2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kibelecim dert etmee benim kızda tam 6 saat deliksiz uyuyo gece 11 gibi uyuyo geneldee sabah 5 kadar 5 gibi emiyoo saat 8 kadar devam ediyo uykusu rahatım yani sağolsun kuzucuğum üzmüyo uykusunu bölme yoksa uyku düzeni kolay kolay kurulmuyo bidahaayerimseniben

SLM KIZLAR
YAAA BENıM PAŞA ÇOK EMMıYO BENı.ZATEN SıLıKONLA EMıYOO
SAĞMAKTYAN MEMELER BETER OLDU YAA.ÇOK ACIYOOO.KIPKIRMIZI OLDUmafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız

amatist74 kızlar kırk dakika sonra uradayım gitmeyin bir yerler bi süt sağıp geliyorum çalışmak istemiyorumm hiç

canım çalışmaya başladın heralde bende çalışıyorum günde kaç kere sağıyosun ve bi günde ne kadar sütün çıkıo canım benim çok az çıkıo

kızlar misafirim var..yazaacam bi ara...opuyorumnanaktan
bi gelemedim misafirim hala var kuzenler yatıya kaldırlar....

dun 40imiz cikti sukur.
hayırlı uğurlu olsun bebeeemmm

alkisalkisalkis

dilaracım çok teşekkür ederim sana yaa geçen yazmıştın ya süt yapıyo bende sizde deneyin die..bende dün gece petibör bisküvi yedim dedim bakıyım fayda edecekmi die...inanamadım.:1shok::sm_cool:alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5..hakkattende işe yaradı...çok saol cnm...gerçi akşam ayıptır söölemesi güllaç yapmıştım ondanda yemiştim biraz artık hangsinin hikmeti bilemedim walla... her neyse dilara yada güllaç.kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:sm_cool:....sonuç mükemmel bende tavsiye ederim..:teytey:alkisalkisalkisŞeniz kaydirigubbakcemile5..........

QUOTE=filizusta;8840982]
[/QUOTE]

maşallah oğluna çok tatluuuuu....benimde iki kızım var napsak ki acepopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3zemuszemuskaydirigubbakcemile5[/SIZE][/B]

kibelem kırkınız hayırlı olsun.
cnımcım benim kızımda gec uyuyo deliksiz doktora sordum uyandırma uyusun dedi . bende kaldırmıyorum kaldırdımmı gözü uykuda zaten iki çekiyo bırakıyo hatta bazen ağzını bile açmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…