- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.121
sezoşlu arkadaşlarım ya bişi soracam ama bakın çok ciddiyim gülüşmek yok emiiiiii
benim ameliyat öncesi sondam takılırken zorlandı biraz hemşire de dediki önceki doğumundan hasar görmüş ve tamir ediilmiş dedi .sonda baya uzun bi süre kaldı bende malesef ve ameliyattan sonra ifrarımı yapma isteğim yok oldu yani afedrsiniz çişiniz geldiğinde en uçta sıkışma olurda tutarak anlarsınızya tuvaletinizin geldiğini işte benim öle olmuyo anca karnım şişiyo şişiyo da anca öle anlıyom tuvaletimin geldiğini sonra bi gidiyom foşur foşur yani wc aklıma gelmese ölece duracak neiş anlamadım ya bi süre daha bekleyip düzelmezse doktora gidicem bi sizede sormak mistedim normalmi acaba anormalmi
zuzuuum hoşgeldin canım özledik seni alyamız nasıl canım bizde dün 2. aşımızı olduk resmen faciaydı annen veya yardım edebilecek birisi varsa yanında olsun derim ben benim annem gelmişti allahtan ardımladı beniaşımızı olduktan sonra hemşire fitil yada şurup vermemi söyledi eve gelince bende paranox fitil verdim 2 saat uyudu 1 de bi uyandı akşam 8 30 kadar kök söktürdü bize özellikle akşam 6 dan sonra resmen çığlık çığlığa bağırıyordu hemen cepten drumuza ulaştım calpol şurup vermemi söyledi akşamda 9 gibi uyıudu oda kurtuldu bizde tabii her çocuk aynı olmuyormuş belki sizin sorunsuz geçer evet bende dayanamadım eşime tutturdum iki bacağınıda yavrum nasıl ağladı
Men geldimmm herkese merhabaYaaaa yarın aşı günümüz, 2 ayımızı dolduruyorus, aşı yaptıran anneler ben napcam bilmiyorum o agladıkca aglayasm geliyo ben bacagını kolunu felan tutamam, kacasım geliyo kosarak, cok tırssssıııyoruuummmmm mafoldumben
hoşgeldin zuzumm...ozletiosun walla..b gozukup kaçıosun..pıtırcık ve sen çok mutlusunuz anlasılan..nasılsınız tatlım?:)
kız bize ası gunu için 3 eylulu verdiler size nie 2 eylul vermişler ki?belkide 1 gun onemli deildir.
bana ameliyat öncesi sonda filan takmadılar.çıktığımdada yoktu sonda filan
a aaaa...çok enteresan walla...ben mecbur takılması gerekiyo die biliyorum.... yaaa eğer öleyse ne şanslısın vallaakannehirCADIARZU
Hosbulduk karenimmm sorma ya hep giresim bi sürü se yazasım var ama olmuyo iste, o kadar çenem düşüktür çemen bilem içime kactı valla artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cok sükür cnm mutluyus yaaa... Problemlerimiz var tabe ama büyüyorus yuvarlana yuvarlana olcak artık diyorusss :lepi: Senin bıdış nasıl nasıl güzel birşey o yarabbim ya resmine hasta oldum, bende oyle şortlu takım istiyorum mana ne mana neeee -tatlicadiarzu- Masallah cnm 41 kere güsel serraya...
Bana doktor 2 eylülü verdi, tam 2 ay oluyo ya bizim, 1 gün onemli diildir yahu, bilas büyüsekte serrayla sana börek yemeye cay icmeye gelsekkkkk kaydirigubbakcemile2 Ama börekleri serra yapcak bak ona goreee
banada sonda falan takılmadı hiç..lavman da yapılmadı..direk tuvalete gidip yapmıştım tisimi falan:)
fılızcım gecmıs olsun cnm
bız hala uyumadık((( kızımda uyandı ewı bı gorsenız banyo yaptık bıraz rahatladık ama gamze rahat vermıyor sımdıde oooyyy ıkı cocuk ne zormus ya ((
cnm yaaa ...ihmal etme sakın hemen bi dr görün...benimde hamileliğimin sonlarına doğru çok ağırdı dr gittim bişe yapamayız doğumdan sonra gel demişti...geçen hafta gittim işte baktı ve kanal tedavili bi dişim vardı onun içi iltihap etmiş.akannehirCADIARZUkafamçokkarıştı.mutemelen hamilelikte o yüzden ağırıyodu müdahele edilemediği içinde kistleşmiş şimdi bi antibiyotik verdi...eğer fayda etmezse tek çözüm ameliyat dedi...zaten çok düşük dozlu bi antibiyotik süte geçmesin diye..muhtemelende fayda etmeyecek dedi...2 gün sonra bitiyo ilacım ondan sonra gidecem bakalım ne diyecek...senin belki ilk aşamadadır da tedavi edilebilir...hiç ihmal etme bence cnm....:roflol:mafoldumben:gitme::sinifsinif:
sağol zuzucum.kaydirigubbakcemile5.bizde yuvarlanıoruz serrayla:))..senin alya da yakcak ortalıgı dur sen.massallah tu tu tu...b gunleri b gunlerine uymuo tatlım ya..her gun b deişim içindeler ..şahit olmak gercekten çok guzel..
sen al alyayı gel zuzum..serra hazır burda pasta borek yapmaya..arkadas istiossss biss...:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?