2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

comebaby bebişilerin çok tatlılar allah bağışlasın maşallah ay ayırt edebileceğin özellikleri varmı bari aynıda giydirmişsin karışmasın sonra çocuklardelikafadulden

teşekürler canım benim dışımda herkes karıştırıyor çünkü aynılar ayırt edilebilecek bir işaretleri yok şu anda sadece biri diğerinden 300 gr kilolu ileriyi bilemiyorum inan genellikle aynı giydiriyorum çok hoşuma gidiyor çünkü

ooooffff ne gündü yaaaaa...:sinifsinif:mafoldumbenküçük sabahtan beri bitürlü uyumuyo...niyeki acep...büyük te yavrum sabahtan beri yalnız takılıyo evin içinde...en sonunda dayanamadım küçüğe 1 çay kaşığı calpol verdim...belki bi yeri ağruyodur hemde uyutur diye....neyse ayağımda hala yarı uykulu yarı uyanık bi halde yinede şükür....bende bu arada büyük kızla boyama yaptım...yaaa yavrum ilgilenmeyeli çok değişmiş...artık bişeyi boyarken dışarı taşırmadığını yeni fark ettim hem sevindim hemde bi kötü oldum bea....çünkü onun bu güne kadar ilklerini ilk ben görürdüm....bunu atlamışım...:gitme: ama gali,ba artık alışmam lazım

kikole çok sa canım msj ın için. sıcaklarla aranız nasıl hemşeri sayılırız.bizim kız bazen isilikleniyor özel birşey yapıyormusun öyle olduğunda.sık banyo yaptırıyorum ama yinede oluyor.

bi süre daha kayınvalidene rica edicen ...yoksa zombiliğe devam ....
ama bişey diycem dediğin saatler hep 3-4- saatlik dilimler yani normal değil mi..yani uyumadığı saatlere bakma uyuduğu saatlere bak...
gündüz 1 den 8 e kadar uyumamış tamam gündüz bazen uyumuyorlar....
ama gece 8den 11:30 a kadar yani 3 saat diyelim uyumuş...
sonra yatmış 3 de yine uyanmış yani yine 3 saat uyumuş....
sonra 1:30 saat uyku yok..ama sonra yine 4:30 da yatmış..yani hiç uyanmasın diyemeyiz ama geceleri 3 saat aralıklarla uyuması bende iyi...yanlışmı anladım ..yoksa kötümü böyle uyumuası uyanması..netyicede bebek

hurişim nirde stoşum nirde yavvvvvvvvvvvvvvvv karşılaşamıyorum offfffffffffffffffffffffffff
ewet canım hiç rastlaşamıyoruz....:umursamaz:
hurii benim sıpa nasıl bakıyor ama hehe huysuzlugu bellidemiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştı kızgın şirin benimkiiiiiiiiiiii
senin sıpaya hastayım zaten vallahi her gördüğümde maşallah diyorum..inşallah nazarım değmez zira hastayım yani....bakışına
bir sey daha soracam. goz renginiz cikti mi ortaya? bizimki galiba renkli olacak. acaba sut gozu mu diyorum. ama degil gibi.
valla bizimki bulanık değil süt gözü gibi durmuyor cam gibi mavi..ama değişir mi bilemiycem...
ailemde mavi ve yeşil gözler var eşimin ailesi de ela gözlü..bende elayım...bakalım...

canım hareketler gülme konusunda bazı bebekler geç bazıları erken algılarlar...seninkide erken doğum oolmuş...ama artık bence göz takibi olmuş olması gerekir diye düşünüyorum..ne olursa olsun sen yinede bir doktora götür danış....eve geleli 1 aydan fazla olmuş zaten git kontrollerini yaptır....benim kızım 20 günlüktü koltukta dönmüştü...o belli olmaz hiç....

herseyı yesemde gazlı yemesemde oyuzden ben herseyı yıyorum vıtamınını alsın bari:umursamaz:
aynen bencede bugün saat 5 de nohut ve mor lahana yedim...arkasından kavun yedim...kızızım 7:15 de her zamanki saatinde uyudu...
çok isterdim emzireyim uyusun emzireyim uyusun bööle bi bebek kandırdılar beni yafffffffffffffffffff kaka yaptımı zırtlattımı zırtlatınca bi seviniyozki sormayınkaydirigubbakcemile3
aa deme öyle klava:kandırdılar falan her bebek farklı olur kızızm şimdi seninki sakin bebiş olur sakin bebişlşer yaramaz olur..dur bakalım 40 ın çıksın değişebilir..benimki çoookkk değişti...

