2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çiçek peki bi yere gezmeye oturmaya bi eve gitsen napıcan salıncağa alışırsa...:uhm::çok üzgünüm:

çiçek peki bi yere gezmeye oturmaya bi eve gitsen napıcan salıncağa alışırsa...:uhm::çok üzgünüm:

Yok anacım ben nereye gidicem yakında işe başlıyorum zaten,annem bakacak paşama.Onun evide müsait zorlanırsa kurar artık bi salıncak napalım.Bide sürekli onda bırakmıyorum gündüz uyuyo gece yatağına alıyorum diğer türlü hiç durmuyodu hep kucakta kollarda derman kalmadı benim,uyusada 10 dk. uyanıyodu hemen

ohh sefanız bol olsun .. aman iyi uyusun , bayılıyorlar salınmaya sarsılmaya :)))
ben de biraz geçmişe bakayım dediğimde ya buradaki muhabbetleri kaçırıyorum ya muhabbet edenleri , yani kimse kalmıyordu kaydirigubbakcemile3
artık eskisi gibi değil , fırsat bulup girip 2 çift laf etmemiz bile lüks oldu , değil geçmişi okumak .. gerçi benikinin uzun sürdüğünde uykusu bakıyorum ara ara geçmişe yerimseniben

ben diyim ki sizde de sırt ağrısı , diz kapaklarında ağrı oluyormu emzirmeden sonra .. gerçi sırt ağrısı hep var , gece yatarken daha çok hissediyorum . sızım sızım sızlıyor resmen .. şöyle 4 kişi kol vew bacaklarımdan çekip esnetse sanki rahatlıycam :bbo:
eşim düzensiz ve dengesiz beslendiğim için ve de sütü yeterli içmediğim için bebişin kalsiyum depolarımdan çektiğini ve ağrılarımın ondan kaynaklandığını söylüyor .. doğru mudur acaba fisfisfis

ya starım aynısı bendede var ama yazmaya korktum valla bu aralar çok şeyi sorar oldum millet sonra kızacak diye neyse
sırt ağrısı bendede var ama malesef kafamdan büyük memişleri taşıyamamaktan onu biliyomda diz kapaklarıma noluyo onu anlamadım valla oturup kalkarken fena acıyolar yaaa

Bendede sırt ağrısı varrr bazen çok azıyo özellikle gece yatarken hissediyorum senin gibi.Geçen hafta çok fenaydı bi gece hiç uyuyamadım şimdi daha iyi gibi.Bende emzirirken veya mama yedirirken hep eğik durumdayım ya ona yormuştum ağrısını

geçmişe mazi geleceğe niyazi derler....gel sen bize takıl....
ağrıların için toplanalım hamama gidelim zira hepimizin 4 koldan gerilmeye ihtiyacımız var...sırayla esnetiriz artıkın...
resmen sırtıma bir çuval taş bağlamışlar gerildiğimde ise bacaklarım kasılıyor...ve artık istem dışı geriliyorum kendime vücuduma mukayet olamıyorum gerildiğimde robot gibi oluyorum...

o süt mevzusunda bizde anlaşamıyoruz eşim akşamları süt alıyor o sütü 1 günde bitirmemi resmen emrediyor...gece kızı emzirmeye kalkarken kapalı gözlerimle kız emzirirken o bir bardak sütü dayıyoır burnuma....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hamam fikri süpermiş gevşeriz sırayla

