- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #4.361
ben uyukluyorum kızım cin gibi bakıyo.
kahvaltı edemedim daha....
üfffff üfffff
bizde akşam 1.30 da uyandık emdik uyuduk.sonra 3.30 da uyandık gene emdik uyuduk.sonra 6.30 da uyandık.emdik ama bir daha uyumadık.daha yeni uyudu tosbacık.tam uyuttum.kardeşim aradı telefonum çaldı bizimki gözlerini açtı ağlamaya başladı.neyse zarzor gene uyuttuk.bizimki geceleri hala 2 saatte bir kalkıyor.ne zaman uzucak bu uyuma zamanı
Huriii dün bende öyleydim taa öğlen 1de bişeyler yiyebildim oda tek elle,bazen çok uslu benim oğlum bazende çok huysuz hatta hepsi böyle bu bebişlerin sanırım.Eee keyiflerine göre annesi canları nasıl isterse öyle olcak kaydirigubbakcemile3
Benimki gece 1.45te uyandı mama yiyip uyudu sonra 5 gibi uyandı genelde böyle 3 saatte bir uyanıyo ama dün okudum 5-6 saat uyuyanlar varmış maşallah.Daha hiç onu göremedim ben :)
Günaydın kızlar
günaydın kızlar nasılsınız
ah bi bilsem ama mayıs -haziran annelerine sormak lazım...bizde akşam 1.30 da uyandık emdik uyuduk.sonra 3.30 da uyandık gene emdik uyuduk.sonra 6.30 da uyandık.emdik ama bir daha uyumadık.daha yeni uyudu tosbacık.tam uyuttum.kardeşim aradı telefonum çaldı bizimki gözlerini açtı ağlamaya başladı.neyse zarzor gene uyuttuk.bizimki geceleri hala 2 saatte bir kalkıyor.ne zaman uzucak bu uyuma zamanı
yapacak bişey yok ben 3 saatte bir kalkmaya razıyım çünkü huysuzluk etmiyo ama sabah 7-8 artık kaçta kalkarsa kalksın fecii salona getirene kadar beni göbeği çatlıyo salona geliyoruz 1 saate uyuyo benim uyku gidiyo...Huriii dün bende öyleydim taa öğlen 1de bişeyler yiyebildim oda tek elle,bazen çok uslu benim oğlum bazende çok huysuz hatta hepsi böyle bu bebişlerin sanırım.Eee keyiflerine göre annesi canları nasıl isterse öyle olcak
Benimki gece 1.45te uyandı mama yiyip uyudu sonra 5 gibi uyandı genelde böyle 3 saatte bir uyanıyo ama dün okudum 5-6 saat uyuyanlar varmış maşallah.Daha hiç onu göremedim ben :)
selam kızlar..
3 aşımızı vurulduk geldik..yavrum cook agladı gozlerinden yaslar geldi kuzumun..eve gelince spasmo panalgine yarım fitil attım..bakalım şimdi uyuyor inş huzusuzzluk etmez kızım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?