- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.221
Dilaracim canim nasilsin? bayagi oldu gorusemedik. kuzucuklarin tombis kizin nasil?
demek senin bebis 6 saat kesintisiz uyuyor. masallah.
ben zaten dr birsey soylerse isime geleni uygularim. daha dogrusu aklima yatani. demek herkes ben gibiymis. zaten o dr hic de icime sinmediydi. bu gidisimde baska dr olacak. saglik ocagi dr u bu arada. ozel dr degil yani.
benim catlak olusmadi da hala bingil bingil. kilom 4-5 kg fazla ama kaslari yeniden sikilastirmak lazim. ama bir sey diyeyim mi? kesi yeri en ufak kilo almada direkt belli olur. yani ustu bombe kalir. karin dumduzken kilo yokken belli olmaz ama kilo alinca direkt oraya yerlesir
canim bebeklerin buyume evreleri olurmus. o donemlerde asiri emmeye egilimli olurlarmis. ve o donemde birden buyurlermis.
ama gene de bebegi bir memede 20 dakikadan fazla tutmamak lazim. dr onerdi.20- dakika biri 20 digeri.
agzina emzigi tikistir. almazsa da bak soyle yap. benimki oyle alisti emzige. agzina emzigi tut. diliyle ya da agzini kapatarak almayacaktir.elinle tik tik emzige vur. tirnaginla ritmik sekilde. agzindayken de oyle yap. inan muciozevi ekilde ilginc geliyor ve agizlarinda tutuyorlar. sonra gene atiyor ama alisiyor yavas yavas.
selsincim benim dr da 4 kez 7 defa yazmış ama etkiliolmuyor galiba ialç nezaman etkisini gösteriyor 3 gün oldu kullanalı
40imi tebrik eden arkadaslar okudum tek tek yazamiyorum. cok tesekkurler.
bir sey soracam sut gaz yapiyor mu?
filizustacim masallah oglusuna. cok tatli cikmis.
kızlar dondurma filan yiyormusunuz.ben gaz yapıcak diye yemiyorum
AAAHH AHHH SOĞUK OLDUĞU İÇİN YİYEMİYORUMsenağlama
diloşta yyok
Dilaracim bizim kiz da 2 gundur kaka yapamiyor. su sabun meselesini anlatsana. nasil yapiyorsun?
bir de ne zaman yapmaya basladin bizimki daha 40 gunluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?