Ya kızlar siz gece altını açıyo musunuz bebişlerin,yaani kakasını yaparsa açıyorum ben ama gece lambasıyla göremiyorum e mecburen ışığı açıyorum bu sefer uykusu açılıyo kuzumun başlıyo gülüp konuşmaya,gecenin 2si 5 i farketmiyo ailecek muhabbete başlıyoruz uyutana kadar canım çıkıyo

kızlar kociş ısrarla başımda pc yi istiyo çok üzgünüm çıkmalıyım ama gece gelirim hadi by

ok canım ben de kaçıcam birazdan .. duş alıp sağmam lazım kendimi .. iyi geceler.. şu ağrı konusunu seninle yarın masaya yatırırız artıkın yerimseniben

slm kızlar çok şükür 2 gündür gaz sorunumuz hafifledi pek dışarı çıkmıyorum evde hapis oldum ondanmıdır bilmiyorum ama bu gece dışarıda iftar yemeğine davetliydik gidelimmi gitmeyelimmi derken gittik deniz kıyısındaydı masalar ben oturamadım tabii bir taraftanda rüzgar esiyordu hemen kızımı alıp arabası ile kapalı bölüme geçtim tabiki ortamdan ayrı oturduk eşim ile ben ama herşeye rağmen güzel geçti fasıl eşliğinde yemeğimizi yedik eğlendik geldik doğumdan sonrasıo için çok büyük bir değişiklik oldu benim için orada kızım birkez uyandı hemen biberonla mamasını verdim şimdide eve gelince tekrar bi 90 cc şimdi uyudu artık ama bu gece anladımki çocuklu olunca herşeyden mahrum kalıyosun annemi çağıracaktım naza baksın diye kayınvalide bende varım beraber bakarız dedi kızının yanından ayrılıpta gelip ilgilenmedi bile eee nede olsa kayınvalide

gece açmıyorum , önceleri açıyordum .. eğer 4-5 gibi uyanırsa o zaman açıyorum tabi benim de uykum açılmışsa :bbo:
bi arkadaşıma çocuk dr.u gece açmamalarını söylemiş , benim de bunu duymak işime geldi sanırım , yoksa ilk zamanlar dediğin gibi her emzirmeye kalktığımda açıyordum , onun da uykusu açılıyordu ve kabus ......
şimdi gece lambasıyla idare ederken ebeveyn banyosunun da kapısını azcık aralıyorum ışık yüzüne gelmeyecek şekilde , o zaman pek ayılmıyo ..
ama yine de karnının doyması - altının açılıp temizlenmesi - yeniden uykuya dalması 1-1,5 saati buluyor neredeyse fisfisfis

aynen canım aynennnn 3 saatte bir kalkması normal ama uykuya dalması :a015: gözlerimden uyku akıyo bazen paşa cin gibi sırıtıyo nasıl kıyarsın işte yirim onu benn

hiç hamama gitmedim iyi olurdu sanırım ..
eşin en güzelini yapıyo , sanırım bir zorlama olmayınca içmeyecess biz bu sütleri kafamçokkarıştı

aynen canım aynennnn 3 saatte bir kalkması normal ama uykuya dalması :a015: gözlerimden uyku akıyo bazen paşa cin gibi sırıtıyo nasıl kıyarsın işte yirim onu benn

ay evet yaa sabahleyin cin gibi bakıp sırıtıp eller kollar ayrı oynayınca insanın tüm uykusu siniri uçup gidiyor :)))))

ben çıktım kızlar .. sağmam lazım kendimi ve yorgunum , uyusam çok iyi olucak sanırım .. belki 1 saate uyanır paşam bari o uyanana kadar azcıkın uyuyayım ..
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr

Derin inşallah artık hafifler gazınız girdikçe okuyodum yazdıklarını çok zor bi durum.Çocukla gezmek o kadar oluyo işte bende yaşamıştım daha 20 günlüktük hemde sünnete gittik :)) bi emzirmeye giderim içeri benimki emmez mama ister sıcak suyumuz yok termos almamıştık henüz ay ne zordu yarabbim.Şimdi aldıkta rahatız neyse ama rüzgar mı geliyo,bebek rahat mı,uyanacak mı acaba ağlar mı diye düşünmekten insan gezdiğindende bişey anlamıyor ama bizde az değiliz he hiçbiyerden geri kalmıyoruz :) alışırlar belki onlarda benimki alıştı bundan sonra gezme yok zaten iş başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…