2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım maşallah ya ben çok üzülüyorum benim 120 ml çıkıo bütün gün yapmadığım şey kalmadığı vitamalt içiyom bu günde petiböre başladım sen herangi bişey yapıomusun

canım maşallah ya ben çok üzülüyorum benim 120 ml çıkıo bütün gün yapmadığım şey kalmadığı vitamalt içiyom bu günde petiböre başladım sen herangi bişey yapıomusun

valla özellikle bişi yapmıyorum.yüzmek bana çok iyi geldi bir de rahat olmak özellikle bişiği yemiyorum onun için ama sütümü sağarken çok uğraşıyorum son damlasına kadar sağıyorum bunun etkisi çok olurmuş.sana anlatayım ilk göğüsü sağmaya başlıyorum hemen hemen bitmesi 10 dakikayı buluyor sonra öbürüne geçiyorum onuda 10 dakika sağdıktan sonra tekrar ilk göüse dönüyorum.o bitince ikinciye o bitince ilke böle böle yaklaşık 30 dakika sonunda her göğüstn bir 10 ml daha boşalıyor ondan sonra tekrar bir o bir o dönüşümünü taki her iki taraftan damla gelmeyinceye kadar zorluyorum. eğer göüste süt kalırsa vucud bebeğe bu kadar yetiyor deyip o kadar üretirmiş böylece tam boşalmadığı için her gün azalırmış.ama benim ilk günden beri hep fazlalaştı. şuan bu durımda böle giderse iyi ama buna rağmen azalırsa bilmem :1hug:

humana still tea daha avantajlı ben ilk başlarda içiyordum sonra alerji yaptı bana bıraktım

merhabalarr..
amatist cnm çalışmaya başladın sanırım dün. hayırlısı olsun cnm yazıyı kopyalamıştım okudun mu?

ayy ben de oğlumu çok özledim ama daha var çıkış saatime. dün gece maşallah çok iyiydi. sadece 1 kere kalktı. mama veriyorum ya sanırım sık acıkmadığı için güzel uyuyo. 150 lik mama veriyorum. mama verenler sizler kaç cc veriyorsunuz?

VAAY BEE BUZLU SU HEE :S
BENDE MERAK EDERİM HEP YEDİĞİMİZ NEZAMAN GEÇİYO DİYE

Dilaracim bizim kiz da 2 gundur kaka yapamiyor. su sabun meselesini anlatsana. nasil yapiyorsun?

bir de ne zaman yapmaya basladin bizimki daha 40 gunluk.

AYY ŞU SABUN HARİKA BİŞİ YAAA
FİTİLİ SOKUYORUZ 2 SAAT GEÇİYO YAPMIYO
SONRA AZCIK SABUN SOKUYORUZ 10DK YA KALMIYO COOORRRTTTT HEPSİ ÇIKIYOkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

comebaby bebişilerin çok tatlılar allah bağışlasın maşallah ay ayırt edebileceğin özellikleri varmı bari aynıda giydirmişsin karışmasın sonra çocuklardelikafadulden

Slm, bizim damlanın adı TOBRASED canım bunu günde 3 kere 2şer damla olarak damlattım.Bunun yanında teramisin vermişti doktor onuda sürdük kirpiklerine.Şimdilik iyi bayağı geçti arada sağ gözünde oluyor onuda pamuk ve ılık suyla siliyorum.

Comebaby maşallah bebişlerine ya ne kadar tatlı olmuşlar öyle melek gibiler

Herkese merhaba bu arada,akşama işyerinden arkadaşım iftara geliyor,işlerimi toparladım kocişi bekliyorum erken gel dedim.Oğluyla ilgilensinki bende sofrayı falan halledeyim.
Birçoğunuz kabızlıktan bahsetmişsiniz benim oğluşumda bikaç gündür ishal yapıyor doktora sorduk yapma sıklığını sorup bişey yok onda demiş günde 8-10 kere yaparsa tehlikeliymiş.Bizimki 2 kere yapıyor yani normal kakasını yapıyor aslında.
Bende mama veriyorum bi arkadaş sormuş ne kadar veriyosunuz diye.Aslında 150 cc vermem lazım ama arada emiyor emme ve bendeki süt durumuna göre 90 yada 120 cc veriyorum.Hiç 150 cc vermedim daha.Mama aralarında mutlaka emzirmeye çalışıyorum.İşe başladığımda sağıcam çok merak ediyorum ne kadar sütüm var :) Çünkü benim hiç çamaşırıma falan taşmadı öyle.Oğlum boğulmadı sütümden.Neyse kısmetimizde ne kadar varsa idare ediyoruz artık benim için önemli olan memeyi bırakmamış olması çok şükür çok dua etmiştim hem biberonu hem memeyi götürüyo benim oğlum :)

Şu siteye girdiğimde bi muhabbet etmek kısmet olmuyo ya,oğluşum uyanıyo kızlar kendinize iyi bakın,babası gelene kadar başbaşayız.Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…