatlım?:)

kız bize ası gunu için 3 eylulu verdiler size nie 2 eylul vermişler ki?belkide 1 gun onemli deildir.

Hosbulduk karenimmm sorma ya hep giresim bi sürü se yazasım var ama olmuyo iste, o kadar çenem düşüktür çemen bilem içime kactı valla artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok sükür cnm mutluyus yaaa... Problemlerimiz var tabe ama büyüyorus yuvarlana yuvarlana olcak artık diyorusss :lepi: Senin bıdış nasıl nasıl güzel birşey o yarabbim ya resmine hasta oldum, bende oyle şortlu takım istiyorum mana ne mana neeee -tatlicadiarzu- Masallah cnm 41 kere güsel serraya...

Bana doktor 2 eylülü verdi, tam 2 ay oluyo ya bizim, 1 gün onemli diildir yahu, bilas büyüsekte serrayla sana börek yemeye cay icmeye gelsekkkkk kaydirigubbakcemile2 Ama börekleri serra yapcak bak ona goreee

a aaaa...çok enteresan walla...ben mecbur takılması gerekiyo die biliyorum.... yaaa eğer öleyse ne şanslısın vallaakannehirCADIARZU

bencede takılmadı canım.ameliyattan çıktığımda çok sıkışmıştım.kalkamadığımız içinde yatağa sürgü getirdiler.ona yaptım.ilk başta yapamadım.sonradan yaptım ve çok rahatladım

sağol zuzucum.kaydirigubbakcemile5.bizde yuvarlanıoruz serrayla:))..senin alya da yakcak ortalıgı dur sen.massallah tu tu tu...b gunleri b gunlerine uymuo tatlım ya..her gun b deişim içindeler ..şahit olmak gercekten çok guzel..

sen al alyayı gel zuzum..serra hazır burda pasta borek yapmaya..arkadas istiossss biss...:içelim:

banada sonda falan takılmadı hiç..lavman da yapılmadı..direk tuvalete gidip yapmıştım tisimi falan:)

banada lavman filan yapılmadı.sondada takılmadı.çok korkuyordum zaten sonda takılmasından.gerçi acil gittiğim için aklıma sonda filan hiçbirşey gelmedi.odaya ilk çıktığımda acayip sıkışmıştım ben.hemşireye söyledim onun üzerine getirdiler.

fılızcım gecmıs olsun cnm
bız hala uyumadık ((( kızımda uyandı ewı bı gorsenız banyo yaptık bıraz rahatladık ama gamze rahat vermıyor sımdıde oooyyy ıkı cocuk ne zormus ya ((

saolun kızlar
hafsacım sanada geçmiş olsun
artık yarın mutlaka gidicem ama çççoook tttııırrssııyoooruuumm

hiç sevmem o dişçi koltuğuna oturmayı yaaa

Geliris tabe cnmm azcık daha büyüyelim alkisalkisalkis bakalım ne kadar büyümüs alyayla serra görcess yarın öbür gün ama gözle görülüyo dedigin gibi kaydirigubbakcemile2 bende süt iznimi toplu olarak aldım ancak 5.ay sonuna dek görebilcem, sora mecburen işe baslıcammm :sinifsinif:

Banada sonda takıldı ama ben yaygara kopardım cnm tatlı ya beni bayıltıp takın diye oyle taktılar cıkarırken de bilascık yandı ama sorasında 1 hafta lavaboda cnm acıdı akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…