- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.341
canım benim gidecek olan 2 bezmi önemli kızının uykusumu...beyaz renkli bir gece lambası herşeyi çözer...ışığı biraz fazla veren küçük gece lambaları var beyaz renkli japon pazarında var...geceleri zaten bezini bırakma altında neticede gündüz gibi gecede çiş kaka yapıyorlar...Ya kızlar siz gece altını açıyo musunuz bebişlerin,yaani kakasını yaparsa açıyorum ben ama gece lambasıyla göremiyorum e mecburen ışığı açıyorum bu sefer uykusu açılıyo kuzumun başlıyo gülüp konuşmaya,gecenin 2si 5 i farketmiyo ailecek muhabbete başlıyoruz uyutana kadar canım çıkıyo
benide yatırın masayaaaa çıkın sırtıma çiğneyn çiğneyinnok canım ben de kaçıcam birazdan .. duş alıp sağmam lazım kendimi .. iyi geceler.. şu ağrı konusunu seninle yarın masaya yatırırız artıkın yerimseniben
slm kızlar çok şükür 2 gündür gaz sorunumuz hafifledi pek dışarı çıkmıyorum evde hapis oldum ondanmıdır bilmiyorum ama bu gece dışarıda iftar yemeğine davetliydik gidelimmi gitmeyelimmi derken gittik deniz kıyısındaydı masalar ben oturamadım tabii bir taraftanda rüzgar esiyordu hemen kızımı alıp arabası ile kapalı bölüme geçtim tabiki ortamdan ayrı oturduk eşim ile ben ama herşeye rağmen güzel geçti fasıl eşliğinde yemeğimizi yedik eğlendik geldik doğumdan sonrasıo için çok büyük bir değişiklik oldu benim için orada kızım birkez uyandı hemen biberonla mamasını verdim şimdide eve gelince tekrar bi 90 cc şimdi uyudu artık ama bu gece anladımki çocuklu olunca herşeyden mahrum kalıyosun annemi çağıracaktım naza baksın diye kayınvalide bende varım beraber bakarız dedi kızının yanından ayrılıpta gelip ilgilenmedi bile eee nede olsa kayınvalide
bilmem bizimki zırlıyor bir iki sallıyorum susmuyor tabi..alıyorum emziriyorum sırtına 2 pıt pıt sojnra altını açıyorum ...beşiğe yatırıyorum sallıyorum küt gidiyogece açmıyorum , önceleri açıyordum .. eğer 4-5 gibi uyanırsa o zaman açıyorum tabi benim de uykum açılmışsa :bbo:
bi arkadaşıma çocuk dr.u gece açmamalarını söylemiş , benim de bunu duymak işime geldi sanırım , yoksa ilk zamanlar dediğin gibi her emzirmeye kalktığımda açıyordum , onun da uykusu açılıyordu ve kabus ......
şimdi gece lambasıyla idare ederken ebeveyn banyosunun da kapısını azcık aralıyorum ışık yüzüne gelmeyecek şekilde , o zaman pek ayılmıyo ..
ama yine de karnının doyması - altının açılıp temizlenmesi - yeniden uykuya dalması 1-1,5 saati buluyor neredeyse fisfisfis
maşallah yirim elpisesini ...ay bunları saklıycaz senin elbisen ayakkabın diye...of of benim hiç bişeyim yok küçüklüğümden bebeklerimiz çok şanslı ya....ay öp benim yerime gıdısından annesi...kızımı bugün çektim teyzeleri tam 63 günlüğüz küçük doğduğumuz için yavaş yavaş büyüyoruz
ah o laf sokmalar ben son günüme kadar gezdim ..doğururunca görücez seni uykusuz geceler falan...şimdide ay seni uyutmuyordur sen bi yerede gidemezsin yok artık öyle gezmeler tozmalalr...ayyy evet çiçeks aynen canım rüzgarmı geliyor kulağından soğukalırmı ağzından rüzgar girerse gazı çok olurmu acaba hep soru işaretleri hiçbişey anlamıyorsun ama değişikliğede ihtiyacımız var ben neredeyse 12 ssat gezen biriydim günde 4 5 kapı yapardım çocuk olmadığı içinde hiçbişeysden geri kalmazdım o yüzden bayağı gerginim eve kapanmaktan eşimden alıyorum hıncımı yazık adamcağıza ama alışacağız önümüz kış hiçbiyere gidemeyeceğiz birde laf sokmalar yokmu yaaa çocuklu karı herşeyden mahrum kalıyor değilmi demezlermi bana sinir oldum bu gece dedim ben herşeye razıyım içten sinir oldum ayrı mesele canım
bilmem bizimki zırlıyor bir iki sallıyorum susmuyor tabi..alıyorum emziriyorum sırtına 2 pıt pıt sojnra altını açıyorum ...beşiğe yatırıyorum sallıyorum küt gidiyo
maşallah yirim elpisesini ...ay bunları saklıycaz senin elbisen ayakkabın diye...of of benim hiç bişeyim yok küçüklüğümden bebeklerimiz çok şanslı ya....ay öp benim yerime gıdısından annesi...
ah o laf sokmalar ben son günüme kadar gezdim ..doğururunca görücez seni uykusuz geceler falan...şimdide ay seni uyutmuyordur sen bi yerede gidemezsin yok artık öyle gezmeler tozmalalr...
kızımı ok kadar çok seviyorum ki isterse sabaha kadar uyumasın değer onun sevgisine..gezme konusunda şu an burdaysam sorun yok.....zemuszemus
ama içimden boğasım geliyor
nur hogeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın kızımız nası biz huri ile iki dedikodu yapıyorduk
iyiyiz çok şükür canım dedikodu ediyoruz.arada ben sitede derdi olanlarla ilgileniyorum kocamı bekliyorum falan...iyi geceler kızlar misafirimiz vardı bugün hiç giremedim
derin huri nasılsınız canlarım
ewet her kafadan çıkan sese kulak asmayacaksın...bildiğin gibi huricim çocuğuma geç kavuştuğum için eşimde bende panik atak olduk başta bebeğimiz küçük doğdu sonrasında emzirme sorunları birde kayınvalide ile aynı evde sayılırızalt üst oturuyoruz onun stresigöğsümü emmeye kalktı neymiş süt gelicekmiş kanallar açılacakmış bende izin vermeyince küstü nerden nereye atladım bebeğimizin mama ile tkürüğü ile genzine kaçma durumu ile temelli panik olduk resmen ölüp diriliyordum her genzine kaçmasında birde hiç bebek büyütmemişim şimdiye kadar kimsedede görmemişim ama allahtan sizler varsınız birbirimizden öğreniyoruz çünki her gelen farklı bişi söylüyor insan ne yapacağını şaşırıyor bende açıyorum neti bakıyorum çevreden destek almak istiyorum ama hep yalnış bilgiler insanın kafası karışıyor
kızlar hepinize iyi geceler kızım bi saatekadar kalkar 1 saat uyuyayımda sersem olmayayım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?