- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.301
comebaby bebişilerin çok tatlılar allah bağışlasın maşallah ay ayırt edebileceğin özellikleri varmı bari aynıda giydirmişsin karışmasın sonra çocuklardelikafadulden
bi süre daha kayınvalidene rica edicen ...yoksa zombiliğe devam ....dün 1 den 7 30 kadar hiç uyumadı kızlar yaaaaaa gecede 11 30 uyandı sonra emdi uyudu vee 3 de yine uyandi sahur yaptık uyutana kadar 4 30 oldu ve sagolsun kayınvaldem yanına aldıda bende uyuya bildim 2 5 saacik netcem ben yaaaaaaaaaaaa zombi oldum valla
ewet canım hiç rastlaşamıyoruz....:umursamaz:hurişim nirde stoşum nirde yavvvvvvvvvvvvvvvv karşılaşamıyorum offfffffffffffffffffffffffff
senin sıpaya hastayım zaten vallahi her gördüğümde maşallah diyorum..inşallah nazarım değmez zira hastayım yani....bakışınahurii benim sıpa nasıl bakıyor ama hehe huysuzlugu bellidemiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştı kızgın şirin benimkiiiiiiiiiiii
valla bizimki bulanık değil süt gözü gibi durmuyor cam gibi mavi..ama değişir mi bilemiycem...bir sey daha soracam. goz renginiz cikti mi ortaya? bizimki galiba renkli olacak. acaba sut gozu mu diyorum. ama degil gibi.
canım hareketler gülme konusunda bazı bebekler geç bazıları erken algılarlar...seninkide erken doğum oolmuş...ama artık bence göz takibi olmuş olması gerekir diye düşünüyorum..ne olursa olsun sen yinede bir doktora götür danış....eve geleli 1 aydan fazla olmuş zaten git kontrollerini yaptır....benim kızım 20 günlüktü koltukta dönmüştü...o belli olmaz hiç....mrb ben 9 temmuzda 37 haftalık doğum yaptım.doğumdan 3 saat sonra bebeğim çocuk hastanesine sevk edildi solunum sıkıntısı olduğundan.zatürre ve akciğerde hava kaçağı tanılarıyla 10 gün yoğun bakımda kaldı.20 temmuzdan beri evde.hala gülmüo,nesneleri gözüyle takip etmio.bana bakıp bakmadığını bile anlamıyorum.uyurken ya da uyanıkken refleks olarak gülme var onunla oynarken sosyal gülme yok.sağa sola boş bakıo.ne olur cevap yazın sizin bebekler ne yapıyo.
aynen bencede bugün saat 5 de nohut ve mor lahana yedim...arkasından kavun yedim...kızızım 7:15 de her zamanki saatinde uyudu...herseyı yesemde gazlı yemesemde oyuzden ben herseyı yıyorum vıtamınını alsın bari:umursamaz:
aa deme öyleçok isterdim emzireyim uyusun emzireyim uyusun bööle bi bebek kandırdılar beni yafffffffffffffffffff kaka yaptımı zırtlattımı zırtlatınca bi seviniyozki sormayınkaydirigubbakcemile3
canım nedesem bilmemki benim kız doğduğundan beri gece uykusu var 40 güne kadar geceleri 2 satte bir emmeye kalkıp tekrar uyurdu 40 çıktı 4 5 saate çıkardı uyumayı şimdide 6 saati buluyoo ama ben hiç zorlamıyorum yatırcam diye yatırıyorum meselaa çok ağlıyo sallıyorum bırakıyorum sallamayı alıyorum kucağımaa biraz konuşuyorum keyfini yerine getiriyorum sonra yatak oadasında hafif loş ışıkta hafifçe sallıyorum baktımki itiraz etmiyoo sallanmayaa uykusu gelmiş diyorum:) uyuyoo ama bu arada uyudu diye başından ayrılmıyorum yatrıyorum 2 sefer gözleri açıyo bakınıyo sağa sola beni arıyo ben kendimi göstermeden hafifçe beşiğini sallıyorumm iyice uyuduğundan emin olduktan sonra odadan ayrılıyorum bide hiç konuşmuyorum karanlıkta uykusu açılmasın diye gece emzirikende öylee emziriyorum zaten gözü beni görmüyo meme verdiye eller kollar durmuyo saldırıyo bana emiyo zaten iyice emdikten sonra uyuyo tekrar yatırıyorum yani ben böylee alıştırdım sende dene zorla yatırmaa uyu diye daha çok huysuzlaşıyo bide ben her sabah düzenli kalkması için saat en geç 9 kadar uyutuyorumm akşam nomal saatee uyusun diyee bi dene bakalımm ayy ammada uzun yazdımmkaydirigubbakcemile3yerimseniben
ya erkekler öyle canım....kızlar dünakşam saçlarımı kahverengine boyadım ama baya koyu çıktı resmen siyaha benzedi
öncesinde yarıya kadar röfle vardı onu kapattı çok şükür saçımda baya uzun bide
neyse akşam eşim iş arkadaşlarıyla yemekteydi geç geldi bende makyajımı felan yaptım
adam geldi ooo çok tatlı olmuşsun felan dedi ama makyajıma tabi önünde habire saçlarımı savurdum durdum tık yok en son yatarkende saçlarımı okşadı öne atmıştım onları bigüzel arkaya attırdı gene farketmedi en son yuh dedim valla
söyledim adam öldü öldü dirildi bi özürler bi pişmanlıklar anam anam
ama iş işten geçti tabiiiiii sinir oldum yaaaaa
senin bebişindemi gazlııı...bu gaz işine aklım sırrım ermedi bee
ne gibi bi alerji ....kafamçokkarıştıhumana still tea daha avantajlı ben ilk başlarda içiyordum sonra alerji yaptı bana bıraktım
canım ben yazmıştım başımızdan geçeni okuma fırsatın olmamıştır bizim kız ufaktan ufaktan derken acayip bi isiliğe kapıldı boynunun ve ensesinin tamamı kolların büklüm yerleri ve altı hafiftende yüzü ve sırtı acayip kabardı uçlarıda böle sivilce gibi oldu bi gece hiç durmadı acile götürdük krem verdi sabahta çocuk doktoruna gidin dedi gittik isilik çıktı 2 krem kullandık bide eşim deniz suyu getirdi küfetine doldurdum az oynatıp yıkadım allaha şüküğr geçti sende arada deniz suyuna sok canım emi iyi geliyo bide budönemde üstüne hiçbişi giydiremedik tabi şimdi 2 dündür yine tek atletle duruyokikole çok sa canım msj ın için. sıcaklarla aranız nasıl hemşeri sayılırız.bizim kız bazen isilikleniyor özel birşey yapıyormusun öyle olduğunda.sık banyo yaptırıyorum ama yinede oluyor.
