2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oyyyyyyyy o ne tatlı şey öyleee maşallah ya,annesine benziyo sanırım naz hanım.nazlı nazlı durmuş bide yesinler seni

canım benim gidecek olan 2 bezmi önemli kızının uykusumu...beyaz renkli bir gece lambası herşeyi çözer...ışığı biraz fazla veren küçük gece lambaları var beyaz renkli japon pazarında var...geceleri zaten bezini bırakma altında neticede gündüz gibi gecede çiş kaka yapıyorlar...

ok canım ben de kaçıcam birazdan .. duş alıp sağmam lazım kendimi .. iyi geceler.. şu ağrı konusunu seninle yarın masaya yatırırız artıkın yerimseniben
benide yatırın masayaaaa çıkın sırtıma çiğneyn çiğneyinn

şimdi bu konu üstünde çok düşündüm..
kızızmla gerçekten bi yere gittiğimde zorlanıyorum..bugün kuzenler vardı misafir geçen günde ben onlardaydım bana aynen şunu dediler...
sen kendin sıkıntı yapıyorsun evet ipek bize geldiğinde ağladı ama bu normal ağlayacak tabiki sende ona bakacaksın bize geldin diye kız ağlamayacak mı yada ağlıyor diye sen bi yere gitmeyecekmisin ...neticede bu böyle sen o ağlıyor diye rahatsız olmuyorsun bizim onun ağlamasından rahatsız olacağımızı düşünüdüğün için tedirgin oluyorsun dedi...

gerçektende doğruydu...kızım bi yere gittiğimde ağladığı zaman milleti rahatsız edicez diye tedirgin oluyorum...aslında ben kızızmn ağlamasından rahatsız değilim bu normal....ama eve kendimi kapatamam bu sepeten....ne yani ...azcık dinleyecekler canım kızımın zırıltısını neticede o bir bebek....napıyım yani...niye mahrum kalacakmışım...ben odsam yerine kızımın arabasının üst rüzgarlığını kapatır orda otururdum.....cumartesi günü annemler dışarda iftar veriyorlar gidicem.oto koltuğumu da alıcam yanıma 130 kişi var iftarda davetli....ama bi şekilde orda olucam ve kendimi buna hazırlıyorum....kimzeye öptürmiycem...ellemeye karşı çıkamam ama yanıma kaynar suda yıkadığım bez alırım her ellemden sonra yüzünü silerim diye düşünüyorum...gitmeden sıkı bir emzirme rezene yanımada fitil alırım...baktım hiç durmuyo artık salarım fitili....ama eve kapanmayı düşünmüyorum....

Kızlar bende çıkıyorum kociş imalı imalı bakıyo,oğlan uyurken yatıp dinlen diyo haklı bi yerde gözler kapanıyo zaten,iyi geceler herkese öpüyorum

ayyy evet çiçeks aynen canım rüzgarmı geliyor kulağından soğukalırmı ağzından rüzgar girerse gazı çok olurmu acaba hep soru işaretleri hiçbişey anlamıyorsun ama değişikliğede ihtiyacımız var ben neredeyse 12 ssat gezen biriydim günde 4 5 kapı yapardım çocuk olmadığı içinde hiçbişeysden geri kalmazdım o yüzden bayağı gerginim eve kapanmaktan eşimden alıyorum hıncımı yazık adamcağıza ama alışacağız önümüz kış hiçbiyere gidemeyeceğiz birde laf sokmalar yokmu yaaa çocuklu karı herşeyden mahrum kalıyor değilmi demezlermi bana sinir oldum bu gece dedim ben herşeye razıyım içten sinir oldum ayrı mesele canım

yani huricim haklısın bende aynen gittiğim yerde kızımın kolik atakları başlıyacak diye hiçbiyere gitmiyorum kimseyi rahatsız etmemek için kimsenin ağzını bağlayamam gerçi ama çok lüzümsuz konuşuyorlar sinir oluyorum yaaa işte kahvaltını bile edemiyorsun çocuklu olunca veya yemeğini bile yiyemiyorsun veya yemekte kucağına lıyosun yaişte böle kucağa alışıyor çocuk ya daha ne bileyim işte aaaaa sen evde otururmuydun nasıl şimdi oturuyorsun yaaa diyorum ben 12 sene boyunca gezdimde tozdumda uyudumda şimdi herşeye razıyım dşyorumher gören iğneleyici laf sokuyor epeyce çekemiyolarmış deekki benim rahatlığımı sinirolacağıma evde otururum daha iyi diyorumdiğer taraftanda duduk çok geziyormuşsun otur evinde çocuğunu bak diyenlerde oluyor çarşıda işim olduğunda anneme kayınvalideme bırakıp iniyorum onu söylüyorlar yaaa işte o bebek arabasını yağmurluğunu takmaya korkuyorum nefes alamaz diye çok korkuyorum bi alışabilsem onu takmaya canım tabikide git anne veriyormuş iftar yemeğini bizim deniz kıyısıydı çok rüzgarlıydı o yüzden eşimle ben panik olduk hele eşim bin pişman oldu ciğerlerim parçalanıyor kızım üşüyor diye diyor üşümez diyorum anlamıyor

bilmem bizimki zırlıyor bir iki sallıyorum susmuyor tabi..alıyorum emziriyorum sırtına 2 pıt pıt sojnra altını açıyorum ...beşiğe yatırıyorum sallıyorum küt gidiyo

kızımı bugün çektim teyzeleri tam 63 günlüğüz küçük doğduğumuz için yavaş yavaş büyüyoruz
maşallah yirim elpisesini ...ay bunları saklıycaz senin elbisen ayakkabın diye...of of benim hiç bişeyim yok küçüklüğümden bebeklerimiz çok şanslı ya....ay öp benim yerime gıdısından annesi...

