2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim kuzu dün ifalmızı kesti valla yaaa gaz dolu galiba bizimkinde ve çok huysuzlanıyor yavrum nasıl çözüm bulucan anlamadım sab kullanmaya başladım en son ama nafile nezman etki etcek bu ilaç yaaaaaa

dün 1 den 7 30 kadar hiç uyumadı kızlar yaaaaaa gecede 11 30 uyandı sonra emdi uyudu vee 3 de yine uyandi sahur yaptık uyutana kadar 4 30 oldu ve sagolsun kayınvaldem yanına aldıda bende uyuya bildim 2 5 saacik netcem ben yaaaaaaaaaaaa zombi oldum valla

[

SAOLUN KIZLAR

HAFSACIM BEŞİK KERTEBİLİRİZ:teytey:sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

walla neden olmasın zaten bizden 1 gün büyüksünüzkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hurii benim sıpa nasıl bakıyor ama hehe huysuzlugu bellidemiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştı kızgın şirin benimkiiiiiiiiiiii

[

SAOLUN KIZLAR

HAFSACIM BEŞİK KERTEBİLİRİZ:teytey:sengözlerimebaksanab

walla neden olmasın zaten bizden 1 gün büyüksünüzkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

OLUR OLMASINADA BALDIZ BİRAZ DİŞLİ SANIRIM
OĞLUMUDA BNİKAŞIK SUDA BOĞMASIN:1ninca:Şeniz

Dilaracim canim nasilsin? bayagi oldu gorusemedik. kuzucuklarin tombis kizin nasil?

demek senin bebis 6 saat kesintisiz uyuyor. masallah.

ben zaten dr birsey soylerse isime geleni uygularim. daha dogrusu aklima yatani. demek herkes ben gibiymis. zaten o dr hic de icime sinmediydi. bu gidisimde baska dr olacak. saglik ocagi dr u bu arada. ozel dr degil yani.

benim catlak olusmadi da hala bingil bingil. kilom 4-5 kg fazla ama kaslari yeniden sikilastirmak lazim. ama bir sey diyeyim mi? kesi yeri en ufak kilo almada direkt belli olur. yani ustu bombe kalir. karin dumduzken kilo yokken belli olmaz ama kilo alinca direkt oraya yerlesir

bende kaldırmıyorum geceleri.kendi acıkınca kalkıyor zaten.ilk doğduğunda kaldırmaya çalışıyordum.sonra huysuzluk yapıyordu hiç uyumuyordu.o yüzden kaldırmıyorum.

ben kaçtım kızlarrrrrr iyi bakın kuzulara ve kendinizeeeeeeeeeeeee hoşafffffffffff saatiiiiiiiiiiiii geldiiiikaydirigubbakcemile3

selsincim benim dr da 4 kez 7 defa yazmış ama etkiliolmuyor galiba ialç nezaman etkisini gösteriyor 3 gün oldu kullanalı

SLM KIZLAR
YAAA BENİM PAŞA ÇOK EMMİYO BENİ.ZATEN SİLİKONLA EMİYOO
SAĞMAKTYAN MEMELER BETER OLDU YAA.ÇOK ACIYOOO.KIPKIRMIZI OLDUmafoldumben

canim bebeklerin buyume evreleri olurmus. o donemlerde asiri emmeye egilimli olurlarmis. ve o donemde birden buyurlermis.

ama gene de bebegi bir memede 20 dakikadan fazla tutmamak lazim. dr onerdi.20- dakika biri 20 digeri.

agzina emzigi tikistir. almazsa da bak soyle yap. benimki oyle alisti emzige. agzina emzigi tut. diliyle ya da agzini kapatarak almayacaktir.elinle tik tik emzige vur. tirnaginla ritmik sekilde. agzindayken de oyle yap. inan muciozevi ekilde ilginc geliyor ve agizlarinda tutuyorlar. sonra gene atiyor ama alisiyor yavas yavas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…