- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.261
canım çok geçmiş olsun bence sorun yoktur ama gözle takibe başlaması lazım bence araştır iyi bi doktora götür geç kalmadann:teselli:mrb ben 9 temmuzda 37 haftalık doğum yaptım.doğumdan 3 saat sonra bebeğim çocuk hastanesine sevk edildi solunum sıkıntısı olduğundan.zatürre ve akciğerde hava kaçağı tanılarıyla 10 gün yoğun bakımda kaldı.20 temmuzdan beri evde.hala gülmüo,nesneleri gözüyle takip etmio.bana bakıp bakmadığını bile anlamıyorum.uyurken ya da uyanıkken refleks olarak gülme var onunla oynarken sosyal gülme yok.sağa sola boş bakıo.ne olur cevap yazın sizin bebekler ne yapıyo.
canim hic fitil gormedim ki buyuklugunu vs baska sekilde tarif etsen?
ya sorma işte herşey kafama takılıyo başkalarınınkine bakıyom yok böle bişi neiş diyom kasabın elinemi düştüm acaba felananacım senin ameliyatını kim yaptı heryerini bozmuş .en geç sen iyleştin idrar kesesi şişlik derkenkaydirigubbakcemile3 kızmıyosun dimi
benim alt taraf normal canım üst tarafım şiş göbecik var işte
hayırlı olsun canım:lepi:dun 40imiz cikti sukur.
hüzünnnnnnnn ne olcek bizim bu gaz böcükleri güzelim :bbo:laelaelaelaelaesabah uyku yok gece uyku yok yavvvvvvvvvvvvv sen neler yapıyorsun gaz içinakannehirCADIARZU
Kızlar dün arkadaşımla konuştum 1.5 aylık kızı 8 günde bir yapıyormuş kakasını doktora götürmüşler 5 güne kadar normal demiş bağırsak tembelliği varmış kuzucukta ama hiç gaz sancısı falan çekmiyormuş maşallah bebek hiç bi sıkıntısı yokmuş annesi endişhelenince gitmişler doktora çok ilgiç valla
diloşşşşşşşşşşşş kızının uyku formülü varmı güzelim banada ver banada ver ki deliksiz uyusun benim spada 6 saat hee nerde maşallah kuzuyaaaaaaaaaaa ya sonra degişirmi zira benimki daha 27 günlük
canım dedıgım gıbı ben herseyı yıyorum dıkkat etmıyorum o konuda
yalnız üstünü ince giydirmiyorum üşümesin dıye yoksa daha feci gazlanıyo
pek vazla bısey yapmıyorum anason ve rezene verıyorum bırde nurse harveys bıtkısel bır ılacımız var okadar
zaten çınar kolik oldugu ıcın pek çok sey ıse yaramıyor acıkcası saat aksam 22:00 da aglama kırızlerı baslıyor ama her aksam aralıksız 4.aya kadar sabredıcezakannehir
benim kızında doğduğundan beri günde 1 kereyi geçmedi kaka yapması
bazende 2-3 günü buluyo valla
zannedersem kendi başına yapamıyo
ben müdehale edersem yapabiliyo
zaten kendi pırtındanda korkuyo:roflol:
benimkide 4 gün yapmıyo ama hiç te sıkıntısı yokk gayet memnun hayatından ben sıkılıyorum sanki benim içim dolu gibi zorla çocuğa kaka yaptırıyorum
canım nedesem bilmemki benim kız doğduğundan beri gece uykusu var 40 güne kadar geceleri 2 satte bir emmeye kalkıp tekrar uyurdu 40 çıktı 4 5 saate çıkardı uyumayı şimdide 6 saati buluyoo ama ben hiç zorlamıyorum yatırcam diye yatırıyorum meselaa çok ağlıyo sallıyorum bırakıyorum sallamayı alıyorum kucağımaa biraz konuşuyorum keyfini yerine getiriyorum sonra yatak oadasında hafif loş ışıkta hafifçe sallıyorum baktımki itiraz etmiyoo sallanmayaa uykusu gelmiş diyorum:) uyuyoo ama bu arada uyudu diye