aynen canım benim kızda böyle...
sabah 8 de tam uyanır babasını yolcu ederiz koynuma alırım ...ben uyurum 1 saat 9 da artık mızıranmaya başlar ne yapsamda durduramam illa salona gidecek hanım:umursamaz:
salona gelince bi yatar koltuğun üstünde 10 a kadar uyur o sırada ben kahvaltı ederim....
sonra öğlen 1 e kadar uyumaz 1 de ara ara akşam 6:30-7 ye kadar toplasam 1 saat ya uyur ya uyumaz...artık akşam 7 de banyosunu yapınca karnını doyurur yatar...gece 1 e kadar ..yer yatar....4 e kadar..yer yatar 8 e kadar......bizim bu güne kadar böyle idi...
40 bittii.....bugün dahada düzene girdi bugün epey bi uyudu..mızmızlık gitti....ara ara gaz sancısı geldi....şimdi yine uyuyor gece 1 e kadar uyur böyle.....
hayırlısıyla yoluna girdik biz maşallahhh...:sm_cool:

ya erkekler öyle canım....
herşeyi fark ediyorlar ..ama nedense bu saçlar boyandım mı bunu fark edemiyorlar..kapasiteleri öyle....
bilim adamları araştırmışlar erkeklerin beyni kadınlarınkinden büyük çıkmış...
bir sonraki araştırma için kadını bir odaya koymuşlar 10 dakka sonra aynı odaya erkeği koymuşlar 10 dakka..
çıkınca sormuşlar erkeğe:
_ odada ne var?
_erkek: masa,sandalye,t.v. halı...
kadına sormuşlar:
_odada ne vardı:?
kadın: 8 kişilik kare bir masa üzerinde mavi örtü,bezden kaplama beyaz sandalyeler,büyük televizyon üzerinde dantel,el dokuma halı........
farkımız işte bu boyutu önemli değil işlevi önemli.....
bu yüzden fark etmemesi normal....

bu gaz işine aklım sırrım ermedi bee
senin bebişindemi gazlııı...

humana still tea daha avantajlı ben ilk başlarda içiyordum sonra alerji yaptı bana bıraktım
ne gibi bi alerji ....kafamçokkarıştı

hafsa cnm sorma bende oyleydım ılklerı hep ben anlatırdım babasına sımdı kacırıyorum arada kendısı soyluyor (( ılk goz ağrım

kikole çok sa canım msj ın için. sıcaklarla aranız nasıl hemşeri sayılırız.bizim kız bazen isilikleniyor özel birşey yapıyormusun öyle olduğunda.sık banyo yaptırıyorum ama yinede oluyor.
canım ben yazmıştım başımızdan geçeni okuma fırsatın olmamıştır bizim kız ufaktan ufaktan derken acayip bi isiliğe kapıldı boynunun ve ensesinin tamamı kolların büklüm yerleri ve altı hafiftende yüzü ve sırtı acayip kabardı uçlarıda böle sivilce gibi oldu bi gece hiç durmadı acile götürdük krem verdi sabahta çocuk doktoruna gidin dedi gittik isilik çıktı 2 krem kullandık bide eşim deniz suyu getirdi küfetine doldurdum az oynatıp yıkadım allaha şüküğr geçti sende arada deniz suyuna sok canım emi iyi geliyo bide budönemde üstüne hiçbişi giydiremedik tabi şimdi 2 dündür yine tek atletle duruyo

ya çok sinir oldum ama ya zaten bu aralar limoniydik sırf benle ilgilenmiyon diyeydi oda bana inatla sen çok bencilsin daha neyapayım diyodu
üstüne bide sarı saçlarımı siyaha boyattıpta karşısında farkedilmeyince insan hakkaten duvara çarpmışgibi oluyo sonrada diyo hakkaten kendimden utandım nasıl farkedemedim dedi bende alıştım artık dedim yattım valla

lafı güzel otutturmuşsun...
alıştım artık.....:hooray
:

geçmiş olsun canım .. benimkinin de yüzünde küçük küçük pütürcüklerden var .. isilik o mu fisfisfis

canım saolasın isilik kırmızı kabartılar oluyo yoğun bi şekilde ilerlerse uçları sivilce gibi beyazlıyo iste o kuru değil yani

benim kuzu dün ifalmızı kesti valla yaaa gaz dolu galiba bizimkinde ve çok huysuzlanıyor yavrum nasıl çözüm bulucan anlamadım sab kullanmaya başladım en son ama nafile nezman etki etcek bu ilaç yaaaaaa

sab kullanan arkadaşlar günde 3 kez 8 damla veriyorum ama yetmiyor galiba nasıl kullanmalıyım başkafisfisfis

geçmiş olsun lavantam .. biz de sab kullanıyoruz , günde 1 kere felan veriyorum çok ağladığında .. yavaş yavaş düzene giriyor gibiyiz , sizin de öyle olacak canım , az daha sabır :teselli: hepimiz birer zombieyiz canım hiç merak etme , doğru dürüst uyku yokk :1no2:

selam kıslar çiçeks huriş kikoşş :teyteypuyorumnanaktan

Slmmmmmmmm bende geldim burdayımmm yaşasın.Oğluşum uyudu,salıncak kurduk ona ne büyük kolaylıkmış ya.babası sallayıp duruyo kaydirigubbakcemile3.Bende az takılayım dedim yeter aaa.Hep tam giriyorum biraz geçmişe bakarken hop bizimki uyanıyo çıkıyorum slm bile veremeden.Şimdide uykudan bayılıyorum gerçi ama olsunn yerimseniben

ya senin bu fıstığın gülüşünü yerim ben yaaa nasıl gülmüş öyle dilni çıkarta çıkarta :asigim:

saol canım kızızm bazen çok neşeli oluyor genelde çatık kaç olduğu için bu resmi bende çok beğeniyorum...opuyorumnanaktan

eee kkızlar çoğunluk burda ...bu akşamki konumuz ney?
hadi bi konu bulalım da üstünde değerlendirme yapalım....gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…