- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.281
günde 4 kere sağıyorum canım 6 saatte bir yani günde 800-900 ml süt çıkıyor. sağış tip çok önemli .her sağış 40 dakika sürüyor bebişe yetiyor artıyor bile artanları dondurucuya atıyorum.
günde 4 kere sağıyorum canım 6 saatte bir yani günde 800-900 ml süt çıkıyor. sağış tip çok önemli .her sağış 40 dakika sürüyor bebişe yetiyor artıyor bile artanları dondurucuya atıyorum.
Daha erken galiba göz rengi için bizimki boz bulanık tam bi rengi yok henüz
canım maşallah ya ben çok üzülüyorum benim 120 ml çıkıo bütün gün yapmadığım şey kalmadığı vitamalt içiyom bu günde petiböre başladım sen herangi bişey yapıomusun
canım maşallah ya ben çok üzülüyorum benim 120 ml çıkıo bütün gün yapmadığım şey kalmadığı vitamalt içiyom bu günde petiböre başladım sen herangi bişey yapıomusun
VAAY BEE BUZLU SU HEE :Scanim ya enteresan bir durum var. ABD de hastanedeyken bana ilac getirdiklerinde hemsireler hep buzlu su getirdiler. agzina kadar buz dolu su.
yani buz soguk gaz yapsa onlar neden getiriyor? fark var hangisi dogru acaba?
ben de yemek istiyorum dondurma ve yiyecem de. cunku mideye inene kadar zaten isiniyor. yani bu soguk meselesini ben anlamiyorum.
sut yogurt icin d einternette baktim. sekerli tuzlu yerseniz gaz yapmaz yaziyor. yani sute seker katip yemek lazimmis.
bir de yedigimiz sey ne zaman etki ediyor gaz olarak?
Dilaracim bizim kiz da 2 gundur kaka yapamiyor. su sabun meselesini anlatsana. nasil yapiyorsun?
bir de ne zaman yapmaya basladin bizimki daha 40 gunluk.
canım temiz bi kalıp sabun varsa evde o sabundan küçük fitil büyüklüğünde kes ve fitil gibi bıçakla şekil ver ve popişine koy sabun erimiyo olduğu gibi sabunu kakasıyla beraber dışarı atıyoo bugün 4. gündü sabunla yaptırdım(( bende 10 gündür yaptırıyorum böylee doktor kontrolümüzde söylücem kakasını yapmıyo diyee bakalım ne dicekk:sinifsinif:
masalah comebaby nasılda tatlılar
cokta büyümşler
comababy maşallahh kuzucuklarınaa allah nazarlardan korusunn
mrb kızlar benim oglumda dogumdan beri capaklanma sorunu var bitürlü gecmedi dün gene doktora götürdüm gene damla verdi bu seferde gecmezse göz dokdorubaksın dedi cicek sanırım senin oglundada vardı gectimi sizin ilacınızın ismi ne yani damlanızın yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?