ya erkekler öyle canım....
herşeyi fark ediyorlar ..ama nedense bu saçlar boyandım mı bunu fark edemiyorlar..kapasiteleri öyle....
bilim adamları araştırmışlar erkeklerin beyni kadınlarınkinden büyük çıkmış...
bir sonraki araştırma için kadını bir odaya koymuşlar 10 dakka sonra aynı odaya erkeği koymuşlar 10 dakka..
çıkınca sormuşlar erkeğe:
_ odada ne var?
_erkek: masa,sandalye,t.v. halı...
kadına sormuşlar:
_odada ne vardı:?
kadın: 8 kişilik kare bir masa üzerinde mavi örtü,bezden kaplama beyaz sandalyeler,büyük televizyon üzerinde dantel,el dokuma halı........
farkımız işte bu boyutu önemli değil işlevi önemli.....
bu yüzden fark etmemesi normal....
senin bebişindemi gazlııı...
ne gibi bi alerji ....kafamçokkarıştı
ya çok sinir oldum ama ya zaten bu aralar limoniydik sırf benle ilgilenmiyon diyeydi oda bana inatla sen çok bencilsin daha neyapayım diyodu
üstüne bide sarı saçlarımı siyaha boyattıpta karşısında farkedilmeyince insan hakkaten duvara çarpmışgibi oluyo sonrada diyo hakkaten kendimden utandım nasıl farkedemedim dedi bende alıştım artık dedim yattım valla
canım ben yazmıştım başımızdan geçeni okuma fırsatın olmamıştır bizim kız ufaktan ufaktan derken acayip bi isiliğe kapıldı boynunun ve ensesinin tamamı kolların büklüm yerleri ve altı hafiftende yüzü ve sırtı acayip kabardı uçlarıda böle sivilce gibi oldu bi gece hiç durmadı acile götürdük krem verdi sabahta çocuk doktoruna gidin dedi gittik isilik çıktı 2 krem kullandık bide eşim deniz suyu getirdi küfetine doldurdum az oynatıp yıkadım allaha şüküğr geçti sende arada deniz suyuna sok canım emi iyi geliyo bide budönemde üstüne hiçbişi giydiremedik tabi şimdi 2 dündür yine tek atletle duruyo
slm hoşgeldin star
huri kız bi oyandan bi buyandan konuşma daaaaa
oh be bugün lohusalığım tam bitti....
selaaammmmm :lepi:selam kıslar çiçeks huriş kikoşş :teyteypuyorumnanaktan
slm hoşgeldin star
huri kız bi oyandan bi buyandan konuşma daaaaa
benim kuzu dün ifalmızı kesti valla yaaa gaz dolu galiba bizimkinde ve çok huysuzlanıyor yavrum nasıl çözüm bulucan anlamadım sab kullanmaya başladım en son ama nafile nezman etki etcek bu ilaç yaaaaaa
dün 1 den 7 30 kadar hiç uyumadı kızlar yaaaaaa gecede 11 30 uyandı sonra emdi uyudu vee 3 de yine uyandi sahur yaptık uyutana kadar 4 30 oldu ve sagolsun kayınvaldem yanına aldıda bende uyuya bildim 2 5 saacik netcem ben yaaaaaaaaaaaa zombi oldum valla
sab kullanan arkadaşlar günde 3 kez 8 damla veriyorum ama yetmiyor galiba nasıl kullanmalıyım başkafisfisfis
selaaammmmm :lepi:
ben heryerdeyimmmm
selam kıslar çiçeks huriş kikoşş :teyteypuyorumnanaktan
ya senin bu fıstığın gülüşünü yerim ben yaaa nasıl gülmüş öyle dilni çıkarta çıkarta :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?