2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bekleris tatlımkaydirigubbakcemile2 uzulme tatlım belki gorememek acı verio ama çalışan annenin anneliği daha b degeli oluo bence..fedakarlık yapılıo kuzuların gelecegi için...herkesin kişisel tercihi en nihayetinde ama uzme kendini sakın..ole yada bole hayat devam ediyor..yeterki kuzularımız bizimle saglıkla olsunlar..Şeniz

zuzuum sana selam vermiştim ama görmedin galiba.naber alya nasıl

Görmedim cnm kusura bakma iyiyis sinemcimmm alya da iyi teyzesi büyüyorus her gecen gün, emiyorus emiyorus emiyorusss kaydirigubbakcemile3 Kakişko yapıyorusss işimiz gücümüz bu işte yavaş yavaşta etrafı farketmeye basladık gözlerimiz fıldır fıldır delikafadulden Çağında süper cnm hele o saclar genc kusagın john travoltası allah bagıslasınnn şakkıdı, bizim kıs keltoşşş yahuuu :kedi:

Oyle düşünmeye calısıyorum cnm teşekkür ederm desteğin için cok alıstım calısmaya evde otursam da cok mutsuz olcaktım, cocugumu mutsuz ediceime onun için bisiler yaparım daha ii :çok üzgünüm:

bizde aynen canım bazen emiyoruz bazen mama yiyoruz.2,5 aylık olduk biz artık.bazen huysuzluk yapıyoruz ama saatimiz var tabi saat 8 civarı huysuzluk saatimiz.sağol canım.alyayıda allah bağışlasın.nazarlardan saklasın bütün bebeklerimizi

Amin cnm Şeniz Yaaaa cok masum annesiiii bakıslara bakkk büyüycek artık huysuzluk yapmıcakkk, direkt yaramaazlıga gecicekkk kaydirigubbakcemile3 Bizimkide yapıyo arada ama allahıma bin sükür nazarlardan saklasın genel olarak huzurlu bi bebek yirimmmm :Saruboceqpuyorumnanaktan

aman maşallah canım.bizimkide genelde huzurlu aslında.ama birazcık yapıyor işte.olsun onada şükür.

Canım teşekkürler paylaşımın için birazda olsa moral oldu henüz işe başlamadım ama son 1 ayım

Yaaa ben zaten aklıma geldikçe kötü oluyorum senin yazıyı okuduktan sonrada başladım zırlamaya kocişte şaşırdı noldu diye,çok zor olucak çokkkkkkk.Neyseki saat 4te çıkabileceksin işten benim öyle bi şansımda olmayacak çıkış saati belli olmayan bi yer . Ama konuşucam başlamadan önce süt izni yerine akşiam erken çıkayım dicem,gün içinde annem getirir paşamı yanıma hasret gideririm.Sabahta çok erken başlamıyorum işe bigün 9da bigün 10da.Bi süre bunalım takılıcam sanırım alışana kadar çalışmayıp evde oturmayı düşünüyorum ama onuda istemiyorum alışmışım,oğluşumuda yanıma alıp çalışsam nolur sanki :1closedeyes:

mrb kızlar benim oglumda dogumdan beri capaklanma sorunu var bitürlü gecmedi dün gene doktora götürdüm gene damla verdi bu seferde gecmezse göz dokdorubaksın dedi cicek sanırım senin oglundada vardı gectimi sizin ilacınızın ismi ne yani damlanızın yazarsan sevinirim

kızlar slm herkes iyi umarım biz pek iyi değiliz kızım dünden beri doğrudürüst uyuuyor çok fazla gazı var bugün kontrolü vardı tam 2 aylık olduk kalça usg si karın usgsi çekildi barsakları gaz doluymuş onun dışında hiçbir sorun yoktu.idrar kültürüde verdik şıp diye yaptı kızım torbaya.kendim labaratuvarda çalışırken hep benim çocuğuma nezaman torba takarım diye hayal ederdim bugün takarken duygulandım helede ilk düşük yaptığımda birdaha bebeğim olmayacak hep aynı şeyleri yaşıyacam diye ama çok şükür var ve şuan uyumuyorda uytmuyorda:::)) 1ayda 1 kilo almış gayet iyi dedi dr simplex i verdi. ve yediklerine dikkat et dedi sana gaz yapan bebeğede yapar dedi kavun karpuz sarımsak soğan baklagil vb. açmı kalıcm yani....birde bugün rotavirüs aşısını olduk 142 tl imiş pazarteside karma vb. aşılarını olucaz şurubuda ateşi çıkarsa içir dedi çünkü aşı nın etkisini azaltıyormuş önceden içirilen şurup.şimdilik böyle kızım susmuyor birtürlü ben onunla ilgileneyim.öptü herkesi.

dr ların tercihi oluyo bu durum aslında..hasta için sondasız ameliyat daha konforlu bence..lavmana da gerek yok yaa..
benim bi ameliyat hemşerisi arkadaşım var ona sordum bu sonda işini
aslında sonda bizim yararımızaymış öncelikle ameliyathane biliyosunuzki steril olması lazım siz ameliyattayken ya idrarınızı yaparsanız o masada ki üreyebilecek ve sizin açıkta bulunan yerinize girebilecek migropları bi düşünün dedi onun dışında herkez bir değilki hemen tuvalete kendi çıkabilsin illaki çok zor durumda kalanlar var ve kimsede bunu önceden kestiremez oyüzden işi garantiye alıyolarmış

ay hem maşallah hem geçmiş olsun hemde gözünüz aydın valla
senin içinde çok duygulandım ve sevindim çok şanslısın

ya kızlar benim içtiğim rezene hakkaten benim memişleri dolduruyo baya baya maşallah zaten içmezsem fösler ama bu seferde iyice sarhoş ediyooooo eşimde dün gece uyanmamak için "bana sarhoş numarası yaptın yemedim "demesinmi
"leyn ben zaten sarhoştuuuuuuuum "dedimde güle güle öldü valla

bide benim kesi yerimin altıda dobiş olmuş yaaaaaaa öncedende ölemiydi acaba ve orası için kalıcı diyolar napcaz yaaaaa üstü zaten kalıcıymışta anladıkta o altı pek hoş değil yani delikanlılığı bozar bence mafoldumben

Herkese gÜnaydın
kımsecıkler uĞramamıŞ yoksa bebeler uyutmadı mı anneler , bende azÖnce uyuttum kalkması yakındır.
Bu arada dÜn kızım zar zor kakasını yaptı rengı yeŞıldı ,normalde sarı yapıyodu
yeŞıl kaka ne anlama gelıyoo kıslar

anacım senin ameliyatını kim yaptı heryerini bozmuş .en geç sen iyleştin idrar kesesi şişlik derkenkaydirigubbakcemile3 kızmıyosun dimi
benim alt taraf normal canım üst tarafım şiş göbecik var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…