- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.241
mrb ben 9 temmuzda 37 haftalık doğum yaptım.doğumdan 3 saat sonra bebeğim çocuk hastanesine sevk edildi solunum sıkıntısı olduğundan.zatürre ve akciğerde hava kaçağı tanılarıyla 10 gün yoğun bakımda kaldı.20 temmuzdan beri evde.hala gülmüo,nesneleri gözüyle takip etmio.bana bakıp bakmadığını bile anlamıyorum.uyurken ya da uyanıkken refleks olarak gülme var onunla oynarken sosyal gülme yok.sağa sola boş bakıo.ne olur cevap yazın sizin bebekler ne yapıyo.
mrb ben 9 temmuzda 37 haftalık doğum yaptım.doğumdan 3 saat sonra bebeğim çocuk hastanesine sevk edildi solunum sıkıntısı olduğundan.zatürre ve akciğerde hava kaçağı tanılarıyla 10 gün yoğun bakımda kaldı.20 temmuzdan beri evde.hala gülmüo,nesneleri gözüyle takip etmio.bana bakıp bakmadığını bile anlamıyorum.uyurken ya da uyanıkken refleks olarak gülme var onunla oynarken sosyal gülme yok.sağa sola boş bakıo.ne olur cevap yazın sizin bebekler ne yapıyo.
selam mor lavanta bizde de gaz çok fena yemiyorumda elimden geldiği kadar gaz yapıcı şeylr ama yavrum yinede kıvranıyo
kızlar sorum olacak kızım günde 1 kere yapıyo kakasını 36 günlük öneceleri her bezini alışımda kaka oluyodu bezinde sadece anne sütüyle besleniyor bilgisi olan var mı*???
herseyı yesemde gazlı yemesemde oyuzden ben herseyı yıyorum vıtamınını alsın bari:umursamaz:
slm elanuran ya sorma o gaz böcüklerinden nefret ediyoruzzzzzzzzzzzz akannehirlaelaelaelaelae
Kızlar dün arkadaşımla konuştum 1.5 aylık kızı 8 günde bir yapıyormuş kakasını doktora götürmüşler 5 güne kadar normal demiş bağırsak tembelliği varmış kuzucukta ama hiç gaz sancısı falan çekmiyormuş maşallah bebek hiç bi sıkıntısı yokmuş annesi endişhelenince gitmişler doktora çok ilgiç valla
canim benimki de 1 kere kaka yapiyordu. 2 gundur yapmiyor. 5 gune kadar normal demisti ABD deki drum. burada sormadim.
Kızlar dün arkadaşımla konuştum 1.5 aylık kızı 8 günde bir yapıyormuş kakasını doktora götürmüşler 5 güne kadar normal demiş bağırsak tembelliği varmış kuzucukta ama hiç gaz sancısı falan çekmiyormuş maşallah bebek hiç bi sıkıntısı yokmuş annesi endişhelenince gitmişler doktora çok ilgiç valla
hmm hürremcim bizimki kakayı yapıyorda zırtlatamıyor yaaaaaaaaaaaaa şükür kakada problem yokkkkkkkakannehir
canım temiz bi kalıp sabun varsa evde o sabundan küçük fitil büyüklüğünde kes ve fitil gibi bıçakla şekil ver ve popişine koy sabun erimiyo olduğu gibi sabunu kakasıyla beraber dışarı atıyoo bugün 4. gündü sabunla yaptırdım(( bende 10 gündür yaptırıyorum böylee doktor kontrolümüzde söylücem kakasını yapmıyo diyee bakalım ne dicekk:sinifsinif:
alla alla çok enteresan ya 8 gün( ve normal ben herseyden tırsar oldum bişi olcak diye yaa:sinifsinif:
herseyı yesemde gazlı yemesemde oyuzden ben herseyı yıyorum vıtamınını alsın bari:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?