başından ayrılmıyorum yatrıyorum 2 sefer gözleri açıyo bakınıyo sağa sola beni arıyo ben kendimi göstermeden hafifçe beşiğini sallıyorumm iyice uyuduğundan emin olduktan sonra odadan ayrılıyorum bide hiç konuşmuyorum karanlıkta uykusu açılmasın diye gece emzirikende öylee emziriyorum zaten gözü beni görmüyo meme verdiye eller kollar durmuyo saldırıyo bana emiyo zaten iyice emdikten sonra uyuyo tekrar yatırıyorum yani ben böylee alıştırdım sende dene zorla yatırmaa uyu diye daha çok huysuzlaşıyo bide ben her sabah düzenli kalkması için saat en geç 9 kadar uyutuyorumm akşam nomal saatee uyusun diyee bi dene bakalımm ayy ammada uzun yazdımmkaydirigubbakcemile3yerimseniben
benimkide 4 gün yapmıyo ama hiç te sıkıntısı yokk gayet memnun hayatından ben sıkılıyorum sanki benim içim dolu gibi zorla çocuğa kaka yaptırıyorum
canım nedesem bilmemki benim kız doğduğundan beri gece uykusu var 40 güne kadar geceleri 2 satte bir emmeye kalkıp tekrar uyurdu 40 çıktı 4 5 saate çıkardı uyumayı şimdide 6 saati buluyoo ama ben hiç zorlamıyorum yatırcam diye yatırıyorum meselaa çok ağlıyo sallıyorum bırakıyorum sallamayı alıyorum kucağımaa biraz konuşuyorum keyfini yerine getiriyorum sonra yatak oadasında hafif loş ışıkta hafifçe sallıyorum baktımki itiraz etmiyoo sallanmayaa uykusu gelmiş diyorum:) uyuyoo ama bu arada uyudu diye başından ayrılmıyorum yatrıyorum 2 sefer gözleri açıyo bakınıyo sağa sola beni arıyo ben kendimi göstermeden hafifçe beşiğini sallıyorumm iyice uyuduğundan emin olduktan sonra odadan ayrılıyorum bide hiç konuşmuyorum karanlıkta uykusu açılmasın diye gece emzirikende öylee emziriyorum zaten gözü beni görmüyo meme verdiye eller kollar durmuyo saldırıyo bana emiyo zaten iyice emdikten sonra uyuyo tekrar yatırıyorum yani ben böylee alıştırdım sende dene zorla yatırmaa uyu diye daha çok huysuzlaşıyo bide ben her sabah düzenli kalkması için saat en geç 9 kadar uyutuyorumm akşam nomal saatee uyusun diyee bi dene bakalımm ayy ammada uzun yazdımmkaydirigubbakcemile3yerimseniben
canim gunduz hic uyumuyor mu?
kızlar dünakşam saçlarımı kahverengine boyadım ama baya koyu çıktı resmen siyaha benzedi
öncesinde yarıya kadar röfle vardı onu kapattı çok şükür saçımda baya uzun bide
neyse akşam eşim iş arkadaşlarıyla yemekteydi geç geldi bende makyajımı felan yaptım
adam geldi ooo çok tatlı olmuşsun felan dedi ama makyajıma tabi önünde habire saçlarımı savurdum durdum tık yok en son yatarkende saçlarımı okşadı öne atmıştım onları bigüzel arkaya attırdı gene farketmedi en son yuh dedim valla
söyledim adam öldü öldü dirildi bi özürler bi pişmanlıklar anam anam
ama iş işten geçti tabiiiiii sinir oldum yaaaaa
kibele sana fitil resmi koyayım :)
http://img199.imageshack.us/img199/6800/resim020c.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/6443/resim018i.jpg
merhaba kızlar nasılsınız
canım çalışmaya başladın heralde bende çalışıyorum günde kaç kere sağıyosun ve bi günde ne kadar sütün çıkıo canım benim çok az çıkıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?