2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol tatlım çok şükür iyiyizz benim kızda kakasını yapamıyo 10 gündür beni çektiriyo yaa ben zorla yaptırıyorum ben yaptırmasam içinde birikecek kuzumun az önce sabun koydum artık 2 dakka sonra bi baktımki altına yeni bez takmıştım taşmasın diyee temizdi ama maşallahh yeni bezdende fışkırmışşş baktık beline kadar batmış heemn banyosunu yaptırdık bahanesiylee şimdi uykuyaa daldııopuyorumnanaktan benimde kilom göbektee çok fenaa4 kilonun hepsi orada kenidimi çok kötü hissediyorum spora başlamak için erken sanırımmmafoldumben

kibelecim saol canım ama benimki çok eMMiyo demiştim ben
ah keşke emsede memede kalsa
emmediği için sağıyorum ve memelerin haşatı çıktı resmen yaa:gitme:

AAAHH AHHH SOĞUK OLDUĞU İÇİN YİYEMİYORUMsenağlama

canim ya enteresan bir durum var. ABD de hastanedeyken bana ilac getirdiklerinde hemsireler hep buzlu su getirdiler. agzina kadar buz dolu su.

yani buz soguk gaz yapsa onlar neden getiriyor? fark var hangisi dogru acaba?

ben de yemek istiyorum dondurma ve yiyecem de. cunku mideye inene kadar zaten isiniyor. yani bu soguk meselesini ben anlamiyorum.

sut yogurt icin d einternette baktim. sekerli tuzlu yerseniz gaz yapmaz yaziyor. yani sute seker katip yemek lazimmis.

bir de yedigimiz sey ne zaman etki ediyor gaz olarak?

Dilaracim bizim kiz da 2 gundur kaka yapamiyor. su sabun meselesini anlatsana. nasil yapiyorsun?

bir de ne zaman yapmaya basladin bizimki daha 40 gunluk.

mrb ben 9 temmuzda 37 haftalık doğum yaptım.doğumdan 3 saat sonra bebeğim çocuk hastanesine sevk edildi solunum sıkıntısı olduğundan.zatürre ve akciğerde hava kaçağı tanılarıyla 10 gün yoğun bakımda kaldı.20 temmuzdan beri evde.hala gülmüo,nesneleri gözüyle takip etmio.bana bakıp bakmadığını bile anlamıyorum.uyurken ya da uyanıkken refleks olarak gülme var onunla oynarken sosyal gülme yok.sağa sola boş bakıo.ne olur cevap yazın sizin bebekler ne yapıyo.

kızlar sorum olacak kızım günde 1 kere yapıyo kakasını 36 günlük öneceleri her bezini alışımda kaka oluyodu bezinde sadece anne sütüyle besleniyor bilgisi olan var mı*???

diloşşşşşşşşş geldimm nassın şekerimmmmmm kuzularında iyidir umarım sorma ya bizimkinin bagırsakları gaz dolu galiba benmi dikkat etmiyorum acaba yediklerime ya denilenleri yemesem ne yiycem offfffffffff şu gaz offfffff:bbo:akannehir

Dilaracim bizim kiz da 2 gundur kaka yapamiyor. su sabun meselesini anlatsana. nasil yapiyorsun?

bir de ne zaman yapmaya basladin bizimki daha 40 gunluk.

canım temiz bi kalıp sabun varsa evde o sabundan küçük fitil büyüklüğünde kes ve fitil gibi bıçakla şekil ver ve popişine koy sabun erimiyo olduğu gibi sabunu kakasıyla beraber dışarı atıyoo bugün 4. gündü sabunla yaptırdım(( bende 10 gündür yaptırıyorum böylee doktor kontrolümüzde söylücem kakasını yapmıyo diyee bakalım ne dicekk:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…