ah o laf sokmalar ben son günüme kadar gezdim ..doğururunca görücez seni uykusuz geceler falan...şimdide ay seni uyutmuyordur sen bi yerede gidemezsin yok artık öyle gezmeler tozmalalr...
kızımı ok kadar çok seviyorum ki isterse sabaha kadar uyumasın değer onun sevgisine..gezme konusunda şu an burdaysam sorun yok.....zemuszemus
ama içimden boğasım geliyor

sen haklısın hepimiz aynıyız kuzularımıza bişey olur diye ödümüz kopar ama sakınan gözede çöp batar burda bir çok şeyi öğrendik paylaştık biliyoruz neyin ne olduğunu cahil değiliz hiç birimiz..gerçi her ne kadar pazar günü eyüp sultanda kadın bana sen cahilsindir kızım bebeğine hırka giydir uzuzn kollu desede biliyoruz kulakları tıkar yaparız..
biz beceririz her şeyi...bebileri sırtlandığımız gibi yallah...kimseye kulak asmadan...
geçenlerde teyzem sen bu kıza abudik gubidik içiriyon bişeyler bu kız ondan ağlıyo sdancısı oluyor dedi.rezene çayı için...
doktorda 50 cc az günde 100 cc ver rezeneyi dedi...buyrun bakalım...bunu laf arası teyzeme söyledi aaaa öylemiymiş ne işe yarıyormuş ki o çay...
ulan daha önce sorsana bu soruyu bana ben bilmediğim şeyi içirirmiyim kızıma...
uzuzn lafın kısası hayatın merkesi sen bebeğin ve eşin...kendine güven eşine güven bebeğine güven..
gerisi vırıs tırısı cırıs pııırrttt hehehehehe ben bi sürü şey yazdım sen topla toplayabilirsen.....hohohohoh

çok sağol huri teyzesi evet çok şanslılar bugün yine gittim birsürü uzun kollu kıyafet aldım onahep yazlık almışım şimdiye kadar öperim teyzesi sende ipek kızımızı öp
ben hamileyken aynen banada sen bugünleri çok arıycan gez gez bakalım sonra ne yapacaksın yok işte doğum kolay değil nede olsa ameliyat 15 gün kalkamıyacaksın yerinden daha neler neler sayfalr yetmez ki o kadar kolay doğum yaptımki ve hiç o yatağa giripte yatmadım hergün makyajımı yapıp oturdum resmen çetladılar söyleyenler sadece doğuma girerken sondanın rahatsızlığı oldı 2 saat boyunca wcde bekledim doğuma girmeyi okadar onlar bile şaşırdılar beni hastanede görüp yaaaa ben razıyım diyordum her türlü acıya susturamıyordum kimseyi yani şimdide başladılar uyuyormu nasılmış bu kolik geçmedimi daha sık boğazlarını otur yaniklava:kötükedihüso

iyi geceler kızlar misafirimiz vardı bugün hiç giremedim
derin huri nasılsınız canlarım

bildiğin gibi huricim çocuğuma geç kavuştuğum için eşimde bende panik atak olduk başta bebeğimiz küçük doğdu sonrasında emzirme sorunları birde kayınvalide ile aynı evde sayılırızalt üst oturuyoruz onun stresigöğsümü emmeye kalktı neymiş süt gelicekmiş kanallar açılacakmış bende izin vermeyince küstü nerden nereye atladım bebeğimizin mama ile tkürüğü ile genzine kaçma durumu ile temelli panik olduk resmen ölüp diriliyordum her genzine kaçmasında birde hiç bebek büyütmemişim şimdiye kadar kimsedede görmemişim ama allahtan sizler varsınız birbirimizden öğreniyoruz çünki her gelen farklı bişi söylüyor insan ne yapacağını şaşırıyor bende açıyorum neti bakıyorum çevreden destek almak istiyorum ama hep yalnış bilgiler insanın kafası karışıyor

iyiyiz çok şükür canım dedikodu ediyoruz.arada ben sitede derdi olanlarla ilgileniyorum kocamı bekliyorum falan...
ewet her kafadan çıkan sese kulak asmayacaksın...
burdan fikir ediniyorum ki burdakiler denenmiş şeyler ve bilmişlik yok burda ..ben bunu yaptım bebeğime iyi geldi diye fikir veriyorlar burda....
çevremde şunu yap bak bunu yapsaydın böyle olurdu yargılıyorlar direk...
neyse öyle yada böyle büyüyecekler ama sana çok hak veriyorum ben 3 sene bekledim sen heralde 12 falan...yani neticede sonradan kavuşmak çok zor gözünden sakınıyorsun...
büyüyecekler annesi büyüyecekler...
allahım kızımın anne dediği gün heralde dünyalar benim olucakkk sabırsızlıkla bekliyorum....

nur kızızn harika görünüyor...fotomodel bunlar behhh

teşekkür ederiz teyzesi çok tatlılar bunlar senin ipeğinde çok şirin canım

Bu saatte artık kimseler yok. Hamilelik günlerimizi özlüyorum. Ne güzel 7/24 mesai yapardık topikte.
Şimdi fosur fosur uyuyorsunuz tabi. Bıdıklar uyuyunca baygın düşenlere iyi uykular.
Ben zaten en olmadık saatleri yakalarım ya. Formumdan bişey kaybetmemişim.
Neyse yarın inşallah görüşürüz. Bari albümümü yenileyeyim. Uyanınca bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…