2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bizim kizin da gaz sancisi sabah 5.30-6 gibi da basliyor. gece boyu sakin sakin uyuyoruz. 2-3 saatte bir uyaniyor emziriyorum. ama saat 5.30 6 olunca ihlamaya basliyor. aglamiyor ama egilip bukuluyor ih ih ih sesler cikariyor. cok izdirap cekiyor. kucagima alip memede uyudugunu farkettim oyle durumda. yatarak uyuyamiyor ama kucagimda memedeyken uyuyor. ama yanimda bile yatirsam gene de sancisi oluyor. neden bilmiyorum. ayn i yatis pozisyonunu yatakta yapiyorum ama yatakta kivraniyor kucagimda kivranmiyor. numara mi yapiyor diyorum? oyle de numara yapilmaz ki.

haftaya ptz gunu dr randevunmuz var. dr az kilo almis dedi. tarti siparis ettim. kendim de evde bakacagim. ben az kilolu gormuyorum tabi ama neden oyle dedi sasirdim.

Bu arada kizimin gobegini Harvard'in bahcesine gomduk. gitsin oralarda okusun kizim.

hatta gecen gun oda almaya gidiyoruz. trafik berbat. insanlar birbirine kufrediyor falan. fenalik geldi. dedim ki kizima kizim nasil olsa vatabdasligin var. buyuyunce istersen git ABD de yasa. izin verdim gitti.

merhaba kibelecim ,
benim kızımda o saatlerde ıhlamaya baslıyor ama kimle konuşsam coğu cocuk o saatlerde yaparmış bir kerameti var sanirim:)

bende dün babasına bıraktım.ben yattım valla.9.30 gibi dayanamadım artık.arada emzirmeye uyandım.emzirme dışında babası ilgilendi.kendime gelmişim biraz.

merhaba kibelecim ,
benim kızımda o saatlerde ıhlamaya baslıyor ama kimle konuşsam coğu cocuk o saatlerde yaparmış bir kerameti var sanirim:)

Allah Allah enteresan. zaten gecici oldugunu biliyorum. tek uzuntum bebegimin izdirabi. yavrum benim.

bende dün babasına bıraktım.ben yattım valla.9.30 gibi dayanamadım artık.arada emzirmeye uyandım.emzirme dışında babası ilgilendi.kendime gelmişim biraz.

bizim kiz da dun aksam biraz huysuzlandi. memede agliyor kaldirinca galiyor. mizmizdi yani. rezene anason papatya cayi icirdim biraz. sicak su torbasina yatirdim. biraz sakinledi. aldim 9 da yattim. cok yorgundum.

biz beraber yatiyoruz. sonra babasi gelip alip yatagina daha dogrusu oto koltuguna koyuyor:) oto koltugunda cok rahat ve derin uyuyor.

sonra 2-3 saatte bir acikdikca uyaniyor.

siz saati kurup 2 saatte bir emziriyor musunuz gece.

dr bana bir guzel kizdi sadece 1 kere emziriyorum diye. iyi de 12 de emzirip yatiriyorum. gece 3-3.5 gibi uyaniyor emiyor. bvir de 6 gibi uyaniyordu o zaman. 2 saatte bir uyandir emzir dedi. kizdi bana.

ama babannem de neden uyandiriyorsun bebegi. bebek uyuya uyuya buyur. zaten uykudayken emmez ki dedi. sahiden de uyandirirsam zorla emmiyor. iki emiyor birakiyor.

tamam iki emzirme arasi zaten 4 saati falan gecmiyor.maximum 4.5 saat oluyor cok nadir. ama kendi uyaninca da guzel emiyor. memeyi bitirene kadar emiyor.

sizin emzirme duzeniniz nasil geceleri?

kibeleceğim kaç günlük oldunuz ? benim oğlum iki aya kadar kurulmuş saat gibi iki saatte bir kalkıyordu.şimdi gece 12-1 gibi yiyor 5-6 gibi kalkıyor.bebişler acıkınca hiçbir şey gözleri görmüyor.o yüzden bence uyandırman manasız ilk günlerde tamam kaldırılıyordu ama şimdi miğdelerininde dinlenmesi lazım benim doktorum o kendisi ayarlar demişti ve ayarlardıda.o yüzden uyandırmamak doğru zaten uyansa bile yemez.sende dinlenmene bak. hiç yorma kafanı kilosunu alıyor uykuda ona kilo aldırıyor.

