- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.161
sezoşlu arkadaşlarım ya bişi soracam ama bakın çok ciddiyim gülüşmek yok emiiiiii
benim ameliyat öncesi sondam takılırken zorlandı biraz hemşire de dediki önceki doğumundan hasar görmüş ve tamir ediilmiş dedi .sonda baya uzun bi süre kaldı bende malesef ve ameliyattan sonra ifrarımı yapma isteğim yok oldu yani afedrsiniz çişiniz geldiğinde en uçta sıkışma olurda tutarak anlarsınızya tuvaletinizin geldiğini işte benim öle olmuyo anca karnım şişiyo şişiyo da anca öle anlıyom tuvaletimin geldiğini sonra bi gidiyom foşur foşur yani wc aklıma gelmese ölece duracak neiş anlamadım ya bi süre daha bekleyip düzelmezse doktora gidicem bi sizede sormak mistedim normalmi acaba anormalmi
merhaba kibelecim ,
benim kızımda o saatlerde ıhlamaya baslıyor ama kimle konuşsam coğu cocuk o saatlerde yaparmış bir kerameti var sanirim:)
bende dün babasına bıraktım.ben yattım valla.9.30 gibi dayanamadım artık.arada emzirmeye uyandım.emzirme dışında babası ilgilendi.kendime gelmişim biraz.
bizim kiz da dun aksam biraz huysuzlandi. memede agliyor kaldirinca galiyor. mizmizdi yani. rezene anason papatya cayi icirdim biraz. sicak su torbasina yatirdim. biraz sakinledi. aldim 9 da yattim. cok yorgundum.
biz beraber yatiyoruz. sonra babasi gelip alip yatagina daha dogrusu oto koltuguna koyuyor:) oto koltugunda cok rahat ve derin uyuyor.
sonra 2-3 saatte bir acikdikca uyaniyor.
siz saati kurup 2 saatte bir emziriyor musunuz gece.
dr bana bir guzel kizdi sadece 1 kere emziriyorum diye. iyi de 12 de emzirip yatiriyorum. gece 3-3.5 gibi uyaniyor emiyor. bvir de 6 gibi uyaniyordu o zaman. 2 saatte bir uyandir emzir dedi. kizdi bana.
ama babannem de neden uyandiriyorsun bebegi. bebek uyuya uyuya buyur. zaten uykudayken emmez ki dedi. sahiden de uyandirirsam zorla emmiyor. iki emiyor birakiyor.
tamam iki emzirme arasi zaten 4 saati falan gecmiyor.maximum 4.5 saat oluyor cok nadir. ama kendi uyaninca da guzel emiyor. memeyi bitirene kadar emiyor.
sizin emzirme duzeniniz nasil geceleri?
bizim kiz da dun aksam biraz huysuzlandi. memede agliyor kaldirinca galiyor. mizmizdi yani. rezene anason papatya cayi icirdim biraz. sicak su torbasina yatirdim. biraz sakinledi. aldim 9 da yattim. cok yorgundum.
biz beraber yatiyoruz. sonra babasi gelip alip yatagina daha dogrusu oto koltuguna koyuyor:) oto koltugunda cok rahat ve derin uyuyor.
dr bana bir guzel kizdi sadece 1 kere emziriyorum diye. iyi de 12 de emzirip yatiriyorum. gece 3-3.5 gibi uyaniyor emiyor. bvir de 6 gibi uyaniyordu o zaman. 2 saatte bir uyandir emzir dedi. kizdi bana.
ama babannem de neden uyandiriyorsun bebegi. bebek uyuya uyuya buyur. zaten uykudayken emmez ki dedi. sahiden de uyandirirsam zorla emmiyor. iki emiyor birakiyor.
tamam iki emzirme arasi zaten 4 saati falan gecmiyor.maximum 4.5 saat oluyor cok nadir. ama kendi uyaninca da guzel emiyor. memeyi bitirene kadar emiyor.
dun 40imiz cikti sukur.
40 ınız hayırlı olsun canım...serrayı ben ilk baslarda 2 saatte b emziriodum zorla uyandırıodum geceleri de..gece emmek istemiodu pek..ve tabi bende zombi oluodum he 2 saatte bir..gece gece zor...annem de kızıodu cocuk uyuya uyuya buyur o zaten acıksa aglar durduramazsın diyordu ama ben inatla dr dedi die emziriodum ama pes ettim evime gelince..yorgunluktan tabe..ama gordum ki gece uyandırırsam uyku duzeni bozuluodu şimdi kendisi gece ve gunduzu ayırıo ve geceleri uyandırmıyoum..max 4 saatte bir uyanıo geceleri ve emziriorum.gunduz 2.5 saatte bir emziriorum..her memede ort 8 dakika kalıo çabuk somuruyo memişleri kuzucum..
velhasıl uyandırmak bencede dogru değil..uykuda seker dusmesi falan hikaye..her soylenileni kafaya takrsak biz paanoyak oluruz die düşünüorum..
