2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hoşgeldin güzelim ve çokkk geçmiş olsun kuzun iyidir umarım bildigim kadarıyla nesneleri takip etmesi gerekiyor benim bebegim27 günlük nesne takibi yapabiliyor vee biz konuşunca dikkatice dinliyor sen bence her ihtimale karşı götür dr için rahat etsin geçmiş olsun güzelim

kızlar krem tr de evet pahalı bende b kutu aldım sonuc ii ise sipariş ettiricem demiştim ama hissediorum duzelecek inş..benim karnımın altında uzun yollar vardı..onlar en ve renk olarak deişmeye basldı bile..

tatlım korkma zaten erken b dogum yapmışsın normaldir..benim kız 1.5 ayda bilinçli gulmeye basladı onceden guluodu ama uykuda ve ara ara..yani çok net b gosterge deil bu gulme durumu..ama gozlein takip olayı uzerinde dur derim..ii b dr bul canım ve inş sağlıklıdır bebegin canım.

canim cok gecmis olsun. cocugun cok sey atlatmis. werken dogmus zaten. o yuzden bence dr ne derse sen ona uy, baskalari ile karsilastirma. uzulebilirsin. her bebek farklidir. gelisimi de farkli olabilir. dr un ne diyor? yani gelismesi geri falan mi diyor?

kızlar sorum olacak kızım günde 1 kere yapıyo kakasını 36 günlük öneceleri her bezini alışımda kaka oluyodu bezinde sadece anne sütüyle besleniyor bilgisi olan var mı*???

canim benimki de 1 kere kaka yapiyordu. 2 gundur yapmiyor. 5 gune kadar normal demisti ABD deki drum. burada sormadim.

Kızlar dün arkadaşımla konuştum 1.5 aylık kızı 8 günde bir yapıyormuş kakasını doktora götürmüşler 5 güne kadar normal demiş bağırsak tembelliği varmış kuzucukta ama hiç gaz sancısı falan çekmiyormuş maşallah bebek hiç bi sıkıntısı yokmuş annesi endişhelenince gitmişler doktora çok ilgiç valla

hmm hürremcim bizimki kakayı yapıyorda zırtlatamıyor yaaaaaaaaaaaaa şükür kakada problem yokkkkkkkakannehir

alla alla çok enteresan ya 8 gün ( ve normal ben herseyden tırsar oldum bişi olcak diye yaa:sinifsinif:

çok isterdim emzireyim uyusun emzireyim uyusun bööle bi bebek kandırdılar beni yafffffffffffffffffff kaka yaptımı zırtlattımı zırtlatınca bi seviniyozki sormayınkaydirigubbakcemile3

hmm hürremcim bizimki kakayı yapıyorda zırtlatamıyor yaaaaaaaaaaaaa şükür kakada problem yokkkkkkkakannehir

Bizimkide sadece kaka yaparken bırtlatıyo da biz 4 gözle bekliyoruz o yüzden kaka yapmasını her bebeişin yöntemi farklı demek ki kaydirigubbakcemile3

canim hic fitil gormedim ki buyuklugunu vs baska sekilde tarif etsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…