40 ınız hayırlı olsun canım...serrayı ben ilk baslarda 2 saatte b emziriodum zorla uyandırıodum geceleri de..gece emmek istemiodu pek..ve tabi bende zombi oluodum he 2 saatte bir..gece gece zor...annem de kızıodu cocuk uyuya uyuya buyur o zaten acıksa aglar durduramazsın diyordu ama ben inatla dr dedi die emziriodum ama pes ettim evime gelince..yorgunluktan tabe..ama gordum ki gece uyandırırsam uyku duzeni bozuluodu şimdi kendisi gece ve gunduzu ayırıo ve geceleri uyandırmıyoum..max 4 saatte bir uyanıo geceleri ve emziriorum.gunduz 2.5 saatte bir emziriorum..her memede ort 8 dakika kalıo çabuk somuruyo memişleri kuzucum..

velhasıl uyandırmak bencede dogru değil..uykuda seker dusmesi falan hikaye..her soylenileni kafaya takrsak biz paanoyak oluruz die düşünüorum..

ya bende daha gobegi gommedim..hala evde..teyzem evde kalıcak kız gom artık d,io:)))))

korkma gidiyor göbek :)) haftaya falan dahada inmiş olacak bak. benim öle oldu 50 inci günde falan tamamen indi toplam 8 kilo almıştım hamilelikte 13 kilo verdim şimdi eski kıyafetlerime giriyorum :)) ama tamamen çekilmesi 6 ayla bir seneyi bulurmuş

kızlar ben kalan catlaklarım için kullandıgım kremden memnun kalıo gibiyim..direk renk açıldı v gerilmeler başladı karnımda.. 1 haftadı kullanıorum..burada cok pahalı ama amerikadan kardeşime sipariş ettim 2 kutu..orada yarı fiyatına..sizede tavsie ederim..isteyenlere ozelden ismini verebilirim..

MERHABA KİBELECİM. canım ben geceleri uyandırmıyorum.6-7 saat aralıksız uyuyor maşallah. seninkinden büyük sanırım. 2 ay dolunca 6-7 ssat uyumaları normalmiş. ama öncesinde 2-3 saatte bir uyanıyordu ben hiç uyandırmadım acıkınca uyandı.birşey soracağım canım otot koltuğu dediğin şu ana kucağı oto koltuğu olan mı? ortası çok çukur değil mi? bebek rahat edermi acaba diye tereddütte kalıyorum ben.

bu aralar bizimde sancımız çok. 2-3 ay arası en yoğun yaşanan zamanıymış ne yapsam fayda etmiyor. akşam 17 de başlıyor 22 ye kadar.... ağlamaklı hep..

bende bunalımdayım ( süt izni bildiğim kadarıyla günde iki saat gündüz eve gitmezsen çıkma saatinden düşüyorlar benim tüm arkadaşlarım öle yapmışlardı. dün eve gittip gülücüklerle karşıladı oğlum beni aldım kokladım kokladım.sabah ben çıkarken uyuyordu tam kapıya yöneldim hissetti galiba açtı gözlerini öpüp koklayıp çıktm.dün bakıcı sizin yokluğunuzu hissetti galiba çok mahsundu bütün gün dedi. ben daha da kötü oldum alışacaız ama sancılı oluyor

bana yazar mısın?

canim sevindim sizin de boyle dusunmenize. annelik icgudusel birsey. yani gercekten ne dogru ne yanlis insan daha iyi anliyor zamanla.

canim ismini ozelden yazmana gerek yok sanirim. satildigi yer ve yasak sanirim. cunku lansinoh veya nivea, hugiies ve de marka ismi. onlarin da verilmemesi gerek yasak olsa ama veriyoruz. o yuzden yaz da herkes gorsun. ugrasma tek tek ozel mesaj icin. zaten su 600 sn olayi beni deli ediyor.

canim psikolojik olarak kendini bu kadar uzme.seni cok iyi anliyorum. bir kere kuafore gittim de bebegim 15 dakika ac kaldi agladi icim gitti. ama sen iyi yonlerini dusun.

yani aksam gidince sabaha kadar bebeginle uyu. alisir ve diye dusunme. alisirsa alissin. zaten bebegini aksama kadar goremiyorsun. ne bileyim guzel vakit gecir bebegini. kucaginda uyut. ben alisacagini bilsem de kucagimda uyutmayi cok seviyorum.

canım ya... aynı şeyi bende düşünüyorum . rapor alıp uzattım iznimi ama eninde sonunda başlayacağım ve kızımı bırakmak çok zor şimdiden düşününce ağlıyorum valla. annem de baksa kayınvalidemde baksa kim olursa olsun hep insanın aklı kalır yani...

bende uyandirmıyorum artık kızımı ,uyandirinca zor emiyor göğsümdeki sütlerde heba oluyor hep üstü bası süt oluyor .artık 4-5 saat kesintisiz uyuyor kızım .40 ı çıktımadan önce 2 saat falan uyurdu .

karencim yaz bitanem benimde karnımda catlak oluştu son haftalarda hele ki karın inince enkaz ortaya çıktı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…