ya bende daha gobegi gommedim..hala evde..teyzem evde kalıcak kız gom artık d,io:)))))
Canım teşekkürler paylaşımın için birazda olsa moral oldu henüz işe başlamadım ama son 1 ayım
Yaaa ben zaten aklıma geldikçe kötü oluyorum senin yazıyı okuduktan sonrada başladım zırlamaya kocişte şaşırdı noldu diye,çok zor olucak çokkkkkkk.Neyseki saat 4te çıkabileceksin işten benim öyle bi şansımda olmayacak çıkış saati belli olmayan bi yer. Ama konuşucam başlamadan önce süt izni yerine akşiam erken çıkayım dicem,gün içinde annem getirir paşamı yanıma hasret gideririm.Sabahta çok erken başlamıyorum işe bigün 9da bigün 10da.Bi süre bunalım takılıcam sanırım alışana kadar çalışmayıp evde oturmayı düşünüyorum ama onuda istemiyorum alışmışım,oğluşumuda yanıma alıp çalışsam nolur sanki :1closedeyes:
kızlar ben kalan catlaklarım için kullandıgım kremden memnun kalıo gibiyim..direk renk açıldı v gerilmeler başladı karnımda.. 1 haftadı kullanıorum..burada cok pahalı ama amerikadan kardeşime sipariş ettim 2 kutu..orada yarı fiyatına..sizede tavsie ederim..isteyenlere ozelden ismini verebilirim..
kibeleceğim kaç günlük oldunuz ? benim oğlum iki aya kadar kurulmuş saat gibi iki saatte bir kalkıyordu.şimdi gece 12-1 gibi yiyor 5-6 gibi kalkıyor.bebişler acıkınca hiçbir şey gözleri görmüyor.o yüzden bence uyandırman manasız ilk günlerde tamam kaldırılıyordu ama şimdi miğdelerininde dinlenmesi lazım benim doktorum o kendisi ayarlar demişti ve ayarlardıda.o yüzden uyandırmamak doğru zaten uyansa bile yemez.sende dinlenmene bak. hiç yorma kafanı kilosunu alıyor uykuda ona kilo aldırıyor.
40 ınız hayırlı olsun canım...serrayı ben ilk baslarda 2 saatte b emziriodum zorla uyandırıodum geceleri de..gece emmek istemiodu pek..ve tabi bende zombi oluodum he 2 saatte bir..gece gece zor...annem de kızıodu cocuk uyuya uyuya buyur o zaten acıksa aglar durduramazsın diyordu ama ben inatla dr dedi die emziriodum ama pes ettim evime gelince..yorgunluktan tabe..ama gordum ki gece uyandırırsam uyku duzeni bozuluodu şimdi kendisi gece ve gunduzu ayırıo ve geceleri uyandırmıyoum..max 4 saatte bir uyanıo geceleri ve emziriorum.gunduz 2.5 saatte bir emziriorum..her memede ort 8 dakika kalıo çabuk somuruyo memişleri kuzucum..
velhasıl uyandırmak bencede dogru değil..uykuda seker dusmesi falan hikaye..her soylenileni kafaya takrsak biz paanoyak oluruz die düşünüorum..
ya bende daha gobegi gommedim..hala evde..teyzem evde kalıcak kız gom artık d,io:)))))
kızlar ben kalan catlaklarım için kullandıgım kremden memnun kalıo gibiyim..direk renk açıldı v gerilmeler başladı karnımda.. 1 haftadı kullanıorum..burada cok pahalı ama amerikadan kardeşime sipariş ettim 2 kutu..orada yarı fiyatına..sizede tavsie ederim..isteyenlere ozelden ismini verebilirim..
bende bunalımdayım( süt izni bildiğim kadarıyla günde iki saat gündüz eve gitmezsen çıkma saatinden düşüyorlar benim tüm arkadaşlarım öle yapmışlardı. dün eve gittip gülücüklerle karşıladı oğlum beni aldım kokladım kokladım.sabah ben çıkarken uyuyordu tam kapıya yöneldim hissetti galiba açtı gözlerini öpüp koklayıp çıktm.dün bakıcı sizin yokluğunuzu hissetti galiba çok mahsundu bütün gün dedi. ben daha da kötü oldum alışacaız ama sancılı oluyor
bende bunalımdayım( süt izni bildiğim kadarıyla günde iki saat gündüz eve gitmezsen çıkma saatinden düşüyorlar benim tüm arkadaşlarım öle yapmışlardı. dün eve gittip gülücüklerle karşıladı oğlum beni aldım kokladım kokladım.sabah ben çıkarken uyuyordu tam kapıya yöneldim hissetti galiba açtı gözlerini öpüp koklayıp çıktm.dün bakıcı sizin yokluğunuzu hissetti galiba çok mahsundu bütün gün dedi. ben daha da kötü oldum alışacaız ama sancılı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?