2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ipeğimu hoşgeldin canım fena harbiden bende özledim hamileliğimi ama memnunumda halimden karışığım ben hala toplanamadım..saç baş kilo tip durum en önemlisi psikoloji inşallah bu cumartesiye kadar toplanıcam canım...bakalım....napalım böyle bi şekilde geçiyo zaman...[QUOTE=Dilara80;8858754]herkese günaydınn kızlarrra.s.

benim kz 8,30 uyandı şimdi anakucağında oyuncaklarına bakınıyoo onlara bişeyler mırıldanmaya uğraşıyo[/QUOTE]
bu sabah benim kızda 7 de sancı ile uynadı ...8 e akdar oyaladım artık 8de salona geçtik biraz ana kucağı falan derken ilacını içti uyudu ama bende uyku kalmadı...şimdi yine mıkıranıyo arada salıyorum ...ayağıma alıp t.v. karşısına geçicem..bugün huysuz gibi .....

Herkese günaydınnn,oğluşum uyuyo bende kahvaltımı yapıyorum.
Akşama dayımlara gidiyoruz bugün yemek işim yok zemuszemus ama ütü var bissürüü canım istedikçe yapıcam şimdi nedense hiç istemiyo kaydirigubbakcemile3
Sizler nasılsınızzzz bebişler nasıl

bizde akşam 1.30 da uyandık emdik uyuduk.sonra 3.30 da uyandık gene emdik uyuduk.sonra 6.30 da uyandık.emdik ama bir daha uyumadık.daha yeni uyudu tosbacık.tam uyuttum.kardeşim aradı telefonum çaldı bizimki gözlerini açtı ağlamaya başladı.neyse zarzor gene uyuttuk.bizimki geceleri hala 2 saatte bir kalkıyor.ne zaman uzucak bu uyuma zamanı

ben uyukluyorum kızım cin gibi bakıyo.
kahvaltı edemedim daha....
üfffff üfffff

Huriii dün bende öyleydim taa öğlen 1de bişeyler yiyebildim oda tek elle,bazen çok uslu benim oğlum bazende çok huysuz hatta hepsi böyle bu bebişlerin sanırım.Eee keyiflerine göre annesi canları nasıl isterse öyle olcak kaydirigubbakcemile3

Benimki gece 1.45te uyandı mama yiyip uyudu sonra 5 gibi uyandı genelde böyle 3 saatte bir uyanıyo ama dün okudum 5-6 saat uyuyanlar varmış maşallah.Daha hiç onu göremedim ben :)

valla canım bende okudum çok imrendim.bende hiç görmedim.biz ne zaman görücez o günleri bakalım

Günaydın kızlar

günaydın kızlar nasılsınız

günaydınnn :1closedeyes:mirmirmirmir

ah bi bilsem ama mayıs -haziran annelerine sormak lazım...
yapacak bişey yok ben 3 saatte bir kalkmaya razıyım çünkü huysuzluk etmiyo ama sabah 7-8 artık kaçta kalkarsa kalksın fecii salona getirene kadar beni göbeği çatlıyo salona geliyoruz 1 saate uyuyo benim uyku gidiyo...

selam kızlar..

3 aşımızı vurulduk geldik..yavrum cook agladı gozlerinden yaslar geldi kuzumun..eve gelince spasmo panalgine yarım fitil attım..bakalım şimdi uyuyor inş huzusuzzluk etmez kızım ..

kızlar süt pompasıyla ilgili bi sorunum var bi kaç gündür medela marka kullanıyorum memnundum aslında ama şimdi sütü sağarken köpürtmeye etrafa sıçratmaya başaldı sağlıklı bi sağım olmuyo yani köpürünce makinanın sesi değişiyor başına böyle bişey gelen varmı ya
kaynatıyorum arada bi aparatları parçalara ayırıyorum o yüzden mi oluyo acaba

selam kızlar..

3 aşımızı vurulduk geldik..yavrum cook agladı gozlerinden yaslar geldi kuzumun..eve gelince spasmo panalgine yarım fitil attım..bakalım şimdi uyuyor inş huzusuzzluk etmez kızım ..

geçmiş olsun canım zor bi gün olmaz inşallah bizimki akşama kadar iyiydi akşam ateşlendi hafifi fitille atlattık çok şükür fazla kucak istemiyo haberin olsun aşı yerleri acıyo sanırım biz aşıdan sonra kucağımıza aldıkça ağladı benim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…